oled sa lehma jääl näinud? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sure ära siis _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vähem kaaluval sõitjal oleks ikka eelis - pigem sättida miinimumkaal iste+sõitja aga siis oleks kohe 100kg sõitjad puudutatud kuna peaks alla võtma
Mulle meeldis kuidas Vergne sai +5 sekki kuid sellegipoolest jäi kohta hoidma. Näitab et tõeliselt aeglasest autost tuleb kasvõi rajalt väljas mööda saada
Täna ebakorrektsele möödumisele sai ta veel 4 sõitjast ju mööda ning vahe ka sisse sõidetud.
Huvitav et Sutil pääses SC välja toonud veast ilma karistuseta - IMO oli puhas teise sõitja seina surumine, Perezil polnud tõesti kusagile minna..
Huvitav kuidas seal masinas ikka nii kuumaks läheb, et jook enam juua ei kannata ja käsi on vaja õhus hoida, et kindad põlema ei läheks.
Sõit ise oli muidugi täiega igav. Kimi näitas kvalifikatsioonis head aega ja lootsin vähemalt sõidus paremat tulemust. Vihkan samuti neid tänava ringradasid. Ainus äge asi oli see veider kõrghoone Marina Bay Sands Building
Huvitav kuidas seal masinas ikka nii kuumaks läheb, et jook enam juua ei kannata ja käsi on vaja õhus hoida, et kindad põlema ei läheks.[/url]
Ennegi seda juhtunud. Mitmedki F1 sõitjad on oma taguotsa ära põletanud. Kas läheb midagi hõõguma/põlema või satub praht õhutusavade ette.
See hooaeg on muidugi naljanumber sõitjate näljutamine. Normaalne on enne palavat paaritunnist pingust endale 2l vett/spordijooki sisse valada. Ma olen täiesti kindel, et see hooaeg nad seda ei tee.
Kaalupiiri tõstmise poolt ma jällegi ei ole. Niigi on autod kohmakad kui varem. Vanasti osati teha 450kg masinaid (ilma bensiini, mehe ja ballastita) nüüd siis järsku ei saa 620 kiloga hakkama. Ma saan aru, et kraami on autos rohkem, aga mootor on ju pisem ja akudel on minu arust ka ülemine kaalupiir olemas.
päris valus litter oleks, kui alo lähebki ära ja järgmine aasta kimi tuleb james allisoni uue ferrariga maailmameistriks.
Siis peab ferrul midagi rõve head peidus olema, millest sõitjatel pole aimu ka. Vastasel juhul selliseid jutte ei räägitaks.
Aga Räiksile mm tiitel viimasel aastal oleks kirss tordil
Ja kui veel spekuleerida, siis arvatavasti peale alo käiku tuleb vettel ferrarisse ja läheb uuremaks kohtade vahetuseks.
Millal 3 auto reeglit taheti kehtestada? _________________ This message was sent from space using stargate
päris valus litter oleks, kui alo lähebki ära ja järgmine aasta kimi tuleb james allisoni uue ferrariga maailmameistriks.
Siis peab ferrul midagi rõve head peidus olema, millest sõitjatel pole aimu ka. Vastasel juhul selliseid jutte ei räägitaks.
Aga Räiksile mm tiitel viimasel aastal oleks kirss tordil
Ja kui veel spekuleerida, siis arvatavasti peale alo käiku tuleb vettel ferrarisse ja läheb uuremaks kohtade vahetuseks.
Millal 3 auto reeglit taheti kehtestada?
Juba järgmine aasta pakuti välja,et vöiks olla eeldusel,et tagaotsa tiimid ei suuda masinaid väljas hoida..
Kas vettel läheb ferrarisse või ei on veel küsimärk.. Antud hetkel tal Red Bullis küll kehv seis, aga hooaeg pole läbi
No ma ei tea, see Vetteli jutt on ikka pigem selline hapukurgihooaja soovunelm, ja sellest räägitaks põhimõtteliselt igal juhul, ükskõik millises meeskonnas ta parasjagu on, ja kuidas hooaja tulemused välja on tulnud. Juhul kui Alonso peakski McLaren Honda peale minema, siis tähendaks see ilmselt Buttoni pensionile minekut, ja sealt küll ühtegi sõitjat üle ei jää, aga vaevalt et Ferrari Buttonist huvitatud olekski. Pigem nad neelaks sellisel juhul kaotuse alla, ja loodaksid, et parema autoga suudab Räikkönen järgmisel aastal paremat tulemust teha, ja kõrvale võetaks näiteks Bianchi, kes siis Räikköneni käe all peaks tulevaseks esisõitjaks välja õppima. Ja kes teab, kui tulemused head peaksid olema, siis võib ju Räikkönen mõnekümne miljoni eest lepingut aasta pikendada ka - ta ju vihjas sellele, et ta peale Ferrarit enam uude meeskonda minema ei hakka, mitte sellele, et ta hirmsasti lepingu lõppemist ootaks.
Jätkamine on loomulikult võimalik. Räiks on alati avatud pakkumistele, mis talle sobivad. Aga kui auto on sama saan kui see aasta, siis tõenäoliselt loobub ja läheb kihutab mujal _________________ This message was sent from space using stargate
Ferrari ja Shelli õliteema uuendustest.
http://www.formula1.com/news/headlines/2014/9/16398.html
Tegelikult pole seal suuremat uudist kuna kostöö on juba päris vana ja ilmselt Shelli poolt omamoodi sundkäik, et kvaliteeti tagada.
Lorenzo De Luca @LorenzoDL83 42m
@CorSport "The most likely 2015 scenario sees #Alonso in #Mclaren and #Vettel to #Ferrari"
Lorenzo De Luca @LorenzoDL83 50m
@tuttosport "#Honda 100 millions for 3 years (contract already signed ) for #Alonso, " pic.twitter.com/99429CSrTc
hea jobu ikka ka, keset rada lehvitama minna,
enamvähem nagu NASCARis keset ovaali lehvitama minna kui autorivi tulemas
+7 _________________ This message was sent from space using stargate
Väga haige oli, et üldse mingid debiilid arvasid, et Stewart süüdi on... täiesti mõistuseta inimesed sellised.
Loodetavasti õpetab teisi võidusõitjaid vähekene selline lugu.. ei tasu rajapeal lolli mängida.
edit: Venemaa Sochi GP ringrajast esimene video väljas F1 2014-st. Loodetavasti pole järgmine Singapur..
Tundub rohkem nagu Euroopa tänavaringrada või Abu Dhabi
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huvitav, et mersu mehaanikud tavotti ära ei tunne siis _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Netist tilgub kuulujutte et Alonso piduriks pidi olema Honda mootor mis on hetkel konkurentidest jõust väga palju maas ja kütusekulul väga palju üle. Järgmiseks aastaks jääb aega üha vähemaks ja Honda peab kibekiirelt tegutsema hakkama et McLaren järgmine aasta viimase kohtade peale ei konkureeriks.
Alonsol ilmselt huvi papihunniku eest eelviimasel-viimasel kohal sitsida ei ole, lootus oleks ainult et 2016 Honda tuleks sarnase eduga nagu selle aasta Mercedes.
Honda samas sooviks kahtlemata oma koduetapil järgmise aasta sõitjaid välja kuulutada.
eino põnev. ise arvan et läheb mclarenisse, aga kes tema kõrvale jääb, seda ma ei tea. ilmselt kmag, sest button juba f1 mõistes hakkab vanaks jääma. ei tea.
mclaren on ei ole väga targalt oma sõitjatega käitunud viimasel ajal. 2012 lasti hamilton minema ja huvitaval kombel kohe hakati järgmisel aastal strugglima.
2013 aastal toodi perez sisse ja vaesekesele anti kõigest 1 hooaeg aega ja juba lasti lahti hooaja lõpus. checol oli kohutaval kombel õnne, et force inda ta pardale võttis. checo on rohkem pildis kui see ülehinnatud hulkenberg.
Jaapani enda sarjas Super Formula kasutatatakse Sellest aastast turbo mootoreid. Hooaja alguses oli Toyota oma mootoriga selgelt üle, Honda jõuallikast sõideti nagu seinast mööda sirgel. Eelmisel nädalavahetusel võeti esimene etapivõit, arengud toimuvad aga oli selgelt näha, et oldi hädas. Super Formula aegu vaadata Jaapani GP võrreldes siis SF oli 6-7 sekundit aeglasem vaid. Mingi pildi annab ikka.
Rinaldo, Võrreldes Perezega, kuidas Hülkenberg ülehinnatud on?
mul on õigus oma ekslikule arvamusele. mulle tundub, et checo on rohkem killer. hulkenberg tundub mulle järgmine nick heidfeld olevat. sõidab kaua ja stabiilselt, aga tiitleid ei saa.
Pärast oma rookie hooaega, kus kaotas ei kellelegi muule kui Barichellole, pole meeskonnasiseselt hooaja kokkuvõttes Hulkile vastast olnud.
väga õige! di restad ja gutierrezed on parajad keemikud.
checo on veits tõsisem poiss. checol paar katkestamist rohkem ja 1 DNS. aga kõige tähtsam on, et checo sõitis poodiumile end bahreinis.
ärge saage valesti aru, ma ei heidi hulki, lihtsalt minu meelest natuke ülehinnatud.
PS! Viimane kord kui ma ütlesin et bottas on koomik, hakkas ta järjest poodiumeid võtma
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.