Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 26.08.2014 15:47:03 vasta tsitaadiga

pohmakas,, Ja ise veel vingud, et rahvast vähe? Rahvas läheb minema sellise asja peale kui mingid suvid ja jne armored masinad ringi käivad.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 26.08.2014 15:50:44 vasta tsitaadiga

Eiei. See ajab rahvast minema kui needsamused küsimata tina annavad.
Diesel157
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.08.2014 16:07:40 vasta tsitaadiga

Arvutipäss kirjutas:
pohmakas,, Ja ise veel vingud, et rahvast vähe? Rahvas läheb minema sellise asja peale kui mingid suvid ja jne armored masinad ringi käivad.

Noh, minu SUV sai eila otsa. bullshit Väidetavalt tegi mulle teepeale pandud satchel otsa peale... . Mina igatahes pole peale granaatide explosive asju serveris näinud...

Väide, et SUVid ja muud armored masinad serveris ringi lasevad ja inimesi terroriseerivad on vale, kuna minul oli SUV, kurjajuurel SUV ja rohkem ma pole ühtegi armored masinat mängus näinudki. Mina muideks olen HERO.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 26.08.2014 17:46:09 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Noh, minu SUV sai eila otsa. bullshit Väidetavalt tegi mulle teepeale pandud satchel otsa peale... . Mina igatahes pole peale granaatide explosive asju serveris näinud...

Väide, et SUVid ja muud armored masinad serveris ringi lasevad ja inimesi terroriseerivad on vale, kuna minul oli SUV, kurjajuurel SUV ja rohkem ma pole ühtegi armored masinat mängus näinudki. Mina muideks olen HERO.

Satchelid täitsa eksisteerivad mängus, peab oskama otsida lihtsalt, igal pool neid ei spawni. Armored masinaid võib ikka rohkem ka olla. Viimane kord kui ma masinate kaarti vaatasin siis päris mitu armored masinat, millel puuduvad omanikud, seisis niisama tühjalt.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 26.08.2014 19:09:52 vasta tsitaadiga

Arvutipäss kirjutas:

Kus ma vingusin, et rahvast vähe? Ainuke, mida öelnud olen, on see, et mõned mängijad vahetavad serverit, kuna missioonideta on vähe tegevust.
See, et sina armored masinaid kardad tähendab seda, et ma ei või endale osta sõidukeid, mis mulle meeldivad ning täiesti tavalised igas teises serveris on? Niisama kodu tahad mängida, siis selleks on teised mängud icon_wink.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 26.08.2014 23:22:22 vasta tsitaadiga

Ainult bandiidid siin servus suuresti vist ringi jooksevadki. Peab vist hakkama mingit anti-bandit police force aretama icon_neutral.gif . Munder selga ja lööks korra majja voi mes...
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 00:20:28 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Ainult bandiidid siin servus suuresti vist ringi jooksevadki. Peab vist hakkama mingit anti-bandit police force aretama icon_neutral.gif . Munder selga ja lööks korra majja voi mes...

Kõlab nagu hea striim, mida vaadata icon_rolleyes.gif . Missioonide suhtes veel nii palju, et kui hästi läheb, siis ma saan homme (kolmap.) raali korda ning kohe põhimõtteliselt ka missioonidega tegelema hakata. Parimal juhul võib missioone juba homme õhtul näha.

Samuti tuletan meelde, et võite mulle julgelt bugide/glitchide kohta infot saata, et serverist igast ebameeldivused eemaldada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mkutt
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 00:59:04 vasta tsitaadiga

Mul jääb laadimisekraanile kinni see server. See kus all numbrid hakkavad jooksma.

EDIT: peale umbes kümmet proovimiskorda, töötab.
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 27.08.2014 02:53:34 vasta tsitaadiga

rocu kirjutas:
Diesel157 kirjutas:

Kõlab nagu hea striim, mida vaadata icon_rolleyes.gif . Missioonide suhtes veel nii palju, et kui hästi läheb, siis ma saan homme (kolmap.) raali korda ning kohe põhimõtteliselt ka missioonidega tegelema hakata. Parimal juhul võib missioone juba homme õhtul näha.

Samuti tuletan meelde, et võite mulle julgelt bugide/glitchide kohta infot saata, et serverist igast ebameeldivused eemaldada.

Jep, paluks meile UN/peacekeeper vorme icon_lol.gif

Missioonide koha pealt thumbs_up.gif Loodetavasti tuleb mitmekesiseid missioone, osades serverites päris huvitavaid näinud
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 03:40:02 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Missioonide koha pealt thumbs_up.gif Loodetavasti tuleb mitmekesiseid missioone, osades serverites päris huvitavaid näinud

Kõiksugu ideed teretulnud icon_smile.gif . Tahate AI-d jms ka näh?

pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 27.08.2014 05:47:17 vasta tsitaadiga

rocu kirjutas:
pohmakas, kirjutas:

AI ka ikka, jah. Muidu tulevad samasugused pointless üritused, nagu tänane "event" oli, kus viie minutiga öeldi ära, kus kohas auhind on.. Missioonid võimalikult erinevad, igat sorti kraamile (medikamendid, ehituskraam, relvad, sõidukid, kuld/vääriskivid, jne. Samuti ka erinevad raskustasemed, igasugused medikamentide missioonid vähese AI'ga, ehitusmaterjalide missioonid korralikult rasked ning kulla/vääriskivide missioonid kasvõi kogu armeega ning sõidukitega icon_razz.gif Lisaks tuleb kuidagi paika panna, et mõni missioon vulkaani põhja ei tekiks, nagu ühe traderiga oli icon_lol.gif

Ahjaa. Kui kaua püsivad alles lukustatud masinad, mida enam ei kasutata? Kaks kopterit vedelema jäänud, üks, mille võtmega hüppasin kusagilt kaljult alla ja teine, mille võti seifist ära kadus..
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 27.08.2014 10:44:32 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
rocu kirjutas:
pohmakas, kirjutas:

AI ka ikka, jah. Muidu tulevad samasugused pointless üritused, nagu tänane "event" oli, kus viie minutiga öeldi ära, kus kohas auhind on.. Missioonid võimalikult erinevad, igat sorti kraamile (medikamendid, ehituskraam, relvad, sõidukid, kuld/vääriskivid, jne. Samuti ka erinevad raskustasemed, igasugused medikamentide missioonid vähese AI'ga, ehitusmaterjalide missioonid korralikult rasked ning kulla/vääriskivide missioonid kasvõi kogu armeega ning sõidukitega icon_razz.gif Lisaks tuleb kuidagi paika panna, et mõni missioon vulkaani põhja ei tekiks, nagu ühe traderiga oli icon_lol.gif

Ahjaa. Kui kaua püsivad alles lukustatud masinad, mida enam ei kasutata? Kaks kopterit vedelema jäänud, üks, mille võtmega hüppasin kusagilt kaljult alla ja teine, mille võti seifist ära kadus..

See kiirelt öeldi ainult sellepärast et paar venda kogemata sattusid täpselt sinna kohajuurde kus kast oli, ja et asi liiga lühikeseks ei jääks otsustasime öelda koha kus asi asus et saaksid teised ka kiiremalt tulla ja ei oleks ainult ühtedel see võimalus. Kui tagamaid ei tea ei tasu alati ainult kurta ja halada iga asjapeale eksole? Pole keegi meist miskit proff eventide tegija ja me pole neid sitaks teind et oskaks arvestada iga väikse detailiga. Mõtlesime teha seda TEIE jaoks kuna kurtsite et ehitusmaterjalide missioone veel pole jne jne. Mõtlesime aidata ja natuke põnevust mängu tulla. Kellel ei meeldi need missioonid või tunneb et tahab kurta siis hoidku see endale. Isegi teeme seda oma vabast ajast et TEIL oleks huvitavam pelada ja serveris ringi joosta. Ehk siia juurde veel et kellel pole soovi neis osaleda ei pea ja see pole kuskilt otsast kohustuslik, osalevad kes soovivad omal vabal tahtel.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
Matisxx
HV vaatleja
Matisxx

sõnum 27.08.2014 10:46:41 vasta tsitaadiga

Selle eventiga oli see lugu, et meie leidsime selle linna ülesse kus see asus ja hakkasime seda läbi kammima. Kui adminid ei oleks midagi öelnud siis oleksime me need supplyd ära võtnud ja minema tõmmanud. Ilma, et keegi aru saaks. Nad lihtsalt andsid asukoha teada, et teised saaksid ka kohale tulla ja võidelda auhinna nimel. Mina leian, et üritus läks suht hästi, madistada sai kõvasti. icon_smile.gif

viimati muutis Matisxx 27.08.2014 10:49:55, muudetud 1 kord
tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 10:48:13 vasta tsitaadiga

Alustasin ka täna Teie serveris mängimist. See esimene kord, kus juba üle tunni olen Arma modi järjest mänginud icon_razz.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 14:55:03 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:

Praegu on masinatel jäänud default väärtused, ehk siis ära ta kaob alles siis, kui masin on vähemalt 42 päeva vana ning 24 päeva puutumata. Ilmselt need numbrid muutuvad miskit 2 nädala peale. Tegelikult pidi serveril olema üldse üks script, mis otsiks üles kõik lukus olevad autod ning teeks nad lukust lahti, kui võtit kellelgi käes/seifis ei ole. Kontrollisin praegu ning script oli vähe vigaselt jooksnud, peaks nüüd korras olema. See script käivitub korra päevas, ehk siis homseks peaks su mant lukust lahti olema.

MeaDz kirjutas:
Alustasin ka täna Teie serveris mängimist. See esimene kord, kus juba üle tunni olen Arma modi järjest mänginud icon_razz.gif

See on ainult positiivne thumbs_up.gif

pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 27.08.2014 15:31:33 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
pohmakas, kirjutas:
rocu kirjutas:
pohmakas, kirjutas:

AI ka ikka, jah. Muidu tulevad samasugused pointless üritused, nagu tänane "event" oli, kus viie minutiga öeldi ära, kus kohas auhind on..

See kiirelt öeldi ainult sellepärast et paar venda kogemata sattusid täpselt sinna kohajuurde kus kast oli, ja et asi liiga lühikeseks ei jääks otsustasime öelda koha kus asi asus et saaksid teised ka kiiremalt tulla ja ei oleks ainult ühtedel see võimalus. Kui tagamaid ei tea ei tasu alati ainult kurta ja halada iga asjapeale eksole? Pole keegi meist miskit proff eventide tegija ja me pole neid sitaks teind et oskaks arvestada iga väikse detailiga. Mõtlesime teha seda TEIE jaoks kuna kurtsite et ehitusmaterjalide missioone veel pole jne jne. Mõtlesime aidata ja natuke põnevust mängu tulla. Kellel ei meeldi need missioonid või tunneb et tahab kurta siis hoidku see endale. Isegi teeme seda oma vabast ajast et TEIL oleks huvitavam pelada ja serveris ringi joosta. Ehk siia juurde veel et kellel pole soovi neis osaleda ei pea ja see pole kuskilt otsast kohustuslik, osalevad kes soovivad omal vabal tahtel.

Astusid vale jalaga voodist välja? Rahu icon_wink.gif
rocu kirjutas:
pohmakas, kirjutas:

Praegu on masinatel jäänud default väärtused, ehk siis ära ta kaob alles siis, kui masin on vähemalt 42 päeva vana ning 24 päeva puutumata. Ilmselt need numbrid muutuvad miskit 2 nädala peale. Tegelikult pidi serveril olema üldse üks script, mis otsiks üles kõik lukus olevad autod ning teeks nad lukust lahti, kui võtit kellelgi käes/seifis ei ole. Kontrollisin praegu ning script oli vähe vigaselt jooksnud, peaks nüüd korras olema. See script käivitub korra päevas, ehk siis homseks peaks su mant lukust lahti olema.

Väga positiivne thumbs_up.gif
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 21:23:50 vasta tsitaadiga

Okei missioonid endiselt lükkuvad edasi. Ei saanud ikka oma masinat korda. kopp.gif
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 27.08.2014 21:38:02 vasta tsitaadiga

Tuunisin veidi esimest postitust, et seal serveri inf ka olemas oleks. Kui miskit peaks teisiti olema, märkige ära, teen muudatused.
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 22:23:49 vasta tsitaadiga

allavett kirjutas:
Tuunisin veidi esimest postitust, et seal serveri inf ka olemas oleks. Kui miskit peaks teisiti olema, märkige ära, teen muudatused.

Väga thumbs_up.gif . Võid veel lisada TeamSpeak 3 IP sinna: 90.191.68.165. Adminne üldiselt saab sealt rohkem kätte.

allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 27.08.2014 23:38:31 vasta tsitaadiga

rocu, Tehtud! icon_smile.gif
rocu
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 23:41:04 vasta tsitaadiga

allavett kirjutas:
rocu, Tehtud! icon_smile.gif

Aitüma! Hea oli näha täna serveris mitmeid vanu HV veterane. Keep 'em comin!

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 28.08.2014 10:17:48 vasta tsitaadiga

Arvatavasti mind pole serveris näha nüüd mõned päevad. Mängisin varem OxidePC nime alt kui keegi juhuslikult märkas, aga põhimõtteliselt võite süüdistada Metro Reduxi mis täna välja tuleb. Hype on hetkel laes nii mis kole icon_biggrin.gif.

Aga jah Rocu, sa võiks teha sarnase missiooni nagu ühes teises serveris oli. Alati saab seda täiendada, aga praktiliselt idee on sihuke, et mingil X viisil leiab mängus ühe koodi millega saab avada ühe hoone ukse mille taga on tohujaa looti. Nali seisneb selles, et mapi peal on kaks hoonet ja need omakorda erinevatel saartel. Ükski mängija ei ole surm kindel kumbal hoonel see kood toimib ning kood resetib iga 1h tagant. Seni kui ma livestreame vaadanud, siis üsna pull missioon tundub. Kui kaks hoonet teeb asja liiga lihtsaks (kahtlen), siis alati võib neid hooneid juurde lisada või teha see hoone spawnimise koht random asukohaga. Aga jah.. loodan, et saad oma arvuti terveks ravitud ja peagi jällegi serveriga tegeleda! icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 29.08.2014 19:31:03 vasta tsitaadiga

Huh, päris äge oli. thumbs_up.gif Aga nüüd beer_yum.gif
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 30.08.2014 02:26:21 vasta tsitaadiga

KurjaJuur kirjutas:
Huh, päris äge oli. thumbs_up.gif Aga nüüd beer_yum.gif

Päris hea oli jah madistada icon_razz.gif Homme uuesti, üritan seekord trepist mitte alla kukkuda icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
november116
Kreisi kasutaja
november116

sõnum 30.08.2014 04:34:33 vasta tsitaadiga

Krt magasin tänase event-i maha...
Mis event oli?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.