EvilKatarn, bolditud mängud pole ka Master Cheifiga. Halo 2 aga Xbox 360 peal saadaval pole. Mis puutub tulevatesse mängudesse siis nendest ei pane suud vett jooksma mitte ükski. See on muidugi maitse asi aga see selleks. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Täna NPD päev kah või pigem öösel. See nendele keda huvitab müüginumbrid jne.
Nonii. Playstation 4 oli juulikuu müüduim konsool USAs. The Last of Us enim müüdud mäng. Täpsemaid numbreid veel ei ole.
Sony PR:
tsitaat:
Below are the PlayStation highlights from the July NPD report:
§ PlayStation 4 was #1 in sales for the seventh consecutive month and remains the cumulative leader for next generation game consoles.
§ PlayStation 4 led the month for next generation software sales by a considerable margin, with The Last of Us Remastered taking the #1 spot.
§ PlayStation 4 games accounted for more than half of total next generation software sales.
§ For the second consecutive month, PlayStation was #1 in combined home console hardware sales (PlayStation 4 and PlayStation 3).
Other notable global PlayStation 4 sales milestones from this week:
§ PlayStation 4 sales have surpassed 10 million units sold through to consumers worldwide, demonstrating the fastest and strongest growth in PlayStation hardware history.
§ More than 30 million copies of PS4 software have been sold in retail stores globally and through digital downloads on PS Store.
...omades pc'd laiendab just nintendo konsool kõige rohkem sinu mänguspektrit. ...
Naljakas on end tsiteerida... Võtmesõna on "mänguspekter". Ma loodan, et ei pea seda lahti seletama, mida selle sõna all mõtlen.
Aga tegelt see siin ka vale teema natuke selle jaoks. Tegemist xb1 ja ps4 teemaga... _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
EvilKatarn, eeldusel, et sul on ametlik kõvakettas või Xbox 360 SKU viimane versioon. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Nonii. Playstation 4 oli juulikuu müüduim konsool USAs. The Last of Us enim müüdud mäng. Täpsemaid numbreid veel ei ole.
Üsna vilets kuu mõlema konsooli jaoks.
Playstation 4 - 187k (juunis 269)
Xbox One - 131k (juunis 197)
Kõikide eelduste kohaselt on august sama vaikne. Septembris hakkab jälle suuri mänge tulema mõlema konsooli jaoks ja numbrid peaksid kõvasti kasvama. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
See on üks magusamaid update vähemalt minujaoks mis tulemas on. PS4 midagi sarnast on või tulemas? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Mul istub kodus väline ketas ruuteri taga ja filmidele, piltidele ning musale jne. pääsen otse ligi nii teleka, arvuti, telefoni kui tahvliga.
Midagi paremat ei osata teha siis üritatakse poolehoidjaid leida pirajate hulgast kel piisavalt uut telekat pole mis võrgus istuks ja kes tahaks oma pirafilme vahtida - muidugi huvitav on see, et selleks on xbone vaja kõigepealt osta
Auron, see, et sa sellele kõigele peale PS4 ligipääsed räägib enda eest . Ning võibolla ma ei tahagi endale SmartTV'd kuna see on mõttetu lisavidin kui mul 99% ajast istub telekas ainult ühe sisendi - Xbox One taga. See, et su mõttemaailm nii piiratud on, nagu inimestel endal digitaalset meediakogu legaalselt olemas ei võiks olla on muidugi masendav. Minujaoks tegu kõige suurema probleemiga mis Xbox360 pealt upgradimisel puudu oli. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Auron, see, et sa sellele kõigele peale PS4 ligipääsed räägib enda eest
Milleks pääseda ligi konsooliga kui pääseb ligi seadmega milleküljes konsool istub?
d3t kirjutas:
Ning võibolla ma ei tahagi endale SmartTV'd kuna see on mõttetu lisavidin kui mul 99% ajast istub telekas ainult ühe sisendi - Xbox One taga.
IRW, ja siukest jutu ajab inimene kes nimetab teiste mõttemaailma piiratuks? Smart TV on sul ägedama telekas sees nii või teisiti ja milleks peaks filmide vaatamiseks või muusika kuulamiseks võtma kätte veel ühe lisapuldi ja panema tööle veel ühe voolu tarbiva lisaseadme kui seda võib teha sellesama telekapuldiga telekast otse?
d3t kirjutas:
See, et su mõttemaailm nii piiratud on, nagu inimestel endal digitaalset meediakogu legaalselt olemas ei võiks olla on muidugi masendav.
Seeo on samahea kui öelda, et kõik torrentisaidid on mõeldud legaalsete failide vahetamiseks ja lihtsalt on paratamatu juhus, et "mõned" inimesed seal ka illegaalset kraami levitavad - ehk suusoojaks hea küll. Reaalselt on mõnel üksikul ehk oma orikas muusika arvutis või NAS'is digitaalselt - kui üldse siis on see digityaasletl ipodis vms. mängjas või lamikraami kuulatakse spotify'st.
d3t kirjutas:
Minujaoks tegu kõige suurema probleemiga mis Xbox360 pealt upgradimisel puudu oli.
Kõige suurem probleem oli featuur millel pole mängimisega ehk asjaga milleks nagu primaarselt peaks seade loodud olema mingit pistmist? Oled sellisel juhul kõvasti üle maksnud ja 500.- eura eest vägavale seadme ostnud - rohkem kui 5x odavam oleks olnud endale mõni multimedia mängja osta teleka külge.
Auron, ning mida ma selle multimeedia mängijaga peale hakkan kui seriaale mida vaatan nädalas vaid paaril päeval on? Ülejäänud õhtud imen näppu? Meediateek paarisaja CD ning paarikümne konsert DVD suurune enamusel mu tuttavatest kes kusagil suurtematel festivalidel käinud tänaseks päevaks kodus olemas ja lauaarvutist välja jagatud. Ilma SmartTV'ta saab paneeli oluliselt odavamalt kätte (https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/441425/), milleks mulle seda jama tarvis? Ning sinu küsimusele, milleks Xboxiga mitte telekaga, sest ma ei taha teleka pulti kunagi puutudagi - telaks lülitab ennast sisse kui ütlen Xbox On ja välja kui Xbox turn off. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
on ikka raske elu kui teleripulti näppida ei taha arvutikaudu saab ka filme vaadata telekast btw xb1 miskiks mediacenteriks ostmiseks peab peast vist soe olema...
pots4t4j4, arvutist pildi telekasse saamine eeldab seintesse aukude puurimist ja ma ei tea mida veel. Ürita aru saada, et Xbox One on sinu ainus HDMI sisend mida sul vaja on. Mängud, videod, youtube mis iganes - see kõik tuleb sealt. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
pots4t4j4, arvutist pildi telekasse saamine eeldab seintesse aukude puurimist ja ma ei tea mida veel. Ürita aru saada, et Xbox One on sinu ainus HDMI sisend mida sul vaja on. Mängud, videod, youtube mis iganes - see kõik tuleb sealt.
2ndalpha, no arvuti asub teises toas (et mitte öelda, et teisel korrusel) kui telekas, selleks et mingit kaablit (nt. HDMI) sinna vedada tuleks paari seina augud puurida kust see läbi vedada. Üürikorteris kus mul muudatusi teha lubatud pole on see võimatu. SmartTV streamimisega hakkama ei saa, olen proovinud nii Samsungi kui LG lipulaevasid - aeglane UI koos poolpiduse meediatoega on lihtsalt masendav, seega see variant jääb ka ära. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
2ndalpha, no arvuti asub teises toas (et mitte öelda, et teisel korrusel) kui telekas, selleks et mingit kaablit (nt. HDMI) sinna vedada tuleks paari seina augud puurida kust see läbi vedada. Üürikorteris kus mul muudatusi teha lubatud pole on see võimatu. SmartTV streamimisega hakkama ei saa, olen proovinud nii Samsungi kui LG lipulaevasid - aeglane UI koos poolpiduse meediatoega on lihtsalt masendav, seega see variant jääb ka ära.
Korralikult võimendad asja ikka üle
Samsungi DLNA on üpris viisakas. On suutnud kõik failid ära mängida mida mul on vaja olnud.
Mul endal on PS4. Kui sellele DLNA tugi tuleb, siis mul on täiesti ükskõik. Konsooli panen käima vaid mängimiseks. Kui pult on käes, siis tead, et on mänguaeg
Ja läbi seinda HDMI vedamine on nii jabur asjale lähenemine, et ma pole selle peale veel tulnudki
2ndalpha, Blu-Ray ripid on kas 20+gb või 50+gb. Neid ei suuda vähemalt siiamaani striimida üle võrgu SmartTV'se. Siiamaani saab sellega hakkama Popcorn Hour aga niipea kui media featurede update tuleb, läheb ka see seade ilmselt müüki kui Xbox One sellega hakkama saab. Apple TV juba läks peale Xbox One saabumist.
Kuidas siis läheneda kui jabur idee tundub? Wirelss HDMI peale olen ka mõelnud kuid ei kujuta ette kui hästi see toimib. Ning taaskord, miks ma pean mingit muud sisendit valima hakkama oma telekal? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Mille k*radi pärast ma ripima peaksin - plaat riiulilt masinasse ja vaatan... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
pots4t4j4, sest netflix pole saadaval ja vpni konfimine ruuteris on liiga suur ettevõtmine minujaoks ja lisakulutus täiendavalt.
beastbeats, esiteks on mul usa'st konsool, seega euroopa asju ei mängi nagunii ilma rippimata. Teiseks, ei viitsi ma plaati masinasse panna rääkimata selle taga ajamisest. Film lendab poest ostes masinasse rippi ja edasi kappi seisma.
vaoinas, Microsofti telekas? Ei saa aru sarkasmist mida üritad tuua. Ilma SmartTV'ta saad teleka 100€ ning vahel isegi rohkemagi € eest odavamalt kätte. Targaks teeb teleka selle taga istuv Xbox One _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.