Mul selline junn (ei oska kahjuks öelda, kas xbox1 puldiga ka funkab): link
Aga viimased pool aastat olen FIFAt juhtmega puldiga teinud, sest seda lagi on ilma wirelessita niigi palju.
Mul selline junn (ei oska kahjuks öelda, kas xbox1 puldiga ka funkab): link
Aga viimased pool aastat olen FIFAt juhtmega puldiga teinud, sest seda lagi on ilma wirelessita niigi palju.
Mul küll juhtmevaba pult täpselt sama reaktsioonikiirusega, mis juhtmega pult.
Keegi asja paremini jagab, siis milles võib olla asi, et sõbraga UT online match ei connecti ära?
Asi nimelt selles, et varem toimis kõik ilusti (mõlemal elion), siis ta kolis ära ja uues kodus võttis jälle elioni.
Nüüd aga lihtsalt ei connecti ära, kuigi netipakett päris kõva jne
Elionist öeldi sõbrale, et pordid on avatud. Et suunamine võib aidata aga ei pruugi. Maksab 10€.
On keegi targem?
Keegi asja paremini jagab, siis milles võib olla asi, et sõbraga UT online match ei connecti ära?
Asi nimelt selles, et varem toimis kõik ilusti (mõlemal elion), siis ta kolis ära ja uues kodus võttis jälle elioni.
Nüüd aga lihtsalt ei connecti ära, kuigi netipakett päris kõva jne
Elionist öeldi sõbrale, et pordid on avatud. Et suunamine võib aidata aga ei pruugi. Maksab 10€.
On keegi targem?
Las saadavad suunamise juhendi, kunagi mulle elion saatis e-mailiga.
Mul endal käib niiet panen internet brauserisse http://192.168.1.254/, logid sisse. Ja seal kuskil paned add game, guugeldad mis porte on vaja, sisestad need sinna, teed aktiivseks ja olemas.
Lamela, Henry ja Alba on olemas. Alba oli see mida taga ajasin Barca fännina. Muud mehed ei koti sealt. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
Ahsoo..no selge. Siis vist jääb Ronaldo proovimata. Ei ole kordagi veel isegi bettida saanud. Kõik on sekundiga 15m.
einoh, varsti on kõigil ronaldod olemas
mingit 15m autobuyerit pole mõtet ka trademiseks kasutada, kui sales tax omakorda maha läheb _________________ ☠
Kaartide hinnad hakkavad vabalangusesse minema - kes siin Ronaldot soovis osta, siis nüüd juba saab.
edit: üritasin täna veidi mängida - (järjest) 4 mängu katkes ära, 1 oli mõnusa lagiga (arvatavasti vastane kasutas lag-switchi), järgmine mäng must pilt ja DNF kirja.
Sai ka eile üle pika aja üks mäng tehtud. Samasugused idioodid mängivad ikka veel... pace abuse äärest ja cross, cross ning cross. Seejärel muidugi high pressure ja ultra d.
Täielik mänguisu kadunud, ainult sõprade/tuttavate vastu on vast põnev mängida... ülejäänud community on ikka mängu täitsa ära rikkunud, mitte mingisugust fun elementi nende mängus ei ole. Aga no fifa 15 on juba kohe, kohe väljatulemas.
Sai ka eile üle pika aja üks mäng tehtud. Samasugused idioodid mängivad ikka veel... pace abuse äärest ja cross, cross ning cross. Seejärel muidugi high pressure ja ultra d.
Täielik mänguisu kadunud, ainult sõprade/tuttavate vastu on vast põnev mängida... ülejäänud community on ikka mängu täitsa ära rikkunud, mitte mingisugust fun elementi nende mängus ei ole. Aga no fifa 15 on juba kohe, kohe väljatulemas.
Täpselt, aga, et FIFA15 selles osas muutusi tooks, ma väga ei usu (mõne exploiti suudavad mängust eemalda, samas kindlasti suudavad ka mõne uue asemele tuua).
Zlatanit arvatavasti saab FUT14 eluea lõpuni pakkidest otsida, sest sel nädal tuleb vist viimane FUT14 TOTW. Klavanil tegelikult oli võimalus teha seda sama mis eelmisel aastal, aga...
Vahetasin 5-3-2 ümber 4-4-2ks ja väga lõbus on mängida vahelduseks... rünnakul on loovust rohkem, aga kaitse eriti ei hoia.
RWna ostsin Jesus Navase kes muidu tundus suht lambi kutt, aga esimese mänguga kohe kaks ulme kolli.
Mind kotib siit ainult legend Di Natale, tõsine tegija SIF oli juba hea.
ma sain juba di natale kätte, jahin costat
lisaks sain Martinezi, Shawcrossi, Spahici ja Nivet
mis kõige kummalisem, siis sain ka eelmisest TOTWist eliseu, kuigi eelmine TOTW oleks pidanud peale kaheksat juba ammu maas olema _________________ ☠
Panin praegu Podolski... tundus täitsa hea. Oleks pidanud juba varem mingi paremad mehed 4-4-2te sebima.
Praegu paugustasin esimesed kaks DIV3 mängu 3-0 kotti, lausa lust.
Panin praegu Podolski... tundus täitsa hea. Oleks pidanud juba varem mingi paremad mehed 4-4-2te sebima.
Praegu paugustasin esimesed kaks DIV3 mängu 3-0 kotti, lausa lust.
Podolski löök on tõesti väga hea, ainuke suur miinus ongi vast 2* WF
viimati muutis GTR 04.09.2014 12:27:53, muudetud 1 kord
Tundub, et SIF Handa on esimene kiiper, kes neid kick off glitche ära rebib, mul vähemalt ta just võttis sellise ära, mille neuer ja muud vennad alati sisse lasknud . Aga muidu jah ca 10 päeva tagasi tegin siiski uue klubi endale ja eile sai div 1 tiitel uuesti ära võetud
Keegi võiks naljaviluks mind sõbraks ka originis lisada, kuidagi tühi mul see sõbralist peale konto häkkimist, uus kasutaja siis - Hapnikulembeline
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.