Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tarts5
HV kasutaja
|
13.05.2014 10:36:06
|
|
|
Tänud!!! peab selle vene keele ikka lõpuks korralikult selgeks tegema..
|
|
tagasi üles |
|
 |
kakur007
Kreisi kasutaja

|
25.05.2014 12:09:37
|
|
|
Tarts5 kirjutas: |
Kas keegi sellist tahvlit omab või on näppinud? Nimelt Prestigio MultiPad PMP5297C QUAD 4 Quantum 9.7 ( http://www.1a.ee/arvutitehnika/tahvelarvutid/prestigio_multipad_pmp5297c_quad_4_quantum_97_8gb_deep_blue ). Või oskab üldse kuidagi kommenteerida, selle raha eest tundub asja küll ja veel olevat või? Netist leidsin vaid ühe ingliskeelse review kus toda laideti kuni tuli välja uus ametlik firmware mille peale arvamus muutus 180 kraadi ning selle raha eest kiideti taevani. Tean, et samas hinnaklassis on ka hiinakate kiidetud Pipo M6 Pro, aga eestist seda pole saada ja tellima ei hakka. |
Samas hinnaklassis saab juba PiPO M9Pro mis on ka 3G toega. Pakume Pipo tooteid juba mõnda aega oma klientidele. Väga kiidetud arvuti ning super hinnaga. Parema hinnaga antud lisadega ning näitajatega arvutit on raske leida.
Lisaks Pipole on veel palju teisi nö. hiinakaid(Sanei, Cube, Ainol, Ampe jpt.) aga mis on tõestanud toimivuse ning saavutanud hiiglasliku populaarsuse rahva seas ning aina kasvab.
_________________ Kodumaised GoGoNano pinnakaitse-ja puhastusvahendid on loodud erinevate materjalide püsivaks puhastuseks ja kaitseks. Silmale nähtamatu kaitse hoiab kriimustused, vee-ja poriplekid eemal, pikendab esemete ja pindade eluiga ning taastab nende sära.  |
|
tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
20.06.2014 00:11:29
|
|
|
ants40 kirjutas: |
Tarts5 kirjutas: |
Kas keegi sellist tahvlit omab või on näppinud? Nimelt Prestigio MultiPad PMP5297C QUAD 4 Quantum 9.7 ( http://www.1a.ee/arvutitehnika/tahvelarvutid/prestigio_multipad_pmp5297c_quad_4_quantum_97_8gb_deep_blue ). Või oskab üldse kuidagi kommenteerida, selle raha eest tundub asja küll ja veel olevat või? Netist leidsin vaid ühe ingliskeelse review kus toda laideti kuni tuli välja uus ametlik firmware mille peale arvamus muutus 180 kraadi ning selle raha eest kiideti taevani. Tean, et samas hinnaklassis on ka hiinakate kiidetud Pipo M6 Pro, aga eestist seda pole saada ja tellima ei hakka. |
Kiirtõlge venekeelsest foorumist:
Olen juba ostnud 2 tk. Ühe lapsele (7 a.) ja teise õele. Suurepärane asi! Kõige tähtsam on uuendada 1.0.0.7 FW'le, kuna tehase oma on toores ja tahvel pidurdab. Tahtsin juba poodi tagasi viia kuni nägin kodulehel soovitust. Uuendatakse ainult läbi PC. Uuendamisega kõik andmed kaovad, kuna mälu jaotus tehakse 1+5 GB pealt 2+3 GB peale. Uue FW tahvel lausa lendab, mingeid pidureid ei ole, ekraan on nagu muinasjutt, resolutsiooni muuta ei saa. Kuigi resolutsioon on kõrge saab prose RK3188 ja 2 GB mälu asjaga hästi hakkama. Antutu näitas mul 18050. Proovisin mänge RealRacing3, Asphalt 8, DeadTrigger2 - jookseb normaalselt. Midagi nurisemist ei ole. |
Kas kellelgi on selle Prestigioga kogemust, kuskohalt näeb firmware versiooni?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
21.09.2014 19:46:41
|
|
|
Siin teemas on pikalt üsna vaikne olnud, niisiis elustagem veidi seda.
Tellisin täna Hiinast peale väikest uurimistööd ja variantide võrdlust Cube Talk 9X 32GB tahvli. Speksid on vähemasti üsna muljetavaldavad. Ekraan väidevalt sama kui iPad Airil. Juba tehase enda ROM olevat üsna asjalik ja customit on ka saada. Antutu 40 tuhhine skoor on bs, aga sellest mul savi. Eelkõige tarvis hea ekraani ja pika kasutusajaga netitahvlit, eriline mängur ma pole.
Eks kui kätte saab, räägin rohkem. Kuna peres on üks iPad4 olemas siis on hea tollega võrrelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.09.2014 20:15:15
|
|
|
Tundub põnev.
3G on kõik meie sagedused?
Mis hinnaks tuli, tollita?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
21.09.2014 20:40:32
|
|
|
Mario. kirjutas: |
Tundub põnev.
Mis hinnaks tuli, tollita? |
Jah, 3G tugi on nii 900 kui 2100 MHz-le. See omadust ilmselt mul rakendust ei leia, vajadusel tekitan oma ZTE V967S-ga hotspoti. Vbolla ostan igaks sajaks juhuks mõne kuumaksuvaba kaardi sisse.
Hinnaks tuli 210€ koos saatmiskuluga. Tuleb UK kaudu, seega Eesti tollil ei tohiks sellega asja olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heiki07
HV vaatleja
|
27.09.2014 19:31:44
|
|
|
hippokrates kirjutas: |
Mario. kirjutas: |
Tundub põnev.
Mis hinnaks tuli, tollita? |
Jah, 3G tugi on nii 900 kui 2100 MHz-le. See omadust ilmselt mul rakendust ei leia, vajadusel tekitan oma ZTE V967S-ga hotspoti. Vbolla ostan igaks sajaks juhuks mõne kuumaksuvaba kaardi sisse.
Hinnaks tuli 210€ koos saatmiskuluga. Tuleb UK kaudu, seega Eesti tollil ei tohiks sellega asja olla. |
Millisest poest tellisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
27.09.2014 20:23:30
|
|
|
Tekkis ka uitmõte tahvlit proovida ja see Cube Talk 9X tundub huvitav leid. hippokrates, kui asi käes, siis ole hea muljeta pikemalt. Huvitaks ka, kuskohast soetasid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
27.09.2014 23:33:50
|
|
|
Toomas kirjutas: |
Tekkis ka uitmõte tahvlit proovida ja see Cube Talk 9X tundub huvitav leid. hippokrates, kui asi käes, siis ole hea muljeta pikemalt. Huvitaks ka, kuskohast soetasid? |
Sama huvi ka minul. Et tagasiside oleks oodatud !
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
03.10.2014 18:52:45
|
|
|
Cube Talk 9X peaks lähipäevil kohale jõudma - teen siis asjale päris oma teema ja räägin huvilistele juba kõigest pikemalt-põhjalikumalt. Kel soovi, võivad Tartus asja kindlasti ka oma silmaga kaema tulla. Püsige lainel.
EDIT: Siin ta on, Cube Talk 9X-le pühendatud teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8355021. Head lugemist!
|
|
tagasi üles |
|
 |
nmk
Kreisi kasutaja
|
06.10.2014 09:09:48
|
|
|
asus memopad fhd10
+
asus folio key
ainult tahvlit kasutades on t2pit2hed olemas, folio key pealt trykkides ei saa neid kuidagi, kuigi seadetest igaltpoolt m22ratud eesti keel jne. võtab ikka us layouti asus keyboardi alt ja seda ei saa disableda ka.
kellelgi mingit nippi selle vastu?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
08.10.2014 21:05:56
|
|
|
10" ekraan 1024x600 resoga. Tule taevas appi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
13.10.2014 15:29:21
|
|
|
Mitmeid aastaid tundus tahvelarvutid mõttetud seadmed, nüüd viimased paar aastat võtan tahvelarvuteid sellistena nagu nad on ehk meediatarbjatena. Ostsin eelmine kuu ka lõpuks endale tahvelarvuti LG Pad G 7'', Pean tunnistama ma ei leia tahvelarvutile rakendust, tahvelarvuti on ikka liiga piirav seade, pean ükskord kätte võtma ja uurima, kuidas tahvelarvutis ja nutitelefonis adobe flash player tööle saada, siis saab ehk ka netis videosid vaadata, siis võibolla leian tahvelarvutile rohkem rakendust. Seni olen kasutanud ainult muusika mängijana, vahel mängin ning vahel vaatan ka youtubi videosid. Ma ei viitsi eriti netis surfata. Tegelen rohkem videode vaatamisega, blogi kirjutamise või programmeerimisega.
Minu meelest on väga väike valik tahvelarvuteid, kui nutitelefoni või arvuti ostul on ikka tunne, et enam vähem ideaalne seade sai ostetud, siis tahvelarvutid on minu meelest ikka pooltoored, isegi kallimate tahvelarvutite grupis. Valisin LG Pad G 7'' selletõttu kuna tahvelarvutis oli puhas Android 4.4, ekraan oli hea ning hind oli hea. Ideaalne tahvelarvuti oleks Galaxy Tab S 8.4 kui sellel oleks puhas Android 4.4 peal ning ilma füüsiliste nuppudeta.
viimati muutis brixxx 13.10.2014 15:53:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
13.10.2014 15:36:10
|
|
|
G Pad 7 on "puhtast Androidist" sama kaugel kui Tab S. Mõlemat on tootja poolt kõvasti moduitud.
Päris ammu pole enam kohanud videot mille puhul flash problemiks oleks, ilmselt käin lishtsalt tesitsugustel lehtedel, kuid videod on praeguseks enamasti HTML5.
Aasta-paar tagasi käisid ikka tuttavad jutuga et nende tahvlitel flashi tööle paneks, enam pole kurdetud, järelikult ei ole mina ainus kes seda enam ei vaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
13.10.2014 15:47:40
|
|
|
vortex kirjutas: |
G Pad 7 on "puhtast Androidist" sama kaugel kui Tab S. Mõlemat on tootja poolt kõvasti moduitud.
Päris ammu pole enam kohanud videot mille puhul flash problemiks oleks, ilmselt käin lishtsalt tesitsugustel lehtedel, kuid videod on praeguseks enamasti HTML5.
Aasta-paar tagasi käisid ikka tuttavad jutuga et nende tahvlitel flashi tööle paneks, enam pole kurdetud, järelikult ei ole mina ainus kes seda enam ei vaja. |
Ikkagi minu nutitelefon Motorola Moto G ja tahvelarvuti LG G Pad 7'' näevad tunduvalt puhtamad Android 4.4 välja kui Samsungite või Sonyde Android.
Ma vaatan palju videosid, kus kasutan playereid: promptfile.com, thefile.me, filenuke.com, sharesix.com, nosvideo.com, gorillavid.com, daclips.com, movpod.net, sockshare.com, putlocker.com ning neid playereid küll nutitelefon ei toetanud, tahvelarvutiga ei ole veel jõudnud proovida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
13.10.2014 15:55:52
|
|
|
Õnneks ei ole sellistest kahtlastest lehtedest kunagi kuulnud.
See on küll isikliku eelistuse küsimus, aga telefonist video vaatamist ma päris hästi ette ei kujuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
13.10.2014 15:58:27
|
|
|
vortex kirjutas: |
Õnneks ei ole sellistest kahtlastest lehtedest kunagi kuulnud.
See on küll isikliku eelistuse küsimus, aga telefonist video vaatamist ma päris hästi ette ei kujuta. |
Vaatan videosid nutitelefonist või tahvelarvutist, siis kui sõidan bussiga või ei ole kodus. Brauseriks kasutan Google Chrome, muideks kas keegi oskab öelda, kas Androidis on võimalik Google Chrome brauseri seadistada nii, et brauseri avades avab kodulehe, mitte lehe, kus viimati käisid. Olen uurinud, aga seni on küll mulje jäänud, et ei ole võimalik kodulehte seadistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RTMS
HV kasutaja
|
04.11.2014 15:29:11
|
|
|
Ega kellelgi PocketBook Surfpad 4L-ga kokkupuudet pole olnud? Paberil tundub selle raha eest päris püss olevat. Samas netist (veel) mingeid arvustusi ei leidnud. Vähemalt mulle mõistetavas keeles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.11.2014 12:41:22
|
|
|
Mis oleks hetkel kõige asisem androidiga tahvelarvuti, mida Eestis on võimalik osta.
Uutest tulijatest on üldiselt silma jäänu Nexus9 (kahjuks veel?? pole vist võimalik Eestis osta)
http://www.gsmarena.com/htc_nexus_9-5823.php
ja Sony Xperia Z3 Tablet Compact
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_tablet_compact-6633.php
Suur võikski olla seal 8-9 tolli juures. Nexus 7 jääb väikeseks.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
14.11.2014 13:24:42
|
|
|
LG Gpad v500, 8.3" - kui rahapeale vihane pole just.
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.11.2014 13:50:42
|
|
|
Veits kehv reso ja ekraanisuuruse suhe. Ses mõttes oleks Nexus 9 ideaalne. Kui saada oleks.
Jätame valemist hinna välja, ei otsi hetkel säästutahvlit.
Sony puhul meeldib veekindlust. Vaja ühe rakenduse testimisel vahel looduses liikudes kasutada.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
14.11.2014 14:08:21
|
|
|
1536 x 2048 pixels, 8.9 inches (~281 ppi pixel density) vs 1200 x 1920 pixels, 8.3 inches (~273 ppi pixel density)
Minul ei ole nii teravat silma, et seda vahet märgata.
Kui veekindel siis Sony on .
|
|
tagasi üles |
|
 |
|