Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hippokrates
HV kasutaja
|
23.08.2014 19:34:15
|
|
|
Tarvis asendada Huawei optikakarbiga sabapidi ühendatud TG784. Vajaksin selleks puhuks hangitud TP-Link TL-WR1043ND v 2.1 jaoks OpenWRT konfiguratsioone (/etc/config/network, /etc/config/firewall ja /etc/config/igmpproxy) nii et telekas Motorolleri digiboksi kaudu ka pildi ette võtaks. Aadressil http://elionihuvilised.blogspot.com/ olevad instruktsioonid on mõeldud ilmselt v. 1.x jaoks. Tänud!
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Myoldryn
HV kasutaja

|
23.08.2014 20:59:21
|
|
|
hippokrates kirjutas: |
Tarvis asendada Huawei optikakarbiga sabapidi ühendatud TG784. Vajaksin selleks puhuks hangitud TP-Link TL-WR1043ND v 2.1 jaoks OpenWRT konfiguratsioone (/etc/config/network, /etc/config/firewall ja /etc/config/igmpproxy) nii et telekas Motorolleri digiboksi kaudu ka pildi ette võtaks. Aadressil http://elionihuvilised.blogspot.com/ olevad instruktsioonid on mõeldud ilmselt v. 1.x jaoks. Tänud! |
Keeruline lugu on sellega, kuna ka see kasutab uut AR8327N switchi, siis antud hetkel ei saa ühel pordil kasutaga tagitud ja tagimata pakke.
Rohkem infot siin - > https://dev.openwrt.org/ticket/12181
Põhimõtteliselt pead ise patchima ja kompileerima openwrt ja siis saad kasutada... https://dev.openwrt.org/ticket/12181#comment:62
_________________ "Free Your Phone" -> OpenMoKo |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.08.2014 21:03:46
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
p2ep kirjutas: |
Dijital kirjutas: |
Äkki tädi sai seetõttu aru, et kuna sa tahad väiksemat kiirust, järelikult ka suuremat pingi  |
"Tädi" võis aru saada mida iganes - eesti keel ei ole tema emakeel.
Maksan ikka endise 40/10 hinda |
mulle ka viimasel ajal sellised sattunud, viimasesd 3-st 2 olid eriti "huvitavad"
Milles point, odavam tööjõud? |
Eestlased ei pidavat enam seda sibulate keelt oskama. Ju siis võetakse puuduliku riigikeele oskusega sibulad tööle.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
23.08.2014 22:46:11
|
|
|
Myoldryn kirjutas: |
hippokrates kirjutas: |
Tarvis asendada Huawei optikakarbiga sabapidi ühendatud TG784. Vajaksin selleks puhuks hangitud TP-Link TL-WR1043ND v 2.1 jaoks OpenWRT konfiguratsioone (/etc/config/network, /etc/config/firewall ja /etc/config/igmpproxy) nii et telekas Motorolleri digiboksi kaudu ka pildi ette võtaks. Aadressil http://elionihuvilised.blogspot.com/ olevad instruktsioonid on mõeldud ilmselt v. 1.x jaoks. Tänud! |
Keeruline lugu on sellega, kuna ka see kasutab uut AR8327N switchi, siis antud hetkel ei saa ühel pordil kasutaga tagitud ja tagimata pakke.
Rohkem infot siin - > https://dev.openwrt.org/ticket/12181
Põhimõtteliselt pead ise patchima ja kompileerima openwrt ja siis saad kasutada... https://dev.openwrt.org/ticket/12181#comment:62 |
Suur aitäh selgitamast. Enda oskused lõpevad sisuliselt valmis konfiguratsioonide kopipeistimisega seega patchimine-kompileerimine pole mulle ammugi jõukohane. Kahju, sest nii pole mulle uuest karbist suurt kasu miskit kui digiboksi kasutamiseks ikka TG784 ahelas pean hoidma.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
24.08.2014 11:24:11
|
|
|
Tere. olemas siis elioni ärilahendus... ja see thomson 789 ruuter. sellel saab ka punasest pordist miskid ipd jms... millel peaks olema pordid ilusti lahti jne.
Kummaline on aga asi selles suhtes, et mul läheb sealt pordist mikrotiki purki ja sealt siis jagab edasi. (aga portide suunamine toimub ainult nii, et kui ma elioni ruuterist ka suunan need samade ip-de peale mis mikrotikus:S
et mis nagu valesti on või kuidas see purk confida tuleks (elioni purk) mainin ka ära et kasutuses on sellega ka telefon. Tglt peaks ju nagu sealt punasest otse saama ju nii, et ainult mikrotikus suunan pordid ja tuld?
Tänud!
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
24.08.2014 12:25:55
|
|
|
Kas kellelgi on pakkuda toimivat lahendust kuidas 8.C.D.9 softiga TG784-st saada esimesest pordist TP-Linki ruuterile sillatud netti ja näiteks neljandast IPTV digiboksile? Otsingust abi polnud. Tänud juba ette.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.08.2014 21:11:39
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
Tere. olemas siis elioni ärilahendus... ja see thomson 789 ruuter. sellel saab ka punasest pordist miskid ipd jms... millel peaks olema pordid ilusti lahti jne.
Kummaline on aga asi selles suhtes, et mul läheb sealt pordist mikrotiki purki ja sealt siis jagab edasi. (aga portide suunamine toimub ainult nii, et kui ma elioni ruuterist ka suunan need samade ip-de peale mis mikrotikus:S
et mis nagu valesti on või kuidas see purk confida tuleks (elioni purk) mainin ka ära et kasutuses on sellega ka telefon. Tglt peaks ju nagu sealt punasest otse saama ju nii, et ainult mikrotikus suunan pordid ja tuld?
Tänud! |
Tavaliselt Elion ei luba ärilahenduste puhul oma purki näppida. Vähemalt minul on töö juures nii, et saan selle TG789 kollastest portidest oma 5 avalikku IP-d kätte ja kogu moos. Mingit asja mul sinna purki pole.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
24.08.2014 21:44:00
|
|
|
Speedtesti serverid pole enam umbes. Mulle tundub siiski, et pühapäeva õhtul nad seda just peaksid olema
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
24.08.2014 21:51:18
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Tavaliselt Elion ei luba ärilahenduste puhul oma purki näppida. Vähemalt minul on töö juures nii, et saan selle TG789 kollastest portidest oma 5 avalikku IP-d kätte ja kogu moos. Mingit asja mul sinna purki pole. |
Mul pole küll ligipääsu sellele purgile piiratud.
Sisselogimine töötab. Backupi saab teha.
Samas on minu suhted selle purgiga piirdunud ainult vaatamise aga mitte näppimisega.
Milleks töötavat asja rikkuda. Saan oma 5 aadressi lepitud kiirusega kätte ja rohkem pole vaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.08.2014 23:19:42
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
Tavaliselt Elion ei luba ärilahenduste puhul oma purki näppida. Vähemalt minul on töö juures nii, et saan selle TG789 kollastest portidest oma 5 avalikku IP-d kätte ja kogu moos. Mingit asja mul sinna purki pole. |
Samas on minu suhted selle purgiga piirdunud ainult vaatamise aga mitte näppimisega.
Milleks töötavat asja rikkuda. Saan oma 5 aadressi lepitud kiirusega kätte ja rohkem pole vaja |
Sama siin.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.08.2014 23:47:27
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
wiinanina kirjutas: |
Milleks töötavat asja rikkuda. Saan oma 5 aadressi lepitud kiirusega kätte ja rohkem pole vaja |
Sama siin. |
Tegelikult pole ma proovinud sinna purgi sisse vaadata. Pole ühtegi head põhjust olnud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.08.2014 00:08:26
|
|
|
TG ja Inteno ruuteritesse saab samal viisil nagu erakliendi puhul. One20/Cisco/SRX jne. puhul (kuigi Ärilahendus2.0 puhul vist SRX'i ja Ciscot väga pole) ei anta kliendil ligipääsu ruuterisse.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
25.08.2014 10:25:09
|
|
|
kas Inteno DG301 VPN-i on võimalik ka tööle saada? Esialgne google otsing mingit kasutatavat juhendit ei andnud. Tahaks oma ipod touch-iga koduvõrku saada.
Või on mingi muu variant üle interneti kohalikust meediaserverist videosid vaadata?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
25.08.2014 10:56:11
|
|
|
andresv kirjutas: |
kas Inteno DG301 VPN-i on võimalik ka tööle saada? Esialgne google otsing mingit kasutatavat juhendit ei andnud. Tahaks oma ipod touch-iga koduvõrku saada.
Või on mingi muu variant üle interneti kohalikust meediaserverist videosid vaadata? |
Plex media server + port forward = https://plex.tv/ (Android/iOS app )
_________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
25.08.2014 15:21:28
|
|
|
[veix] kirjutas: |
andresv kirjutas: |
Või on mingi muu variant üle interneti kohalikust meediaserverist videosid vaadata? |
Plex media server + port forward = https://plex.tv/ (Android/iOS app ) |
Soovitan ka Plexi. Toimib hästi ja näeb hea välja. Lisaks mobiilsetele seadmetele on Windowsile ja ka Samsungi SmartTV'le kliendid olemas.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
25.08.2014 19:13:14
|
|
|
12/1 ühendus. Ühes vaatajakohas jookseb HD kanal, teises tavaline. Samal ajal on interneti allalaadimise kiirus alla 1Mbps ja üles 0.58Mbps. Kas see peabki nii olema?
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2014 19:25:11
|
|
|
homme on see tore päev kui peaks 300 nööri otsa saama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Urmet
HV vaatleja
|
26.08.2014 11:44:56
|
|
|
Inteno muidu kena purk, ainult pordisuunamisi ei saa muuta - edit nupu peale saab sellise toreda teate:
ot: |
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute arcombine dispatcher target for entry '/user/network/firewall/forwards/cfg1d3837'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/sys.lua:373: attempt to index field 'clients' (a nil value)
stack traceback:
[C]: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:238: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:237>
|
Kuhu sellise probleemi olemasolust kõige mõistlikum mainida oleks? Miskipärast kardan et üldklienditeenindaja ütleks sellise asja peale "möh"
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.08.2014 12:01:18
|
|
|
Urmet kirjutas: |
Inteno muidu kena purk, ainult pordisuunamisi ei saa muuta - edit nupu peale saab sellise toreda teate:
ot: |
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: Failed to execute arcombine dispatcher target for entry '/user/network/firewall/forwards/cfg1d3837'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/sys.lua:373: attempt to index field 'clients' (a nil value)
stack traceback:
[C]: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:491: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:238: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:237>
|
Kuhu sellise probleemi olemasolust kõige mõistlikum mainida oleks? Miskipärast kardan et üldklienditeenindaja ütleks sellise asja peale "möh" |
tugi@elion.ee
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.08.2014 15:27:17
|
|
|
Intenost rääkides ei tasuks ära suunata porti 20080 ja 50000-55000. Esimene tekitab haldusliidese, teine on voip suhtluseks tarvilik.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.08.2014 19:28:12
|
|
|
homme on see tore päev kui peaks 300 nööri otsa saama  |
käidi hommikul/lõunal ja vahetati keldris vist seade välja. Iseteeninduses on jätkuvalt aktiveerimisel.
Täna ei hakka helistama, äkki aktiveerivad homme ää
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.08.2014 20:54:13
|
|
|
homme on see tore päev kui peaks 300 nööri otsa saama  |
käidi hommikul/lõunal ja vahetati keldris vist seade välja. Iseteeninduses on jätkuvalt aktiveerimisel.
Täna ei hakka helistama, äkki aktiveerivad homme ää  |
Kui ei helista, kulub veel nädalajagu, millal tehtud switchi vahetuse töö jõuab võrgukirjeldaja lauale kes sisestab andmebaasi, et selles majas on gigane võrk.
Soovitan endast korduvalt märku anda ja kindlasti ka tarka juttu ajada, et sa tead, et keldris on uus switch juba paigas
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.08.2014 20:59:03
|
|
|
helistasin ikkagi ära, tädi ei osanud muud öelda, et äkki homme, tema näeb, et kell 17 on käidud, tegelikult käidi hommikul küll.
peaaegu oleks uuele ringile läinud ruuteri teemaga, et sellega ei tööta, õnneks ei läinud
Neil kusagil mu nime taga pole kirjas, et "erilahendus" vms?
lihtsalt iga kõnega peab hakkama yht ja sama seletama
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Number1
HV kasutaja

|
26.08.2014 21:12:09
|
|
|
Tellisin 300 kiiruse 04.08. Switchi vahetus toimub 26.09.14. Elioni inimesed hakkavad oma netikiirustele juba alla jääma
Müstika et switchi vahetus võtab aega pea kaks kuud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|