praegune kellaaeg 24.02.2026 01:53:45
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 11:43:09
|
|
|
| Laurman kirjutas: |
Heh, Samsung ja Elion lasid UE55F9000STXXH DigiTV äpile vee peale.
Enda arust veel ostsin kõrgema <b>seeria</b> teleri, et ei tekiks mingeid sarnaseid probleeme aga võta näpust. Nüüd vist peabki starmani üle minema.. |
2013 aasta 4K mudelitele pole Samsung tuge Elioni tv appile pakkunud. Elioni poolt võiks see tulla kui antud toetus tv tootja poolt oleks. Seda aga pole. Miks sai appi alla laadida, oli Samsungi poolne viga, kus see allalaetavaks tehti. See on nüüd maha võetud (ca kuu aega tagasi juba). Ka ei reklaami Elion 2013 aasta 4K mudelitele toetust välja.
Miks tädi teeninduses ütles et support lõpetati, on puhtalt teadmatus. Vabandan selle üle.
2013 mitte 4K tv omanikud ei pea muretsema selle üle, et nüüd järsku app neilt ära võetakse.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.09.2014 12:45:34
|
|
|
| armjan kirjutas: |
Enda arust veel ostsin kõrgema <b>seeria</b> teleri, et ei tekiks mingeid sarnaseid probleeme aga võta näpust. Nüüd vist peabki starmani üle minema.. |
2013 aasta 4K mudelitele pole Samsung tuge Elioni tv appile pakkunud. Elioni poolt võiks see tulla kui antud toetus tv tootja poolt oleks. Seda aga pole. Miks sai appi alla laadida, oli Samsungi poolne viga, kus see allalaetavaks tehti. See on nüüd maha võetud (ca kuu aega tagasi juba). Ka ei reklaami Elion 2013 aasta 4K mudelitele toetust välja.
Miks tädi teeninduses ütles et support lõpetati, on puhtalt teadmatus. Vabandan selle üle.
2013 mitte 4K tv omanikud ei pea muretsema selle üle, et nüüd järsku app neilt ära võetakse. |
Mis mõttes? App oli ja toimis täpselt samamoodi nagu kõigil teistel F seeria Samsung'i teleritel. Seega ilmselgelt oli Samsung'i poolne toetus olemas ja nii palju kui mina suudan tuvastada on siiani olemas (ainult app eemdaldati). Mida siis ei ole nüüd?
Ma ei taha küll kedagi solvata, aga mulle jääb mulje et kõigil teil seal Elion'is on teadmatus. Kas tegelikult juhtus hoopis nii et keegi Elionist lasi app'i eemaldada sest ta arvas et see ei tööta F9000 peal?
Igaks juhuks küsiks, et kas selle aasta 4K mudelid (eriti HU8500) on ikka toetatud või kaob sealt ka varsti see app?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.09.2014 12:50:01
|
|
|
Loen ja loen ja aina "paremaks" läheb.
Juba ainuüksi sellest klienditoe teadmatusest on siin teemas juba mitmes kord juttu.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.09.2014 13:03:01
|
|
|
Mugavat telerivaatamist saad kogeda kõigi Samsungi 2012. aasta 7000 ja 8000 E-seeria ning ES9000 teleritega ning Samsungi 2013 aasta F-seeria (v.a. F9000) mudelitega.
Uue menüü kasutamise muudab lihtsaks uus pult, mille saad teleri ostmisel Elionist kaasa.
Nii loen ma välisveebis kliendile antavat infot. Samas funktsioneeris ta ka minu enda F9000 peal tõrgeteta.
Minu õnn jäi firmware downgrade peal jäi üürikeseks, sest pärast kolmandat appi käivitamist tegi teler endale reseti ja kustutas kõik äppid Smarthubist.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.09.2014 13:16:33
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Minu õnn jäi firmware downgrade peal jäi üürikeseks, sest pärast kolmandat appi käivitamist tegi teler endale reseti ja kustutas kõik äppid Smarthubist.  |
Kusjuures see probleem oli jah vanema firmwarega, et kui elioni app pange pani, siis tegi smart hub reseti. Viimase firmware'iga (mai 2014, oli vist v2221) seda probleemi enam ei olnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 13:23:34
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
2013 mitte 4K tv omanikud ei pea muretsema selle üle, et nüüd järsku app neilt ära võetakse. |
Mis mõttes? App oli ja toimis täpselt samamoodi nagu kõigil teistel F seeria Samsung'i teleritel. Seega ilmselgelt oli Samsung'i poolne toetus olemas ja nii palju kui mina suudan tuvastada on siiani olemas (ainult app eemdaldati). Mida siis ei ole nüüd?
Ma ei taha küll kedagi solvata, aga mulle jääb mulje et kõigil teil seal Elion'is on teadmatus. Kas tegelikult juhtus hoopis nii et keegi Elionist lasi app'i eemaldada sest ta arvas et see ei tööta F9000 peal?
Igaks juhuks küsiks, et kas selle aasta 4K mudelid (eriti HU8500) on ikka toetatud või kaob sealt ka varsti see app? |
Vb aitaks ELioni "meeste" süüdistamisest ja loed korra (ja süvevenult), mida kirjutasin.
Kordan siis veel - SAMSUNG!!! ei ole pakkunud ametlikult toetust 2013 aasta 4K mudelitele.
Äpp läks allalaetavaks SAMSUNGI vea tõttu (Elion ei SAA siin midagi juhtida!!!)
Info antud mudeli äppi mittetoetamise kohta ON ANTUD
See, et äpp töötas, on ideeliselt hea aga SAMSUNG ei paku sellele mudelile seda äppi välja!!!
Elionil POLE olnud teadmatust! Teenindaja ei suuda kõike infot omada aga ta oleks võinud seda kasvõi uurida enne, kui ütleb välja "support lõpetati" Seda supporti antud TV mudeli ja äpi vahel POLEGI OLNUD!!!
Loogiline, et näete süüdlasena siin Elioni ja õigustatult - olukord on nii nagu ma seletasin. Ka parima tahtmise juures ei SAA ELION takistada SAMSUNGI, kui nad seal vea tegid ja sellele mudelile äppi allalaadimise võimaldasid. Pöörasime neile tähelepanu ja SAMSUNG eemaldas selle sealt listist.
Miks Elion ei saa nõuda sellele mudelile äpi tuge? Lihtne - SAMSUNG peab olema arendustega suppordi osas kaasas. Kui seda SAMSUNG EI TEE!!! Siis Elion ei saa võtta õigust (ja ei suuda ka vastutada) äpi töökindluse eest sellel mudelil.
Kas seekord sai piisavalt selgelt või mul tulev VEEL KORD korrata?
VoIP ja KAPO teemal (mõned postid tagasi) - andke andeks, kuid vaevalt KAPO viitsib igaühe taga kõnesid pealtkuulamas käia. Ja isegi juhul, kui neil seda on vaja teha, ei saa nad seda nii,e t nüüd vajutame nuppu ja DONE! Selleks on vaja neil kooskõlastusi. Suvalt kõiki pealtkuulata ei saa.
Näeme hunti lambanahas edasi ja oleme tüüpilised mornid torisejad eestlased. Klaas olgu parem pooltühi kui pooltäis (jah, see on iroonia - kui mõni kahtleb)
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
16.09.2014 13:51:06
|
|
|
armjan, kuidas siis on lood?
Igaks juhuks küsiks, et kas selle aasta 4K mudelid (eriti HU8500) on ikka toetatud või kaob sealt ka varsti see app? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.09.2014 14:24:48
|
|
|
Vb aitaks ELioni "meeste" süüdistamisest ja loed korra (ja süvevenult), mida kirjutasin.
Kordan siis veel - SAMSUNG!!! ei ole pakkunud ametlikult toetust 2013 aasta 4K mudelitele.
Äpp läks allalaetavaks SAMSUNGI vea tõttu (Elion ei SAA siin midagi juhtida!!!)
Info antud mudeli äppi mittetoetamise kohta ON ANTUD
See, et äpp töötas, on ideeliselt hea aga SAMSUNG ei paku sellele mudelile seda äppi välja!!!
Elionil POLE olnud teadmatust! Teenindaja ei suuda kõike infot omada aga ta oleks võinud seda kasvõi uurida enne, kui ütleb välja "support lõpetati" Seda supporti antud TV mudeli ja äpi vahel POLEGI OLNUD!!!
Loogiline, et näete süüdlasena siin Elioni ja õigustatult - olukord on nii nagu ma seletasin. Ka parima tahtmise juures ei SAA ELION takistada SAMSUNGI, kui nad seal vea tegid ja sellele mudelile äppi allalaadimise võimaldasid. Pöörasime neile tähelepanu ja SAMSUNG eemaldas selle sealt listist.
Miks Elion ei saa nõuda sellele mudelile äpi tuge? Lihtne - SAMSUNG peab olema arendustega suppordi osas kaasas. Kui seda SAMSUNG EI TEE!!! Siis Elion ei saa võtta õigust (ja ei suuda ka vastutada) äpi töökindluse eest sellel mudelil.
Kas seekord sai piisavalt selgelt või mul tulev VEEL KORD korrata?
VoIP ja KAPO teemal (mõned postid tagasi) - andke andeks, kuid vaevalt KAPO viitsib igaühe taga kõnesid pealtkuulamas käia. Ja isegi juhul, kui neil seda on vaja teha, ei saa nad seda nii,e t nüüd vajutame nuppu ja DONE! Selleks on vaja neil kooskõlastusi. Suvalt kõiki pealtkuulata ei saa.
Näeme hunti lambanahas edasi ja oleme tüüpilised mornid torisejad eestlased. Klaas olgu parem pooltühi kui pooltäis (jah, see on iroonia - kui mõni kahtleb) |
See et ma aru ei saanud oli tingitud sellest et kui siiani on räägitud samsungi poolsest toest, siis on olnud jutt sellest et firmware ei sisalda Elioni app'i jaoks vajalikke playereid jms, mitte sellest et mudel kuskil nimekirjas oleks. F9000 firmware ilmselgelt sisaldab neid ja app toimis seal sama hästi kui teistel teleritel mida ma olen saanud proovida (samad vead olid ka küljes). Ilmselt Samsung siis ei plaani rohkem uuendusi välja lasta sellele mudelile ja selle tõttu ei saa Elion oma appi playerit lappida. Aga kas selle pärast on vaja app eemaldada? See app on täpselt samade probleemidega veel vähemalt kolmel erineva seeria teleril (mida väidetavalt toetatakse), seega Elion ei suuda ju nagunii tagada app'i töökindlust. Kui selle kohta infoliinilt küsida, siis öeldakse et võta box või loobu teenusest. Sa kirjutad siin nagu mingil teleril oleks app'i töökindlus tagatud...
Ma ei näe süüdlasena ainult Elion'i, saan väga hästi aru et Samsung peab ka omalt poolt sellesse panustama. Ja selles on Sul ka õigus et algusest peale on kirjas olnud et F9000 pole toetatud, aga kõik toimis siiani sama hästi kui teistel mudelitel.
Aga asi selge ja tänud et viitsisid selgitada.
SEK-2500U ei ole ka ametlikult toetatud, eks? Seekasutab küll sama firmware mis HU8500, aga kui Elionis keegi asja käsile võtab ja Samsungi tähelepanu sellele juhib, siis võib arvestada et ka sealt kaob Elioni app?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 14:33:47
|
|
|
| SEK-2500U ei ole ka ametlikult toetatud, eks? Seekasutab küll sama firmware mis HU8500, aga kui Elionis keegi asja käsile võtab ja Samsungi tähelepanu sellele juhib, siis võib arvestada et ka sealt kaob Elioni app? |
Kuna meie jaoks on kehtinud, ja siiani kehtib, et evo-Kitid ei ole ega saagi olema supporditud, siis ma tõepoolest ei oska seda ette öelda Mul on hea meel, et see Kit üldse toetab. Põlvkond vanema Kiti peal ei saanud äppi üldse kasutada.
Saan vaid subjektiivse prognoosi öelda - kui see töötab praegu, on väike tõenäosus, et sellelt äpp maha korjatakse. Tegemist pole TV'ga, mille puhul on otseselt juhitav äpi allalaetavuse list.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.09.2014 15:46:05
|
|
|
| SEK-2500U ei ole ka ametlikult toetatud, eks? Seekasutab küll sama firmware mis HU8500, aga kui Elionis keegi asja käsile võtab ja Samsungi tähelepanu sellele juhib, siis võib arvestada et ka sealt kaob Elioni app? |
Kuna meie jaoks on kehtinud, ja siiani kehtib, et evo-Kitid ei ole ega saagi olema supporditud, siis ma tõepoolest ei oska seda ette öelda Mul on hea meel, et see Kit üldse toetab. Põlvkond vanema Kiti peal ei saanud äppi üldse kasutada.
Saan vaid subjektiivse prognoosi öelda - kui see töötab praegu, on väike tõenäosus, et sellelt äpp maha korjatakse. Tegemist pole TV'ga, mille puhul on otseselt juhitav äpi allalaetavuse list. |
No see SEK-2500U toimib ilmselt selle pärast et see HU8500 firmware kasutab. Teistel evolution kitidel (SEK-2000 ja SEK-1000) on oma firmware. Sellest hoolimata olen ma täiesti veendunud et Samsung saab sellele saadolevate app'ide listi eraldi määrata. Seega ilmselt saab elioni app'i saadavust piirata kui keegi seda tahab teha. Samas ma ei suuda ühtegi head põhjust välja mõelda miks seda piirama peaks, sest HU8500 firmwares on nagunii Elioni app'i tugi olemas ja seda peab nagunii uuendama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 16:00:00
|
|
|
Saan vaid subjektiivse prognoosi öelda - kui see töötab praegu, on väike tõenäosus, et sellelt äpp maha korjatakse. Tegemist pole TV'ga, mille puhul on otseselt juhitav äpi allalaetavuse list. |
No see SEK-2500U toimib ilmselt selle pärast et see HU8500 firmware kasutab. Teistel evolution kitidel (SEK-2000 ja SEK-1000) on oma firmware. Sellest hoolimata olen ma täiesti veendunud et Samsung saab sellele saadolevate app'ide listi eraldi määrata. Seega ilmselt saab elioni app'i saadavust piirata kui keegi seda tahab teha. Samas ma ei suuda ühtegi head põhjust välja mõelda miks seda piirama peaks, sest HU8500 firmwares on nagunii Elioni app'i tugi olemas ja seda peab nagunii uuendama. |
Evo kitis, kui see ka töötab, Elion samsiugile mahavõtise nõuet esitama ei hakka. Kiti kasutajale on öeldud, et äppi sellel ametlikult ei toetata ja sellest piisab. Ma arvan, et su pole tarvis üleliia muretseda
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.09.2014 16:50:53
|
|
|
No see SEK-2500U toimib ilmselt selle pärast et see HU8500 firmware kasutab. Teistel evolution kitidel (SEK-2000 ja SEK-1000) on oma firmware. Sellest hoolimata olen ma täiesti veendunud et Samsung saab sellele saadolevate app'ide listi eraldi määrata. Seega ilmselt saab elioni app'i saadavust piirata kui keegi seda tahab teha. Samas ma ei suuda ühtegi head põhjust välja mõelda miks seda piirama peaks, sest HU8500 firmwares on nagunii Elioni app'i tugi olemas ja seda peab nagunii uuendama. |
Evo kitis, kui see ka töötab, Elion samsiugile mahavõtise nõuet esitama ei hakka. Kiti kasutajale on öeldud, et äppi sellel ametlikult ei toetata ja sellest piisab. Ma arvan, et su pole tarvis üleliia muretseda  |
Mitte et ma vaielda tahaks, aga tegelt on täpselt vastupidi. Väga vana teema, aga esimese Evo kiti (SEK-1000) kohta kinnitas Elion mulle igast august et toimib ja on app (keegi oli väidetavalt isegi testinud seda enne kui mulle kindla vastuse andis), aga tegelikult ei olnud ega tulnud seda app'i kunagi (vahepeal oli vist isegi SmartHubis olemas, aga ei toiminud).
Kui ma F9000 ostsin siis uurisin poest (mitte Elion) et kas tõesti pole ja mulle demoti seda app'i ja küsiti et mis juttu ma räägin et pole.
Aga mis puutub ametlikku teatamisse mis toetatud on, siis:
SEK-1000 sai mitte toetatuks vist pea pool aastat peale seda kui mina selle ostsin.
SEK-2000 ja SEK-2500U kohta pole Elion kuskil midagi ametlikku öelnud/kirjutanud minu teada (peale foorumi)?
F9000 kohta oli algusest peale Elion'i lehel kirjas et app'i pole. Ometi oli see olemas ja nüüd lihtsalt eemaldati.
Arvestades kõike seda, siis on minu meelest muretsemiseks põhjust piisavalt
Kas on mingeid uudiseid millal see salvestuste mängimise probleem korda saab?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 19:05:22
|
|
|
Evo kitis, kui see ka töötab, Elion samsiugile mahavõtise nõuet esitama ei hakka. Kiti kasutajale on öeldud, et äppi sellel ametlikult ei toetata ja sellest piisab. Ma arvan, et su pole tarvis üleliia muretseda  |
Mitte et ma vaielda tahaks, aga tegelt on täpselt vastupidi. Väga vana teema, aga esimese Evo kiti (SEK-1000) kohta kinnitas Elion mulle igast august et toimib ja on app (keegi oli väidetavalt isegi testinud seda enne kui mulle kindla vastuse andis), aga tegelikult ei olnud ega tulnud seda app'i kunagi (vahepeal oli vist isegi SmartHubis olemas, aga ei toiminud).
Kui ma F9000 ostsin siis uurisin poest (mitte Elion) et kas tõesti pole ja mulle demoti seda app'i ja küsiti et mis juttu ma räägin et pole. |
Seda, kus ja miks mujal demoti, ei oska kommenteerida. Seal oli sel hetkel vb vea tõttu äpp peal ja sealt nii läks
Aga mis puutub ametlikku teatamisse mis toetatud on, siis:
SEK-1000 sai mitte toetatuks vist pea pool aastat peale seda kui mina selle ostsin.
SEK-2000 ja SEK-2500U kohta pole Elion kuskil midagi ametlikku öelnud/kirjutanud minu teada (peale foorumi)?
F9000 kohta oli algusest peale Elion'i lehel kirjas et app'i pole. Ometi oli see olemas ja nüüd lihtsalt eemaldati.
Arvestades kõike seda, siis on minu meelest muretsemiseks põhjust piisavalt |
Ametlikult on meile Samsungipoolne info – seda toetust eraldi ei tule. On hea, et see töötab uuemal! TV arenduse meeskond on kogu aeg öelnud, et Kitile toetust ei tule. On selge, et seda infot tuleb ikka ja jälle teenindusele meelde tuletada. Vabandan toe nimel, kui siiani on antud väärinfot.
| Kas on mingeid uudiseid millal see salvestuste mängimise probleem korda saab? |
Info endiselt sama – Siis, kui Samsungi FW arendajad on selle korda teinud. Samsungiga suheldakse neil teemadel palju. Viga ei ole MW (äpi) poolel. Kui oleks, saaksime ka Motorolade kasutajatelt pahaseid pilke.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
16.09.2014 21:06:02
|
|
|
| Kogu seda Samsungi diskussiooni lugedes tekib ainult üks mõte - aeg oleks telerite valkonnas kord majja lüüa ja kehtestada mingisugused standardid. See teleritootja ja äpi tootja omavahelise suhtlemise ja kordineerimise vajadus ei ole normaalne. Kõik telerid peaks omama mingit ühtset operatsioonisüsteemi, mille olemasolul äpp lihtsalt PEAB töötama. Samamoodi nagu pole vahet, kas ma ostan Delli või Ordi arvuti, VLC player või ükskõik missugune muu äpp töötab seal niikuinii.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
16.09.2014 21:20:47
|
|
|
| Ja erinevate tootjate nutitelkudes sama youtube toimib väga edukalt. Erinev välimus küll proge UI-l, aga sisu mida näidatakse on sama.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.09.2014 21:35:25
|
|
|
Arendagu parem xbmc plugin ja korras. Saab iga androidi (ja mitte androidi) seadmega vahtida.
Ausaltöelda oleks vähe mugavam küll.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.09.2014 21:52:56
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
| Kogu seda Samsungi diskussiooni lugedes tekib ainult üks mõte - aeg oleks telerite valkonnas kord majja lüüa ja kehtestada mingisugused standardid. See teleritootja ja äpi tootja omavahelise suhtlemise ja kordineerimise vajadus ei ole normaalne. Kõik telerid peaks omama mingit ühtset operatsioonisüsteemi, mille olemasolul äpp lihtsalt PEAB töötama. Samamoodi nagu pole vahet, kas ma ostan Delli või Ordi arvuti, VLC player või ükskõik missugune muu äpp töötab seal niikuinii. |
millegipärast mu tänane sama sisuga postitus on kadunud....
ma pakkusin, et samsa projekt kestab 3-4 aastat ja siis kolitakse androidi peale.
varasemad yllitised saavad sule sappa
elion läks optimistlikult peale, aga nagu eestlastega ikka..... tahtsime paremat, aga välja tuli nagu alati
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Puhv2
HV kasutaja

|
16.09.2014 22:29:40
|
|
|
Tere,
lappasin antud teema viimased lehed läbi, aga oma küsimusele vastust ei leidnud. Kas kellelgi on h6400 seeria samsung ja on probleeme nutitv-ga? Miks ma küsin - sai siin nimetatud asjandus ostetud, ilusa jutu peale ka ruuter vahetatud, digiboks üldse pensile saadetud ning nüüd on teleri vaatamine pehmelt öeldes piin - küll ei hakka salvestused tööle, siis ei tohi salvestusi pikalt pausil hoida, küll jookseb seade ise kokku, Elioni app laeb ennast üles terve igaviku jne. Pikapeale hakkan aru saama, et mida telekaga mitte teha ja mida mitte vajutada, et värgendus kotti ei jookseks, aga see on minu jaoks absurd - tehnika peab inimest teenima, enamgi veel - enne samsungi oli mõnus vana kineskoop ja kõik toimis (võiks öelda veatult), leiutamist ei olnud kusagil. Tühine summa küll, aga salvestusteenus tellitud ja praegu maksan teenuse eest, mis (vähemalt minu jaoks) on puhas närvikulu ja pettumus. Kindlasti on plaan lähipäevil mingi klienditoega ühendust võtta, aga enne küsiks, et kas teie arvates on tegemist Samsungi või Elioni kapsaaiaga. Siis tean, kelle suunas kivasid loopima minna.
_________________ mõned inimesed on nagu vihmapilved - kui nad ära kaovad, muutub päev kohe päikselisemaks |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.09.2014 22:31:53
|
|
|
| tsitaat: |
küll ei hakka salvestused tööle, siis ei tohi salvestusi pikalt pausil hoida, küll jookseb seade ise kokku,
|
see hetkel ei töötagi normaalselt.......
ylejäänud nagu funkavad okeilt, tee uuendused ära
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.09.2014 22:33:50
|
|
|
Puhv2, kusi kasutajalt ivokas. Minumeelest tema omas antud mudelit.
Samsungis salvestused ei ööta jah. Millal korda saavad, ei tea vast keegi öelda. Lootust antakse.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Puhv2
HV kasutaja

|
16.09.2014 22:38:14
|
|
|
tänan kahte härrast kiire vastuse eest! uuendused nii telekal kui appidel tehtud, sellega sain jeeli-jeeli hakkama. eks ma väikse kõne elioni homme võtan, kuna viga nendepoolne ja lepinguline suhe hetkel pisut ühele poole kaldu (mina maksan nende toreda aga puuduliku teenuse eest). igatahes, veelkord tänud teile!
_________________ mõned inimesed on nagu vihmapilved - kui nad ära kaovad, muutub päev kohe päikselisemaks |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.09.2014 22:40:52
|
|
|
tööle peaks asi ikka suht kiirelt minema, samas ma ei tea millega sa võrdled
vanasti läks jubedalt aega
salvestusest nad soovitavad ise loobuda....vähemalt siin soovitati
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
16.09.2014 22:55:39
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
| Kogu seda Samsungi diskussiooni lugedes tekib ainult üks mõte - aeg oleks telerite valkonnas kord majja lüüa ja kehtestada mingisugused standardid. See teleritootja ja äpi tootja omavahelise suhtlemise ja kordineerimise vajadus ei ole normaalne. Kõik telerid peaks omama mingit ühtset operatsioonisüsteemi, mille olemasolul äpp lihtsalt PEAB töötama. Samamoodi nagu pole vahet, kas ma ostan Delli või Ordi arvuti, VLC player või ükskõik missugune muu äpp töötab seal niikuinii. |
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.09.2014 05:54:07
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Puhv2, kusi kasutajalt ivokas. Minumeelest tema omas antud mudelit.
Samsungis salvestused ei ööta jah. Millal korda saavad, ei tea vast keegi öelda. Lootust antakse. |
Ma praktiliselt ei vaata seda telerit enam. Mõnikord enne magamaminekut ca. 10-15 minutit, mitte rohkem. Võtsin Indrekp nõuannet kuulda ja lasen nüüd 6a tütrel selle telekaga lastenurka vaadata
edit: Mul on F6400. Jubedalt ajab närvi, et peale mingit softiuuendust pole enam smartass puldi touchpadiga võimalik salvestusi kerida. Libistad näpuga üle ja palliveeretamise saatel visatakse salvestust u. 30 sekki edasi. Tavalise puldiga toimib normaalselt.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|