Bätt on päris huvitav, aga sihib jõle kaua. Panin mõlemad sihtimised peale, tiba on parem. Optika on mul nagunii kasutu, sest üritan nii vähe skautida kui võimalik. Ei ole minu stiil.
Ventilatsiooni asemel ikka optika ja kustuti asemel anna 10% süüa.
Aiming time peaks olema siis ca 2.2 sec ja see on juba ok. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Bätt on päris huvitav, aga sihib jõle kaua. Panin mõlemad sihtimised peale, tiba on parem. Optika on mul nagunii kasutu, sest üritan nii vähe skautida kui võimalik. Ei ole minu stiil.
Ventilatsiooni asemel ikka optika ja kustuti asemel anna 10% süüa.
Aiming time peaks olema siis ca 2.2 sec ja see on juba ok.
See ei anna midagi suurt juurde. Ma proovin tankiässaks ära mängida ja siis vast müün maha, sest võita mänge on väga raske.
Kõige mõistlikum ongi mängida tier8said või mõnda 9ksat.
Kõik mängud mul ongi sellised, Lorriga oli sama teema.
vipu, sul on halb komme müüa T10 tanke. Vähemalt klanni jaoks võiksid need ikka alles hoida. Lisaks iga kord kui müüd, tulistad 3M credi potist alla lihtsalt.
Ma nagunii ei oska klannikates mängida. Ei meeldi ka seljas elamine, lõugamine, karjumine mis seal alati toimub. Rohkem ma vast enam klannidega ei liitu. Kui ma olen tankiässaks ära mänginud tanki ja enam edasi sealt arendada pole, siis ma ei viitsi eriti temaga enam mängida. Aasta otsa seisab mingi t10 tank hea meeskonnaga, samas saab poole rahaga juba t8 tanki kätte. Hea meeskond jälle peale. Need kes endale tanke korjavad, need siis alustavad alati 1 skilli meestega?
Olen kehv mängija ja kergtankidega ei taha kuidagi üldse välja tulla aga sai kuidagi Chaffega orliku medali välja punnitatud
http://wotreplays.com/site/1152680#self _________________ müüsin oma naeratuse maha
Kas keegi 3 gunmarki ka peale on saanud? Nibin-nabin sain E50-le 2 märki peale (kõigub seal 80-85 vahel), tundub et see eriline praasnik minusugusele pole. Madalamatel tiredel on ilmselt vähe lihtsam.
Tahtsin VK45.02B-le 3 marki teha aga loobusin. Kuni 85%-ni läks libedalt ja sealt edasi enam väga ei tõuse - iga mäng peab üle 3k dammi tegema, mis on selle aeglase peldikuga võimatu. Sel nädalal panen oma YT kanelisse 3 videot VK45.02B-ga, kõik ace mängud (üks 8 killi ja üks 10 killi - see tuleb reedel).
T-54 on kaks toru, kumb on parem neist? Üks sihib kiiremini, teisel pene suurem, kumba võtta?
ma valisin selle kumma T10 peale enne soovin minna, muul juhul eks oleneb enda mängu stiilist kui agressivne ise oled, vastavalt kas sniped rohkem kaugelt või oled külje all vastastel.
Mul on plaan mõlemad lahti mängida, mõtlengi, et äkki t54 suurema penega toru on siiski parem. Ma väga osav lähivõitluses pole.
Samas T54 polegi ulmeliselt parema gun.depr. kui hiinlased on. Natuke on rohkem. Vbl viimase toruga tuleb juurde. Hea oleks.
201 pen toru igas asendis üle selle 219 pen toru T-54 peal, aim time ja soft statide eelis on tohutu. 18 pen ei ole väärt madalamat laskekiirust, väiksemat täpsust ja pikemat aimtime. Kulla pene mõlemal sama ning kohad kust 219 läbi läheb, läbistab ka 201. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Pärast mitut kuud võtsin taas WoTi ette. Vahepeal on helid igatahes kõvasti paremaks muutunud samas on meeskonnad ikka masendavalt ebavõrdsed, enamik mängudest lõpeb ikka kas 15-0 või 0-15. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Tier 10netes on sellised kaotused täiesti tavalised. Mul on kõik mängud sellised - kaks võitu ja siis viis-kuus kaotust järjest. Selliseid lambaid ei näe isegi tier 1 millised on tier kümnetes.
Näiteks Prokhvorovka kaardi leivanumer on kui kõik t10 tankid kogunevad K1 peale ja jäävadki sinna passima. Sellist asja olen nii palju kordi näinud.
Tier 10netes on sellised kaotused täiesti tavalised. Mul on kõik mängud sellised - kaks võitu ja siis viis-kuus kaotust järjest. Selliseid lambaid ei näe isegi tier 1 millised on tier kümnetes.
Näiteks Prokhvorovka kaardi leivanumer on kui kõik t10 tankid kogunevad K1 peale ja jäävadki sinna passima. Sellist asja olen nii palju kordi näinud.
Parem kui teed kellegagi platooni Siis söltub asjade käik mitte teamist vaid kui tugevad te olete ja parem on kui tiba trennite end Ja halamiseset pole märkigi _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
Isiklikult on "Sacred Valley'ga" viimasel ajal ebameeldivad kokkupuuted olnud. Enamus lahinguid lõppeb sellega, et loodenurgast surutakse läbi, sest ükski rasketank ei taha ülemisse vasakusse nurka sõita ning otsustavad hoopis kagunurka minna ja seal majade vahel "campida".
Sacred Valley:
Spoiler
Suurim "gamebreaker" antud mängu juures on kasutajate baas. Jämedalt 10% mängijatest suudab adekvaatselt kaarti lugeda, oma tanki tugevusi ja nõrkusi kasutada ning mängusituatsiooni hinnates vastavalt reageerida ja tegutseda. Tundub, et kui teatud taseme oled mängus juba omandanud siis pakuvad korduvad lahingud vähe pinget.
Lahendusena näeksin eraldi serverit, mis oleks oskustepõhine, kus jaotatakse mängijad näiteks kahte või kolme gruppi.
OT: Kas HV-l on sisene speller, mis parandab ise teksti?
Platoonid on statside hoidmiseks jah head, või isegi pigem vajalikud. kaheses platis pikemas perioodis tublilt üle 60% win rate kui vähegi koostööd teha. Üksi pead (hea tankiga) rihmaks sõitma, et üle 55% saaks. Statistiliselt on muidugi alla 10000 lahingu statside arvestused suht ebatäpsed.
Parem kui teed kellegagi platooni Siis söltub asjade käik mitte teamist vaid kui tugevad te olete ja parem on kui tiba trennite end Ja halamiseset pole märkigi
Ma ei halagi, ma räägin lihtsalt ajaviiteks mängust. Kas peab siis koguaeg mängima platooni, ei pea ju.
Muidu võiks üldse randomid unustada ja mängida ainult kompaniisid ja kekata 90% võitudega. Tegelikult on see mõttetu, sest kui läheks üksi randomisse siis olukord võitude suhtes kohe muutuks.
Wot võiks midagi ettevõtta nende passiivsete tüüpide osas, kas kuidagi häälega märkuanda - Ootad jõulumeest? Või siis võiks tieride tõustes natuke rohkem mängu kogemust nõuda. Kui kehvasti mängid, siis ei saagi näiteks t10netes mängida.
Parem kui teed kellegagi platooni Siis söltub asjade käik mitte teamist vaid kui tugevad te olete ja parem on kui tiba trennite end Ja halamiseset pole märkigi
Ma ei halagi, ma räägin lihtsalt ajaviiteks mängust. Kas peab siis koguaeg mängima platooni, ei pea ju.
Muidu võiks üldse randomid unustada ja mängida ainult kompaniisid ja kekata 90% võitudega. Tegelikult on see mõttetu, sest kui läheks üksi randomisse siis olukord võitude suhtes kohe muutuks.
Wot võiks midagi ettevõtta nende passiivsete tüüpide osas, kas kuidagi häälega märkuanda - Ootad jõulumeest? Või siis võiks tieride tõustes natuke rohkem mängu kogemust nõuda. Kui kehvasti mängid, siis ei saagi näiteks t10netes mängida.
Ise jätsin just sellepärast mängimise katki kuna ei viitsinud iga lahingu alguses kuulda, et oi kui punane sa oled, sa oled kindlasti mingi retard kes on kuskil haiglast minema jooksnud. Samas ju statistiliselt võimatu et kõigil oleks võiduprotsent üle 50. Eks kunagi mängin jälle kui XVM ja ingame chat kinni keeratakse.
deFt: See punaseks olemine ei ole üldse probleem, kui mängitakse mänguväljal aktiivselt. Pigem ollakse punane passiivsuse pärast. Kui mängus midagi ei tee, siis xvm ei saagi paremaks minna.
Peale kõrtsus käiku ei tohiks hommikul tanke soloda, tulemused on masendavad, kuna ei suuda reageerida õigel ajal, tunnel vision jubedalt raisk
http://wotreplays.eu/site/1161841#team _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Puu langeb, paned artyga sinna paugu ja oled häkker
edit: kuna minu nimes on sees eesti, siis soomlased saavad kohe aru, et ma olen eestlane ja alati tuleb seal viru p.a.ska pmst kohene sõim. Aga ma pole veel ühtegi head soome mängijat näinud.
Puu langeb, paned artyga sinna paugu ja oled häkker
edit: kuna minu nimes on sees eesti, siis soomlased saavad kohe aru, et ma olen eestlane ja alati tuleb seal viru p.a.ska pmst kohene sõim. Aga ma pole veel ühtegi head soome mängijat näinud.
ei pea isegi pimesi laksma et sind häkkeriks sõimataks ma lasin ühte tanki lahingus kolm korda järjest aga kuna see tegelane keda ma lasin liikus aga oma laskmise ajaks tuli kogu aeg samale positsioonile tagasi siis ei pidanud isegi sihikut liigutama et uut lasku teha oi kui sõimas
Pole kordagi rsop, aseet, fire ega murop mängijaid näinud? Endal on ainult positiivseid sõnu põhjanaabrite kohta öelda. Keegi pole sõimanud, aga ju ma ei tee siis lahinguväljal lollusi ka
Pole kordagi rsop, aseet, fire ega murop mängijaid näinud? Endal on ainult positiivseid sõnu põhjanaabrite kohta öelda. Keegi pole sõimanud, aga ju ma ei tee siis lahinguväljal lollusi ka
Ega mina nende klanne tea. Kui nad mind sõimama soome keeles kukuvad, siis ma alles saan aru kellega on tegu. Nad sõimavad juba siis kui mäng alles algab.
Mingid poolakad ka juba sõimavad - again vipueesti
EFE, hetke top 2 klann, oli algselt Soome klann ja seal on siiani palju soomlasi. Kui on üldse üks rahvus EUs mis kõige rohkem uunikume WoTi toodab per capita, siis soomlased need on vast.
Kristoferr kirjutas:
mnjaa, kui statsidest nii palju hoolid, et tähistama paneb, siis soovitaks hilissuvist päikesemaski.
Veel selle aasta alguses, enne WN8 v15 avalikustamist, oli WN8 2350 uunikum, ehk üks mängija tuhandest jõudis selleni. Ma olen viimased 2 aastat selle nimel eesmärgipäraselt tööd teinud, tundus, et on väärt tähistamist.
Loomulikult peavad kusagil olema ka need mängijad, kes niiöelda olid siis rannas, kann päikse poole, kui kaardil positsioneerimist õpetati - kust need ülejäänud 999 muidu tulevad...
Ei pea uunikum olema, et teada kuidas mängida. Nii sina kui mina ja nii mõnedki teised teame väga hästi kuidas wn ja mängu ära kasutada ning kõrget reitingut saada. Meie vahe on selles, et mina ei pane sellele numbrile samasugust rõhku kui sina ja leian aega inimestega ka näost näkku suhelda. Kes, millest naudingut tunneb. Maitse asi.
Aga edu .
Ma olen erickuga nõus. Mingist hetkest see mäng muutubki nagu spordiks ehk loevad ainult tulemused. Arvutimäng võib vabalt olla spordiks ja spordis alati soovitakse võita, olla parim. Pole ju vahet kas oled mingis arvutimängus miljonite inimeste seas näiteks esimese tuhande seas või oled suusatamises samal kohal. Kes mida huvitavamaks peab või millised on inimese vaimsed ja füüsilised omadused. Midagi ju tuleb elus teha, lõputult rannas istuda ka pole väga meenutamist väärt. Filosoofiliselt on enamuste inimeste elu sigaigav.
Või võtame sellise legendaarse kuju nagu EvilJoe. Olen teda viimasel nädalal mitu korda mängus näinud ja ega ta mingi hea mängija pole, aga tema mängude kogus on hämmastav. Võimalik, et selle nime taga on tegelikult terve perekond kes mängivad. Kes paremini, kes halvemini, sest XVMi järgi on ta roheline. Aga lahe on vaadata kuidas kõik teda mängus tervitavad, tüüp on üle euroopa kuulus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.