Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola Moto G märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 28.08.2014 16:19:26 vasta tsitaadiga

1976, klick müüb ju?
http://www.klick.ee/mobiiltelefonid/motorola-moto-g-8gb-5130.html
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk55
HV veteran
mikk55

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2014 16:38:19 vasta tsitaadiga

http://www.aliexpress.com/item/Free-Tools-100-Original-For-Motorola-MOTO-G-XT1032-XT1033-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly/1648107711.html miski 25eur uus ekraan.
1976
HV vaatleja

sõnum 29.08.2014 10:06:32 vasta tsitaadiga

aitäh! leidsin jah ise ka hiljem klickist uuema versiooni, otsisin enne 16gb, mis mul on. aga ehk oleks tõesti mõttekas seda 25eurist klaasi proovida..
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 29.08.2014 20:20:49 vasta tsitaadiga

Kahtlaselt odav ekraan...
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.08.2014 20:45:02 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kahtlaselt odav ekraan...
hiinakas, mis muud.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 30.08.2014 09:44:55 vasta tsitaadiga

Pigem küsimus, kas ainult digitizer või digitizer+LCD?
Ainult digitizer (ehk puutetundlik, läbipaistev klaas) ei tohikski palju rohkem maksta. Hiinakatel maksab vabsjee 10-15€ ning teiste telefonide replikad samuti alla 20€.

Koos LCD displeiga peaks juba rohkem maksma. Aliexpressis on päris hea valik ning soovitan ka eBay üle vaadata, sest vahel viimases enamvähem sama või isegi parem hind, aga turvalisem ostlemine.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 30.08.2014 11:40:29 vasta tsitaadiga

Ongi vist ainult digitizer. Ma arvasin, et Moto G ekraan on digitizeriga kokku liimitud, aga ju siis ikka ei ole.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.08.2014 12:28:23 vasta tsitaadiga

Dogbert, enamusel telefonidel on kokku liimitud, aga oskuslikult saab enamasti ka eraldada neid omavahel lõhkumatta.
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2014 22:25:14 vasta tsitaadiga

olafsand, Pigem on digitizeri peale liimitud klaas.
1976
HV vaatleja

sõnum 31.08.2014 12:46:16 vasta tsitaadiga

huh, vb tellisin siis hoopis vale asja, sest ega ma ju ei tea, mis mul täpselt katki on. tavaline inimene ütleks ehk, et telefoni ekraan icon_smile.gif aga noh, algaja asi.. eks siis näe, kas saabub mulle kasulik ja vajalik või kasutu toode.
tagasi üles
Malukunn
HV vaatleja

sõnum 03.09.2014 11:05:25 vasta tsitaadiga

Lähen septembri lõpus USAsse - kas kellelgi kogemust sealt toomisega - on mõtet Moto G LTE-d vaadata või pigem ikka Amazonist tellida?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 04.09.2014 20:48:11 vasta tsitaadiga

Malukunn kirjutas:
Lähen septembri lõpus USAsse - kas kellelgi kogemust sealt toomisega - on mõtet Moto G LTE-d vaadata või pigem ikka Amazonist tellida?

Eestis kasutatavad 4G sagedused peaksid olema järgnevad:
800/1800/2600

USA Moto G 4G toetavad sagedused on aga:
700/850/1700/1900

Seega Eestis kasutamiseks oleks mõttekaim vast Amazon'ist või Klick'ist tellida.
Kommentaarid: 220 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 190
tagasi üles
Svalbard
HV vaatleja

sõnum 12.09.2014 10:03:04 vasta tsitaadiga

Klicki jõudnud müügile uus Moto G (2014) - http://www.klick.ee/parima-hinnaga-nutitelefonid/motorola-moto-g-2014.html
koby
HV kasutaja
koby

sõnum 12.09.2014 10:20:35 vasta tsitaadiga

Svalbard kirjutas:
Klicki jõudnud müügile uus Moto G (2014) - http://www.klick.ee/parima-hinnaga-nutitelefonid/motorola-moto-g-2014.html

mis siis uuel muutunud on?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.09.2014 13:47:02 vasta tsitaadiga

Lisaks 8GB sisemisele flash mälule on ka microsd pesa kuni 32GB kaardile. WiFi ac tugi. Muud olulist ei hakanud silma. Ja muidugi droid 4.4.4. kohe peal.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 13.09.2014 13:52:04 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Lisaks 8GB sisemisele flash mälule on ka microsd pesa kuni 32GB kaardile. WiFi ac tugi. Muud olulist ei hakanud silma. Ja muidugi droid 4.4.4. kohe peal.

5' ekraan ja lisakõlar hakkavad esimesena silma.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.09.2014 18:02:04 vasta tsitaadiga

Oh pagan, ongi viietolliseks aetud. Ei osanud oodata seda lüket. Seda enam vist ühe käega kasutada eriti hästi ei saa, pöial ei ulatu ekraani teise serva. Juba 4,5" puhul annab venitada.
Ja ongi stereo kõlarid... Mis mõte sel küll on? Kvaliteetset heli tuleb sealt sama palju kui peeruaugust ju. icon_lol.gif

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_%282014%29-6647.php

Kaamera on ka 5MP asemel 8MP. Sekundaarne kaamera 2MP 1,3 asemel.
Güroskoop on ka lisatud... Kaamera peaks siis võimaldama seda... mis ta nimi oligi nüüd? Photo sphere? Fotosfäär siis eesti keeles?

Aga aku on täpselt sama... icon_rolleyes.gif

amazon.co.uk võtab dual SIM versioonile preordereid - koos saatekuluga Eestisse 198,87 €. Ühe SIM-iga versioone ei paista kusagil.

tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 13.09.2014 21:28:31 vasta tsitaadiga

Suuruse mõttes oleks võinud küll jah jätta 4,5. See kõlar on nii ja naa. Isiklikult puudust ei tunne, aga täidab selle tühja alumise serva. Minumeelest muidugi oleks võinud sinna back, home, tasks nupu panna.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.09.2014 14:43:12 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Oh pagan, ongi viietolliseks aetud. Ei osanud oodata seda lüket. Seda enam vist ühe käega kasutada eriti hästi ei saa, pöial ei ulatu ekraani teise serva. Juba 4,5" puhul annab venitada.

jah, see 5 mm (70.7 mm VS 65.9 mm) on küll jube palju laiem telefon icon_rolleyes.gif Või sul on pöidlal üks lüli puud vms? icon_biggrin.gif Oled mõnd tänapäevast 5" telefoni üldse käes hoidnud?

Mu eelmine 4.3" ekraaniga HTC DHD oli näiteks ka juba 68 mm lai. Praegune 5" Nexus 5 on 69.2 mm. Nii et ekraani diagonaali ja telefoni füüsilise vormi suhe on ajas ikka üksjagu muutunud.

tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.09.2014 16:25:51 vasta tsitaadiga

Ei ole mul mingit puud pöidlal, aga juba 4,5" ekraani puhul teist serva ulatub hädavaevu puudutama, ilma et telefoni asendit käes muutma peaks. 5mm sinna juurde on juba äärmiselt ebamugav ja mulle ka täiesti mittevajalik. Alla 4,5" ekraani peal olid klaviatuuriklahvid väikesevõitu, aga 4,5" peal on juba täiesti kasutatav.
Küsin vastu, et kas sul on pöidlale üks lisaliiges juurde opereeritud, et see on nimetissõrmega ühepikkune ja ulatub vabalt üle ekraani?

Ühe käega kasutamise mugavus on aga pisike probleem selle kõrval, et suurema telefoni jaoks peab hakkama pükstele lisataskut tegema vist, sest viiene jääb juba servapidi taskust välja. Pükste tegijad pole nähtavasti telefonide suurushullustusega kaasas käia suutnud.

tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.09.2014 16:42:01 vasta tsitaadiga

No ma nüüd ekstra katsetasin. Ükskõik kuidas ma telefoni peos hoian, pöial ulatub ikka kenasti teise serva ka. Pole nagu siiani täheldanud, et mul mingi ekstrapikk pöial on icon_biggrin.gif Käsi ei ole ka hiigelsuur vms. IMO täitsa normaalne. Oleks teine telefon veel, teeks sulle video icon_lol.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.09.2014 17:09:32 vasta tsitaadiga

Ja hiigelsuured taskud on sul ka, eks ole? icon_smile.gif Ma kujutan ette, et näiteks Klitško jaoks oleks 5" telefon pisikesevõitu, minu 1,86 kasvu kohta on mul aga täiesti tavalise pikkusega sõrmed ja teksade tagataskusse 5" labidas enam ära mahtuda ei taha. icon_confused.gif
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.09.2014 20:40:51 vasta tsitaadiga

Ma muidugi ei kanna telefon kunagi tagataskus ka. Rinnataskusse või põuetaskusse mahub Nexus 5 küll probleemivabalt. Aga see selleks. Teisalt on ju uus telefon 0,6 mm õhem, nii et jääb sul taskusse ruumi küll. icon_lol.gif Kui juba millimeetreid poolitama hakata.

IMO olulisem argument 5" vastu on hoopis see, et reso on samaks jäänud, mis tähendab kehvemat pikslitihedust.

tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.09.2014 22:26:59 vasta tsitaadiga

Aku on ka sama, mis suurema ekraanipinna puhul tähendab enamasti lühemat tööaega.
Telefoni paksus tagataskus - paar millimeetrit siia-sinna ei loe midagi, loeb just pikkus. Praegune mahub väga napilt enamuse pükste tagataskusse ja ei saa seal ka väga hullusti painutada - on just selle viimase piiri peal, millest suurem enam kuidagi sinna ei sobi.
Et enamasti kannan t- või polosärke, siis rinnataskud on rängas defitsiidis, nendega ei saa arvestada.
Viietollise labida jaoks peaks vist kõhukotti hakkama kandma icon_lol.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 17.09.2014 22:31:53 vasta tsitaadiga

Dogbert, ei pea kusjuures icon_wink.gif
5,5" LG G3 on tihti mul teksade esitaskus ja seda ka istudes ning autoroolis olen korduvalt üle katsunud, et kas telefon sai ikka kaasa tööle sõitma hakates icon_cool.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola Moto G mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.