Üllatavalt vaikne on siin teemas. Ise sain praegu alles Digist teada ,et selline mäng on välja tulnud. Üldiselt on total war'id välja tulnud ikka meedia käraga.. _________________ Tere.
Üllatavalt vaikne on siin teemas. Ise sain praegu alles Digist teada ,et selline mäng on välja tulnud. Üldiselt on total war'id välja tulnud ikka meedia käraga..
Üllatavalt vaikne on siin teemas. Ise sain praegu alles Digist teada ,et selline mäng on välja tulnud. Üldiselt on total war'id välja tulnud ikka meedia käraga..
Ilmselt *khm* teadagi mille pärast vaikne..
Eee...ma olen alati natukene aeglane olnud. Miks ? _________________ Tere.
Negatiivne meediakära, ilmselt? Attila oli täielik flopp ning ma imestaks tõsiselt, kui Eestis see üle mõnekümnel inimesel üldse olemas on.
Lõin esimese torrenti lehe lahti. Kõik on olemas pluss mingite DLC'ga. Lisamis kuupäev oli nädal aega tagasi. Ei propageeri siin midagi ,for science only.
Medieval 3 tõmbaks ilmselt mängu seeria käima jälle. Praegu vaatasin trailerit ja see oleks nagu Rome 2 expansion/dlc pmts mida müüakse siis uue mänguna. I dont even.. _________________ Tere.
kas keegi mängib ka seda praeguste raudvaradega
kuidas on kas ryzen on parem prose kui fx selle mänguga ? _________________ Njah natuke veel ja saabki läbi....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.