Hea idee, ma kunagi isegi alustasin mingi sõelumisega, aga tundub, et on kaduma läinud. Kambaga läheks vast oluliselt kiiremini?
EDIT: kuigi mulle ei meeldi veksleid välja anda (äkki jääb tegemata), siis tehnilise külje pealt oleks vast kõige lihtsam teha üks PHP leht, kuhu saaks
sisestada meeldinud mapi nime (või teha linnukese). Serveris oleks kogu mappacki kaust üleval ja listi lisatud failidest genereeritaks allalaetav zip fail.
Küsimus ainult selles, kas mingisugune check ka teha või arvata kõik sisestatud mapid automaatselt vastuvõetavateks.
Selline heade ja balansseeritud mappide list oleks lanpartyl abiks küll, mul hetkel mingi 4000 mappi ja valik on kohati paras katsumus.
Halvad kaardid ongi need "story ja nipitamistega" - mängid kaarditegija pilli, mitte enda tahtmise järgi. Isegi loobusin nendest megapakkidest seetõttu.
Mingid überkollid ilma ajalimiidita ning mittekohustuslikud on OK:
H3-e teeb ületamatuks ideaalselt balanseeritud kuid avatud mäng.
edit: hetkel "Lost Continent.h3m" - "tavaline" lahmakas kaart, alul võimalus 3 oma lossi vallutada. Ilmselt tulevad korralikud lõpulahingud. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Ülikõva, resurssid tagasi, spellid on saadaval ainult Mage Guildis jms kohtades ning kas random skillid ka tagasi? Väga kena mängumootor ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
DeTHiCa., palm kingdomsi looja mul tuttav ning Ubisoft polevat midagi teinud sellepeale, vend ise disaininud kõik aga Ubisoft olevat jah veidral kombel kõigega nõus, et tore kui keegi teeb midagi.
Siiamaani imestan, et tabletite ja telefonide peale pole Heroest... töötab ullu moodi hästi. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tea kas nerfitakse nende in app ostudega asi täitsa ära nagu enamus mängudega on, kus raha eest mängijad saavad ülisuured eelised. Viskad aga 50 000€ sisse ja oledki kõva mängija ja sõidad teistest üle
Kas keegi sellist online kaardi mängu ka mängib nagu Might & Magic: Duel of Champions?
ei hakanud uut teemat selle küsimuse pärast tegema ja Might & Magic teema tundus kõige sobivam selle küsimuse jaoks
Ma vabandan, et küsin kohe järgmise küsimuse eelmisele otsa, mis pole veel vastust saanud,
aga millist Heroes osa rahvas soovitaks peale III, ehk siis IV, V ja VI vahel? Väike põhjendus võiks ka olla miks?
Kas on mõni neist üldse väärt soetamist ja proovimist?
Ma vabandan, et küsin kohe järgmise küsimuse eelmisele otsa, mis pole veel vastust saanud,
aga millist Heroes osa rahvas soovitaks peale III, ehk siis IV, V ja VI vahel? Väike põhjendus võiks ka olla miks?
Teist osa võid proovida.
Aga kui nende kolme vahel proovida tahad, siis eeldatavasti V. Sõber koguaeg kiidab ja ütleb, et tema lemmik HOMM. Teised ütlevad jällegi, et VI on rohkem juurte juures tagasi ja parem. Endale ei istunud väga kumbki. Seega enne proovi ja siis soeta. Neil on demod olemas ja annavad hea ülevaate mängust.
Minu soovitus nendest on HOMM 4.
Kuigi mäng lasti kiirustades välja, on ta siiski ubi käkkidest oluliselt mängitavam.
Minu soovitus nendest on HOMM 4.
Kuigi mäng lasti kiirustades välja, on ta siiski ubi käkkidest oluliselt mängitavam.
HoMM 4 on keeruline keiss selles suhtes. Ta ei ole otseselt katki mängitavuse koha pealt - mulle isegi väga meeldib, kuid kaugeneb HoMM standard mudelist küllaltki palju oma gameplay'ga. Heroed lahinguväljal, sama-aegne unitite üksteise löömine, imelik losside vallutamine jne.
Suure plussina on HoMM 4 story minu arust kõige parem. Kas just teema tõttu aga selle põhjalikkuse pärast. Meeletult teksti mida lugeda iga missioon, mis tekitab tunduvalt parema atmosfääri võrreldes järgmiste osadega.
Raske on soovitada HoMM 4-6 vahel. Igal ühel omad plussid ja miinused. Seega eks sõltub, mis aspekt kõige tähtsam on. HoMM seeria standard gameplay mudeli järgimine, hea storyline, graafika, mängitavus jne.
H4 oli väga hea ideeliselt - praktikas aga AI, polnud ligilähedalegi H3-ega ning kaarte oli väga vähe. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.