Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Hot.ee saatus selgub aasta lõpus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.08.2014 21:20:25 Hot.ee saatus selgub aasta lõpus vasta tsitaadiga

Kuigi uue suhtlusportaali suhtlus.ee välja tulekul lubas Elion, et Hot.ee kasutajate vähenedes pannakse see kinni, siis selle aasta sees seda ilmselt ei juhtu.

«Hot.ee keskkonnas loeb ka täna igakuiselt kirju ligi 300 000 kasutajat ja on üsna kindel, et käesoleva aasta jooksul Hot.ee kuhugi ei kao,» lubas Elioni avalike suhete juht Marek Unt. Ta lisas, et ettevõtte eesmärgiks on endiselt jõuda selleni, et kõik kasutajad moodsamasse Suhtlus.ee keskkonda üle koliksid. «Aga nagu ka kevadel lubasime, siis anname neile selleks aega,» rõhutas ta.

Loe edasi: http://tarbija24.postimees.ee/2892763/hot-ee-saatus-selgub-aasta-lopus

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2014 22:13:07 vasta tsitaadiga

Kas tõesti integreerimist nagu Microsoft seda tegi (Hotmail.com > Live.com > Outlook.com) polegi Elionil võimalik teha? Hot.ee lõpuga aadressid jäävad alles, aga kogu sellega seonduv kupatus ja tulevikus tehtavad aadressid lähevad Suhtlus.ee kaudu?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.08.2014 09:05:01 vasta tsitaadiga

Usukmatu võhiklus ikka 300k inimese poolt. Kasutavad hot.ee meili ja on veel sellega rahul icon_lol.gif . Gmaili või Outlook.com-i näeksid, siis kukuksid vist pikali selles osas plaju maailm vahepeal edasi on liikunud icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.08.2014 09:20:50 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Usukmatu võhiklus ikka 300k inimese poolt. Kasutavad hot.ee meili ja on veel sellega rahul icon_lol.gif . Gmaili või Outlook.com-i näeksid, siis kukuksid vist pikali selles osas plaju maailm vahepeal edasi on liikunud icon_lol.gif

Muide, neid E-maili-keskkondi, mis on oluliselt vanemad kui Gmail, on veel küll ja küll. Isegi Yahoo maili-keskkond on oluliselt vanem kui Gmaili oma.

Olen ise mingi 12 aastat - vist HOT-i kasutaja ja pole mingeid probleeme selle aja jooksul esinenud. T6si, maht on küll väike aga kui kasutada mailide arvutisse / telefoni laadmist siis ei oma ka see maht mitte mingit tähtsust.
----------------------------
PS: Ja tegelikult on Elionil vaikimisi alles ja kasutusel ka see E-mailikeskond mis tal oli olemas enne HOT-keskkonna tekkimist. Ja isegi seda pole l6plikult keegi kinni pannud. beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.08.2014 11:13:22 vasta tsitaadiga

Tomorrow, kasutan hot.ee meili ja olen sellega rahul. Lisaks on mul hotmaili konto, mida praktiliselt ei kasuta, gmaili konto, mis on Androidiga, google'i sisselogimistega jne seotud ning siis veel täiesti enda domeeni ja serveriga email, mida kasutan peamiselt.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 21.08.2014 11:18:48 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Muide, neid E-maili-keskkondi, mis on oluliselt vanemad kui Gmail, on veel küll ja küll. Isegi Yahoo maili-keskkond on oluliselt vanem kui Gmaili oma.

Olen ise mingi 12 aastat - vist HOT-i kasutaja ja pole mingeid probleeme selle aja jooksul esinenud. T6si, maht on küll väike aga kui kasutada mailide arvutisse / telefoni laadmist siis ei oma ka see maht mitte mingit tähtsust.
PS: Ja tegelikult on Elionil vaikimisi alles ja kasutusel ka see E-mailikeskond mis tal oli olemas enne HOT-keskkonna tekkimist. Ja isegi seda pole l6plikult keegi kinni pannud. beer_yum.gif

Tõsine ikaldus. Eriti veel kui sul ongi 2 seadet, kust e-maili lugeda vaja.
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.08.2014 11:22:13 vasta tsitaadiga

-vodafone-, ei ole ikaldus, kui sissetulevad kirjad automaatselt näiteks Gmaili lasta sikutada, kus juba ruumi küllaga on.
Aga väärt punkt tahanteada poolt: Gmail on avalikkusele avatud ainult viimased 7 aastat olnud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
mahno
HV kasutaja

sõnum 21.08.2014 11:42:32 vasta tsitaadiga

hot.ee mailikeskkond on siiski ka maas olnud, seetõttu pole õige väita, et probleeme pole olnud. Kuna elioni jaoks polnud hot.ee parandamine ilmselt prioriteet, läks püsti tõstmisega päris kaua aega ja mina kolisin nii mõnegi it-võhiku selle aja sees gmaili ära. Kui ka muud pole, siis vähemalt olen ma pääsenud outlook expresside/windows mailide hädadest ja postkastide-aadressiraamatute kolimisest arvuti vahetusel.

Miks hot.ee kontosid automaatselt suhtlus.ee kontodeks ei konverdita on mulle arusaamatu, tõenäoliselt soovitakse kasutajabaasi puhastada minusugustest, kellel on umbes 6 kontot, millest ma reaalselt maili lugemisesks ei kasuta ühtegi, vaid kasutan ainult ajutise eesmärgiga registreerimisteks jne spämmikastideks. Samas - ma regan samasuguseid kaste ka suhtlus.ee-sse, kui vaja. Samas mitteaktiivsete kontode kustutamine, mida näiteks pool aastat kasutatud pole, ei tohiks olla ka teab mis keeruline ülesanne.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 20
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 21.08.2014 11:45:14 vasta tsitaadiga

mul on nii hot.ee kui gmail. Muidugi lasen hoti kirjad edasi. Päris mitu accounti kuskil, mille reset password kiri tuleb veel @hot.ee. Pole leidnud aega, et hakata neid kõiki ümber tegema. Tegin hoti maili siis, kui see tuli, nii et üsna kaua aega tagasi. Võibolla mingi rahvas on nii noor veel, et mõtleb, et kes hotile ikka maili teeb, aga tollal olid valikud väiksemad icon_smile.gif isegi s@everyday.ee mail oli mul vahepeal (vist oli everyday).

P.S. vanem generatsioon on oma hot.ee s tihti nii kinni, et tuleb kõvasti veenda, et nad gmaili peale üle viia..
siis lõpuks enam ei helista soliidses eas sugulased, et mul see postkast jälle täis, mis ma tegema pean // ma ju neid ei taha maha lasta, kas muud moodi ei saa. Tule läbi!

icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.08.2014 11:48:18 vasta tsitaadiga

mahno kirjutas:
Miks hot.ee kontosid automaatselt suhtlus.ee kontodeks ei konverdita on mulle arusaamatu, tõenäoliselt soovitakse kasutajabaasi puhastada minusugustest, kellel on umbes 6 kontot, millest ma reaalselt maili lugemisesks ei kasuta ühtegi, vaid kasutan ainult ajutise eesmärgiga registreerimisteks jne spämmikastideks. Samas - ma regan samasuguseid kaste ka suhtlus.ee-sse, kui vaja. Samas mitteaktiivsete kontode kustutamine, mida näiteks pool aastat kasutatud pole, ei tohiks olla ka teab mis keeruline ülesanne.

Tegelikult on hot.ee kontod juba suhtlus.ee's paraleelselt olemas, klient peaks ainult viimasesse sisse logima ja ongi postkasti maht 1GB.

Suhtlus.ee keskkonnas saab igaüks teha veel ilusa nimega meiliaadresse kuna registreerida saab @neti.ee, @online.ee, @suhtlus.ee ja @hot.ee aadresse ja vabu nimesid on värskel lehel veel piisavalt.

viimati muutis indrpo 21.08.2014 11:51:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
kurv
HV kasutaja

sõnum 21.08.2014 11:51:12 vasta tsitaadiga

Postkasti maht tõuseb ka kui ID kaardiga Hoti sisse logida.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.08.2014 11:52:19 vasta tsitaadiga

Hot postkasti kasutavad ka paljud firmad algusaegadest.
Endal ka seal üks aktiivselt kasutuses, mitte küll firma nimeline

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.08.2014 11:52:32 vasta tsitaadiga

argo1 kirjutas:

see oli siis kasulik, kui muud varianti polnud, nüüd on kergem suhtluse kaidu GB teha.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.08.2014 12:12:22 vasta tsitaadiga

-vodafone- kirjutas:
tahanteada kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Tõsine ikaldus. Eriti veel kui sul ongi 2 seadet, kust e-maili lugeda vaja.

Minul, kui üksik-tavakasutajal, on täiesti piisav sellest Hot-i mahust. Ja kui on kiri millele on vaja ligi pääseda mingist "kümnetest kohtadest", siis saab selle ju Hot-is m6nda kausta salvestada.
Ainsad asjad mis ruumi v6taks oleks siis igasugu reklaamid, aga need saab ju ära blokeerida ja läbilipsanud eklaamid ära kustutada. icon_cool.gif
--------------------------------
PS: Väikse vihjena: Ei tasu unustada, et Suhtlus.ee on alles ikkagi Beeta-versioon ja mitmedki kasutajad on kohanud probleeme. icon_cool.gif Nii, et las Elion paneb uue värgi l6plikult tööle, küll siis j6uab ka üle minna kui selleks vajadus tekib.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 21.08.2014 12:32:35 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
võhiklusega ei ole vähemalt pooltel vist midagi pistmist. Tegemist lihtsalt vanade aadressidega, mida paljudele välja jagatud ja selle muutmine, et kasutage nüüd midagi muud on ikka üsna keeruline ettevõtmine. Seega neid vanu aadresse lihtsalt ei üritatagi tühistada. Kuni nad leiba ei küsi, seni las eksisteerivad. Põhisuhtlus võib uuemate aadresside pealt käia.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 21.08.2014 12:38:25 vasta tsitaadiga

Kui ma läksin hot.ee-lt üle aastaid tagasi Gmaili peale, pole veel siiamaani tagasi vaadanud.
Suunasin kõik enda e-mailid hot.ee aadressilt Gmailile ning absoluutselt kõikidele kirjadele, mis on vanale hot.ee e-mailile tulnud, vastan Gmaili aadressiga. See tagab selle, et mu saatjatele jääb mällu "uus" aadress.
Lisaks - kordagi ei ole veel kustutanud Gmailist mitte ühtegi e-maili, v.a spam, mis kustub automaatselt.

Ning kuna kasutan teisigi Google teenuseid, siis "one-ring-to-rule-them-all" põhimõte töötab väga ilusasti. Erinevad ligipääsud on seotud Google-ga ja väga mugav. Gmail, Calendar, Android (apps - Maps etc), Drive/Docs, Chrome, Youtube - kõik on seotud.
Ning see kasutaja on turvatud VÄGA tugevalt, mis tähendab, et mingisugune naabripoiss sellele niisama lihtsalt ligi ei pääse.

iir
HV Guru
iir

sõnum 21.08.2014 13:03:19 vasta tsitaadiga

Sai ka kolitud gmaili peale. Hoti puhul ei ole normaalne, et kirjad ei tule kohale ja iga teise kirja ees on mingi kiri SPAM mida maha võtta ei saa...
Enamus asju gmaili üle viidud, nüüd tuli statoililt kiri, et maksa arve ära... vaatan siis, hot.ee. Seal statoili arvet pole, kuskil pole... No mismoodi kaovad kirjad ära?
Enamasti kadusid ära välismaa kohtade parooli taastamise meilid, no ei saa sisse logida sest kirja lihtsalt ei tule...
thumbs_down.gif
E: Nüüd tegin ajutise konto hoti. Kõik korras, aga sisse logida ei saa, kasutajat pole olemas või ei mäleta enam mis error seal kirjas oli...
thumbs_up.gif

tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 21.08.2014 13:22:27 vasta tsitaadiga

LKits, aga sa pole hot aadressi ennast likvideerinud, ta on sul endistviisi alles, oled nende Tomorrow 300k sees icon_wink.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 21.08.2014 13:24:13 vasta tsitaadiga

Hot on parem kui Gmail.
Gmaili kirjad loetakse kõik läbi (reklaamifirmad), Hoti omad mitte icon_wink.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 21.08.2014 13:30:47 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Hot on parem kui Gmail.
Gmaili kirjad loetakse kõik läbi (reklaamifirmad), Hoti omad mitte icon_wink.gif
Jah, seda nad teevad. Ning üldiselt on mul ka hea meel selle üle, mis tähendab, et need reklaamid, mida mulle kuvatakse, lähevad mulle korda ka.

Mnator kirjutas:
LKits, aga sa pole hot aadressi ennast likvideerinud, ta on sul endistviisi alles, oled nende Tomorrow 300k sees icon_wink.gif
Likvideerinud? Konto ära kustutanud? Pole näinud väga mõtet. Kõik lahendused töötavad ja kui tõesti peakski nüüd aastaid hiljem mu hot.ee konto ära kustuma - tough luck. Enamus "vanu" kontakte on mu Gmaili aadressi juba kätte saanud ning seda hot.ee-d mina ise ei kasutagi.
Mnator
HV Guru

sõnum 21.08.2014 14:18:41 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
DVDRW kirjutas:
Hot on parem kui Gmail.
Jah, seda nad teevad. Ning üldiselt on mul ka hea meel selle üle, mis tähendab, et need reklaamid, mida mulle kuvatakse, lähevad mulle korda ka.

Mnator kirjutas:
Likvideerinud? Konto ära kustutanud? Pole näinud väga mõtet. Kõik lahendused töötavad ja kui tõesti peakski nüüd aastaid hiljem mu hot.ee konto ära kustuma - tough luck. Enamus "vanu" kontakte on mu Gmaili aadressi juba kätte saanud ning seda hot.ee-d mina ise ei kasutagi.
samas loe eestpoolt - Tomorrow arvates on sellised kõik "uskumatud võhikud" icon_lol.gif
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 21.08.2014 14:19:46 vasta tsitaadiga

argo1 kirjutas:

kui ka ID kaarti ja/või selle lugejat pole käepärast - piisab ka kui seadetes isikukood ära märkida ... on ka 100MB peatselt olemas icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
kurv
HV kasutaja

sõnum 21.08.2014 14:24:01 vasta tsitaadiga

Endal ka hot aadress aegade algusest peale alles, isegi kaks. Kasutan kohtades, kus teada, et ohtralt hakkab reklaame tulema.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.08.2014 14:35:30 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
-vodafone-, ei ole ikaldus, kui sissetulevad kirjad automaatselt näiteks Gmaili lasta sikutada, kus juba ruumi küllaga on.

No aga see tõestabki ju ühte kitsaskohtadest. Ise olen kasutanud 9 aastat. Gmail ise on 10 aastat vana. Seega suht algusest peale. Alguses sai ainult kutsega ja mäletan, et kontod olid kõrges hinnas. Eriti need kes said esimesena regada endale väga levinud nime. Näiteks eesti puhul siis jaan.tamm@gmail.com vms.
argo1 kirjutas:

Lol jah sellega oli kah komöödia kui tuttaval tekkisid hotiga probleemid. Parool oli teada, aga tee mis tahad sisse ei lase. Lõin lõpuks käega ja suunasin kõik gmaili edasi. Kusjuures gmailis tõmbamise jaoks töötas sama parool kenasti. Sai isegi klienditukke helistatud ja kuigi käimasolevaid hooldustöid vms ei olnud, siis nenditi, et nemad ei saa kah midagi teha.
LKits kirjutas:
Kui ma läksin hot.ee-lt üle aastaid tagasi Gmaili peale, pole veel siiamaani tagasi vaadanud.
Suunasin kõik enda e-mailid hot.ee aadressilt Gmailile ning absoluutselt kõikidele kirjadele, mis on vanale hot.ee e-mailile tulnud, vastan Gmaili aadressiga. See tagab selle, et mu saatjatele jääb mällu "uus" aadress.
Lisaks - kordagi ei ole veel kustutanud Gmailist mitte ühtegi e-maili, v.a spam, mis kustub automaatselt.

Ning kuna kasutan teisigi Google teenuseid, siis "one-ring-to-rule-them-all" põhimõte töötab väga ilusasti. Erinevad ligipääsud on seotud Google-ga ja väga mugav. Gmail, Calendar, Android (apps - Maps etc), Drive/Docs, Chrome, Youtube - kõik on seotud.
Ning see kasutaja on turvatud VÄGA tugevalt, mis tähendab, et mingisugune naabripoiss sellele niisama lihtsalt ligi ei pääse.

Sama siin. Muidugi ma pole kunagi hotis olnudki. Koos esimese arvutiga tuli ka esimene meilikonto ja selleks oli gmail. Kohe nagu uue põlvkonna inimene kes kassasabasid ei mäleta icon_biggrin.gif
iir kirjutas:
Sai ka kolitud gmaili peale. Hoti puhul ei ole normaalne, et kirjad ei tule kohale ja iga teise kirja ees on mingi kiri SPAM mida maha võtta ei saa...
Enamus asju gmaili üle viidud, nüüd tuli statoililt kiri, et maksa arve ära... vaatan siis, hot.ee. Seal statoili arvet pole, kuskil pole... No mismoodi kaovad kirjad ära?
Enamasti kadusid ära välismaa kohtade parooli taastamise meilid, no ei saa sisse logida sest kirja lihtsalt ei tule...
thumbs_down.gif
E: Nüüd tegin ajutise konto hoti. Kõik korras, aga sisse logida ei saa, kasutajat pole olemas või ei mäleta enam mis error seal kirjas oli...
thumbs_up.gif

Täpsed need probleemid oli tuttavatel, kuni mul kopa ette viskas ja nad käsu korras gmaili üle viisin.
DVDRW kirjutas:
Hot on parem kui Gmail.

Vale!

Arvad, et hotis pole mingit spämmifiltrit mis kirju läbi ei "loe"?. Muidugi siinkohal tuleb paar asja selgeks jahvatada. Esiteks pole see "lugemine" ei hotis ega gmailis. Arvestades meilide hulka ei suudaks nt gmaili meile pidevalt läbi lugeda ka kõik maailma inimesed imikust raugani, kui nad ka 24/7 helendava ekraani ees istuks. Seega tegu on pigem skännimisega. Seega kui mingi automaatsüsteem minu meile skännib ja mind tervest hulgast inimestest järjepidevalt ette ei võeta ei näe ma probleemi. Pealegi saab isikupõhistest reklaamidest ka loobuda.

Samas on gmailil palju plusse millest enamus hoti aktiivseid kasutajaid (tänud Mnator selgituse eest) ilmselt kuulnudki pole. Sellest ka minu vihje aja edasimineku kohta.

Lõppu veel lisaks tuttava näitel, et kui inimene ei saa oma õige parooliga sissegi logida, kuidas ta siis oma konto peaks saama ära kustutada?
Antud juhul siis ongi ilmselt paljud teinud sama lükke ja suunanud lihtsalt meilid edasi jättes hot.ee oma aega ootama.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.08.2014 14:56:12 vasta tsitaadiga

On endal aastaid hot.ee meilikonto olnud põhikontona (nüüd suhtlus.ee) ja peale viimast hoti maasolekut hakkasin sünkima kirju ka gmail kontole (mille vajadus tekkis android telefoni tulekuga), mis ise aga on ikka jube keeruline ja mittasõbralik keskkond.
Seda võrreldes just hotmaili ja nüüdse outlook.com meilikontodega. Soovitasin ka kunagi teistele gmaili, nüüd aga pigem outlook.com meilikontot.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Hot.ee saatus selgub aasta lõpus mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.