Politsei härra juhindub paberist, registrimass on võlusõna. Auto ja haagise registrimass on ilusti kirjas. Auto reg. tunnistusel kirjas ka suurim haagise registrimass mis lubatud vedada. Seega ei tohi suurema registrimassiga haagist isegi tühjalt järgi haakida. Saab trahvi kuni 100 trahviühikut. Sa võid vedada kuni 1700 kg registrimassiga haagist.
Meie ARK on haige. Eestis läks passi 1000 kg, Rootsis lubatud 2880 kg
ARK on haige jah. Firma tõi Hollandist omale Eestis ainulaadse treileri (1-teljeline, haakub VW LT peale- sama süsteem nagu rekkadel). ARKi jobud tahtisid sellele kandejõuks vaid mingid närused 1-2 tonni panna (originaalis kuskil 10t kandis). Aga meil firmas juba 3,5t ekskavaator millele see ostetud sai.
Oli siis mingi pool aastat vaidlemine kuni lõpuks ähvardasime kohtuga ja siis tuli vist tüüpidel mõistus koju ja registreerisid nii nagu Hollandiski.
eks politsei kaeb visuaalselt, et mis auto käru veab. Ma olen vedanud nii Jeep GC'ga kui ka VW Caravellega igasugu kärusid ja tõstukeid, mis kaaluvad/kandevõime 3+tonni. Pole keegi köhima tulnud
pane sellesama 2t tõstuki ette mingi punn ja kohe on politsei kallal - kui näeb
BC kat. on _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
saab 9-3, mis on muidugi ka turbo, vähenes 2 liitrit.
Tõsiselt? Mis selle teaduslik seletus võiks olla?
Detonatsioonikindlus. Kõrgema oktaanarvuga on paremini kontrollitud kütuse süütamine. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
eks politsei kaeb visuaalselt, et mis auto käru veab. Ma olen vedanud nii Jeep GC'ga kui ka VW Caravellega igasugu kärusid ja tõstukeid, mis kaaluvad/kandevõime 3+tonni. Pole keegi köhima tulnud
pane sellesama 2t tõstuki ette mingi punn ja kohe on politsei kallal - kui näeb
BC kat. on
BE puudumisega saavad ikka jebida
Pidi kasvav trend olema...
Minu auto nimi on subaru sti racing. Aga mul on arvel subaru impreza ja kõik.
Kasko hinna vahe on 4x minu kasuks. Korra helistati, et mis jama selle kw numbriga on.
Üle -eile kirjutasin auto oma nimele, siis küsiti ka, et kas auto nimi on õige _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
mis selle mõte on yldse, mingit krd bio tavaari kytysele lisada?
selle tootmine tapab põllumajandust, hind tõuseb, autod võivad surra jne.....mille nimel seda kõike vaja on, näitame, et "hoolime" loodusest?
Minu auto nimi on subaru sti racing. Aga mul on arvel subaru impreza ja kõik.
Kasko hinna vahe on 4x minu kasuks. Korra helistati, et mis jama selle kw numbriga on.
Üle -eile kirjutasin auto oma nimele, siis küsiti ka, et kas auto nimi on õige
Kui paugu paned ja Kasko hakkab välja maksma, siis võetakse su autot Impreza pähe. Ja kui vastu vaidled, siis süüdistavad sind veel valetamises, et odavamat kuutasu saada.
No see on ikka arki viga. Imprezat sellise kerega ei toodetud minu meelest
Midagi ei ole valetanud. Kõik on nii nagu passis kirjas _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Passis võib kirjas olla aga kindlustus ei jäta seda lihtsalt niisama kui vaja maksma midagi hakata on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
No see on ikka arki viga. Imprezat sellise kerega ei toodetud minu meelest
Midagi ei ole valetanud. Kõik on nii nagu passis kirjas
Subaru on meelega Impreza ja STI nimed ja mudelid täiesti lahku viinud alates STI Racingust. See, et kuskil registrites need veel kõik Imprezadena kirjas on ikkagi ARK-i probleem, ju siis vana rasva pealt ei osatud neid kuhugi mujale panna kui Imprezade alla. Samas vähemalt liikluskindlustuse puhul Iizi, M-Kindlustus jne hinnakalkulaatorid arvestavad küll, kas tegu on tavalise Impreza, WRX-i, GT, STI või STI Racinguga.
Tean jah, et läksid lahku need nimed. JA minuteada pole sama kerega tavalist sedaan imprezat olemas.
Just M kindlustuses mul ongi.
Valides STI racingu, on tavaliselt vastus "Kahjuks ei ole hetkel võimalik pakkumisi kuvada. Palun täida allolevad väljad ja me võtame Sinuga ühendust ning edastame personaalse kindlustuspakkumise ühe (1) tööpäeva jooksul"
Aga kuna passis on Subaru Impreza, siis ma eeldan, et see on õige. Ma ju ei ole kohustatud teadma auto mingeid lisa nimesi!? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ei no ma ei teagi. Neil olemas nii pildid, vinkood ja teavad Kw numbrit. Ja mahakandmise korral peavad nad andma identse auto. MIdagi muud pole ju anda sama kere ja kw numbriga
Kui oleks selline sedaan impreza miski 1.6l suvakas olema, siis oleks ehk muret...aga praegu... _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Panin 55L parimat Miles 95 kütust. Kütusekulu on kahanenud 8,8 pealt 8,6 liitrini sajale kilomeetrile.
arvuta nüüd välja, kas tasus osta kallimalt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
hommikune mõttetöö paneb aju käima _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
vähemuses, samas põllumajandus pole veel surnud
linnas ja lyhikeste otstega on diisel mõttetu _________________ This message was sent from space using stargate
Mis siis linna lühikesel otsal viga on? Nii kaua kui diislimaksu pole on elu lill. Mitte nagu mõnel maal et TT on odavam pidada kui kõige juustum ja ökom diiseltaburett. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Nõus, samas ei sureta ka välja nagu mõnel probleem olnud
Bensukast:
Bemmiga oli see päris lihtne, selle pedaal ju vanadel nagu vene veokil... igatahes 2,5 bensukas ei paku mingit sõidumõnu... 141kW vist sellel.
Uute kohta ei tea... kas ikka...
Nõus, samas ei sureta ka välja nagu mõnel probleem olnud
Bensukast:
Bemmiga oli see päris lihtne, selle pedaal ju vanadel nagu vene veokil... igatahes 2,5 bensukas ei paku mingit sõidumõnu... 141kW vist sellel.
Uute kohta ei tea... kas ikka...
Sa pole vist palju võimsamate masinatega sõitnud? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
No aga mida sa loodad, r6 mootor ju. Seda peabki pöördes hoidma. See, et 1.9 turbodiisel hakkab madalalt vedama, ei tähenda, et suurema võimsusega pillid samamoodi käituma peaksid madalatel pööretel. Turbopillid on pöörete suhtes veel nukramas seisus, kui see su 141kW bemm, aga kui vedama hakkab, siis nägu naerul. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Detonatsioonikindlus. Kõrgema oktaanarvuga on paremini kontrollitud kütuse süütamine.
Tõsi, et parem detonatsioonikindlus aga kuidas see paremasse kütusekulusse teisendub?
See, et 98-ga kaugemale saab sõita on müüt, millel ei ole teaduslikku alust. Teinekord võib see õnnestuda samal põhjusel nagu erinevate tanklate 95 on erinev. Ükskord parem, teinekord halvem.
Oktaaniarv on sisepõlemismootorite kütuste detonatsioonikindlust iseloomustav suurus, millega mõõdetakse bensiinide plahvatuskindlust, võimet vastu seista isesüttimisele.
98 ei erine mitte millegi muu poolest 95-est. Talle lisatakse lihtsalt oktaani arvu parandavaid aineid.
Detonatsioonikindlus. Kõrgema oktaanarvuga on paremini kontrollitud kütuse süütamine.
Tõsi, et parem detonatsioonikindlus aga kuidas see paremasse kütusekulusse teisendub?
See, et 98-ga kaugemale saab sõita on müüt, millel ei ole teaduslikku alust. Teinekord võib see õnnestuda samal põhjusel nagu erinevate tanklate 95 on erinev. Ükskord parem, teinekord halvem.
Oktaaniarv on sisepõlemismootorite kütuste detonatsioonikindlust iseloomustav suurus, millega mõõdetakse bensiinide plahvatuskindlust, võimet vastu seista isesüttimisele.
98 ei erine mitte millegi muu poolest 95-est. Talle lisatakse lihtsalt oktaani arvu parandavaid aineid.
Vabalthingaval tavaoludes sõites pole kindlasti vahet. Turbomootoritel, kus surutakse rohkem õhku ja kütet silindrisse, on ikka vahe sees küll. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tundub, et uued turbod suudavad rohkem õhku ja kütust silindrisse pekstes suuremat surveastet tekitada ning seeläbi ka kõrgema oktaaniga kütusega suuremat võimsust arendada. Rohkem kütust = rohkem jõudu, loogiline. AGA kuidas ikkagi kütusekuluga on? Miks see kütusekulu vähenema peaks?
Löö nii palju kui julged, kui rehv on nii punnis et aint jalgratta jälje maha jätab siis on kõige ökom. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.