praegune kellaaeg 26.06.2025 21:58:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Waldof
HV vaatleja
|
27.08.2014 20:44:44
Sülearvuti kuumeneb üle |
|
|
Tekkis läptopiga siis järgmine probleem:
Tuli vahetada ära OS läpakal, (panin peale W8) ning vahetasin ära termopastad, nii prosel kui videokaardil.
Peale seda läpaka videokaart kuuneb üle vbl oli ka enne see probleem (ei tea kuna arvuti polnud minu käes enne). Mõtlesin siis, et termopasta vahetusega läks midagi nihu, vahetasin uuesti ära, kuid probleem ikka endine.
Kui panen käe vendi juurde siis nagu sealt ei tuleks väga kuuma õhku välja, kuid kui katsun videokaardi peale olevat vask jahutus toru siis see on kuum.
Soovitused mida järgmisena ette võtta on teretulnud.
Arvuti videokaardiks on 9500m GT
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.08.2014 21:02:04
|
|
|
Viitab sellele, et kuum-totu ise on läbi, ehk siis mingi mikroprao kaudu on gaas torust välja tulnud.
Sel juhul lahenduseks uus radiaator.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
27.08.2014 23:33:44
|
|
|
Mina prooviks prosele(cpu) koormust anda. Kui cpu temperatuurid siis normis, siis toru terve ja viga tõenäoliselt kehvas kontaktis, kehvemal juhul gpu ise. Oma arvutiga oli sarnane jama ja lõpuks selguski, et jahutuse kontaktplaat oli kivi suhtes viltu. Mul lahendas probleemi parem termopasta(Arctic silver 5), mis varem kasutatavast natuke paksem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Waldof
HV vaatleja
|
28.08.2014 15:57:41
|
|
|
Tahanteada: Tänud kiire vastuse eest. Ise kartsin sama asja.
Jokkerr666: Kahjuks ei saa seda katsetada, kuna prosel ja videokaardil on eraldi jahutus torud. Proovin veelkord siis termopasta vahetust. Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|