Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Longero
HV veteran
|
19.09.2014 17:38:54
Softpedia nüüd uue kujundusega |
|
|
Postitasin siia sobivama koha puudumisel.
Softpedia nüüd uue kujundusega http://www.softpedia.com/ Kahju lausa, endine hea leht solgiti ära, uus kujundus on
Huvitav kas see on testimisjärgus v jääbki nii ja kas kusagil nende oma lehel hinnangut kah anda saab selle uue disaini kohta?
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
21.09.2014 08:08:41
|
|
|
Väga vinge uus kujundus, ehk hakkan tihedamini nüüd ka seda külastama
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurv
HV kasutaja
|
21.09.2014 08:28:38
|
|
|
Vana oli ikka palju etem.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
22.09.2014 14:39:24
|
|
|
Peab mingi hea alternatiivi Softpedia'le vaatama, natuke sirvisin, aga midagi head ei leidnud. Teab keegi soovitada alternatiivi?
Enne oli Softpedia minujaoks leht kus tihti käisin, sealt oli hea sellega http://www.web2pdfconvert.com/pdf-button#cid2 paljude progede jaoks info ja screenshotid PDF'i konvertida ning pärast PDF'id kokku liita, kasutasin PDF Merge Tool. Viskasin siis tolle PDF'i proge installeriga ühte kausta... paljude progede kodukatel pole võimalik lehte PDF'i konvertida v polegi mõnel progel enda kodukat ja siis sai Softpediast hästi ülevaatliku PDF'i teha.
Kahju tõesti, et ok lehele vesi peale tõmmati, see oli ka niisama üks lemmiklehti.... teha uus ja halb kujundus, aga peaasi, et uus oleks. Uuele lehele annaksin 1'he punkti ja sedagi heldimusest.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
23.09.2014 15:30:31
|
|
|
Dijital kirjutas: |
No veebilehti saad suvalise PDF-printeriga PDF-iks printida. Või oli sul mingi muu eesmärk sellega? Milliseid alternatiivseid programmikogumike lehti oled proovinud? |
Kunagi aastaid tagasi sai mingit PDF printeri proget proovitud, aga ei osanud kasutada ja sinnapaika see jäigi, peale seda pole vaadanud nende poole. Muidu tundub PDF printer hea asi olema. Kas ise kasutad, oskad mõnda head soovitada? Kuda see PDF printer toimib, siin suvaline veebileht http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21 ja taolistega olen ma alati hädas olnud, kas "prinditakse" kuidagi veebiaadressi alusel nagu tegi seda mu eelnevas postis mainitud web2pdfconvert mis sellise lehega hakkama ei saanud või saab "printida" ka nii, et toon peidetud kirjad nähtavale ja kõik jääb nii nagu brauseris näha? Taolistest lehtedest nagu see Microsofti leht, olen ma hädapärast screenshoti teinud FastStone Capture progega mis võimaldab veebilehe kerimist, et kõik näha jääks, aga see on halb lahendus ja vajadusel ei saa teksti kopeerida. Kasutan muidu Operat, kas PDF printeril on vahet mis brauser on?
Jah, muidu need PDF'id jäävad oma tarbeks ja info mõttes. Brauseri endaga veebilehe salvestamine (Operal Fail>Salvesta nimega) ei lähe kohe mitte... ei ühildu teiste brauseritega jms hädad mida vaja pole. PDF on tundunud mulle selline lollikindel valik mis ajale vastu peab.
Programmikogumikest olen vaadanud Majorgeeks, filehippo ja veel mõnda, aga need pole päris need mida näha sooviks. Tahaks võimalikult palju infi ühel lehel näha nagu Softpedias.... pikem lühitutvustus, riistvara ja OS nõuded, ning teine leht screenshoti'dega. Kasutajahinnangud, editor rating ja mõne proge ülevaade oleks samalt lehelt väga hea. Softpedias olid need kõik olemas.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
23.09.2014 15:35:05
|
|
|
Longero, enimkasutatud PDF printer on ilmselt CutePDF.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
23.09.2014 15:42:57
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Longero, enimkasutatud PDF printer on ilmselt CutePDF. |
Uuel CutePDF on tugevalt "kaasavara" kaasas, seega soovitaks vabavara "PDF Creator" või Foxitiga kasas olev "FoxitReader pdf Printer"
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|