Lõuna-Korea suurim elektroonikatootja Samsung teatas täna revolutsioonilisest muudatusest firma tootevalikus. Samsung teatab uhkusega, et nüüdsest on nende tootevalikus Galaxy Alpha nutifon. Erinevalt firma teistest telefonidest, mis on valmistatud plastikust, on selle korpus metalne.
täpsustuseks, et metalne on siiski ainult korpuse äär. tagumine külg on samasugune kunstnahk nagu S5-l.
sisu peaks oleks sama mis tuleb Note 4-le, ainult madalama klokiga. _________________ nooope!
täpsustuseks, et metalne on siiski ainult korpuse äär. tagumine külg on samasugune kunstnahk nagu S5-l.
sisu peaks oleks sama mis tuleb Note 4-le, ainult madalama klokiga.
tsitaat:
The Alpha is an ultra-thin (6.7mm) Android phone with a 4.7-inch 720p display, 12-megapixel camera, a fairly small 1,860mAh battery, and (depending on your region) a quad- or octa-core processor.
Igatahes erinevad neti-kanalid sahistavad täpselt üht moodi, et: metal body v6i siis all-metal design
Väike näide:
Samsung Galaxy Alpha Launched with Metal Body and 4.7in Screen
The phone eschews Samsung's traditional plastic construction with an all-metal design, however this has not impacted the phone's weight, as the Galaxy Alpha weighing in at just 112g (compared to the 145g of the Galaxy S5).
Ja reso ka. 1080p pole enam konkurentsivõimaline 5 tolliste (ja selle läheduses) seas.
Mis mõttes täpsemalt? Pilt ei muutu teatud ppi juurest (ca 300) enam silmaga tajutavalt teravamaks, küll aga aku vastupidavus väheneb. Selles suhtes jummala muhe pill - mõistlik ekraanisuurus/reso ja kerge. Aku vastupidavust veel näeme - aga selle ekraanitiheduse juures või aku täitsa okei olla.
Ja reso ka. 1080p pole enam konkurentsivõimaline 5 tolliste (ja selle läheduses) seas.
Mis mõttes täpsemalt? Pilt ei muutu teatud ppi juurest (ca 300) enam silmaga tajutavalt teravamaks, küll aga aku vastupidavus väheneb. Selles suhtes jummala muhe pill - mõistlik ekraanisuurus/reso ja kerge. Aku vastupidavust veel näeme - aga selle ekraanitiheduse juures või aku täitsa okei olla.
Ei oskagi kommenteerida. Tõenäoliselt ise tahaks järgmisena 1080p ekraaniga ja just 4.7-5 tollist. _________________ PSN: weaselEST
Igatahes erinevad neti-kanalid sahistavad täpselt üht moodi, et: metal body v6i siis all-metal design
Väike näide:
Samsung Galaxy Alpha Launched with Metal Body and 4.7in Screen
The phone eschews Samsung's traditional plastic construction with an all-metal design, however this has not impacted the phone's weight, as the Galaxy Alpha weighing in at just 112g (compared to the 145g of the Galaxy S5).
Tõenäoliselt ise tahaks järgmisena 1080p ekraaniga ja just 4.7-5 tollist.
Ma austan Su valikuid ja ei kritiseeri neid.
Küll aga pakub tõsist huvi - millis eelise annaks sellesama telefoni puhul mitte 720p vaid 1080p ekraan? Mina näen siin ainult pikslirallit.
Ongi. Ja ma olen ohver. Tegelikult pole ühtegi adekvaatset põhjust miks telefoni vahetada. Optimus G koos CMiga töötab hästi. Ainus mure on aku. _________________ PSN: weaselEST
välimus pani küll südame põksuma, olgugi, samsung on koguaeg sarnaseid mudeleid välja pritsinud aga esimese asjana tuli ikka silme ette kogu valikust kõige korralikum S2
mingid kõlakad liikusid, et ehk tuleb ka 64GB variant.
igatahes IMO üks viimaste aegade ilusamaid telefone, eriti meeldib hõbedane. _________________ nooope!
ilus raibe jah, pm tuldi s2 juurde tagasi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ma pole küll iialgi ühtegi telefoni "nina ees" taskusse pannud
aga kummastas GSMArena hands-on video. pole isegi esimese minutini jõudnud! nimelt 0:20 kandis selgub, et tagakülg hoopis plastik, mitte kunstnahkkäkk (taas võte S2-lt ):
Ma pistan alati mobla pea ees tasku. Samas ma kasutan sinihambaga klappe, nii et see auk on minu jaoks mõttetu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Enne taskusse pistmist keerutad siis käes ringi või kuidas? Ise kasutan õnneks L kujuga kuulareid, seega pole väga vahet kummal pool see auk on. Alpha puhul on tõsiseks pinnuks silmas just see hädine reso tänapäeval ning muidugi Samsungi õudne UI.
Mul pole ka tegelikult tasku osas otseselt vahet, kuna ma praktiliselt ei kasuta kõrvaklappe, aga ka autohoidikus võiks pesa allpool olla, mitte pistik ülespoole turritada. Ma täiesti imestasin, kuidas Apple selle lõpuks iPhone 5 juures ära jagas. Teised vist ei julge veel eeskuju võtta, et jälle mitte kopeerimise süüdistust kaela saada.
Nagu Marko juba ülalpool kirjutas, on reso tegelikult selle diagonaali kohta optimaalne. Kui nüüd pentile AMOLED tõesti detailide välja toomiseks "retina"-st oluliselt suuremat ei vaja. IPS-iga näiteks ei anna 300PPI-st suurem kindlasti midagi peale psühholoogilise rahulolu.
Enne taskusse pistmist keerutad siis käes ringi või kuidas?
ma ei tea, pole kunagi selle peale mõelnud, lihtsalt telefon lõpetab alati "jalad ees" taskus kahte kätt igatahes sellesse asendisse jõudmiseks tarvis pole (mingi suure labiida puhul ilmselt oleks)
Wave pealt S2-le kolides üks mure oligi, et põhjas olev USB-port hakkab rämpsu korjama. õnneks asjatu hirm
Wave-i meenutades, siis ei saa aru milles Samsungi tõrge on! Mitte nii kauges minevikus suutsid rahvani tuua täismetall-telefoni, ammu enne teisi, ja veel SAMOLED-iga! (sõber veel käis MWC-l ja muljetas kui vinge asi SAMOLED tol ajal oli).
See perfektne Wave siiani karbis, juhuks kui 1,5a vana perfektse S2-ga midagi juhtuma peaks _________________ nooope!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.