Neid asju ma olen n2inud juba. Ma r22gin konkreetselt speccidest. See, mis neil tundide kaupa on v2lja toodud mind ei huvita 10 tundi 3G peal veebi surfata... mis see t2hendama peaks? Mis muud faktorid seal on? Ekraan v6is olla min brightnessi peal, bluetooth off, gps off, wifi off? Numbreid tahaks, nende j2rgi on kogemuste p6hjal lihtsam arvestada. _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Neid asju ma olen n2inud juba. Ma r22gin konkreetselt speccidest. See, mis neil tundide kaupa on v2lja toodud mind ei huvita 10 tundi 3G peal veebi surfata... mis see t2hendama peaks? Mis muud faktorid seal on? Ekraan v6is olla min brightnessi peal, bluetooth off, gps off, wifi off? Numbreid tahaks, nende j2rgi on kogemuste p6hjal lihtsam arvestada.
enne 10t päeva ei saa sa midagi:) asi läheb 19.09 müüki alles. _________________ ..||..
mAh otsin Ja siiamaani ei ole küll t2hele pannud, et EI oleks olnud neid numbreid enne seda kui myygis on. Ei tahagi seda teada et kui see ja see siis kestab nii kaua, kui too ja seda pole siis naakaua. Seda saan ka ise arvestada enam-v2hem kui konkreetsed mahunumbrid teada. Ja neile kes arvavad, et vahet ei ole... on ikka küll. Ringir2ndamist on piisavalt, et enne 6htu hiljat ei j6ua vahest telefoni seina lylida ja selleks ajaks on tihtipeale pool tundi juba surnud olnud... _________________ GitHub
Esiteks tulebki alati reklaamides oma tugevusi rõhutada, see ongi normaalne Teiseks on see, et eks ta ole ju tõsi. Suuremal on omad eelised, aga väiksemal on kahtlemata omad. Mulle tundus isegi 5 napakalt suur ja jätsin vahele. Nüüd selle 4,7" pean ikka võtma (ja ilmselt harjun ära ja olen väga rahul), sest muidu jään rongist väga maha _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
võimalik et 6 saab endalgi olema esimene iföön, siis kui hetkel kasutusel olev android otsad annab. Lõpuks ometi tuli ka suurem kui 4", see pmst takistaski ennem ifööni ostu, 4,7" tundub igati OK.
võimalik et 6 saab endalgi olema esimene iföön, siis kui hetkel kasutusel olev android otsad annab. Lõpuks ometi tuli ka suurem kui 4", see pmst takistaski ennem ifööni ostu, 4,7" tundub igati OK.
Sama siin. ma sihin ka 4,7 tollist. Harjunud samsa labidatega juba ja pöial juba veninud parajaks. Rohkem venitada ei tahaks _________________ Asju saab kah teisiti teha!
Hmm okay my bad, kusagilt j2i silma 2GB aga ju siis vist mingi rumour leht. _________________ GitHub
Kas siin teemas saab lugeda kuskilt Eesti kasutajate kogemusi IPhone 5 akuvahetusega.Ei ole selle teema pidev lugeja lappasin 379-nda leheküljeni ei leidnud, otsing ka tulemusi ei andnud.
Kas kuskil mingi teine teema või saaks kuskilt mujalt lugeda Eesti kasutajate kogemusi.
Uus aku vist oleks mõistlik küll kui tasuta antakse.
Kas siin teemas saab lugeda kuskilt Eesti kasutajate kogemusi IPhone 5 akuvahetusega.Ei ole selle teema pidev lugeja lappasin 379-nda leheküljeni ei leidnud, otsing ka tulemusi ei andnud.
Kas kuskil mingi teine teema või saaks kuskilt mujalt lugeda Eesti kasutajate kogemusi.
Uus aku vist oleks mõistlik küll kui tasuta antakse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.