tnis33, selle asemel, et 2 pilti Upload.ee-sse laadida, saada parem terve mängu replay wotreplays.com lehele. Sel juhul saame me tervet mänguvideot vaadata ja ka kõik kolm infotabelit on nähtaval. Ajaliselt toimub replay laadimine praktiliselt sama kiiresti kui nende piltide uploadi laadimine. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
tnis33, selle asemel, et 2 pilti Upload.ee-sse laadida, saada parem terve mängu replay wotreplays.com lehele. Sel juhul saame me tervet mänguvideot vaadata ja ka kõik kolm infotabelit on nähtaval. Ajaliselt toimub replay laadimine praktiliselt sama kiiresti kui nende piltide uploadi laadimine.
Mis Guido lisatud video neljandal minutil täpselt juhtus? Kuidas nad kõik korraga süttisid?
Lisaks tekkis mul üks teine küsimus:
Tükk aega pole ma ühest asjast aru saanud. Kas ja kuidas saab eliitmasinatega teenitud kogemuspunkte ringi vahetada vabakasutuse punktideks?
Avaneb mulle selline vaatepilt:
Spoiler
Tahan omale Level 8 SU tanki osta. Veidi on punkte puudu ning mäng ütleb täpselt, et "Pole piisavalt kogemuspunkte. Teeni neid lahingus või VAHETA ÜMBER kogemused eliitmasinatelt."
Eliitmasinatega on mul päris palju kogemuspunkte. Kas neid saab ümbes vahetada selles konvertimiskastis? Või saab selles kastis hoopis kulda kogemuspunktideks vahetada?
Segadus kuubis. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
Kui teed masina eliidiks, siis on kaks võimalust:
1) klõpsad linnukese, mis kiirendab meeskonna treenimist, kuid kogemust tankile ei kogune.
2) kogud masinale kogemust, mida saab kulla eest vabaks kogemuseks muuta, mida saad kasutada siis teistel masinatel.
"Players with elite tanks (all premium have elite status) can convert the tank's regular experience to free experience at a rate of 25 exp converted per 1 gold. While expensive in gold, one good match in a top tier vehicle will earn enough experience to immediately skip from tier I into IV in a different branch of advancement tree."
source: http://wiki.wargaming.net/en/Gold_Economy#Convert_Experience_to_Free_Experience
indu, kas mitte sinu Top 3 tankid lahingute arvu järgi pole kõik TD-d? Hellcat, Hetzer ja Type 64
Anyways, ma ütlen, bluunikumi jaoks on see brittide AT liin nagu märg unenägu. Aju puhkab neid mängides, ilma mingi pingutuseta WN8 taevas.
Hellcatil ja AT liinil on ikka vahe sees
Hellcat pole mängustiili poolest TD.
Pealegi esimesed pool aastat vaatasin et polnud mõtet tier 10 grindima hakatagi. Mida sa sinna kõrgetesse liinidesse ikka ronid kui ei saanud mänguski aru.
Hellcatiga õppisingi esmalt mängima.
Pole aga neid masinaid nüüd tükk aega puutunudki. AT'ga on joppamise küsimus. Palju sellised mänge kus jalutad selle masinaga ringi aga vastaseni ei jõua. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
indu, kas mitte sinu Top 3 tankid lahingute arvu järgi pole kõik TD-d? Hellcat, Hetzer ja Type 64
Anyways, ma ütlen, bluunikumi jaoks on see brittide AT liin nagu märg unenägu. Aju puhkab neid mängides, ilma mingi pingutuseta WN8 taevas.
No saksa heavy liin on veel lihtsam, parandage ja vinguge kui eksin, aga:
tiger1 -1350 dammi lilla
tiger2 - 1800 dammi lilla
e75 - 2300 dammi lilla
Venelased:
kv1s - 1850 dammi lilla jne
Seda raskem carryda Tegelikult kogenud mängija teab väga hästi, mis liinidele tekivad heavydest ja TD-dest tropid ja kus on need nurgad, kus asjaosalised 5 minutit jutti mürske vahetavad, ilma et saaks edasi või tagasi. Need ongi need kohad kuhu Briti TD mängija veereb oma täiesti OP DPM'i ja soomusega. Nagu ikka kiire reloadiga kahurite puhul, tihti tuleb pool mängu dämmist mõne heavy arvelt, kellel vales kohas keti maha lased ja siis stoilise rahuga töötled täiseludelt vanarauaks.
Hea trenn Briti TD-de mängimiseks on muide TOG II Pead juba mängu alguses teadma, kuhu sõidad, sest nagunii jõuad alles matši lõpuks kohale...
AT 2 läks mul hästi, küll 31 mängu, aga 61% jäi WR. Kuigi ta oli nii kohmakas ja mul polnud ühelgi mehel isegi esimest skilli täis, siis paljud väiksed tankid ei lasknud isegi tagant läbi. Kulda tuli lasta palju, kõrgemaid tanke ta läbi ei võtnud.
Teise AT 2 kokku saada oli kõige õudsam.
Miks nii? Tal see komandöri vaatetorn on ju kõrgele väljaulatuv nõrk koht ja vähegi sirgelt laskva kahuriga kergesti tabatav? _________________ Tšudes ne bõvajet.
Miks nii? Tal see komandöri vaatetorn on ju kõrgele väljaulatuv nõrk koht ja vähegi sirgelt laskva kahuriga kergesti tabatav?
Jah aga AT2 toru ei võtnud seal isegi mitte kullaga läbi. Ma kasutasin muidugi seda peenikest toru, vbl AT 2 oli ka miski jäme kahur olemas.
Seal on vist 102mm soomust; tõepoolest vist enam-vähem piiri peal AT-2 enda kahurite jaoks kulda kasutamata. Kullaga peaks küll tavaliselt läbi laskma. _________________ Tšudes ne bõvajet.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.