praegune kellaaeg 19.06.2025 21:55:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leo Kalme
Reasõdur
|
06.08.2014 08:44:50
|
|
|
von Wu kirjutas: |
Vanemad Caviar Blackid teevad väga suurt häält. Vähemalt 640GB mudelid. Kui veel korpus ka õhuke ja kehva kvaliteediga on, siis on jube. |
Minu 1tb mudel on praktiliselt hääletu.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.08.2014 09:31:02
|
|
|
pluto kirjutas: |
ThedEviL kirjutas: |
Ma ei tea mis lauakaste sa näinud/kuulnud oled, minu valduses olevad masinad on kõik vaiksed. Kui serverid välja arvata.
Läppar on ja jääb lärmakamaks kui samaväärne lauamasin. Samsung r560 on sigalärmakas elukas, ning kui kellegi samaväärne lauakast teeb kasvõi lähedast häält, on midagi väga tugevalt viga.
|
hea aktiivne arutelu siin, on mida kõrva taha panna, aga väide, et R560 peaks olema sigalärmakas, tekitab küll küsimusi. Ma tean, et mul kõrvakuulmine pole kaugeltki ideaalne, aga 50cm pealt ma seda masinat ei kuule, kui tavaarvutit on lihtne samasse mürakategooriasse ehitada, siis mul polegi enam probleemi. |
Kui Samsung on lärmakas siis pole seda ammu tolmust puhastatud ja termopastat vahetatud. Olen ise Samsung R710 omanik ja nii 1-2x aastas tahab enda oma saada tolmupuhastust ja termopasta vahetust.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
06.08.2014 13:54:28
|
|
|
Vanemad Caviar Blackid teevad väga suurt häält. Vähemalt 640GB mudelid. Kui veel korpus ka õhuke ja kehva kvaliteediga on, siis on jube. |
Jah.
1TB variant ka lärmab nagu purjus AHV UZI kallal.
Leo Kalme kirjutas: |
Minu 1tb mudel on praktiliselt hääletu. |
Pane ketas midagi tegema ja kohe pea ragiseb nagu vana kurat.
Ja ma räägin ikka lauakasti kettast. Läbbari oma suht vaikne.
Ma ei tea mis lauakaste sa näinud/kuulnud oled, minu valduses olevad masinad on kõik vaiksed. Kui serverid välja arvata.
Läppar on ja jääb lärmakamaks kui samaväärne lauamasin. Samsung r560 on sigalärmakas elukas, ning kui kellegi samaväärne lauakast teeb kasvõi lähedast häält, on midagi väga tugevalt viga.
|
hea aktiivne arutelu siin, on mida kõrva taha panna, aga väide, et R560 peaks olema sigalärmakas, tekitab küll küsimusi. Ma tean, et mul kõrvakuulmine pole kaugeltki ideaalne, aga 50cm pealt ma seda masinat ei kuule, kui tavaarvutit on lihtne samasse mürakategooriasse ehitada, siis mul polegi enam probleemi. |
Tegelt ka? Noo aga pane mingi mäng või FHD video jooksma (eeldusel, et see videot kasutab) ja kuuled kuidas lärmama kukub
NUC-il on ventilaatorid sees, nii et väga vaikne see ei ole.
Videokaardi jahutus EI PEA olema 3e ventilaatoriga. Kui just väga kuum kaart pole, sel juhul pole muidugi vaikusest juttugi.
Korpuse ventilaatorid tuleb ühendada kontrolleri külge, protsessori oma võiks ka sinna panna, sest emaplaat ise ei pruugi pöördeid piisavalt madalaks lasta.
Paksust plekist korpus võimalikult väheste aukudega on üks võimalus. Teine võimalus on tugeva raamiga võimalikult paljude õhuaukudega (võrk jms) korpus ning vähe aeglaselt pöörlevaid ventilaatoreid (korpuse külge piisab ühest, lisaks protsessori ja videokaardi omad).
Mul on i5-2500k peal Thermalright HR-02, aga täiskoormuse all läks passiivis ikkagi temperatuur üle 80 kraadi. Pärast ühe vaikse vendi lisamist radika külge on kõik korras. |
Kõneall oli ka mängimise soov. Sellest lähtudes peab olema võimas kaart. Seetõttu peab olema ka 3 vent variant, kuna need on vaiksemad, kuna ventid võivad töötada madalamatel pööretel sama õhuhulga juures.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
07.08.2014 17:45:49
|
|
|
Jah.
1TB variant ka lärmab nagu purjus AHV UZI kallal.
Leo Kalme kirjutas: |
Minu 1tb mudel on praktiliselt hääletu. |
Pane ketas midagi tegema ja kohe pea ragiseb nagu vana kurat.
Ja ma räägin ikka lauakasti kettast. Läbbari oma suht vaikne.
|
Tegelt ka? Noo aga pane mingi mäng või FHD video jooksma (eeldusel, et see videot kasutab) ja kuuled kuidas lärmama kukub
NUC-il on ventilaatorid sees, nii et väga vaikne see ei ole.
Videokaardi jahutus EI PEA olema 3e ventilaatoriga. Kui just väga kuum kaart pole, sel juhul pole muidugi vaikusest juttugi.
Korpuse ventilaatorid tuleb ühendada kontrolleri külge, protsessori oma võiks ka sinna panna, sest emaplaat ise ei pruugi pöördeid piisavalt madalaks lasta.
Paksust plekist korpus võimalikult väheste aukudega on üks võimalus. Teine võimalus on tugeva raamiga võimalikult paljude õhuaukudega (võrk jms) korpus ning vähe aeglaselt pöörlevaid ventilaatoreid (korpuse külge piisab ühest, lisaks protsessori ja videokaardi omad).
Mul on i5-2500k peal Thermalright HR-02, aga täiskoormuse all läks passiivis ikkagi temperatuur üle 80 kraadi. Pärast ühe vaikse vendi lisamist radika külge on kõik korras. |
Kõneall oli ka mängimise soov. Sellest lähtudes peab olema võimas kaart. Seetõttu peab olema ka 3 vent variant, kuna need on vaiksemad, kuna ventid võivad töötada madalamatel pööretel sama õhuhulga juures. |
3.5" 1TB Caviar Blackist on jutt. Ei ragise ta midagi. Bootides teeb kerget krõbinat, muidu pole midagi häirivat.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.08.2014 02:00:12
|
|
|
mis sest kettajutust ajada? ssd.
furmark ja prime95 korraga tööle, oota 20-30 minutit ja jaga muljeid.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.08.2014 10:13:58
|
|
|
Nu vaikust tahta siis niikuinii SSD arvestades veel kui odavalt täna juba 500+GB isendi saab.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
08.08.2014 13:54:15
|
|
|
londiste kirjutas: |
mis sest kettajutust ajada? ssd.
furmark ja prime95 korraga tööle, oota 20-30 minutit ja jaga muljeid. |
Hinnavahe: 256SSD + 1TB ketas VS 1TB SSD?
Furmark + prime pole vaja korraga jooksutada, selle sama töö teeb ära OCCT
http://www.ocbase.com/index.php/download
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.08.2014 14:54:35
|
|
|
ThedEviL, vaikus ei tule tasuta.
ssd temperatuuri ja mürataseme vahe isegi 2.5" kettaga on tuntav. performance arvestamata.
occt koha pealt on sul õigus. erinev soft, sama idee.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|