praegune kellaaeg 23.06.2025 02:06:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kiip
HV kasutaja

|
23.09.2014 09:35:18
Apple müüs avanädalavahetusega rekordarv uusi iPhone’isid |
|
|
Möödunud nädalavahetusel alustas Apple uute iPhone’ide müüki USAs, Austraalias, Kanadas, Prantsusmaal, Saksamaal, Hong Kongis, Jaapanis, Puerto Ricos, Singapuris ja Ühendkuningriigis. Juba varasemalt teatas Apple, et esimese 24h müüdi eeltellimustena 4 miljonit uut iPhone’i. Tänaseks on teada, et esimese nädalavahetusega müüs Apple rekordarv uusi iPhone’isid.
Loe edasi http://kiip.ee/apple-muus-avanadalavahetusega-rekordarv-uusi-iphoneisid/
_________________ Varsti on meil kõigil kiip sees |
|
tagasi üles |
|
 |
olka
HV kasutaja

|
23.09.2014 10:26:01
|
|
|
vaata kui tubli, Apple on ikka tegija võrreldes droidiga
_________________ You, all gonna make me loose my mind, loose my mind |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
23.09.2014 12:55:13
|
|
|
huvitav see terve aasta ainult rekordid müükides. Nii mängudes kui ka riisvaras. Kuigi kraam on nagu ta on
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
23.09.2014 14:23:19
|
|
|
LKits kirjutas: |
Apple on jah suutnud enda maine nii ilusasti ja osavalt üles haipida, et täitsa religioosselt usuvad inimesed nende toodete headusse.
Mulle endale Apple konseptsioon väga ei meeldi, liigselt suletud, aga optimeeritud nende tooted tõesti on. Sellist rahasummat muidugi minu silmis need ei vääri, sellegipoolest täitsa kvaliteetsed. |
OSX ja IOS on minu meelest see end õigustanud.
Enda mac pea 4 aastat vana, kõik asjad töötavad perfektselt. Windowsiga Dell, mis on 2 aastat vana kõik on uimps. Igast sodi koguneb igale poole. Kuigi on korralik riistvara.
Apple suudab oma ekosüsteemi paremini korras hoida, tänu sellele jookseb paremini.
Olen täheldanud kui inimene on eluaeg olnud Windowsi kasutaja ja läheb õunale üle, siis hakkavad probleemid tulema.
Kuid kui inimene on terve elu maci kasutanud, siis probleeme ei ole.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
23.09.2014 21:07:53
|
|
|
peacemaki, Kui inimene on terve elu mac-i kasutanud on ka tal igasugused probleemid, kui Windowsi peale üle läheb.
See on ju täielikult loogiline.
Mina olen eluaeg olnud Windowsi peal ja mul probleeme pole väga tihedalt olnud. Samas ma olen alati probleemidele ka lahenduse leidnud, ilma et ma teeksin format c:
Format c: olen tavaliselt teinud siis, kui on Windowsi folder liiga suureks läinud tänu Update-le
Teemast siis pisut ka.
Milleks on vaja iga aasta teha uudis, et Apple müüd nv rekordiliselt palju seadmeid ??? Iga uue õuna tootega on nii, et kui välja lastakse, siis mõni päev hiljem on samasugune uudis.
Mind ei koti need uudised, aga lihtsalt hakkavad juba üle viskama iga aasta. Ma ei ole brändi armastaja ja ei osta endale tehnikat just brändi nime pärast.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|