Aga kas on ka ok, et näiteks manageri on mul täpselt sama meest mitu tükki või siis arvestab ainultühte neist? Ja kas need staff asjad peaksid siis lihtsalt Club all oelma või peab need veel kuhugi meeskonda määrama?
Aga kas on ka ok, et näiteks manageri on mul täpselt sama meest mitu tükki või siis arvestab ainultühte neist? Ja kas need staff asjad peaksid siis lihtsalt Club all oelma või peab need veel kuhugi meeskonda määrama?
duplikaate olla ei saa ning nad peavad sul lihtsalt klubis olema, reaalselt neid kuskil kasutama ei pea
mängust on näha ka, palju sul see boonus on erinevates valdkondades
_________________ ☠
Igast tweakereid tuleb juurde - saab muuta aega, kohtuniku seadeid jne:
http://www.moddingway.com/gamedc/328.html _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
võtsin endale siiski amazonist, paar euri kallim, aga kindel, et 23ndal saab juba pelada
ei ole veendunud, et urgastest võti 23ndal kätte antakse _________________ ☠
Ojamaa kaart muidu tundub päris jõhker silver olevat, samamoodi ka Klavani oma. Muidugi lootsin ja arvasin, et Klavan ehk kuld, aga 74 rare hõbe on omamoodi manifest tihti ja parem/kasulikum/väärtuslikum/ägedam kui mingi suvaline 76 kuld.
Zenjovi kaart ilmselt muutub vale lõust ja positsiooni pole peal.
Kas Amazoni kontol peab ka enda aadressi USA omaks ära muutma või nad ei kontrolli seda?
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Kas Amazoni kontol peab ka enda aadressi USA omaks ära muutma või nad ei kontrolli seda?
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
sama jah ja billing address peab usa oma olema _________________ ☠
sama jah ja billing address peab usa oma olema
Panid random USA aadressi või mingi sugulane elab USAs?
see sõnumite jant muutub üsna ruttu tüütuks
ma juba mingi 40tk neid sõnumeid saanud, kun a kasutasin nii webappi, futi appi, utt14 appi, pelas sees - kõike vaheldumisi ja kohati erinevatelt ip'delt _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.