Eriti palju pole. Tänasel päeval läheb järjest raskem kellasi leida, mille väärtus ei langeks. Need mis investeeringuna end ära tasuvad on minu hinnaklassist väljas.
Ja ma kannan enamus, juba eelpool mainitud, kvartskella.
See "Aegaon" Eesti bränd oli kajastatud isegi watchuseek.com lehel. Enadamisi minagi mõtlesin, et jumal küll kes sihukest asja sellise hinnaga ostaksid. Paraku inimeste maitsemeel on väga erinev. Start-up projekte tuleb nagu seeni peale vihma. Melbourne ja Lew & Huey on saanud isegi üsna edukaks. Aeg näitab.
Pacho
Mõistliku hinnaga investeeringuna ära tasuv kellabränd on Saksa brand Stowa. Surer kvaliteet ja super teenindus. Järelturul haruladane leida ja kui leiadki, siis sama hinnaga mis uus. Uue tellimus aga võtab muidugi pool aastat aega kuna toodetakse ainult tellimuste alusel.
Ja mis number see 4 on? Minuteada ja ka wiki andmetel on rooma nubrid: 1 - I, 2 - II, 3 - III, 4 - IV, 5 - V, 6 - VI, 7 - VII, 8 - VIII, 9 - IX, 10 - X. See mis nelja asemel on on miskit muud...
Ja mis number see 4 on? Minuteada ja ka wiki andmetel on rooma nubrid: 1 - I, 2 - II, 3 - III, 4 - IV, 5 - V, 6 - VI, 7 - VII, 8 - VIII, 9 - IX, 10 - X. See mis nelja asemel on on miskit muud...
irw see on küll valus viga neil _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
okei, huvitav teada. Aga kas see teine pilt ei ole ikka vähe vigane. Või tõesti VIII muutus IX? Mis siis vanasti kaheksa oli IIIIIII või _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Mu Parnis Submarineril kadus nädalavahetusel üks jubin küljest
Spoiler
Mis selle asja nimi ülse on? Äkki on võimalik kusagil uus hankida _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Võiks küsitlust natuke muuta.
Mis tüüpi kella kannad/eelistad?
1. Automaatne
2. Käsitsi üles keeratav
3. Quartz ehk patareiga _________________ www.estonia1918.com
Tahan eBay-st DIESEL-i kaekella osta. Mida pean vaatama, et fake poleks vms? Voi on DIESEL-i koopiaid yldse liikvel? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
XR, OK, selge. Motlesin ise ka, et odavat kraami vast ei voltsita, aga igaksjuhuks kysin yle. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Huvitav, mis tegelikult selle kella omahind võiks olla? Kui palju on "õhku"? Kindlasti oleks võinud selle kella müügihind ka 3, 4, 5 jne milli olla. Tahtjaid ikka leidub, mida iganes põhjustel...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.