|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.09.2014 15:11:37
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
armjan, sa vihjasid, et konkurendid on toonud turule kiiruga uued tooted ja siis vaatavad edasi kuidas töötab.
Samas mulle tundub, et teete täpselt sama oma uue nutitv-ga. |
Ma ei vihjanud seda...ma ei tea, millal algas neil planeerimine, arendused jne. Ma ei taha vihjata, kuna puudub info. Ma pakkusin seda, kui ühte varianti
| seeru kirjutas: |
Muidugi võiks ju küsida, kuidas saab koopia valmis kiiremini kui originaal?  |
ei oska vastata...on see spionaaž, parem meeskond, kõvemad partnerid, parem süsteem (vähem muudatusi sisse viia erinevate platvormide ja baaside vahel), võimekam visionäär jne. Ei oska vastata. Spekuleerida ei oska
| jägaja kirjutas: |
Mismoodi? Elioni ja EMT suunitlused on natuke teised. Püsilahendused ja mobiilsed lahendused.
No ok, mobiilne TV eeldab mõlema poole osalust. Eelnevalt juba mainisin, et see nutiseadme andmemaht peab ikka telerivaatamist ka toetama. EMT oma toetab ainult vist kalleimas paketis. |
Nüüdsest on Elion ja EMT üks ja neid tasubki vaadata ühena. Ka igasugused arendused, tooted on omavahel integreeruvad. Siiski jääb EMT oma liistude juurde ja Elion samuti oma. Arendused, planeerimine, visioon jms tehakse ühtsena. See on ka loomulik asjade kulg. Võidab kindlasti klient. Ka läheb lihtsamaks nende, enne 2 eraldi ettevõtte, omavaheline koostöö ja süsteemide integreeritus. Vaevalt see miskit uut kellelegi
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.09.2014 15:12:25
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| sukelduja kirjutas: |
| Meil siis on turul 2 innovatiivset tegijat kellel töötav internetilahendus, salvestamine kõikidel kanalitel jne. Ja siis on see kolmas, kellel on selle eest 5 nupuga pult... Sellel aastal kirjutan jõuluvanale, et EMT võtaks ometi selle Elioni Digi-tv osakonna üle ja paneks selle juhtima inimesed, kellel on turu toimimisest natuke aimu ka. ( Eelmisel aastal ei osanud veel õieti soovidagi, et elioni digi-tv ideoloog kinga saaks, aga näe ... ) |
Sinisilmne soov. EMT ja ELION on ÜKS - Eesti Telekom.
See, et foorumis spekuleerid ja tead rohkemat kui tegelased ise, on hea, kuid paned täiesti mööda. Iga muudatus võtab aega ja mitte vähe. Samuti uued arendused.
Võtame jalad kõhu alt välja ja aasta pärast ollakse turul Mõtleme siis selliselt edasi ja saad rahu. Seni saad nautida olemasolevate innovatiivsete tegijate uusi teenuseid.
omalt poolt tervitan igasuguse konkurentsi teket. Võidad sellest just SINA!
On tunne, et siin foorumis on ühel käel ülesloetav hulk tegelasi, kes on nii sõjakalt Elioni vastu, ometi käib teabe jagamine nende poolt ja ausalt - see on läinud pehmelt öeldes ülekäte.
Küsige ilusti - kas jalad kõhu all? Vastus on EI
Kas kliente kuulame? Vastus on JAH
Kas kõikide klientide soovid täidetakse? Vastus on EI
Kas turgu jälgitakse ja on olemas pikem perspektiiv ja olukorrast ülevaate? Vastus on JAH
Kes soovivad oma visiooni ja vaadet tulla elioni realiseerima - olete oodatud, kui teil on pakkuda seda, millest Elionis puudu. |
Ma ütlen ausalt, et ma ei saa aru Elioni arenduste loogikast. Midagi on seal majas väga katki. Mina ei taha katkises firmas töötada. Äkki ütled ise, mis teil täpsemalt viga on?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.09.2014 15:15:57
|
|
|
| Meil siis on turul 2 innovatiivset tegijat kellel töötav internetilahendus, salvestamine kõikidel kanalitel jne. Ja siis on see kolmas, kellel on selle eest 5 nupuga pult... Sellel aastal kirjutan jõuluvanale, et EMT võtaks ometi selle Elioni Digi-tv osakonna üle ja paneks selle juhtima inimesed, kellel on turu toimimisest natuke aimu ka. ( Eelmisel aastal ei osanud veel õieti soovidagi, et elioni digi-tv ideoloog kinga saaks, aga näe ... ) |
See, et foorumis spekuleerid ja tead rohkemat kui tegelased ise, on hea, kuid paned täiesti mööda. Iga muudatus võtab aega ja mitte vähe. Samuti uued arendused.
Võtame jalad kõhu alt välja ja aasta pärast ollakse turul Mõtleme siis selliselt edasi ja saad rahu. Seni saad nautida olemasolevate innovatiivsete tegijate uusi teenuseid.
On tunne, et siin foorumis on ühel käel ülesloetav hulk tegelasi, kes on nii sõjakalt Elioni vastu, ometi käib teabe jagamine nende poolt ja ausalt - see on läinud pehmelt öeldes ülekäte.
Kas turgu jälgitakse ja on olemas pikem perspektiiv ja olukorrast ülevaate? Vastus on JAH
Kes soovivad oma visiooni ja vaadet tulla elioni realiseerima - olete oodatud, kui teil on pakkuda seda, millest Elionis puudu. |
Ma ütlen ausalt, et ma ei saa aru Elioni arenduste loogikast. Midagi on seal majas väga katki. Mina ei taha katkises firmas töötada. Äkki ütled ise, mis teil täpsemalt viga on? |
Küsi täpsemalt, mis su arvates katki on. Ma ei oska sellisele küsimusele küll midagi vastata.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.09.2014 15:24:05
|
|
|
Ma ütlen ausalt, et ma ei saa aru Elioni arenduste loogikast. Midagi on seal majas väga katki. Mina ei taha katkises firmas töötada. Äkki ütled ise, mis teil täpsemalt viga on? |
Küsi täpsemalt, mis su arvates katki on. Ma ei oska sellisele küsimusele küll midagi vastata. |
Ütle nüüd ausalt, kas see mis on nuti-tv-ga viimasel aastal toimunud on normaalne? Ei ole võimali, et kõik töötajad on nõus sellega, mida te praegu teete. Mingis kohviautomaadi- või suitsunurgavestluses peab ju mingi alternatiivne arvamus asjast olema. ( Ma ei pea silmas ilmselgelt psühhiaatrilisi nähtusi nagu indrekp )
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.09.2014 15:28:51
|
|
|
armjan ja sukelduja, te peate neid asju arutama ilmselt klaasi taga. Foorumis ilmselt ei saa nii avameelseid jutte puhuda, võib tööle halvasti mõjuda.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
08.09.2014 15:29:14
|
|
|
Mina ei taha kedagi solvata, eriti mitte tublisid Elioni töötajaid.
Aga katki on võimu koridorides ja arenduses. (ja padu kapitalismi äärmuslikes vormides mõtlemises ja tegutsemises)
See pärsib ka kõike muud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.09.2014 15:30:15
|
|
|
| Ütle nüüd ausalt, kas see mis on nuti-tv-ga viimasel aastal toimunud on normaalne? Ei ole võimali, et kõik töötajad on nõus sellega, mida te praegu teete. Mingis kohviautomaadi- või suitsunurgavestluses peab ju mingi alternatiivne arvamus asjast olema. ( Ma ei pea silmas ilmselgelt psühhiaatrilisi nähtusi nagu indrekp ) |
Täpsusta, mis on viimasel ajal nii karvu püstiajavat toimunud? Igaühel omad mõtted ja arvamused. Ka kohvinurgas omatöötajatel. Inimlik.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.09.2014 15:54:53
|
|
|
| Ütle nüüd ausalt, kas see mis on nuti-tv-ga viimasel aastal toimunud on normaalne? Ei ole võimali, et kõik töötajad on nõus sellega, mida te praegu teete. Mingis kohviautomaadi- või suitsunurgavestluses peab ju mingi alternatiivne arvamus asjast olema. ( Ma ei pea silmas ilmselgelt psühhiaatrilisi nähtusi nagu indrekp ) |
Täpsusta, mis on viimasel ajal nii karvu püstiajavat toimunud? Igaühel omad mõtted ja arvamused. Ka kohvinurgas omatöötajatel. Inimlik. |
Uus pult, kanalinumbrite kadumine, klientide vägisi uuele puldile ja paketile ajamine, salvestusteenuse arengu lõppemine jne.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.09.2014 17:24:00
|
|
|
STV on juba betatesti sulgenud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
08.09.2014 17:36:13
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| STV on juba betatesti sulgenud |
Väga kiirelt läks kinni, juba lõuna aeg kui ise vaatama hakkasin. Portaal oli vene keelne ja ma ei jõunud saadet vaatama hakata kuid MVP oli olemas, mis ongi kõige olulisem.
sukelduja - Ma ei saa aru sinust, nii kui sulle ei meeldi tähendab, et tehakse halvasti/valesti?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
08.09.2014 19:20:30
|
|
|
Mulle see stv pult meeldib. Kui veel töötaks ka.
Miks Elion seda ei suutnud välja mõelda???
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.09.2014 20:27:36
|
|
|
Mingi telerivaatamisest suht kaugel asuv kolleegium otsustas nii.
Innovaatiline, kuid jube ebamugav siblida ainult noolenuppudega.
Mulle ka see stv pult meeldib.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.09.2014 20:32:17
|
|
|
Ok, sõbrad, võtaks selle puldiga aja maha juba, ilmselgelt ei ole maailmas enam ühtegi pulti vaja välja mõelda, Elion leiutas vist viimase väheste nuppudega versiooni mis veel reaalselt tv teenustes kasutamata oli.
Nagu mainitud kindlasti tuleb uuest nutitvst veel uuemaid nutitvsid ja uuest puldist veel uuemaid pulte, aeg näitab mis otsuseid ühisettevõte edasi teeb.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.09.2014 20:35:11
|
|
|
indrekp, ma andsin lingi, mis on reaalselt kasutusel puldist ja millel polegi nuppe.
Seega olnuks arengut veel olnud.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.09.2014 20:38:13
|
|
|
| tsitaat: |
Hooldustööd on vajalikud tarkvara uuendamiseks, et tagada teenuste toimimine ja kvaliteet.
|
Mida head kuu lõpus uuendusega antakse?
minu adrel toimuvad uuendused ikka maru harva
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
08.09.2014 20:44:06
|
|
|
| Huvitav, miks on ALO-TV-le lülitades ekraanil teade "Vabandame, hetkel puudub kanalil telepilt" ning VH1 Classicul "Vabandame, hetkel on kanalil tehnilised probleemid", kuigi mõlemal kanalik on pilt ja heli olemas? Kas Elionis keegi neid kanaleid tõesti korra ööpäevaski üle ei vaata?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inah
HV kasutaja
|
08.09.2014 23:15:14
|
|
|
ELION : püüame joosta, jalad kõhu all.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
09.09.2014 00:37:00
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Ok, sõbrad, võtaks selle puldiga aja maha juba, ilmselgelt ei ole maailmas enam ühtegi pulti vaja välja mõelda, Elion leiutas vist viimase väheste nuppudega versiooni mis veel reaalselt tv teenustes kasutamata oli.
Nagu mainitud kindlasti tuleb uuest nutitvst veel uuemaid nutitvsid ja uuest puldist veel uuemaid pulte, aeg näitab mis otsuseid ühisettevõte edasi teeb. |
Loodan et ise ka aru saad kui loll see kommentaar on.
Teised oleme nagunii lollid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2014 07:58:55
|
|
|
seeru, ütlesid kõik, me teised foorumlased täname
| inah kirjutas: |
ELION : püüame joosta, jalad kõhu all.  |
ei pea jooksma hõlmad laiali, nii et kõik näevad, mingi privaatsus peab säilima ka.
| p2ep kirjutas: |
| Huvitav, miks on ALO-TV-le lülitades ekraanil teade "Vabandame, hetkel puudub kanalil telepilt" ning VH1 Classicul "Vabandame, hetkel on kanalil tehnilised probleemid", kuigi mõlemal kanalik on pilt ja heli olemas? Kas Elionis keegi neid kanaleid tõesti korra ööpäevaski üle ei vaata? |
Kui mõne telekanali pildiga on probleeme, lisatakse tevitustekst, juhuks kui pilti pole, ei pea klient viga otsima hakkama. Tekst võetakse maha kui probleem lahenenud. Jälgitakse süsteeme, mitte ei vaadata järjepidevalt telerit.
| jeesus188 kirjutas: |
| tsitaat: |
Hooldustööd on vajalikud tarkvara uuendamiseks, et tagada teenuste toimimine ja kvaliteet.
|
Mida head kuu lõpus uuendusega antakse?
minu adrel toimuvad uuendused ikka maru harva  |
Tarkvarauuendusi tehakse seoses võrguseadmetega, aegajalt vajalik.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.09.2014 09:06:27
|
|
|
seeru, ütlesid kõik, me teised foorumlased täname
| inah kirjutas: |
ELION : püüame joosta, jalad kõhu all.  |
ei pea jooksma hõlmad laiali, nii et kõik näevad, mingi privaatsus peab säilima ka.
|
Mis me sinna teha saame, et sina ( indrek "kui ei meeldi otsi teine operaator" p ) oled see asi, mis sellegipoolest sealt hõlmade vahelt pidevalt välja tilbendama kipub.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
09.09.2014 11:45:47
|
|
|
Tere hommikust, seltsilised. Tuleb ilus päev! tõuskem voodist parema jalaga ja suunurgad ülespoole kaardu elu on ju lill. Tegelt on meil Eestis täitsa hää elu. Produktiivset päeva!
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
09.09.2014 11:53:55
|
|
|
| ehk sai preemiat siinse "(ümber)kasvatustöö" eest
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.09.2014 11:56:32
|
|
|
Kurvastan, et antud tänuväärse töö eest ei saada sentigi.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
09.09.2014 12:08:53
|
|
|
seeru, ütlesid kõik, me teised foorumlased täname  |
Võta heaks, kuigi pole tänu väärt
Ega muidu poleks kommind, aga viisakusele tuleb ikka viisakusega vastata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.09.2014 12:09:41
|
|
|
Elioni koduleht ei anna ka ühtki vihjet mis võiks sellise ootamatu rõõmupuhangu põhjustada.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
09.09.2014 12:16:56
|
|
|
| Vahel võib ju lihtsalt hea päev olla.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
09.09.2014 12:46:35
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Elioni koduleht ei anna ka ühtki vihjet mis võiks sellise ootamatu rõõmupuhangu põhjustada. |
Pole seotud Elioniga vaid puhtalt spontaanselt tulnud heatahtlikkusega...sooviga anda positiivset energiat pilvisesse õhkkonda
Ma loomult olengi selline. Tervituse tagant ei tasu miskit otsida Sisu on täpselt see, mida soovisin ja ei muud.
NB! Ma ei saa sentigi foorumis tegelemise eest. Seda teen puhtalt vabatahtlikult ja omast initsiatiivist. Rõõmustan ka neid, kes arvavad, et sain boonust - Ei saanud
Kummaline, et positiivse tervituse taga nähake hunti Me oleme siin liiga tõsised ja pilvised. Väike särts, ei muud.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
09.09.2014 13:02:13
|
|
|
armjan, foorumis oled ju tööajast.
Ja vaadates postituste kellaaegu, siis kirjutadki AINULT tööajal.
Väljaspool tööaega praktiliselt postitused puuduvad.
Seega kõik on tasustatud
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
09.09.2014 13:24:21
|
|
|
NB! Ma ei saa sentigi foorumis tegelemise eest. Seda teen puhtalt vabatahtlikult ja omast initsiatiivist. Rõõmustan ka neid, kes arvavad, et sain boonust - Ei saanud
Kummaline, et positiivse tervituse taga nähake hunti Me oleme siin liiga tõsised ja pilvised. Väike särts, ei muud. |
Ma ka tean seda (see asi tuleks, Elioni kontoris ülesse võtta) samas Elioni kliendina poleks mul midagi selle vastu, kui te siin maadlemise eest eraldi boonust saaksite. (ja siis vbl hakkaks siit mingi inf kiiremini peamistesse tugitoolidesse ka liikuma)
Minuarust see võiks asja muuta toonikamaks, kuigi ma absoluutselt ei ei ütle et praegu värve vähe on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
09.09.2014 13:24:23
|
|
|
| ot: |
Kas tõesti on see nii kummaline, kui kellelgi on hea tuju ja et seda veel välja julgetakse näidata |
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2014 14:10:37
|
|
|
Eks siin on ennegi kahtlusi olnud, et mõne konkurendi käsilased käivad teemat kääritamas saades selle eest sobilikku palka. Noh umbes nagu kesikutel delfis on kommentaatorid palgal.
Aga see selleks, hetkel pole nagu midagi värskendavat öelda.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
09.09.2014 14:14:49
|
|
|
Irw mingi paranoikud siin Elioni töötajate suhtes, ei tohi hea tuju ka olla ?
Igastahes asja juurde..
Samsungi tv F6400, pool aastat juba elioni appil kell ja kava vale, kuidas need õigeks saaks ?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
09.09.2014 14:17:14
|
|
|
| Six kirjutas: |
armjan, foorumis oled ju tööajast.
Ja vaadates postituste kellaaegu, siis kirjutadki AINULT tööajal.
Väljaspool tööaega praktiliselt postitused puuduvad.
Seega kõik on tasustatud  |
254 postitust selles threadis, neist 88 on nö väljaspool tööaega. Ei saa olla AINULT tööajast Misasi on tööaeg..kui ma teen tööd peale viit õhtul, kas see siis tööaeg? Tihtipeale 19..20 õhtul. Teinekord kauemgi. Ma arvan, et teema "tööajast foorumis vastan", pole see, mille pärast peaks siinolijad muretsema. Ma saan aru, kui vastuste sisu häirib, ei ole need oodatud jms, kuid tööajast vastamine, kui argument, pole viisakas siin arutada.
Teen seda siin omast initsiatiivist ja soovist ja tasu ma selle eest ei soovi (ka juhul, kui teen seda väljaspool tööaega). Ma tegelen valdkonnas, mis mulle meeldib. Ma ei arvesta tund=x € tasudega. Isegi ei pretendeeri sellisele tasule.
NB! ka töö ajal saab võtta pausi ja korra vaadata foorumile peale. See võtab alla minuti. Kui näen teemat, millele vastan, ei ole see märkimisväärne ajakulu.
Ja miks me üldse sel teemal arutame?
A mul hea tuju - niisama
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.09.2014 14:26:33
|
|
|
| renekas kirjutas: |
Igastahes asja juurde..
Samsungi tv F6400, pool aastat juba elioni appil kell ja kava vale, kuidas need õigeks saaks ? |
Äkki on sul televiisori enda kell või ajatsoon vale?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
09.09.2014 14:27:22
|
|
|
| Telekal endal kõik õige..
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
09.09.2014 14:29:13
|
|
|
armjan, rahu-rahu - ega ma solvata tahtnud.
Tore on, et sina ja indrekp viitsite üldse midagi kommenteerida/vastata.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.09.2014 14:36:22
|
|
|
Igastahes asja juurde..
Samsungi tv F6400, pool aastat juba elioni appil kell ja kava vale, kuidas need õigeks saaks ? |
Veider.. Puhta teleri reboodiga peaks ise automaatselt kella õiget võtma.
Üldiselt aitab Smarthubi reset.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
09.09.2014 14:38:10
|
|
|
| Telekal endal kõik õige.. |
Renekas, PM!
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
09.09.2014 14:44:29
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Elioni koduleht ei anna ka ühtki vihjet mis võiks sellise ootamatu rõõmupuhangu põhjustada. |
Pole seotud Elioniga vaid puhtalt spontaanselt tulnud heatahtlikkusega...sooviga anda positiivset energiat pilvisesse õhkkonda
Ma loomult olengi selline. Tervituse tagant ei tasu miskit otsida Sisu on täpselt see, mida soovisin ja ei muud.
Kummaline, et positiivse tervituse taga nähake hunti Me oleme siin liiga tõsised ja pilvised. Väike särts, ei muud. |
Minu poolest oleksid tegelikult võinud saada Vaatamata sellele, et isiklikult näeksin parema meelega, kui suudaksuid omalt polt mõju avaldada elionis, et vana ja sinu meelest ehk liiga keeruline pult siiski tagasi tuua kasutusse ja järgida põhimõtet, et kes tahab vanas stiilis tegutseda, see saagu selleks võimalus. See pole tegelikult ju nii võimatu, praegu aetakse selle uue puldiga puhtalt kiusu miskipärast.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
09.09.2014 19:59:04
|
|
|
KordusTV vs Salvestamine. Tegemist on täiesti erinevate teenustega, aga siiski.
Nimelt kasutan just salvestusteenust soovitud saadtete "ära märkimiseks", ehk siis salvestamiseks, et neid siis endale sobival ajal hljem vaadata. Seda just seeõtttu, et sealt kordusTV nimekirjast neid otsida on tüütu. Samas salvestuste all on jällegi reklaamid, mida edasi kerida on tüütu.
Kas neid kahte asja kuidagi kokku on plaanis panna selliselt, et kordusTV osas saaks mingeid esiletõstmisi teha või salvetuse all näidatakse sama saate olemasolul kordusTV-s esimesed 8 päeva salvestuste all ka nö reklaamivaba versiooni?
Ähmaselt nagu mäletan, et mingi idee keegi juba siin ka käis välja, et kordusTV võiks mingid esiletõstmised olla...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
09.09.2014 20:01:44
|
|
|
Sai sebitud Samsungi H6400 vusser. Tegin uuendused telekale ära LAN port 2 peal. Pärast pistsin uuesti LAN port 4 ja telekas hakkas Samsungi Elioni äppi peal tööle. Aga... Hetkel ei ole viitsinud kõiki kanaleid läbi klõpsida - kõiki ei vaata kah, aga näiteks kanal Seitse pilt on ruuduline... Seisvat pilti suudab näidata, aga liikuvad osad on ruudulised. Hetkel kasutan Smart pulti ja võib rahule jääda - samas toda Elioni pulti küll ostma ei kipu.
Kõrval märkusena tunnen puudust kanali valimist numbriliselt, aga noh - kipub ära harjuma.
_________________ All there is to do - recon... |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.09.2014 20:09:54
|
|
|
Meelespeade lisamine jälle ei tööta.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2014 20:15:52
|
|
|
| kempi kirjutas: |
| Sai sebitud Samsungi H6400 vusser. Tegin uuendused telekale ära LAN port 2 peal. Pärast pistsin uuesti LAN port 4 ja telekas hakkas Samsungi Elioni äppi peal tööle. Aga... Hetkel ei ole viitsinud kõiki kanaleid läbi klõpsida - kõiki ei vaata kah, aga näiteks kanal Seitse pilt on ruuduline... Seisvat pilti suudab näidata, aga liikuvad osad on ruudulised. |
Teleri restart aitab rakendusel ka krüpteeritud kanalid avada.
| Meelespeade lisamine jälle ei tööta. |
Samuti ka salvestuste märkimine seriaalidele, osaliselt sai vist üksikuid saateid salvestamiseks märkida, rike on registreeritud ja lahendamisel.
edit, minutv.ee siiski meeldetuletuste lisamine toimib, salvestuste märkimisega seriaalile on ilmselt ainult problem, ükshaaval saab salvestusi märkida.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.09.2014 20:23:59
|
|
|
| Sai sebitud Samsungi H6400 vusser. Tegin uuendused telekale ära LAN port 2 peal. Pärast pistsin uuesti LAN port 4 ja telekas hakkas Samsungi Elioni äppi peal tööle. Aga... Hetkel ei ole viitsinud kõiki kanaleid läbi klõpsida - kõiki ei vaata kah, aga näiteks kanal Seitse pilt on ruuduline... Seisvat pilti suudab näidata, aga liikuvad osad on ruudulised. |
Teleri restart aitab rakendusel ka krüpteeritud kanalid avada.
Viimane on samuti rike, Seitse ja vene kanalid.
| Meelespeade lisamine jälle ei tööta. |
Samuti ka salvestuste märkimine seriaalidele, osaliselt sai vist üksikuid saateid salvestamiseks märkida, rike on registreeritud ja lahendamisel.
edit, minutv.ee siiski meeldetuletuste lisamine toimib, salvestuste märkimisega seriaalile on ilmselt ainult problem, ükshaaval saab salvestusi märkida. |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
09.09.2014 21:13:04
|
|
|
Spoiler 
| raitm kirjutas: |
Nimelt kasutan just salvestusteenust soovitud saadtete "ära märkimiseks", ehk siis salvestamiseks, et neid siis endale sobival ajal hljem vaadata. Seda just seeõtttu, et sealt kordusTV nimekirjast neid otsida on tüütu. Samas salvestuste all on jällegi reklaamid, mida edasi kerida on tüütu.
Kas neid kahte asja kuidagi kokku on plaanis panna selliselt, et kordusTV osas saaks mingeid esiletõstmisi teha või salvetuse all näidatakse sama saate olemasolul kordusTV-s esimesed 8 päeva salvestuste all ka nö reklaamivaba versiooni?
Ähmaselt nagu mäletan, et mingi idee keegi juba siin ka käis välja, et kordusTV võiks mingid esiletõstmised olla... |
TV3, Kanal2 reklaamide pikkused on umbes ~8 minutit, TV6 omad sõltuvad, filmide omad lühemad. Sellesuhtes, ise eelistan salvestust kordusTV-le ja kiire kerimisega kulub mingi 5 sekundit et reklaam läbi kerida
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
09.09.2014 21:53:43
|
|
|
Ee, mis sa selle "restardi" all silmas pead? nupust kinni ja uuesti käima ei piisa?
_________________ All there is to do - recon... |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2014 21:57:53
|
|
|
| Ee, mis sa selle "restardi" all silmas pead? nupust kinni ja uuesti käima ei piisa? |
Pailaps, täiendas.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
09.09.2014 22:15:30
|
|
|
| R3negadeX kirjutas: |
Spoiler 
| raitm kirjutas: |
Ähmaselt nagu mäletan, et mingi idee keegi juba siin ka käis välja, et kordusTV võiks mingid esiletõstmised olla... |
TV3, Kanal2 reklaamide pikkused on umbes ~8 minutit, TV6 omad sõltuvad, filmide omad lühemad. Sellesuhtes, ise eelistan salvestust kordusTV-le ja kiire kerimisega kulub mingi 5 sekundit et reklaam läbi kerida  |
no ma ka vaatan enamasti salvestusi, vahel harva lähen kordusTV-sse. Lihtsalt konstruktiivse tagasiside huvides, selle läbu vahele, tuli mõte, et need teenused võiks teineteist kuidagi täiendada.
Lisaks: vaatasin see 5sek kerimist on ilmne alahindamine/liialdus, enamasti ikka 10-15 sek (eilne Mõrvaenneteajad, esimene paus: 15sek 16x kerimist), siis kerib üle ja siis vaja natuke tagasi lasta (aga see on juba ilmselt minu isiklik probleem )
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.09.2014 22:26:45
|
|
|
raitm, nõus, mõte hea, pakutud variant ka juba.
Hetkel aga lepingud sellised, et kordust võib lõikuda, salvestust mitte.
Lahenduseks oleks ka parem otsimis, sorteerimisviis kordusTV kaustas. Pakkusin kunagi personaalset ktv kausta nimekirja, ehk ise lisan vaadatavad saated listi. Näis mis tehakse.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|