Ostsin ära, logida ei saa. Ütleb, et kontrolli netiyhendust......wtf
4G ei meeldi talle?
Samas kui vale koodi panen, yhtleb kohe, et vale kood _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 23.08.2014 13:47:13, muudetud 1 kord
Bayern - Wolfsburg siis eile 2:1 lõpuks. Müller ja Robben paugutasid ilusti. Wolfsburgi poolkaitsja sai ilmselt kogu hooaja "parima" võimaluse luhtamisega hakkama. Mäng muidugi mõlemalt poolt veidi rabe ja kompav aga noh hooaja algus ka alles.
See oli jah ulme, kogu "episood" - esimene löök, Neueri tõrje latti ning seejärel tühjast väravast mööda löömine.
Lasin korra edge peale ja sain esimese logimise tehtud.
Nüüd funkab 4G hästi
Ei tea, mis talle ei meeldinud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
fuck, ma võtsin jagielka pingile oma fantasy klubis, kuna pelgasin arsenali domineerimist
abiks oleks, kui caulker QPR'i eest värava lööks ja puhta lehe hoiaks või siis ei mängiks üldse _________________ ☠
fuck, ma võtsin jagielka pingile oma fantasy klubis, kuna pelgasin arsenali domineerimist
LOL. Arsenali eelmise hooaja võõrsil mängud esiviisiku vastu.
Manchester City 6 - 3 Arsenal
Liverpool 5 - 1 Arsenal
Chelsea 6 - 0 Arsenal
Everton 3 - 0 Arsenal _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
viimati muutis Getomees 23.08.2014 20:30:20, muudetud 1 kord
Bundesligas löödi täna ajaloo kiireim värav. Leverkusen juhib avapoolaja järel Dortmundi vastu 1:0, värav löödi 7. sekundil. _________________ When you're dead. You dont know you're dead. It's only difficult and painful for others. The same applies when you're stupid.
tehke selle fantasy jama jaoks eraldi teema. kui jalgpalli teema võiks mitte nukkudega mängimisest jahuda.
võta toon maha poiss
konkreetne fantasy on otseselt sõltuvuses live mängus, lisaks ei ole see mingi ülev teema siin
jajah ela oma sõltuvus fantaasiaid kusagil mujal välja. eriti hea kui läbustaks veel teemat, kuidas keegi fifa2014 single playeris toksib.
kui on sotsiaalne tahe tehke teema ja pajatage aga jätke mõni teema ka meestele.
tehke selle fantasy jama jaoks eraldi teema. kui jalgpalli teema võiks mitte nukkudega mängimisest jahuda.
võta toon maha poiss
konkreetne fantasy on otseselt sõltuvuses live mängus, lisaks ei ole see mingi ülev teema siin
jajah ela oma sõltuvus fantaasiaid kusagil mujal välja. eriti hea kui läbustaks veel teemat, kuidas keegi fifa2014 single playeris toksib.
kui on sotsiaalne tahe tehke teema ja pajatage aga jätke mõni teema ka meestele.
good for you, kuid ma tegingi selle konkreetse jalgpalliteema #firstpost _________________ ☠
võta toon maha poiss
good for you, kuid ma tegingi selle konkreetse jalgpalliteema #firstpost
ja see ongi argument et sinu liivakast on see teema? tee siis järgmine teema ka.
aga noh eesmärk sai täidetud, olukorrale sai tähelepanu. teisisõnu ei viitsi hekseldada mingit jama läbi, et jõuda päriselus toimuva jalgpalliga seonduvani.
homme vb ärkad saad aru, mis ma kirjutanud olen. tunded on maha jahtunud jne.
Hinnavaatlus » Vaba Mikrofon » Jalgpalliteema
see on jalgpalliteema vabas mikrofonis
fifa mängu jaoks on oma teema ning see müra liigub sinna või prügikasti
fantasy vms on otseselt seotud mängudega, mis hetkel käivad - see, miks see üldse siin algul kõlapinda sai, oli tähelepanu äratamiseks
siin teemas on olnud aastaid samad näod ja entusiastid ning muidu huvilised, kuid sa oled esimene virin
kui sulle see jalgpalli teema ei meeldi, siis võid teha omale "Jalgpalliteema meestele" või kuidas sa seda soovisidki.
mõistan, kui jalgpallist, kui sellisest, kõrvale kaldutakse, kuid hetkel virised kui eit _________________ ☠
võta toon maha poiss
good for you, kuid ma tegingi selle konkreetse jalgpalliteema #firstpost
ja see ongi argument et sinu liivakast on see teema? tee siis järgmine teema ka.
aga noh eesmärk sai täidetud, olukorrale sai tähelepanu. teisisõnu ei viitsi hekseldada mingit jama läbi, et jõuda päriselus toimuva jalgpalliga seonduvani.
homme vb ärkad saad aru, mis ma kirjutanud olen. tunded on maha jahtunud jne.
Hinnavaatlus » Vaba Mikrofon » Jalgpalliteema
see on jalgpalliteema vabas mikrofonis
fifa mängu jaoks on oma teema ning see müra liigub sinna või prügikasti
fantasy vms on otseselt seotud mängudega, mis hetkel käivad - see, miks see üldse siin algul kõlapinda sai, oli tähelepanu äratamiseks
siin teemas on olnud aastaid samad näod ja entusiastid ning muidu huvilised, kuid sa oled esimene virin
kui sulle see jalgpalli teema ei meeldi, siis võid teha omale "Jalgpalliteema meestele" või kuidas sa seda soovisidki.
mõistan, kui jalgpallist, kui sellisest, kõrvale kaldutakse, kuid hetkel virised kui eit
hämmastav lumepalli veeretamine ja sõnade väänamine muidugi, duubeldaks jalgpalli teemat selle asemel, et teha asjahuvilistele fantasy teema, kus huvilised saaksid fantaseerida. aga okei ma mõistan su väärikus sai haavata.
ma arvan, et sa teed 7st postitusest, mis fantasyt puudutasid, mingi ulmelise situatsiooni
ära tee sääsest elevanti
raul., tee omale eraldi teema
sina vaidled, kuid ma olen ka muud infot vahepeal jõudnud jagada
ole parem väärtuslik ning oma jonni asemel tooda parem kvaliteeti, et hajutada ja tõrjuda jama, mis sulle sedavõrd vastu on
väga tubli lase edasi kvaliteeti aga lihtsam oleks kui sa vahepeal ei tooda jama. agq kiitused, et viimaks aru said millega tegeled. aga ma ei viitsi igapäev hajutada kui sul on 9 post-per-day vms kanti. ma ütlen ühe korra ja näed hakkad aru saama.
see teema ei muutu, sa kas harjud või võtad esimest soovitust sõna-sõnalt nõuks
vaba mikrofon, mitte Raulile meeldib foorum
ja selgus, et ei vahetanud mitte Jagielkat välja, vaid vahetasin hoopis Lovreni, kuna Pool kohtub manchester City'ga sel nädalavahetusel
tõotab korralik clash tulema ning Brendan Rodgers pannakse proovile ilma suarezeta
Fantasy's oli mul vlaar, too tegi täna aston villa eest head tööd ning hoiti mäng Newcastle Unitediga 0:0 peal
Premier on juba põnev
homme paistab, kuidas devil of Manchester suudab sunderlandi vastu saada ja kas juba uus mängija Rojo ka platsile saab _________________ ☠
.......
Premier on juba põnev
homme paistab, kuidas devil of Manchester suudab sunderlandi vastu saada ja kas juba uus mängija Rojo ka platsile saab
premieri on alati huvitav vaadata, kas või tabeli tagumiste satside pusimisi.
ot:
plaanin siin millalgi inglismaale vutti vaatama minna ja avastasin sellise "soodsa" majutuse..... negrudega koos norsata, mul ei tuleks unigi peale. link
Jep ja Evertoni kodus ei saa alahinnata, hästi mängisid. Aga oma süü, et viiki jäi, sest lõpus poldud enam kaitses piisavalt head. Aga hoolimata Giroud väravast ma endiselt arvan, et ta pole piisavalt hea, et olla Arsenali esiründaja, sest mitu väga head võimalust jättis löömata nagu tavaliselt. Kolmapäeval neil vaja Besiktast kodus võita, et CL-s mängida.
Jep ja Evertoni kodus ei saa alahinnata, hästi mängisid. Aga oma süü, et viiki jäi, sest lõpus poldud enam kaitses piisavalt head. Aga hoolimata Giroud väravast ma endiselt arvan, et ta pole piisavalt hea, et olla Arsenali esiründaja, sest mitu väga head võimalust jättis löömata nagu tavaliselt. Kolmapäeval neil vaja Besiktast kodus võita, et CL-s mängida.
giroud on piisavalt hea, et olla esiründaja, kuna neil pole ühtegi teist
tsiteerides internetikommentaari siis:
tsitaat:
arsenal now have more right wingers than 1930's Germany
No ma ei tea...ma olen küll viimasel ajal paljude Arsenali fännide suust kuulnud nurinat Giroudi kvaliteeti osas. Minumeelest teistes suurtes klubides paremad ründajad. Premieris tase väga tugev ja mängu jooksul ei teki võimalusi nii palju, et raisata neid nii palju nagu Giroud. Premmis peaks conversion rate olema parem. Arsenali fännid muidugi saavad loota selle peale, et Ramsey ja Sancheze klass kompenseerib selle.
Aga see "Fantasy football" on minumeelest väga okei asi, millest rääkida. Jah, kõik postitused ei tohiks olla selle kohta, aga see polegi ju hetkel nii. See on ikkagi otseselt jalka tulemustega seotud teema ning üsna tänuväärne asi. Fantasy football tekitab teatud võistlusmomendi siin teemas (kellel rohkem punkte? miks see nii on? jne), mis teeb kindlasti nii selle teema kui ka jalka jälgimise huvitavamaks ning seeläbi kõigi eelduste kohaselt toob huvilisi teemasse juurde. Sellel teemal rääkimine on kindlasti kordades mõttekam, kui lihtsalt tühipaljas tulemuste spämmimine, mida nii või naa saaks mõne sekundiga kuskilt järele uurida
RedFusion, iga kastiründaja on täpselt niipalju väärt, kui tema keskväli
giroud ei ole parim, kindlasti mitte, kuid antud hetkel pole arsenalil kedagi teist sellele positsioonile panna ja giroud on parim nende hulgast
ja sanchez ei kõlba premieris tipuründajaks - liialt pisike põhjamaade kaitsjate vastu _________________ ☠
Irw, selle koosseisuga edu ManU-le. Puhas liiga keskmikule omane koosseis - Blackett, Valencia, Fletcher, Cleverley, Young, Smalling. Young juba esimese 15 minutiga mitu korda oma "kvaliteeti" näidanud, ühe korra andis geniaalse pika palli oma kolmandikule, mis maandus täpselt Sunderlandi mängija jalal ja kust Sunderland oleks peaaegu ära löönud
EDIT: fakk, ManU kobistas ära ja juhib 1-0 nüüd.
1-1 ja õiglane tulemus
Kohtunikule manu ei meeldi
Totaalne pennel korda 2 _________________ This message was sent from space using stargate
Totaalne pennel korda 2
Webb'i enam ei ole jah... nüüd on vesi ahjus ManU'l
See on täielik webbi solvamine
Esimene oli 0
Teine 1
Kolmas tuleb 3
Ok algus _________________ This message was sent from space using stargate
Kuidagi hambutu ja ideevaene nagu Inglise koondise mäng MM-l.
Mängulusti nagu pole.
Loodame et saavad mängumootori ikka käima kiiresti. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Swansea ja Sunderlandi vastu mängitud ja ManU-l 1 punkt tabelis
Smalling sai jalale natuke haiget ja LVG ei tahtnud riskida, vahetas välja. Ning siis oli kaitseliin 20-aastased Blackett ja Keane ning 22a Jones, suht võimas. Ning kedagi pingi pealt enam kaitsesse juurde poleks võtta olnud, olgugi et väljakul olid O'Shea ja Wes Brown...oh wait, nemad ei mängi juba enam mõnda aega ManU-s, vaid Sunderlandis
Totaalne pennel korda 2
Webb'i enam ei ole jah... nüüd on vesi ahjus ManU'l
Spoiler
manu on top3 loser howard webbiga
lihtsalt webb vilistas manu mänge palju ning mingid alumise otsa meeskondi webb ei vilistanud
selle ka see emotsioon, et nonde puujalad on kohtuniku poolt üle mängitud _________________ ☠
Küsimus ei ole selles palju nad sellega "võitsid" vaid näha oli kallutatud lihtsaid otsuseid jne.
need kallutatud lihtsad otsused olid vaid chelsea fännide ja teiste silmis, kuna nad hävisid
kohtunikud teevad alati vigu, ka vana Collina tegi vigu
lihtsalt webb mängis manchesteris enim mänge
webb vana ment ei olnud kallutatud
või siis pigem manu fännid ei näe seda ja teised näevad, vigu teevad igasugused kohtunik seda teab igaüks kuid lihtsalt manule kasuks on neid kahtlasi otsuseid olnud ikka päris mitmeid mis silma jäänud(mitte ainult penaltid või punased vastastele, vaid ka lihtsad vead/nurgalöögid/out'i jne).
http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Webb#Criticisms
Ma ei ole mingi kibestunud fänn kelle tiimile liiga tehti, vaatan asja objektiivselt.
Mul näitab hetkel 35p, kas tänased mängud lähevad jooksva nädala sisse? _________________ This message was sent from space using stargate
The 26-year-old Argentina international is expected to fly into Manchester on Monday to hold talks with United next week with the hope of being ready to face Burnley at Turf moor next Saturday. When the transfer is finalised, the fee will be a record in Britain, eclipsing the £50m Chelsea paid for Fernando Torres three years ago.
Simeone olevat saanud selle superkarika intsidendi(või oleks õigem öelda Reali võitmise) eest 8. mängulise keelu... _________________ When you're dead. You dont know you're dead. It's only difficult and painful for others. The same applies when you're stupid.
Simeone olevat saanud selle superkarika intsidendi(või oleks õigem öelda Reali võitmise) eest 8. mängulise keelu...
Imelik karistus. Esimest korda kuulen sellisest. Et siis seitse mängu võib mängida aga ainult 8. mängust jääb eemale? _________________ There is no place like 127.0.0.1
Irw, selle koosseisuga edu ManU-le. Puhas liiga keskmikule omane koosseis
Kas Liverpooli fännidel ei ole natuke piinlik seda "liiga keskmikud" möla ajada? Liverpool oli enne eelmist hooaega neli aastat järjest 6.-8. koha peal. 20 aastaga võitis Man Utd 13 meistritiitlit, Liverpool null. Kolmandik Liverpooli selle suve ostudest on Southamptonist, kelle parim Premier League'i tulemus on möödunud hooaja 8. koht. Jne.
jeesus188 kirjutas:
Totaalne pennel korda 2
Ega ikka ei olnud küll mingit penaltit õhus. Van Persie puhul mängiti puhtalt palli ja Young hüppas ise Sunderlandi mängijale peale. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.