Batchatiga oli mul hea mäng, jäin üksinda 5 vastasega ja kaks võtsin kenasti ära, üks e-100 cäppis ja liigne ahnus sai saatuslikuks. Kuna ma ära õpin selle, et üks laks ja minema? Oleks ma vähegi alla tõmmanud, oleks e-100 mööda lasknud ja ta oli oneshot. Kaks viimast tanki olid proto ja arty. Kolobanovi oleks kätte saanud. 5 killi ja 3,9k dämmi jäi. Mängisin kindla võidu maha.
Siis on siin foormis ka 80% d....? Lihtsam on öelda, et väga paljud on lapsed või lihtsalt nalja pärast mängivad täiskasvanud. Tegemist on siiski meelelauhutuseks mõeldud tootega. See, et mõned seda liiga tõsiselt võtavad on juba nende endi probleem...
Go big or go home. Meelelahutuseks mängimine ei tähenda, et meeskonnamängus mängima peaks nagu viimane ambaal. Ümberlükkamatu fakt WOTi kohta ütleb, et enamik mängijaid on oskamatud idioodid. See on täiesti hämmastav, millised taunid mõnikord tiimidesse satuvad ja nad mängivad kaugelt liiga kobalt, et olla trollid või "for fun" mängijad.
Sa võid harrastada seda "BIG" värki klannisõdades või e-spordi turniiridel. WoT noobid on ja jäävad, selline see mäng on. Miks üldse siin halada sellel teemal? Kõik oma tankiässad ja enamus medaleid saad sa ka ju tänu noobidele.
PS ise lülitasin juhulahingutes vestluse välja... milline õnnis rahu, talitsen enda sõimlemist ja on palju vähem häirivat risu mängu ajal
3 päeva veel teha seda keskmiste tankide missiooni, oleks isegi kaks kui ükskord läks mul õhtul vool ära ja natuke jäi puudu. Ära hakkab see event juba tüütama
3 päeva veel teha seda keskmiste tankide missiooni, oleks isegi kaks kui ükskord läks mul õhtul vool ära ja natuke jäi puudu. Ära hakkab see event juba tüütama
Sama seis siin:) Reedeks tank kätte
PS! Ei tea kas see tank vaeva väärt ka on?
Boonuseks tänu sellele eventile olen 4 meediumit lahti mänginud - muidu poleks viitsinud nii kiirelt grindida
Mul on bäti meeskonnal sellised oskused mis on pildil. Murran juba pead mida peaks valima neljandaks.
Mõtlen kas komandöril Luuraja oskusest on kasu? Juhile kindlasti tahaks panna Sujuva sõidu, äkki sõidupealt lastes on täpsust rohkem.
Või peaks hoopis kaks camo panema ja ühele puuduva remondi?
Nii huvipärast küsiks, et mis Tier 4-s enam ilma maksmata ei olegi midagi teha? Olen suht värske WoT mängija ning tähelepanek lihtsalt selline, et madalamates tierides seni nagu rahulikult toimetada saanud, aga T4 heavy tankiga saan 1 shotti väga tihti.
Näiteks Durchsbruchwagen 2 millel kõik upgraded tehtud ning kasutusel see suurema penetrationiga kahur. Minu lasud isegi lähedalt bouncivad teiste pealt minema enamus ajast (isegi light/medium tankid) ja nemad lasevad mind pea pooltel kordadel 1 lasuga ribadeks. Selle peale lihtsalt tekkis küsimus, et kas see tank on nii palju kehvem teistest või kuldne laskemoon tavalise läbistava asemel muudab tasakaalu nii palju? _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
Nii huvipärast küsiks, et mis Tier 4-s enam ilma maksmata ei olegi midagi teha? Olen suht värske WoT mängija ning tähelepanek lihtsalt selline, et madalamates tierides seni nagu rahulikult toimetada saanud, aga T4 heavy tankiga saan 1 shotti väga tihti.
Näiteks Durchsbruchwagen 2 millel kõik upgraded tehtud ning kasutusel see suurema penetrationiga kahur. Minu lasud isegi lähedalt bouncivad teiste pealt minema enamus ajast (isegi light/medium tankid) ja nemad lasevad mind pea pooltel kordadel 1 lasuga ribadeks. Selle peale lihtsalt tekkis küsimus, et kas see tank on nii palju kehvem teistest või kuldne laskemoon tavalise läbistava asemel muudab tasakaalu nii palju?
kuld moonal on läbistavus suurem aga damage on sama, see et T4 heavy one shotitakse on huvitav, TD, mingi HE kuulidega võib seda teha aga üldiselt mäng ikka algusest lõpuni enam vähem tasakaalus et vähesed tankid oneshotivad teisi kui just mitu tieri madalamat tanki ei lase
Soovitan vähemalt T6 mängida, siis läheb huvitavaks, madalamad Tierid on kohati suht "valu pepus", ma teen siin omale japside mediumi ja inglaste mediumi lahti ja alla T6 on ikka suht jube mängida samas KV1 T5 on nii OP tank et unustasin vahepeal ära et kuhugi varjuma peab lihtsalt sõitsin ja lasin, sain T6 T-150 kätte ja tuletati kohe meelde et ei ole need heavy tankid miski OP armoriga ja kui ikka varju ei poe ja tanki nurga all ei hoia lastakse läbi nagu paberist
Tier 4 on üldjuhul üks väga õnnetu aeg, aga sinu edu või selle puudumine pole seotud maksmisega. Tier 4 masinad on üsna lootusetud käkid, eriti kui peavad vastamisi olema näiteks Tier 6 asjadega, lisaks kasvab sinnamaale jõudes ka keskmise mängija kogemustepagas kellega kokku satud. DW2 puhul on tavamoona pene 67mm, kuldmoona oma 130mm, isiklikult tavamoonaga selle masina peal isegi ei vaevuks, va. juhtudel, kus penetratsioon on ka 67mm puhul kindel. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
T4-T5 arty saab endale 152mm torud ja selle saadetise alla jäämisel juhtub nõrgema soomusega tankidega tõesti see, mida võiks nimetada oneshotiks. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Ma juba mõned mängud teinud, snaipervaate lasu helid on imelikud. Hunnik medaleid on juurde tulnud. Ru251 ma pean ainult lindid tegema, kõik muu on olemas. A.Pantriga küll mängida ei viitsi.
Ru251 oli ühel krt juba olemas, aga vend oli oranz ja sai kohe surma Jälle selline tank millega mängimiseks peab olema väga hea mediumitega mängija.
Minul mäng kenasti töötab, rahvast on ka omajagu sees. XVM oli uus kohe olemas.
Kui downloadima ei hakka, siis minge mängu ja proovige sisse logida 9.2. Tuleb kiri ette, et uuendada vaja. Vajutage "Update" ja hakkab kohe max kiirusega tirima.
Väga valus, 65% võidu võimalus ja saame peksa täiega. Mängu alguses aken kus mutrivõti üleval sealt linnuke eest ära "luba torrendid" siis sai alla laadida. Ja XP saab premmiga kahtlaselt vähe..
Kas xvm uuendab end nüüd kohe? Kui ma kaotan mängu, kukub 69 peale wn8 ja kui teen 2-3 võitu siis on jälle 70nd, kaotan mängu, kukub jälle 69 peale Vanasti sedasi ei kõikunud, koguaeg näitas ühte numbrit.
Kas mingi uus "feature" on lisatud või ei saa aru, mitu korda nüüd juba on lampi toru lakke kerinud, kuigi sihik paigal, laseb torni, selle asemel, et nt roomikutesse lasta. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kas mingi uus "feature" on lisatud või ei saa aru, mitu korda nüüd juba on lampi toru lakke kerinud, kuigi sihik paigal, laseb torni, selle asemel, et nt roomikutesse lasta.
Peaks olema zoom outimisel viga. Kui sul liiga välja zoomitud siis juhtub selliseid asju. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Nüüd saab igasugu imemedaleid lisaks. Hoiad vastaseid 1000 damage punktiga nähtaval ja saad medali, teed ise rohkem damaget kui oma tanki elupunktid, saad jälle medali, vigastad teisi 5 kriitilise vigastusega, saad jälle medali. teed 4-5 killi ja tuleb medal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.