libe, kas sa mulle dt880 kõrvapatjasid ei tahaks maha müüa?
mõistlikum on sul need thomannist või pillipoest osta
ja soovitan nad sul lihtsalt maha võtta ja pesuvahendiga käsitsi puhtaks pesta _________________ ☠
see peakaar on kõige rõvedam lahendus, mida kasutama olen pidanud
kui tahaks pead kuhugi toetada, siis peab veenduma, et miski ei jääks tollele ülemisele kaarele ette
sisuliselt nagu ehituskiivri kandmine, kus esimese paari kuuga lööd korduvalt kiivrit vasta uksepiitasi ja muid talasid - tüütu
Isiklikult ei ole kordagi sellist "probleemi" olnud ja miski ei sega, vähemalt X1 puhul kindlasti mitte. X1 pea-kaar ilmselt tiba väiksem kah kui AKG puhul (põhjus miks suurema peaga inimesed ei saa X1-te mugavalt kasutada). Enda jaoks siiani kõige mugavamad klapid üldse mis kunagi pähe olen pannud.
Aga eks see pea-kaare lahenduste eelistus ole jällegi personaalse maitse küsimus nagu single-entry vs. dual-entry kaablitega.
Mulle meeldisid htc one kõrvaklapid rohkem. Pistonid tulid koguaeg kõrvast ära.
Eks see sõltub palju kõrvast. Mis sobib ühele, ei sobi kõigele.
Õnneks nad maksavad nii vähe, et ma järgmine kuu tellin ikka omale paari ära ja proovin järgi. Vaja tahvli külge klappe, mida oleks mugav kaasas kanda. Neid Sony'sid on jube kehv ja riskantne metsa kaasa tassida ja pikemate metsasviibimistega võivad kahjustada ka saada.
Mida siine rahvas arvab QuadBeat2 LE530 klappidest? Selle nimelised on kaasas LG G3 nutifoniga. Enda jaoks on nende heli hea vaid siis kui kergelt näpuga peale vajutada. Muidu kostavad vaid kõrged ja madal sagedus on kadunud.
Mida siine rahvas arvab QuadBeat2 LE530 klappidest? Selle nimelised on kaasas LG G3 nutifoniga. Enda jaoks on nende heli hea vaid siis kui kergelt näpuga peale vajutada. Muidu kostavad vaid kõrged ja madal sagedus on kadunud.
pane siis õigesuurusega lohvid _________________ ☠
pane siis õigesuurusega lohvid
Need mis tal kaasas pole ükski head. Eks näis kuidas nende asjadega on kui need saabuvad.
"Wednesday, August 27, 2014 " oli estimated delivery date, täna, 19. august on juba kohal asjad aga klapid jäid postkontorisse, ei jäetud postkasti nagu ülejäänud asju, ehk tuleb järgi minna -.-
Pole ise kuulanud, aga vastavasisulises foorumis pole veel halba sõna kuulnud. Eriti kui arvestada, et tulevad telefoniga kaasa.
Pane külge triple flange või vahtkummist otsikud. Need on klappide asetuse suhtes vähenõudlikumad kui ühekordsed silkoonid.
Kas kaablid käivad üle kõrva? See tavaliselt aitab paremini isoleerida.
Mul pole kogemusi, et tehnikaga kaasaantav kaasavara oleks hea olnud. Telefonist leidsin eksta neile tehtud ekvalaiseri profiili. Leiaks neid teiste klappide jaoks ka. Eriti tunnen puudust Philipsi Fullsound nimelisest profiilist. See sobis päris hästi ATH-M50 klappidega. Ise ei maksa ekvalaiserit üldse pusima hakkatagi, nuppudel on liiga suur samm.
Mul pole kogemusi, et tehnikaga kaasaantav kaasavara oleks hea olnud. Telefonist leidsin eksta neile tehtud ekvalaiseri profiili. Leiaks neid teiste klappide jaoks ka. Eriti tunnen puudust Philipsi Fullsound nimelisest profiilist. See sobis päris hästi ATH-M50 klappidega. Ise ei maksa ekvalaiserit üldse pusima hakkatagi, nuppudel on liiga suur samm.
tsitaat:
Kas kaablid käivad üle kõrva?
Ei, neil on lintkaabel.
LG optimus 2x klapid kannatasid kuulamist, ei olnud mingid bass-heavy ja suht tasakaalus, võrreldes näiteks Sony'ga kaasasolevate klappidega _________________ ☠
Igalpool on kirjas, et e10 tuleb kaasa S/M/L suuruses otsikud, amazon.co.uk tellides oli hardened pouchi sees mingi vapsjee 8 seti eri suuruseid ja mingid üsnagi väikesed sobisid kõrva valatult, ei kukkunud peast ära jne ka. Foam tipsid on kuradi mõnusad pehmed jne, aga minu jaoks need peaaegu kõige pisemad kaasa tulnud silikoonid mugavamad, seega tellisin üsnagi mõtetult need foamid helikvaliteediga rahul muidu. Kõik mid ja low endid minu jaoks okeid, ei aja mingit bassi jne ka taga, iron maideni jaoks väga kobedad arvutis helikaardiga veel eriti mõnus kuulata. In-ear on ikka ülimugav ja vaikne, seni pole sellist isolation experience olnudki endale kuuluvate klappidega. piston oli ligilähedane kui sõrme peal hoidsin
need, kes pole varem vahuotsikuid kasutanud, siis pidage meeles, et nood ei kannata vett ega higi
neid ei ole hiljem lihtsalt võimalik kokku pressida, et korralikult kõrva sisestada
Igalpool on kirjas, et e10 tuleb kaasa S/M/L suuruses otsikud, amazon.co.uk tellides oli hardened pouchi sees mingi vapsjee 8 seti eri suuruseid ja mingid üsnagi väikesed sobisid kõrva valatult, ei kukkunud peast ära jne ka. Foam tipsid on kuradi mõnusad pehmed jne, aga minu jaoks need peaaegu kõige pisemad kaasa tulnud silikoonid mugavamad, seega tellisin üsnagi mõtetult need foamid helikvaliteediga rahul muidu. Kõik mid ja low endid minu jaoks okeid, ei aja mingit bassi jne ka taga, iron maideni jaoks väga kobedad arvutis helikaardiga veel eriti mõnus kuulata. In-ear on ikka ülimugav ja vaikne, seni pole sellist isolation experience olnudki endale kuuluvate klappidega. piston oli ligilähedane kui sõrme peal hoidsin
libe, vett kannatavad üsna hästi. Higi ja rasv tekitavad probleeme.
ma eeldasin, et nood on sarnased Kossi i-spark klappidele, mis ei kannatanud vett
sesmõttes, et klapid oli kotis, kuid said kanuus vett ning pärast olid kaputt
samuti kannatasid, kui hommikul peale dushi all käimist kohe klapid kõrva pistsin, siis ots sai kannatada, kuna kõrvad ei olnud päris kuivad _________________ ☠
libe, vett kannatavad üsna hästi. Higi ja rasv tekitavad probleeme.
ma eeldasin, et nood on sarnased Kossi i-spark klappidele, mis ei kannatanud vett
sesmõttes, et klapid oli kotis, kuid said kanuus vett ning pärast olid kaputt
samuti kannatasid, kui hommikul peale dushi all käimist kohe klapid kõrva pistsin, siis ots sai kannatada, kuna kõrvad ei olnud päris kuivad
Eks neid vahtkukummist otsikuid ole ka erineva kvaliteediga.
kellelgi mingeid ideid pole kuidas neid otsikuid natuke kõvemini kinni panna, et peale igat väljaskäiku kadunud ei oleks?
Need uued HTC klapid on täitsa toredad, aga otsad kaovad ära ja eriti juurde võtta pole.
kellelgi mingeid ideid pole kuidas neid otsikuid natuke kõvemini kinni panna, et peale igat väljaskäiku kadunud ei oleks?
Need uued HTC klapid on täitsa toredad, aga otsad kaovad ära ja eriti juurde võtta pole.
veider mure :S aga osta nii 0,2mm võrra väiksema diameetriga otsikud või pane mingit kiiresti kuivavat liimi äkki õrnalt peale ja siis tikuga aja laiali vms seal sisemuses, et nagu oleks pisike ühtlane ekstrakiht, siis peaks ju kitsam olema/rohkem venima/kõvemini kinni püsima... väärt proovimist imo, ei oska muud soovitada.
//Soundmagic E10 hakkab üha rohkem meeldima esimesed 5 min on veidi ebameeldiv kõrvas hoida, nüüd juba tund aega peas olnud ja enam ei saagi aru, et midagi kõrvas oleks. Kvaliteet läheb ka justkui paremaks iga minutiga väärt ost mitte kuidagi ei õnnestu klappe peast saada ilma tõmbamata, ehk siis kõlbavad ka jooksmiseks, super
Ei ole küll päris õige koht kuhu postitada aga infoks, et Massdrop`is iBasso DX50 jälle hea hinnaga saadaval. Ise tellisin sealt ja koos tolliga tuli ikkagi tunduvalt odavam kui näiteks inglismaalt odavaim pakkumine ning lisaks võib kindel olla, et tegu viimase väljalaskega millel kübeke suurem ja parem ekraan, sest kaup peaks suht "otse" iBassolt või siis ametlikelt edasimüüjatelt tulema.
Hind hetkel vist 219$ +15$ post Eestisse (kuigi mul pakub commit with 199$ hetkel, vb. mingi personaalne sooduspakkumine).
Tulen kah siis siia kekutama, et soetasin täna endale Fiio X5 mängija ja Grado GR10 nööbid.
Kuna olen lugenud siit, et mõned huvilised kuulaksid hea meelega (mängijat/nööpe/mõlemit) siis anna teada, et pole kade ja huvilised saavad tallinnas ja nv pärnus uudistada.(Võib oma muusika/klappidega kohale tulla)
Kuulasin siis varem muusikat iphone->fiio E17->klipsch image s4 mis oli päris hea, kuid kahjuks kaotasin nööbid ja pärast paari kuud vaikus ja peale katuse ärasõitu ma uued vidinad saingi.
Panin siis 64GB kaardi sisse ja ladusin erinevad stiili losslessi peaaegu täis.
Päris elevand kõrva peale ei ole astunud ja tehnikast tean kah nii üht kui test, ning varemgi heast allikast ja vägevatest klappidest muusikat kõrvadesse saatnud, kuid esmamulje on lihtsalt WOW!!!
Pole jõudnud veel EQ timmima, kuid juba praegu lööb püksid jalast Esimese hooga pean nõustuma ühe review-ga, kus testija lemmikuks sai just X5 ja GR10 kooslus isegi HIFIman mängijate kui iBasso omade kõrval. Pole küll teisi mängijad ja klappe proovinud niiet ausat võrdlust kahjuks teha ei saa, kuid antud kooslus kõlab igal juhul väga hästi (:
Tulen siis asjahuvilistele rõõmuga vastu ja annan hea meelega natukeseks näppida/kuulata.
Panen kõrva taha ja kui Tallinna satun, siis annan märku. Sooviks vägagi X5`te proovida ja DX50-ga võrrelda. Kust muidu ostsid ja palju pappi välja köhisid kui saladus ei ole? Ühest asjast ma aru ei saa eriti... et miks seda EQ-d vaja timmima kukkuda? Ise eelistan muusikat kuulata nii, et EQ alati kinni. Eks muidugi maitse asi ole.
Kuna ei raatsinud oodata siis ostsin valiheli poest mille letikast(295) sain ikka veits alla.
Ja seda EQ ei kasuta ma millegi põhja keeramiseks vaid ikka õrnaks kohendamiseks.
Ja seda EQ ei kasuta ma millegi põhja keeramiseks vaid ikka õrnaks kohendamiseks.
Ei mõtelnudki, et miskit põhja keeraks, vaid ei näe ise otstarvet sellel, kuulan "nii nagu heli salvestati" ja ei soovi miskit korrigeerida.
Eks see sõltub muidugi klappide sobivusest, kuulmisest, maitsest, muusikast jpm. kah.
Täitsa OK hinnaga said siis Kuidas muidu tarkvaraga rahul oled? miskeid probleeme ei ole esinenud?
Muuseas sai väheke paremad (loodetavasti) otsikud Pistonite ja T-Peos Populari jaoks ligi võetud (väike suurus): http://www.ebay.co.uk/itm/331112423519?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Eks näis kuidas istuvad kui kätte saan. Kui kellelgi soovi, siis võin vast komplekti pooleks teha (1 paar silikoone ja 1 paar vahtkumme) ja väikse papi eest ää müüa
Sain kauba kätte aga minu kurvastuseks otsikutel liiga väike keskmine auk Pistonite jaoks. Kellel huvi, siis andke teada, müün odavalt ära. Muidu tunduvad väga kvaliteetsed küll. Kui vaja saan pilti kah teha.
Keegi muidu oskab öelda, mis tuntumate klappide vahtkumm otsikud sobiksid Pistonite jaoks?
Kõige rohkem häirib see, et keylock tuleb ülilihtsalt ja kogemata taskus maha :/
See läheb nimelt peale ja tuleb maga vaid power nupule vajutades nagu iphonel, kuid (vähemalt koos kummiümbrisega) on antud nuppu ülilihtne vajutada või kogemata pihta minna. Vbla saab seda muuta, kuid ei ole jõudnud uurida.
Miks just GR10...ei teagi kohe...proovisin veel mõndasid nööpe nagu nt denon ah-c250, denon ah-c400, shure 425 klipsch x10 ja mõndasid veel.
Denonid kõlasid hästi (st mulle meeldisid) kuid ei sobinud hästi kõrva ja ulatusid veits palju ja ebamugavalt palju kõrvast välja. Muidu sound oli mõnusa maheda sügava bassiga mis on vastandiks klipsch x10 tele mis on järsud ja teravad bassi koha pealt. Shured olid mul tervelt päeva, kuid tagastasin
Nimelt ma ei viitsinud iga kord 3-5 min leida, et neid kõrva monteerida. Vbla asi ainult minus, kuid kuuldavasti peabki neid ilusti sättima ja siis jällegi istuvad hästi ja mugavalt kõrvas. Klipsch siis jah meeldib mulle muidu (veits nagu ülepigistatud) kõrgete poolest, eelmiste image s4 de madalam pool meeldis rohkem.
Mis siis GR10 kasuks rääkis on loomulikult ohtralt auhindu antud hinnaklassis nööpide kohta (see siis ärataski huvi) ja heli võlus mind kohe!
Sügav ja mahe bass ning veits nigu peale keeratud kõrged mis muusikale, mida kuulan sobib ideaalselt. Veel on nad kerged, väikesed(kõrvalt ei saa peaaegu arugi, et midagi kõrvas on) ning supermugavad minu kõrvadele vähemalt! Täna olid 6,5 tundi järjest kõrvas ja tunne oli nagu polekski midagi kõrvas. Muud mugavad klapid mida proovisin andsid kusagilt 4 tunni pealt natuke sügeleva tundega(tahaks nagu kõrva sügada) märku. Loodan, et nüüd mõttetu fanboy mölana mu juttu ei võeta, kuid tundub endalegi veits liigse reklaamina
Jahusin nüüd vbla küsimusest veits mööda, sest taheti ehk teada miks just nööbid...töö selline, kus pean tihti päev otsa peaaegu ühe koha peal seisma ja siis tahan, et mängiks hea muss ja suured klapid (mitte just seisupäevadel) segavad muid tööga seotud toiminguid tehes. Teiseks pole piisavalt lahedaid/kottis riideid ja trendikat talvemütsi, et suuri punaseid Dr.Dre-sid kanda (:
Ja loomulikult üheks suureks teguriks oli hind millega nööbid sain. (Ütleme nii, et kasutatud nööbid on internetiavarustes lausa 100€ kandis kallimad.)
Mis siis GR10 kasuks rääkis on loomulikult ohtralt auhindu antud hinnaklassis nööpide kohta (see siis ärataski huvi) ja heli võlus mind kohe!
Sügav ja mahe bass ning veits nigu peale keeratud kõrged mis muusikale, mida kuulan sobib ideaalselt. Veel on nad kerged, väikesed(kõrvalt ei saa peaaegu arugi, et midagi kõrvas on) ning supermugavad minu kõrvadele vähemalt! Täna olid 6,5 tundi järjest kõrvas ja tunne oli nagu polekski midagi kõrvas. Muud mugavad klapid mida proovisin andsid kusagilt 4 tunni pealt natuke sügeleva tundega(tahaks nagu kõrva sügada) märku. Loodan, et nüüd mõttetu fanboy mölana mu juttu ei võeta, kuid tundub endalegi veits liigse reklaamina
Jahusin nüüd vbla küsimusest veits mööda, sest taheti ehk teada miks just nööbid...töö selline, kus pean tihti päev otsa peaaegu ühe koha peal seisma ja siis tahan, et mängiks hea muss ja suured klapid (mitte just seisupäevadel) segavad muid tööga seotud toiminguid tehes. Teiseks pole piisavalt lahedaid/kottis riideid ja trendikat talvemütsi, et suuri punaseid Dr.Dre-sid kanda (:
Ja loomulikult üheks suureks teguriks oli hind millega nööbid sain. (Ütleme nii, et kasutatud nööbid on internetiavarustes lausa 100€ kandis kallimad.)
nüüd küsimus, miks nööbid, kui 6h järjest kuulamist, siis mingid circumauralid poleks mõistlikumad olnud? _________________ ☠
Superlux HD 681 hea ost?Heli kuidas?PC taha sobiks?Mängurile?
Hea ost kindlasti. Heli selle raha eest parimate killast. Miks ei peaks PC taha sobima? Mikrit pole, seega tuleb eraldi soetada ja mängurile vist integreeritud heliga ei sobi, game mode näiteks x-fi kaartidega toimib super hästi mängudes... (võiks kaaluda 681-evo ostu, natuke uuem mudel, parem heli üleüldiselt kui mingit MK mod-i aretada ei kavatse)
Mugavuse, ehituskvaliteedi ja isolatsiooni poolest ennast kuigi hästi ei näidanud
Tasuta lõunaid pole olemas.
Nüüd võiks selle arutu Pistonite promomise lõpetada
Arutu? Ja ei ole promonud, lihtsalt jagasin ülevaadet, kus võrreldakse hunniku teiste odavatega. Nagu näha, siis 18€ eest on helipauku korralikult. Ehituskvaliteet iseenesest väga hea ja isolatsiooni suhtes ei ole küll miskit ette heita, väga hästi isoleerivad KUI klapid istuvad kõrva kujuga. Kui ei, siis tuleb lihtsalt mujale vaadata, valikuid on palju. Kahjuks ei ole tellitud T-PEOS Popular veel kohale jõudnud, et võrdlusmomenti tekitada. Kahtlustan, et kadunuks nad jäävadki.
Paraku olen oma kuulmismeele ära rikkunud kallimate iemidega seega ootaks natuke laiemat kõlapinda eri klappide osas kui mingi suva pistonitest, millest nämmutatud lehekülgede kaupa.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.