resoks on poandud nkn full hd ja ega see suuruste muutmine ei aita ka, kui suurendada
kas ametlikust launcherist peaks olema määratud full screen või windowed? _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Häirib muidugi see et kui mäng alla panna ja uuesti tagasi, siis on ta window modes, veel et kuidagi vastikult pilt liigub, et kui pall pikalt ette lüüa siis pilt kuidagi nõkutades tuleb järgi vms.
See on tõesti üsna häiriv, nagu kaameramees jääks magama. Eile tegin careeri enda tehtud pro playeriga ning seal on pro vaates kaameraga veel probleemsem, tihtipeale freezib kaamera vastase väjakul, kuigi kogu tegevus toimub teiselpool väljakut ning alles mõne aja pärast liigub pilt tagasi õigesse kohta.
Sain Di Maria müüdud ja tegin serie a squadi meelepäraseks, https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ddFVuxVQnLlKa:pc.
Suht Rooma põhine teema, annab aimu mis meelepärane, ründesse tahaks kas tevezi või ibarbo osta, aga ei raatsi hetkel neid osta veel, loodan et ajapikku hinnad ikka langevad, keskväljale tahaks tegelt vidali, marchisiot ka.
resoks on poandud nkn full hd ja ega see suuruste muutmine ei aita ka, kui suurendada
kas ametlikust launcherist peaks olema määratud full screen või windowed?
töötas mul
ei mõista su probleemi
sa ei pea kasutama oma tegelikku resot, võid panna suurema või väiksema ning määrama nullpunkti _________________ ☠
ehk siis kahe monitori korral nii hästi töötada ei taha. probleem on ju lihtne - taskbar jääb alt näha ja mustad ribad külgedel. Tahan fullscreen kogemust nii, et ma ka teisel ekraanil ntcx vahepeal skype's chattida saaks ja mängu tagasi minnes poleks mu mäng rikutud ehk siis windowed, koos taskbari ja minmimeerimis jmt nuppudega ülal _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
ehk siis kahe monitori korral nii hästi töötada ei taha. probleem on ju lihtne - taskbar jääb alt näha ja mustad ribad külgedel. Tahan fullscreen kogemust nii, et ma ka teisel ekraanil ntcx vahepeal skype's chattida saaks ja mängu tagasi minnes poleks mu mäng rikutud ehk siis windowed, koos taskbari ja minmimeerimis jmt nuppudega ülal
mida sa ajad, et ei saa
tundub, et sa isegi ei üritanud
multimonitoriga ei pea sa taskbari mängu ajal mõlemas aknas töös hoidma ning mängu akna saad ilusalt ilma mustade servadeta, kui vähegi püüad _________________ ☠
Iga kuramuse aasta on mingi jama selle fifaga..sain nüüd lõpuks käpad külge ja ultimate teami sisenedes tahab, et uue security questioni ja answeri paneksin, aga viskab menüüsse tagasi, kui olen ära sisestanud.
On kellelgi juba full version PC peal ka? Kui on siis kas ikka nuppe saab muuta? Küsin sellepärast, et demos ei saanud ning sooviks teada ikka, et kas full versionis saab.
No üldse ei saa online mängudesse connectitud. Alati connection lost või muu häda.
E: avasin http://fifa.planet.ee/viewtopic.php?t=104 selle järgi Pordid ja justkui tavalist online seasonit ja muid asju saab nüüd mängida, aga ultimate teamiga ikka mängu ei saa. kellelgi veel sarnane probleem täna ?
E2: Sain korda vist asja. Kaitsmine ikka sakib sajaga siin FIFA's, vastane ette palli saab, siis võid palju tahes teda selja tagant rebida ,aga järgi talle ei jõua ning mingit efekti see ei oma tema löögi efektiivsusele ning lisaks väravavaht on täiesti useless 1vs1 olukordades. Tean, et ise naab, aga üsna frusteeriv.
sain esimese futi võidu onlines
sel aastal fut ikka hoolega madalama tempoga, kui eelmistel aastatel, rohekm vaja söötmisele pühenduda ning ehitamine tundub lõbusam olevat
paraku aga ei näe enam, milline latentsus vastase vahel on ning tihtilugu kipub sita vastase leidma ning mingi jube laadimine hakkab pihta _________________ ☠
Tegin eile online turniiri, kus auhinnaks kullapakk. Esimesed 3 mängu olid laadnad, st kehvad vastased. Finaalis oli korralik vastane ja sai meki suhu selle kaitsmise kohapealt, teveziga nagu niidukiga pani läbi iga rünnak, mäng läks lisajaale ja mul CB'del kett täiesti maas, kuid tevezil pool staminat alles ja küttis ikka edasi... pehmelt öeldes närvi ajas, peab vist parema staminaga kaitsjad vaatama
Tegin eile online turniiri, kus auhinnaks kullapakk. Esimesed 3 mängu olid laadnad, st kehvad vastased. Finaalis oli korralik vastane ja sai meki suhu selle kaitsmise kohapealt, teveziga nagu niidukiga pani läbi iga rünnak, mäng läks lisajaale ja mul CB'del kett täiesti maas, kuid tevezil pool staminat alles ja küttis ikka edasi... pehmelt öeldes närvi ajas, peab vist parema staminaga kaitsjad vaatama
see on sea uus team management, kus saad ründajale anda korralduse cut passing lines _________________ ☠
see on sea uus team management, kus saad ründajale anda korralduse cut passing lines
Polegi väga neid uusi käske uurinud, peaks pilgu peale heitma. Küll aga see jäi silma, et custom tacticut ei saa salvestada, peab igamäng eraldi panema(onlines nagu suht ebaviisakas teise aega kulutada oma taktika sättimisega jne), loodetavasti parandatakse see asi ära.
see on sea uus team management, kus saad ründajale anda korralduse cut passing lines
Polegi väga neid uusi käske uurinud, peaks pilgu peale heitma. Küll aga see jäi silma, et custom tacticut ei saa salvestada, peab igamäng eraldi panema(onlines nagu suht ebaviisakas teise aega kulutada oma taktika sättimisega jne), loodetavasti parandatakse see asi ära.
team management on olnud juba ammust ning alati on olnud vaja uuesti sättida, kuid seekord on lihtsamaks ja pisut asjalikumaks tehtud, vastasel on tõenäoliselt savi, kuna saab ka ise oma 30 sekundit meeskonda kruttida
kuna coinid raiskan pakkidele ja fitness kaarte ei osta, siis panin meeskonna kokku, millega vaheldumisi täitsa kannatab mängida
kõik mehed siiani ainult pakkidest saadud ja turul kedagi ostnud ei ole
Mind hakkavad vaikselt ära tüütama need täiesti võimatute nurkade alt löödud väravad, mis mahuvad väravavahi ja posti vahelt läbi. Milleks sellist jama vaja on?
Ühesõnaga, mina igatahes ootan pingsalt esimest patchi, sest hetkel on liiga palju asju, mis on tasakaalust väljas.
tegin eile siis veida halva ostu, ostsin nimelt http://www.gamekeys4all.com/376-fifa-15-ru-pl-to-multilanguage-cd-key-origin.html. Saab küll mängida inglise keeles aga siis pole võimalik online saada ( vene keeles ja poola keeles on võimalik online ). Ma ei tea kas see on õige koht, kus kuulutada aga oleksin nõus andma ära mingi summa eest oma Origin account, kus on see sama mäng peal ( + fifa 13,12 ) Tahaksin endale uut osta täiesti aga ei taha ka seda acci niisama jätta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.