praegune kellaaeg 25.06.2025 13:00:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
crypton
HV vaatleja
|
28.01.2013 15:43:44
arvutiakud.ee |
|
|
Tervist,
On vajadus hankida DELLile uus aku ja laadija. Head ja sobivad variandid olen siin HV kaudu leidnud netipoodide näol. Üks nendest ongi Arvutiakud.ee .
Kuna ma väga netipoode ei usalda, eriti neid millest üldse kuulnud pole ja väga kommentaare ei leia, siis küsikski, kas keegi on sealt seadmeid hankinud ja kuidas on nende tehniline seis olnud?
Antud juhul soetaks sealt akulaadija ja aku
Ise nad asuvad Lisakus, suht Peipsi peal. Ise olen Tallinnas.
Mingeid kommentaare? või peaksin otsima muid variante veel või oskate soovitada, kust võiks osta antud riistvara DELLile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hermanio
HV kasutaja
|
27.08.2014 23:32:56
|
|
|
Kui keegi on vahepealsel ajal selle poega kokku puutunud, andke palun teada, kuna siin teemas vastuseid pole ning huvi sealt tellida on olemas.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
28.08.2014 09:56:24
|
|
|
Olen mõned akud sealt tellinud. Kõik on ilusti korralikult nii nagu lubatud kohale tulnud ja konditsioonis.
Üldine toon minu jaoks siiani positiivne ning ilmselt vajadusel ning õige hinna korral tellin ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|