praegune kellaaeg 10.08.2025 02:15:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tyler
HV kasutaja

|
20.12.2012 21:54:17
Logitech Z-680 control pod optical out not working/kas optical to coaxial üleminek on saadaval in .ee? (uk amazoni link postis |
|
|
kas keegi oskab öelda, kas eestis müüakse sellist vidinat-üleminekut optical-coaxial?
et siis ühele poole saaksin panna optilise audio juhtme sisse ja teisele poole saaksin panna coaxial audio juhtme sisse ja olekski nigu korras sest mul see juhtpuldi juures ainult optical väljund jamab, coaxial (spdif) töötab ja kasutakski siis seda.
amazonis näeb see üleminek välja selline:http://www.amazon.co.uk/POF-830-Optical-Coaxial-Converter-Optical/dp/B0015LNV2M
Tere,
Ostsin selle kõlarikomplekti omale juba 2005 aastal.
Kõik töötab laitmatult, isegi praegult.
Ainukeseks probleemiks on see, et optilise audio kaablit ei saa juhtseadme (juhtpult vms selle nimi on) külge enam panna. see punane tuluke seal enam ei põle nagu alati ja kui juhet sisse hakata pandma oleks nagu midagi ees vms ja ei lähe ta korralikult kohe teps mitte sinna. tunnistan, et võisin kerges joobes ise seda juhet sinna liige tugevalt sisse pressida ja ise midagi tuksi keerata või siis läks asi ise kuidagi peeti - aga probleem on nüüd suur.
nimelt ma kasutan optilist väljundit ps3 heli jaoks, teleri vaatamiseks jne.
kas keegi teab soovitada, kus seda juhtseadet äkki parandada saaks, et punane optiline tuluke jälle rõõmsalt põleks ja saaks jälle juhtme taha panna ja nautida KVALITEETHELI, mitte kuulata telerikõlareid nagu ma viimased nädalad olen pidanud tegema (masendav). teised väljundid töötavad kenasti, kõik nupud töötavad, kõik käsud töötavad.
viga ainult selles ühes konkreetses optilise heli väljundis/sisendis (ei teagi kuidas seda auku nüüd siis nimetatakse, sisend ikka vist, ma eeldan).
Aitäh Teile igasuguse info ja abi eest!!
Vastust ja abi ootama jäädes,
Erki
detsember 20 2012: sain vist õige ülemineku kätte, lubati et tänaseks saan kätte et rakvere poes olla üks siuke üleminek olemas olla. elfast jutt kui pange ei pane..
jep, käes ja töötab. natuke veider, aga mitte otseselt segav on see, et üleminekul on vaja stepslisse minna. st kahes otsas on optical/coax ja siis keskel on auk adapterile, mis on täpselt telefonilaadija suurune ja see siis tuleb ühendada üks ots üleminekuga ja teine stepslisse. huvitav, et ta nagu eraldi elektrit vajab. aga nuh, ju siis see on nii väsitav töö see käigu pealt optiline coaxiks muuta, olgu ta siis dolby surround 5.1 või dts 5.1 või tavaline 2ch tvrip mp3 heli. igatahes hea meel on, päris lame on ikka 40" hd telekat vaadata ja selle heli ka kasutada.
nüüd saab jälle kasutada tv puldil aint ühte nuppu - punast värvi (on/off). sest kui ma tv'd peaks vaatama (discovery investigation on üks avastus, mille tegin, kui ps3 ühe päeva vanemate juures oli ja xbox peetis oli. no krdi head saated tulevad järjest, kuigi mõned neist mul netist juba tiritud, "Disappeared" näiteks vaatasin juba s01e01'st peale, mõni osa on kergelt lame, aga mida uuem seda paremaks on läinud, mõni on ikka sellise twistiga lõpus, et . no ja animal planeti pealt "Cats 101" ja "Too Cute". mõlemad saated on kassidest. niiet võite arvata Millised mulle meeldivad - penid või toredad kiisud. not a dog hater, aga not a dog person AT ALL. siuke update siis. häid pühitsemist jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kevin1234
HV kasutaja
|
15.09.2014 00:01:10
z-680 logid |
|
|
kust kohast oleks neid võimalik osta ?
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|