Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Minu meelest on LoLi kogukond... |
Sõbralik. Viisakas. Andekas! |
|
5% |
[ 8 ] |
Keskmine. Ei erine teistest kogukondadest. |
|
37% |
[ 56 ] |
Mürgine. |
|
57% |
[ 85 ] |
|
hääli kokku : 149 |
|
autor |
|
sander989
Kreisi kasutaja

|
21.09.2014 07:08:20
|
|
|
Ziggs ja väljend "praegu meta's" olemine kûll kokku ei käi. Ziggs on koguaeg selline safe pick olnud. Ziggs muidugi god of waveclear. Ja carrymiaeks ei pea kohe kindlasti champ meta's olema.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
21.09.2014 10:55:18
|
|
|
Plat V tuli eile ära, üsna kerge mäng oli selles vaatest, et kaks vastasta läksid afk mingi hetk.
Enda kogemusest võin öelda, et üksi ei carry alati ära, selleks on ikkagi tiimi vaja. Kõige hullem olukord minu silmis on see kui hakatakse üksteist süüdistama ja keskenduma vigadele mida tehti jne. mõttetu hala mis ei too kasu ega kindlasti ei aita võita, antud juhtudel olen ise hakanud soovitama, et mida teha ( a'la trap, focus mingi vastane, push this või that ). Ei aita alati, kui mõnel juhul toob lõpuks võidu kätte. Oluline mitte ise pead kaotada ja teisi sõimama hakata.
Suurem osa mängudest olen suppordina teinud ja enamasti just Leonaga. Wardimine, carrydele sisse flashimine ja combo rakendamine, agressive plays on põhilised komponendid mille abi võit on lihtne tulema. Teiste supportidega nii mängida ei saa.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
21.09.2014 11:45:07
|
|
|
Teiste supportidega ei saa? Thresh-flash+flay+hook. Või suuremas TF's flash+box+flay+hook. Braumiga ka flash+ult, või Alistar. Kõik tanky melee supporidega saad agressive playsid teha.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
21.09.2014 12:20:46
|
|
|
Leonaga on sul kõige lihtsam ühte kindlat targetit focusseerida. Treshiga sa nüüd vaevalt suudad keset vastaste punti flashida ja just carry/most fed vastane kinni haarata. Leonaga W-E-QR ja instakill kui team teab järgneda.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
21.09.2014 12:24:41
|
|
|
Leonaga on tõesti kõige lihtsam, kuna tema E'd on raskem dodgeda ning Q on autoattack. R'ga saab ikka väga kaugelt AOE stuni peale lasta. Lisaks sellele on Leona early game tangisem kui Thresh ehk viimasega on lihtsam viga teha ja valel ajal peale lennata.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
21.09.2014 12:30:07
|
|
|
Kui Leonaga E'ga engageda on ka counterida seda lihtne. Thresh flay, syndra stun, alistar etc aga muidugi peab ajastus täpne olema. Aga noh sellel teemal võibki spekuleerima jäãda.
Isiklikult Leona ei sobi minu playstylega, sellepärast üritan ka vältida, et mulle ta suppordiks satub või ise temaga mängin. Väärtustan Threshi, Morganat ja Namit tunduvalt rohkem.
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
21.09.2014 13:09:18
|
|
|
sander989 kirjutas: |
Kui Leonaga E'ga engageda on ka counterida seda lihtne. Thresh flay, syndra stun, alistar etc aga muidugi peab ajastus täpne olema. Aga noh sellel teemal võibki spekuleerima jäãda.
Isiklikult Leona ei sobi minu playstylega, sellepärast üritan ka vältida, et mulle ta suppordiks satub või ise temaga mängin. Väärtustan Threshi, Morganat ja Namit tunduvalt rohkem. |
Morgana on teine support, kelle spellid on praegu päris kuradi tugevad. Lisaks sellele on tema W'ga lihtne Spellthief's Edge'ga kulda farmida. Kuskil bronzes, silveris ja goldis tavaliselt ei osata disengage'da, seepärast loevadki kõige enam sellised championid, kes suudavad ise suurema töö ära teha ning loota, et tiim saab ülejäänud 10%-ga ise hakkama.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
21.09.2014 13:15:41
|
|
|
Morg on mu go to champ kui ära ei ole bannitud ja ma ise 1st pick olen.
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
21.09.2014 19:22:34
|
|
|
Mõnus ja kohane throw TSM'i poolt..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
traksid
HV kasutaja

|
21.09.2014 22:50:52
|
|
|
Paar viimast mängu olid päris põnevad
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nightfire
HV vaatleja
|
22.09.2014 07:18:53
|
|
|
Archangel kirjutas: |
traksid kirjutas: |
Paar viimast mängu olid päris põnevad  |
Spoiler 
Samas näitab see muret tekitavat trendi sellel võistlusel. Hiina meeskonnad ei ole sugugi nii domineerivad olnud, kui esialgu arvati. Seevastu Korea tundub olevat täielik monstrum. Eks pooled meeskonnad veel nägemata, kuid hetke tulemuste põhjal võib küll öelda, et ükski regioon Korea meeskondadele vastu ei saa. Hiina pidi olema peamine konkurent, kuid neil on raskusi isegi teistest jagu saamisega, rääkimata Korealastele vastu hakkamisest.
Päris freaky oleks näha finaalides Samsung VS Samsung. Ning see on samas vägagi reaalne.
Aga jah. Time to root for Fnatic.
|
Tõenäoliselt üks Samsungi tiimidest selle kinni paneb. Ise loodan, et Euroopa jõuab vähemalt poolfinaali. Üks võimalus oleks, kui Fnatic saab oma grupis teise koha ning Alliance oma grupis esimese.
Siis lähevad omavahel kokku ja üks jõuab vähemalt nelja parima hulka. Peab lihtsalt lootma, et see performance, mida Najin Shield KTA ja SKT vastu näitas oli mingil määral õnn, muidu võib Alliance raskustesse jääda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
traksid
HV kasutaja

|
24.09.2014 22:28:24
|
|
|
Homme saab Fnaticule kaasa elama hakata
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
25.09.2014 09:09:11
|
|
|
Kui s0AZ suudab mängida nagu ta vôimeline on, siis on Fnatic vôimeline kôigile oma grupis hambaid näidata ja #1 olla seal grupis. OMG vastu ei tohi cool feedi saada ja on nendega oluliselt lihtsam mängida.
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
25.09.2014 13:36:49
|
|
|
Ma loodan, et nad on siin viimaste nädalate jooksul ikka kõvasti harjutanud. LCS Summeris oli ikka väga madal tase Fnaticul.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peanut
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
26.09.2014 13:19:06
|
|
|
Peanut kirjutas: |
Spoiler 
Kuradi kahju,mõlemal EU teamil läks jube kehvalt. Alliance sai C9 käest ikka korralikult,kuidagi väga liimist lahti olid. Ja noo Fnaticu mäng,xpeke 2x võeti nii haigelt vahele ja mäng kaotati.Väga pettunud xpeke's(samas oli ka Rekkles eemal esimest vahele jäämisest,Tristanaga oleks vb 1-2 killi vastu võtnud). Aga samas,kuidagi tõmbas LMQ tähelepanu,tahaks näha juba kuidas nad SSB vastu tegutsevad.
|
Spoiler 
Jah, LMQ üllatas päris karmilt, tagus OMG ja Fnaticu korralikult ära kuigi peaks olema vaieldamatult nõrgim tiim tolles grupis.
OMG üldse liimist lahti, Cool mängib allapool enda võimekust ja ka teised liikmed ei hiilga.
Fnaticust parem ei räägigi, tundub, et ikka sama vana jama küljes, et pool mängu on tiimi liikmed tegemas mida iganes nad heaks arvavad ning ei suhtle. Pooled tähtsad "game-changing" otsused tulevad 10 sekki liiga hilja, otsustusvõimest nagu puudu. Full-farm split pushing Tristana on ju hea idee aga keskendugu siis sellele mitte nii, et kui team-fight lahti läheb, siis Rekkles hakkab ühest kaardi otsast teise vaikselt jooksma ning jõuab kohale ainult fighti lõpuks ja siis saab ka lutti. Selle ajaga oleks ta parem võinud paar turretit maha võtta, mis neid vastaste kille ikka taga ajada, kui endal Poke-comp põhimõtteliselt ning heal juhul saab kill-trade ainult teha.
xPeke vead ka naljakad. Mida ta selle Xerathi'ga sinna fighti etteotsa ronib, ega ta Fizzi või Kassadini ei mängi, et sealt välja libiseda saab pärast. Või pagan, ükskõik, mis muu champ oleks parem, kui tahad ette otsa ronida. Nagu Analystid pärast ütlesid, et tema ülesanne oleks pidanud olema Wave-clear ja kogu moos. Ultimate'ga võta mõni easy-kill, kui joppab aga pm. kaitse turreteid ja baasi eemalt, mitte ära anna vastastele free kille.
Ma parem ei hakka üldse rääkimagi, kui väga ma vihkan seda Lulu't ja ei saa aru, miks Soaz teda võtab. Täiesti faking mõttetu champ, vahet pole kuhu sa ta paned. Support - okei, fine. Aga lõpetage temaga Top'i ja Mid'i ronimine, tema utility ei tee tasa seda, et kaotate ühe potentsiaalse late-game carry ära. Shield, polymorhp jms on ilus ja tore Xerathi või Tristi kaitsmiseks ja mõne vastase häirimisega aga mis on point, kui Rekkles kuskil eemal split-pushib ja xPeke lihtsalt 1 vs 5 ronib. Selle utilitiga võib kuu peale sõita.  Võtku top-lane Jax Soaz'ile või ükskõik, mis champ millega saad ausalt 1 vs 1 chillida ja late-game carryda. Selle Luluga tilpned niisama kasutult, kui ülejäänud tiim piisavalt ei snow-balli.
Pealtvaatajana on neid mänge ikka paras komöödia vaadata. Kohati on väga arusaamatu, et kuidas Pro tiimid saavad nii tihti igasugu tobedaid vigu teha. Fnaticul ju ometigi ei peaks olema mingit erilist pinget selles suhtes. Nii vana ja kogenud tiim. Mitte, et ma ise mingi Pro oleks, aga kui ikka kogu Analyst Desk ka pärast mängu räägib sama juttu ning üritavad mõistatada, et mis toimus, siis mnjah. Võib-olla peaks Riot tegema uued reeglid, mis võimaldavad igal tiimil omada 6-ndat liiget, "coach'i", kes istub klappide ja mic'ga mängijate taga ning annab käsklusi ja nõu. Sest tundub, et mängijatel endil on mängu ajal juhe liiga koos. Vähemalt tundub, et Fnaticul on just sellega kõige rohkem probleeme.
Edit:
Spoiler 
NWS vs Alliance, what a throw.
ALL oli 7:0 ees, 5k kulda ees. Froggen oli 4:0, Fed as hell. Ning sellegi poolest taoti lõpuks NWS poolt nii ära, et kahju hakkas.
Isegi kui korraks hakkab tunduma, et keegi saab Korea tiimist jagu, siis pm. "jk". Isegi Korea kõige nõrgem tiim sõidab pm. rallit üle EU parima tiimi.
EDIT 3:
Spoiler 
viimati muutis Archangel 26.09.2014 14:43:14, muudetud 2 korda |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
traksid
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peanut
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
26.09.2014 14:55:57
|
|
|
Tundub, et BT on tagasi metasse ka naasnud. Nii Tabzz kui Rekkles rushisid seda. Vb olen millegist ilma jäänud, aga varem rushiti ikka kas botrk või IE - vähemalt Luciani peal.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
26.09.2014 14:59:13
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Tundub, et BT on tagasi metasse ka naasnud. Nii Tabzz kui Rekkles rushisid seda. Vb olen millegist ilma jäänud, aga varem rushiti ikka kas botrk või IE - vähemalt Luciani peal. |
MonteKristo seletas hästi, miks see mõnes mõttes väga popp on. Väga hea turretite pushimiseks, sest BT shieldi'ga saad väga hästi tankida ja oma shotid sisse saada.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|