Mäletan, et veel bf2 demo servud olid üleval ja rahvast liikus, kui bf3 välja tuli _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Selline crash siis juhtus
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("The applicatoin's device failed due to badly formed commands sent by the applications. This is an design-time issue that should be investiaged and fixed. "). GPU: "AMD Radeon HD 200 Series", Driver: 14.7 (13.25.18/-131029a-164333E-ATI)
Repairisin originis mängu ära ja driverid ka kõik up. Mõistus otsas, uurisin netist kõike proovitud aga mitte midagi enam ei tea mida teha.
Selline crash siis juhtus
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("The applicatoin's device failed due to badly formed commands sent by the applications. This is an design-time issue that should be investiaged and fixed. "). GPU: "AMD Radeon HD 200 Series", Driver: 14.7 (13.25.18/-131029a-164333E-ATI)
Repairisin originis mängu ära ja driverid ka kõik up. Mõistus otsas, uurisin netist kõike proovitud aga mitte midagi enam ei tea mida teha.
Oskab keegi ehk aidata ?
Ohh sain korda väike underclock oli vaja teha 280x gigabyte OC kaardile nimelt oli Boostidud 1100 Mhz-i peale ja kui panin 1000 Mhz peale läks asi tööle
Esimesse posti võiks saada Eesti serverid ja jooksvalt sisse, mis on aktiivsed.
Ja samuti ei teeks paha kui TeamSpeaki andmed sinna kirja saavad.
Neid sealt lihtsam leida. Muidu kaovad mega hulga postituste vahele ära. _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
CTF ja isegi air superioriti servereid peaks olema küll. Kui battlelog ei leia, siis otsi netist BF4DB.COM, kus oli hea otsingumootor, mis leiab rohkem justkui ülesse.
Selline küsimus, jookseb kellelgi BF4 Mantle API-ga normaalselt ka, ilma jõnksutamiseta (stutter ja järsud fps dropid)?
Siiamaani pole AMD või DICE probleemi suutnud likvideerida. Ei tahaks ainult seetõttu kaarti vahetama hakata. Muidu oleks
kõik tibens tobens, kuna jõudlus võrreldes directx-ga on üldiselt palju parem (kaardiks R9 270x), kuid ainuke (kuid see-eest hiiglaslik) tõrvatilk meepotis
ongi need paganama fps dropid. Vahel vähem, vahel rohkem.
Selline küsimus, jookseb kellelgi BF4 Mantle API-ga normaalselt ka, ilma jõnksutamiseta (stutter ja järsud fps dropid)?
Siiamaani pole AMD või DICE probleemi suutnud likvideerida. Ei tahaks ainult seetõttu kaarti vahetama hakata. Muidu oleks
kõik tibens tobens, kuna jõudlus võrreldes directx-ga on üldiselt palju parem (kaardiks R9 270x), kuid ainuke (kuid see-eest hiiglaslik) tõrvatilk meepotis
NVIDIA kaardiga samamoodi dropid sees
Selge, egas siis muud midagi kui oodata ja oodata. BC2 ja BF3 olid ka alguses samad probleemid, kuid neist saadi ikka mingil ajal lahti, siin tundub, et tuleb ootama jäädagi.
Ei haki ta midagi juhul: kui su nett on väle ning fps 60+, alla 60 ei saa seda pela mitte nautida, rääkige mis tahate Enamus üritab seda ilmselgelt lahjade videokaartidega söödavaks muuta, Rääkimata muust rauast...
huvitav. mul jookseb 270x-ga täiesti sujuvalt aga mantle dx võrreldes mitte mingit võitu-muutust ei anna.
edit:
teine asi on muidugi see, et 3 core? kui ma õigesti mäletan, siis bf4 eelistab tugevalt 4 threadi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 15.09.2014 15:48:40, muudetud 1 kord
Eile mul ka hakkas lambist hakkima. Lihtsalt vahel kukkus FPS 30 peale ja siis tagasi jälle 60. Kusjuures näppisin enne ShadowPlay'd jah kuid lülitasin selle natukese aja pärast jälle välja. Ei tea, miks ta peale väljalülitamist ikka mängu perfi peaks mõjutama? Või oli asi üldse milleski muus...
viimati muutis madness 15.09.2014 17:14:49, muudetud 1 kord
huvitav. mul jookseb 270x-ga täiesti sujuvalt aga mantle dx võrreldes mitte mingit võitu-muutust ei anna.
edit:
teine asi on muidugi see, et 3 core? kui ma õigesti mäletan, siis bf4 eelistab tugevalt 4 threadi.
Jaa seda loomulikult, mu vana 3 tuumaline on selles mõttes küll jõuetu, kuid ei ajagi sellega mingit erilist fpsi taga, lihtsalt huvitav on see, et fps dropi probleem pole dx peal joostes, ainult mantle-iga.
Härrased, puhta rumal jutt, et mängu saab ainult siis nautida kui 60+ FPS, ennem samade sätetega ja sama FPS'ga jooksis mäng ilusti, kui vahepeal ei olnud mahti mängida, siis jäi mäng seisma, nüüd uuesti peale update hakkas jama pihta.
Ehk siis peale "hooldust" ei ole mõtet mängu minna (või õigemini üritada avada), kui ei soovi end närvi ajada, kuna nagunii ei tööta või on 100 uut viga juures
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.