praegune kellaaeg 04.08.2025 20:55:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
15.09.2014 18:46:22
IIS 7.0 - valge lehe probleem! |
|
|
Võtsin plaani tutvuda ASP.NET-ga ning selle jaoks aktiveerisin windows feature'te alt kõik IIS-ga seotud komponendid (olen veel roheline sel teemal ning seetõttu otsustasin esialgu aktiveerida kõik mis võimalik, et juba õppimise esimestel päevadel/nädalatel ei tekiks mingeid veaolukordi puhtalt selletõttu, et mingi service vms on aktiveerimata). Kahjuks aga tekkis juba probleem oma esimese staatilise sisuga (.htm, .html, .css, .png jne) lehe kuvamisega. Nagu eelnevalt mainisin, aktiveerisin kõik, mis aktiveerida andis k.a. Static Content alamharu.
Ükskõik, mis faili/pathi otsida (nt http://localhost/iisstart.htm) kuvatakse valge leht. Mitte ühtegi veateadet ei ilmu üheski proovitud brauseris (IE, Chrome, Firefox, Opera). Olen guugeldanud seda sama valge lehe probleemi ning enamus probleemidest on põhjustatud Static Content komponendi puudumisest, mis mul on täitsa aktiveeritud. Lisaks olen üritanud muuta Handler Mappings handlerite järjekorda, kuna vaatasin, et wildcardiga (*) handlereid on rohkem, kui ainult StaticFile. Tõstsin siis kõik wildcardiga handlerid StaticFile selja taha, et see esimesena failide puhul käivituks, aga ei muutnud see ka midagi.
Lisaks mainin ära, et üritasin ka *.aspx faile avada ning ka nende kuvamisel tuli ette ainult valge leht. Olen korduvalt IIS uninstallinud ning inetpub kausta ära kustutanud, et taastada algseisu, kuid edutult. Oskab keegi mingeid soovitusi jagada, kuidas edasi toimetada? Mida võiks konfist veel üle vaadata? Äkki tekib erinevate IIS komponentide vahel mingi konflikt ja piisab kindla hulga juppide installeerimisest, et staatilise sisu ning dünaamilise sisu kuvamist võimaldada?
Siin on ka pilt installeeritud komponentidest:
Lisaks mainin ära, et tulemüüri on lisatud erandid (public ja private võrgud) nendele programmidele/teenustele:
Secure World Wide Web Services(HTTPS)
Web Management Service(HTTP)
World Wide Web Services(HTTP)
See ei tohiks vist segada ka siis, kuid erandeid lisatud pole, sest üritan ligipääseda localhostist.
LAHENDUS: Sain probleemist jagu oma jõududega. Viga oli selles, et Skype tiksus sama pordi peal. Muutsin pordi ära ja automaagiliselt hakkas kõik tööle.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|