Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Ostakohe ja muu ärieetika märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 32, 33, 34  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.07.2014 16:42:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma pigem teeks avaliku konkursi mode valikuks ja laseks foorumirahval valida ja otsustada kasutajate üle kes võiks sobida moderaatoriks.

Potentsiaalne moderaator peab ikka ise ka tahtma moderaatoriks. Ei saa lihtsalt suvalist kasutajat valida ja pukki panna, et hakka nüüd modereerima icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Samas ei saa moderaatori valimist või üldse misiganes foorumi administreerimisega seonduvat teha ülddemokraatlikuks - nii need asjad lihtsalt ei käi.
Siiamaani pole probleemi olnud, kui kasutaja on ise soovi avaldanud modeks saada (põhjendab oma sobivust, viitab potentsiaalsetele kitsaskohtadele, mida saaks paremini teha jne.
Peale avalduse saamist vaatame, kaalume ja vajadusel teemegi modeks, nii see on siiani ka toiminud.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anti112
HV Guru
Anti112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2014 20:15:05 vasta tsitaadiga

Eeldada, et moded jõuaksid kõiki teemasid ise läbi kammida ja seal vajadusel korda luua, on küll üsna utoopiline.
Kui kellelgi oma teemas mingi probleem on, siis tuleb ikka ise sellest teada anda vastava nupu abil.
Ja kui sealt abi ei tule, võib alati ka saata PSi mõnele supermodele näiteks.
Mina olen alati kõigile hädalistele abi andnud, arvestama peab lihtsalt sellega, et keegi ei istu 24/7 arvuti taga ja HVs.
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 17.07.2014 22:11:13 vasta tsitaadiga

smurfer kirjutas:
Tanel kirjutas:
...
Päris vanasti oli reeglites kirjas punkt, et kui sa potentsiaalne ostja pole, siis niisama kommenteerida/postitada pole üldse lubatud.
Äkki peaks selle taas ennistama?

Kuidas sa eristad potentsiaalset ostjat potentsita ostjast?

Või mida siis teha olukorras, kus tehnikateadlik ostja teab konkreetse müügiartikli kohta midagi, mida müügiteemas on küsitud ja mis võiks olla ka teistele võimalikele ostjatele oluline teada, aga müüja ei oska kommenteerida/varjab?

Pidage selle keelamisega ikka veidi hoogu...

Kui inimene vingub hindade üle ilma, et näitaks mingit huvi üles? Jah, ärifoorum on potentsiaalseid ostjaid täis, kes ostaksid kõike kui see maksaks kümnendik asja reaalväärtusest aga seda ei saa pidada ostusooviks. Küsimuste esitamiseks on olemas PS funktsioon nagu ka kõige muu jaoks. Ma ei usu nüüd kuidagi, et keegi teab midagi minu kauba kohta paremini kui mina ise.

Küll aga esitatakse valesüüdistusi nagu näiteks minu müügiteema kohta, kus ma müün uusi välismaalt tellitud juppe, kõigel tootjagarantii aga nüüd ilutseb mu profiilis negatiivne kus inimene õigustab enda risustamist sellega, et ma müün kasutatud rämpsu ilma garantiita kallimalt kui poes. Õiglane? Minu arvates mitte.

Selliseid juhtumeid, kus keegi postitab midagi reaalselt olulist teemasse on üks miljonist. Ülejäänud on pahn. Ja mitte ainult minu teemas vaid igalpool. Kui ise müügiteemasid teevad siis kirjutavad size 9000, bolded, et ei taha teemas näha muud peale pakkumiste aga teiste teemasid reostavad piiramatult.

alliance kirjutas:
Mis puudutab seda teiste müügiteemas mölisemist ja hindade kommenteerimist siis ma ei poolda seda. Seda võiks julgemalt kärpida AM-ide välja jagamisega. Samas aga ei poolda ka selle karistuseks teiste profiili rikkumist negatiivse kommentaariga. See on nii lapsik. Kommenteerimise moodul on siiski konkreetselt tehingu tagasisideks, mitte selleks et enda nõrka närvi seal välja elamas käia.

Aga mis sa muud teed kui inimene ei lõpeta pasandamist. Lisaks peegeldab selline käitumine üleüldiselt inimest ennast. Niiet kuigi ma isegi eelistaks, et need raiped saaksid muu karistuse, kasutan ma süümepiinu tundmata kommentaarimoodulit, et talle see märk külge jääks. Ebaaus küll aga mulle pole palju valikuid jäetud.

Tanel kirjutas:
Hetkel on reeglites kirjas:
tsitaat:
Hinnasoovide kommenteerimine on keelatud, viiteid odavamale hinnale võib anda vaid Eesti füüsilistele poodidele, kus on kaup reaalselt füüsiliselt laos olemas (st. saab hiljemalt järgmisel päeval kätte).

Päris vanasti oli reeglites kirjas punkt, et kui sa potentsiaalne ostja pole, siis niisama kommenteerida/postitada pole üldse lubatud.
Äkki peaks selle taas ennistama?

Piisaks isegi kui praeguse reegli rikkumise eest karistusi välja jagada. Ses osas pole vajadust seda reeglit muuta, Seda muidugi minu arust.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 17.07.2014 23:24:15 vasta tsitaadiga

Leo Kalme viitab täitsa õigele probleemile.

Tuleb endal üks eelmise aasta lugu meelde.
Müüsin arvutit ja hind oli 250 vist. Kohe tuli ka teemasse (üpris aktiivselt ärikalt) pakkumine 100 eurot ja juurde umbes selline tekst; üle 100 euro ei ole selline arvuti väärt. Käskisin tal algul oma post kustutada ja pärast kaupa halvustav kommentaari osa kustutada. Siis tuli ps-is vastus; ma olen kibestunud ja halb inimene icon_biggrin.gif
Lõppes siis nii, et tegin uue teema (kuna ta lõpuks muutis oma posti; loobub pakkumisest, ma tahtvat ulme hinda) aga arvuti läks 220-a ära.

Et tõesti teed pakkumise, milleks panna sinna juurde kauba hinda halvustav kommentaar?
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 17.07.2014 23:28:00 vasta tsitaadiga

masterx, ja kas sa mõnele modele andsid sellest teada?
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 17.07.2014 23:32:51 vasta tsitaadiga

Anti112 kirjutas:
masterx, ja kas sa mõnele modele andsid sellest teada?
Olen andnud ja ka abi saanud aga seekord läks nii icon_cool.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 18.07.2014 14:03:07 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
...
Kui inimene vingub hindade üle ilma, et näitaks mingit huvi üles? Jah, ärifoorum on potentsiaalseid ostjaid täis, kes ostaksid kõike kui see maksaks kümnendik asja reaalväärtusest aga seda ei saa pidada ostusooviks. Küsimuste esitamiseks on olemas PS funktsioon nagu ka kõige muu jaoks. Ma ei usu nüüd kuidagi, et keegi teab midagi minu kauba kohta paremini kui mina ise.
Konkreetse müügiartikli kohta käivate küsimuste PS'i suunamine on minu meelest ikka väga vale liigutus. Näiteks, kas sa tahaksid PS teel sama küsimust 10x vastata, andmata võimalust võimalikele ostjatele seda infot, mida müügiteemat tehes vajalikuks ei pidanud jagada/ei teadnud ise kah, esimese küsija küsimise peale saada. Kui sa oled 100% kindel, et sa oled KÕIK vajaliku oma esimeses postituses ära maininud ja edasine, isegi mõne potentsiaalse ostja põhjendatud tehniline arutelu, isegi see, mis võiks rohkem potentsiaalseid ostjaid ligi meelitada, on lubatud ainult PS teel, siis saad selle ka oma müügiteema esimeses postituses ära mainida. Aga mina (enamasti müüjana, vahel ka ostjana) ei tahaks ainult sinu kurva tagasiside pärast üle ärifoorumi sellise piirangu tõttu PS'e vorpida.

Leo Kalme kirjutas:
Küll aga esitatakse valesüüdistusi nagu näiteks minu müügiteema kohta, kus ma müün uusi välismaalt tellitud juppe, kõigel tootjagarantii aga nüüd ilutseb mu profiilis negatiivne kus inimene õigustab enda risustamist sellega, et ma müün kasutatud rämpsu ilma garantiita kallimalt kui poes. Õiglane? Minu arvates mitte.
Sellise ebaõigluse likvideerimise võimalus on adminnidel täiesti olemas. thumbs_up.gif

Leo Kalme kirjutas:
Selliseid juhtumeid, kus keegi postitab midagi reaalselt olulist teemasse on üks miljonist. Ülejäänud on pahn. Ja mitte ainult minu teemas vaid igalpool. Kui ise müügiteemasid teevad siis kirjutavad size 9000, bolded, et ei taha teemas näha muud peale pakkumiste aga teiste teemasid reostavad piiramatult...
Kui sa ei taha mingit diskussiooni oma teemas, siis saad esimeses postis selle ära mainida.
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 18.07.2014 14:54:45 vasta tsitaadiga

Leo Kalme juppide müügiteema on päris meelt lahutav lugemine.

sellise asja kohta keelavat reeglit ei ole?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8241805#8241805 kirjutas:
I7 4770K
MSI Z87i ITX
Corsair Dominator 16GB
250GB Samsung EVO SSD
Gigabyte R9 290
Corsair AX860

Ülaltoodu bronnitud OK eest väljaspool HV'd - kui nelja päeva jooksul minema ei lähe siis müügis jälle.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 18.07.2014 22:15:45 vasta tsitaadiga

smurfer kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:
...
Konkreetse müügiartikli kohta käivate küsimuste PS'i suunamine on minu meelest ikka väga vale liigutus. Näiteks, kas sa tahaksid PS teel sama küsimust 10x vastata, andmata võimalust võimalikele ostjatele seda infot, mida müügiteemat tehes vajalikuks ei pidanud jagada/ei teadnud ise kah, esimese küsija küsimise peale saada. Kui sa oled 100% kindel, et sa oled KÕIK vajaliku oma esimeses postituses ära maininud ja edasine, isegi mõne potentsiaalse ostja põhjendatud tehniline arutelu, isegi see, mis võiks rohkem potentsiaalseid ostjaid ligi meelitada, on lubatud ainult PS teel, siis saad selle ka oma müügiteema esimeses postituses ära mainida. Aga mina (enamasti müüjana, vahel ka ostjana) ei tahaks ainult sinu kurva tagasiside pärast üle ärifoorumi sellise piirangu tõttu PS'e vorpida.

Leo Kalme kirjutas:
Sellise ebaõigluse likvideerimise võimalus on adminnidel täiesti olemas. thumbs_up.gif

Leo Kalme kirjutas:
Selliseid juhtumeid, kus keegi postitab midagi reaalselt olulist teemasse on üks miljonist. Ülejäänud on pahn. Ja mitte ainult minu teemas vaid igalpool. Kui ise müügiteemasid teevad siis kirjutavad size 9000, bolded, et ei taha teemas näha muud peale pakkumiste aga teiste teemasid reostavad piiramatult...
Kui sa ei taha mingit diskussiooni oma teemas, siis saad esimeses postis selle ära mainida.

Asi pole üldse selles kas ostjal jääb mingisugune info saamata. Kui keegi küsib minult küsimuse mille vastust peaksid teadma ka teised ostuhuvilised siis ma ka postitan selle sinna. Aga enamasti võtab selle küsimuseni jõudmine müügiteemas aega 3 lehekülge. Ma ei näe põhjust miks ma peaksin soovima pikka ja laia arutelu enda müügiteema üle kui see muudab minu jaoks asja segasemaks. Hunnik suvalisi jorsse tuleb ja kaalutleb kas minu müüdav asi on ikka hea või on äkki tehtud juba paremaid. Või kuidas ühe või teise tootja garantii töötab. Ma ei maksa selleks raha, et müügiteemat teha.

Loomulikult olen ma sellised asjad oma teemades ära maininud aga mõned kasutajad säravad oma erakordselt kehva lugemisoskuse poolest. Ehk siis ei aita isegi kui see punaselt kirja panna.

taavi kirjutas:
Leo Kalme juppide müügiteema on päris meelt lahutav lugemine.

sellise asja kohta keelavat reeglit ei ole?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8241805#8241805 kirjutas:
I7 4770K
MSI Z87i ITX
Corsair Dominator 16GB
250GB Samsung EVO SSD
Gigabyte R9 290
Corsair AX860

Ülaltoodu bronnitud OK eest väljaspool HV'd - kui nelja päeva jooksul minema ei lähe siis müügis jälle.

Et kaupa on keelatud paralleelselt väljaspool HVd müüa? Valgusta mind kui on. Sest inimesi, kes seda teevad, on terve see foorum täis - alustades kõige aktiivsematest ärikatest.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.07.2014 22:53:37 vasta tsitaadiga

Ärieetikast.
Müüdi monitori alghinnaga, näiteks 75€. Mitme pakkumisega tõusis hind 85€ peale.
Müüja mõtles ja kirjutas teemasse, et 1oo€ eest müüks.

Saabus teemasse mingiks ajaks vaikus ja müüja saatis PS küsimuse, et 1oo€ müüakse, kas 85 on lõplik pakkumine.
Saades jaatava vastuse, pani müügiteema lihtsalt kinni. Katkestatud, selgitusse.

Alliance mainis naelapea pihta, et äriteemades on liiga palju ebaolulist mula. Vahel mitu lehekülge.
Tõsisem huviline aga ei hakka oma pakkumist sellisesse rappa uputama. Pigem valib lihtsama võimaluse omale soovitu leidmiseks.

smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 19.07.2014 22:30:53 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
...
Asi pole üldse selles kas ostjal jääb mingisugune info saamata. Kui keegi küsib minult küsimuse mille vastust peaksid teadma ka teised ostuhuvilised siis ma ka postitan selle sinna. Aga enamasti võtab selle küsimuseni jõudmine müügiteemas aega 3 lehekülge. Ma ei näe põhjust miks ma peaksin soovima pikka ja laia arutelu enda müügiteema üle kui see muudab minu jaoks asja segasemaks. Hunnik suvalisi jorsse tuleb ja kaalutleb kas minu müüdav asi on ikka hea või on äkki tehtud juba paremaid. Või kuidas ühe või teise tootja garantii töötab.
Mis minu silmis on objektiivne lisainfo müüdava eseme kohta.
Leo Kalme kirjutas:
Ma ei maksa selleks raha, et müügiteemat teha.
Just, sa maksad raha selle eest, et sa üldse saad selle müügiteema teha, mitte selle eest, et sa saad siis terve foorumi pahupidi keerata. Põhjendatud abipalved, vähemalt need, mida mina olen palunud, on ka realiseeritud - ei näe probleemi.

Leo Kalme kirjutas:
Loomulikult olen ma sellised asjad oma teemades ära maininud aga mõned kasutajad säravad oma erakordselt kehva lugemisoskuse poolest. Ehk siis ei aita isegi kui see punaselt kirja panna.
Kui ei aita, siis saad lasta modedel segavad postitused, mis asjasse ei puutu, eemaldada. Ja teemas saad viidata võimalusele lugemispuudega kasutaja profiili oma arvamusega täiendada. thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 20.07.2014 08:58:50 vasta tsitaadiga

smurfer kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:
...
Asi pole üldse selles kas ostjal jääb mingisugune info saamata. Kui keegi küsib minult küsimuse mille vastust peaksid teadma ka teised ostuhuvilised siis ma ka postitan selle sinna. Aga enamasti võtab selle küsimuseni jõudmine müügiteemas aega 3 lehekülge. Ma ei näe põhjust miks ma peaksin soovima pikka ja laia arutelu enda müügiteema üle kui see muudab minu jaoks asja segasemaks. Hunnik suvalisi jorsse tuleb ja kaalutleb kas minu müüdav asi on ikka hea või on äkki tehtud juba paremaid. Või kuidas ühe või teise tootja garantii töötab.
Mis minu silmis on objektiivne lisainfo müüdava eseme kohta.
Leo Kalme kirjutas:
Ma ei maksa selleks raha, et müügiteemat teha.
Just, sa maksad raha selle eest, et sa üldse saad selle müügiteema teha, mitte selle eest, et sa saad siis terve foorumi pahupidi keerata. Põhjendatud abipalved, vähemalt need, mida mina olen palunud, on ka realiseeritud - ei näe probleemi.

Leo Kalme kirjutas:
Kui ei aita, siis saad lasta modedel segavad postitused, mis asjasse ei puutu, eemaldada. Ja teemas saad viidata võimalusele lugemispuudega kasutaja profiili oma arvamusega täiendada. thumbs_up.gif beer_yum.gif

Loomulikult on aga selle objektiivse arutelu jaoks ei ole müügiteemad. Arutluse jaoks on terve alafoorum siin. Olen abi küsinud ja saanud postituste kustutamise näol aga see on ka kõik, mis saab. Need lõuapoolikud ei lase ennast sellest häirida. Ükskõik mida ka postitusse ära ei märgi, inimesed loevad nagunii ainult ühte osa ja see on see osa, mis neile meeldib ja mille kohta neil midagi öelda on. Hoiatused sinna hulka ei kuulu.

Olen ka negatiivseid pannud kahele inimesele risustamise eest aga nagu välja tuleb siis ei oleks ma seda teha tohtinud.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 21.07.2014 19:27:01 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Siiamaani pole probleemi olnud, kui kasutaja on ise soovi avaldanud modeks saada (põhjendab oma sobivust, viitab potentsiaalsetele kitsaskohtadele, mida saaks paremini teha jne.
Peale avalduse saamist vaatame, kaalume ja vajadusel teemegi modeks, nii see on siiani ka toiminud.

Täna on lisandunud uus Ärimode kakukeo thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 24.08.2014 10:56:26 vasta tsitaadiga

Mitte just värske kasutaja poolt natuke liiga enesestmõistetav seatud reeglitele sülitamine:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=618590 (pdf)

https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=30232

Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.08.2014 11:50:23 vasta tsitaadiga

Näh. Panin valesse teemasse oma kurtmise.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8299160#8299160

Igatahes paistab see olevat kasvav trend, et kaubale pannakse alghind ja siis teemas süüdimatult teatatakse, et ikka ei olda nõus selle hinnaga müüma.

Ja mis tüüp see viimase postituse tegija on, paistab nagu, et oleks teise kasutaja teema kaaperdatud või mis suuvooder ta selline on? Imelikud inimesed.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 24.08.2014 16:23:10 vasta tsitaadiga

rex, kui pakuti OK hind, siis ma ei näe küll probleemi.
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 24.08.2014 16:27:38 vasta tsitaadiga

--

viimati muutis NightStriker 26.07.2023 20:28:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.08.2014 17:25:16 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
rex, kui pakuti OK hind, siis ma ei näe küll probleemi.

Tähendab, kas sul puudub igasugune ärieetika? Ehk siis tehingupooltele jõustuvad ärifoorumi reeglid on pohhui. Seda saab su lausest ainult üheselt mõista icon_confused.gif

Vahet pole, kas pakutakse OK, ülejäänud huvilised sellest paraku teada ei saa ja heas usus üritavad tehingus edasi osaleda. HV äriteemades on PS teel pakkumiste ja tehingute tegemine ikka üsna levinud. Teemades on tihti näha ainult müügikuulutuses olevad 7.asja ja müüja kommentaar, et 1;2;5; ja 7 on müüdud.

PS teel tehtavatest tehingutest on pahandusi piisavalt tõusnud, et lepitakse nurgatagustes midagi kokku ja pärast tahetakse, et HV moded ja adminnid veel oleksid kohtumõistjad pettasaanud tehingipoolte vahel.

alliance
The Transporter

sõnum 24.08.2014 17:30:04 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
Siis palud PS pakkujal kenasti teemasse oma OK kirja panna.
Pärast on PS kaudu aega suhelda küll ja teistel huvilistel info olemas, et võib mujalt vaatama hakata.
thumbs_up.gif
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 24.08.2014 17:38:38 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Näh. Panin valesse teemasse oma kurtmise.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8299160#8299160

Igatahes paistab see olevat kasvav trend, et kaubale pannakse alghind ja siis teemas süüdimatult teatatakse, et ikka ei olda nõus selle hinnaga müüma.

Ja mis tüüp see viimase postituse tegija on, paistab nagu, et oleks teise kasutaja teema kaaperdatud või mis suuvooder ta selline on? Imelikud inimesed.

See on üks asi, teine hulk on neid, kellel pakud AH ära ning siis ütlevad, et ootan veel veidi, enne kui müüma hakkan. Reaalselt müügini ei jõutagi kuna keegi üle AH rohkem ei paku, lihtsalt raiska aega sellistega. thumbs_down.gif

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.08.2014 17:43:54 vasta tsitaadiga

Selliseid teemasid on ka silma jäänud. Tehakse müügiteema ja huvilised ei saa kaks nädalat või rohkemgi mingit vastust oma pakkumistele.
Vahel harva on esmapostituses vihje müüjalt, et ta on mõnda aega eemal ja varaseim tehingu tegemise päev on näiteks kahe nädala pärast.

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 24.08.2014 19:09:19 vasta tsitaadiga

Teen ettepaneku karistada PS pakkumiste keelu vastu eksinuid sellega, et ei saa tasuta teemat teha ½ aastat, ehk hakkab siis kohale jõudma, et kuna me pole oksjonikeskkond, siis mõlemad pooled peavad reeglitest kinni pidada.
Ja kui ei suuda/oska pidada, siis pole neile vaja ka siinseid hüvesid. ID-kaardiga autentimisest tulenevad hüved on mõeldud vaid neile, kes reeglitest kinni peavad.

tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 24.08.2014 19:12:32 vasta tsitaadiga

Tanel, thumbs_up.gif täitsa kinni ei tasu keerata, mingi võimalus peaks ikka jääma. Hetkel siis tasuline.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 24.08.2014 19:17:48 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Mitte just värske kasutaja poolt natuke liiga enesestmõistetav seatud reeglitele sülitamine:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=618590 (pdf)

https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=30232

See reegleid rikkunud kasutaja sai AM60 nädalaks.

Tuletan meelde ka reegleid, kes veel ei tea või on neid eiranud

tsitaat:
3. Privaatsõnumite (PS) kaudu äritsemine on keelatud. Müügiteemasid, kus kutsutakse üles pakkumisi tegema privaatsõnumite või e-posti kaudu, katkestatakse ettehoiatamata ning reeglit rikkunud kasutajat/kasutajaid karistatakse AM postituspiiranguga või foorumile ligipääsu piiramisega. Kõik pakkumised peavad olema tehtud avalikult vastavasse müügiteemasse, privaatsõnumite ning muude kanalite (e-mail, telefon, jne.) kaudu tehtud pakkumised ei lähe arvesse.

tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 24.08.2014 19:17:59 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Selliseid teemasid on ka silma jäänud. Tehakse müügiteema ja huvilised ei saa kaks nädalat või rohkemgi mingit vastust oma pakkumistele.
Vahel harva on esmapostituses vihje müüjalt, et ta on mõnda aega eemal ja varaseim tehingu tegemise päev on näiteks kahe nädala pärast.
See on jah tõesti nõme, teed teema ja kaod ise pildist ära üldse.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Ostakohe ja muu ärieetika mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 32, 33, 34  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.