Jäi täpsustamata: jutt käib rahuvalvemissioonidest. Sten Allik on Kesk-Aafrika Vabariigist EUFOR´i missioonilt naasnud kontingendi ülem.
Artikkel on Postimehes tasuline. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Mistralite tehing on peatumas
Luuakse Nato reaalsed kiirreageerimisjõud
Üksmeel Venemaa vastu suureneb
Eestisse luuakse väljaõppekeskus
Eesti on suurendamas kaitsekulutusi ja on tekkimas võimalus osta paremaid relvi
Õhuturbe Baltikumis paraneb veelgi
Võrreldes kevadega on oi kui palju muutunud paremaks.
Võrreldes kevadega on olukord läinud ainult hullemaks. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Võrreldes kevadega on olukord läinud ainult hullemaks.
Ainult Putini jaoks ja see on ainult meeldiv.
Austraalia muuseas läheb ka nüüd tõsiselt asja kallale - uraani müük tibladele peatati, avatakse saatkond Kiievis ning hakatakse koheselt andma non-lethal abi Ukrainale, et võidelda oma riigi eest.
Diil endiselt toimub, lihtsalt peale NATO tippkohtumist... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kuuga võib paljut juhtuda ja eks poliitika olegi üks suur lehmakauplemine, isegi natuke on parem kui mitte kui midagi. Arvatavasti venelased neid laevu ei saa, küll Putin jälle vinti kusagilt ülekeerab.
Al Qaeda has expanded into the Indian subcontinent, the leader of the terror group said in a video statement released Thursday, with a regional group that he vowed would bring Islamic law to the region and "wage jihad against its enemies."
Ja kui juba Eestis selline peapesu toimub, mõelge, mis siis veel Venemaal... seal palju hullem infosulg...
See ongi Venemaa trump! Ning, kui minnakse sõtta riigi eest, kes ei ole NATO liige, siis Venemaa kasutakski seda enda kasuks propagandana, et NATO alustas maailmasõda ning tungis vene vägedele kallale.
Ega ilma asjata pole siis liikmeks olemise kohustust, kui soovid saada kaitset.
Nad vaatavad ainult Vene kanaleid seal Narvas ilmselt.
Ma ei tea, kuidas teile, aga mul tekkis vähemalt natuke kindlam tunne küll pärast seda kõne. Kena oli näha Obamat nii kindlameelselt väitmas, et Eesti ei kaota NATO liige olles enam kunagi iseseisvust ja lubamas, et nad kaitsevad ohu korral Eestis. Eriliseks tegi asja see, et ta pidas selle kõne just Tallinnas. Kindlasti mõjub see Venemaa jaoks teatava heidutusena. Päris konkreetselt on selgeks tehtud, et "Ukraina osas me veel vaatame seda asja, aga kõikidest NATO riikidest hoidke parem heaga eemale". Ja Putin oleks idioot, kui ta seda täielikult ignoreeriks.
Muidugi poliitiline olukord on vahepeal Euroopas väga palju muutunud, aga siiski:
Ma ei tea, kuidas teile, aga mul tekkis vähemalt natuke kindlam tunne küll pärast seda kõne.
tsitaat:
I believe our alliance should extend these defensive measures for as long as necessary, because the defense of Tallinn and Riga and Vilnius is just as important as the defense of Berlin and Paris and London.
And I say to the people of Estonia and the people of the Baltics, today we are bound by our treaty alliance. We have a solemn duty to each other. Article 5 is crystal clear. An attack on one is an attack on all. So if, in such a moment, you ever ask again, who’ll come to help, you’ll know the answer: the NATO alliance, including the armed forces of the United States of America, right here, present, now.
We’ll be here for Estonia. We will be here for Latvia. We will be here for Lithuania. You lost your independence once before. With NATO, you will never lose it again.
räägitakse mingist 10 tankist + veel ühest kolonnist. Pigenm võib seda pidada kontaktluureks.
Keskel on kontaktluure, mida kinnitas ka Azovi juhtkond. Äärtel suruvad peale tankid, iseliikuvad suurtükid ja mingi X arv soomukeid/jalamehi. Konkaktluure grupeeringust suutsid ATO poisid kaks tanki ära suitsetada, ülejäänud pidid olema kotis.
näitab lihtsalt erinevat suhtumist ja arusaamist sõjalistest manöövritest.
Scarti seisukoht on tsiviili oma. tsiviilelanikkond, isegi kaevatud kaevikute ja muu käepärase kaitsega ei tee 10 tanki ja saatva jalaväe vastu midagi.
-Kaivo- vaatepunkt on sõjaväelaslik. eeldame, et linnas on kindlustunud vastase väed ja läheme veidi kontakti, et pilt selgemaks saada. kontaktluure, nagu öeldud.
twitter jms - linna äär sai kaela suurtükituld ja paistab, et suuremat lahingut tõesti ei korraldata. nii et kontaktluure kõlab loogilisemalt.
seda enam, et ukraina on samuti olnud vait (ja summutanud) avalikke teateid oma vägede asetsemise ja liiklemise kohta, eriti seal lõunas.
edit:
ma pole küll viimased tund-poolteist vaadanud, nii et v-o olen ajast maas. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ukrainian President Petro Poroshenko expects peace plan for eastern Ukraine to be signed on Friday; will order ceasefire if confirmed - @jc_stubbs
tsitaat:
At 14:00 local time (11:00GMT Friday), provided the [Minsk] meeting takes place, I will call on the General Staff to set up a bilateral ceasefire and we hope that the implementation of the peace plan will begin tomorrow," Petro Poroshenko said on the sidelines of a NATO summit in Wales on Thursday.
..
Ukrainian military do not expect massive attack on Mariupol today.
Ukrainian military do not expect massive attack on Mariupol today.
Ega ma ka ei ootaks, kui info Ukraina õhujõudude väga heast tööst linna lähistel tõele vastab. Paar tweeti, sealhulgas ka lennutrajektoorilt, räägivad väga vihastest õhurünnakutest tiblade kolonnide pihta
Vähemalt, ühe nendest Mistralitest võiks see uus loodav NATO kiirreageerimisüksus ära osta pranslastelt, oleks hundid söönud, lambad terved.
tsitaat:
"Vladivostok", on Prantsusmaal Saint-Nazaire'i tehases praktiliselt valmis. Teine alus, mis ristiti äsja Ukrainalt ära võetud Sevastopoli linna järgi, on prantslaste juhendamisel ehitamisel Sankt-Peterburis.
Ehk siis kumma? Selle mis ehitatud Vene relvastuse jaoks või selle mida Venemaal ehitastakse? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mulle meeldib see, et "isikukoodi" järgi on ta sündinud aastal 1861
Ilmselt näidata maailmale meie digilugu. Päris mitmed tähtsad ninad on neid saanud. "Isikukoodi" järgi pakkudes võiks arvata, et neid on olnud 18 tk _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Milleks sellist suurt numbrit nüüd teha sellest? Küllap valiti see kood selleks, et ei klapiks reaalsete isikute omadega. Kaart ju nö näidis ka enivei. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Nii vahva, kui küsija suu pihta lüüakse... Võib-olla mulle meeldib olla huvitatud teemast, sest meid külastas maailma kõige mõjukaima riigi president ning talle kingiti midagi, millel on sümboolne tähendus
Juba seetõttu oleks hea, et näeksime seda reaalses konfliktis.
Kui ennast õigustab, siis tuleks neid ka Eestile hunnikuga juurde osta ja kaitseliit nendega varustada (kasvõi selle ohuga, et vahepeal mõni naabri auto õhku lastakse )
Hetkel jääb mulje, et "roheliste mehikeste" tõttu peab osa kaitseloogikat ümber vaatama...
Muidugi Isreali poolne Süüria armee positsoonide pommitamine aitab al nusral maad võtta, kunagi ei pommitata terroristide positsioone vaid Süüria armee
Sõpru peab ikka aitama
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.