Ütle parem kust seda korraliku meeskonda leida? Pigem leiad ainult igaüks enda eest ükskõik kuhu ei lähe. kunagi õnnestus leida server kus tõesti dominationis squad jooksis ja tegi koos. see oli fant. vaatepilt. Kuid jah ega muud moodi ei võida tõesti kui vaenlast nurka kinni ei suru. st oma baasi, aga selleks vaja meeletud koostööd.
EBV-s toimub suht igapäevaselt squadplay. Huvi on astu ligi. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
RPGga teeb selle toa seal tühjaks ju...
amatöörid... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ütle parem kust seda korraliku meeskonda leida? Pigem leiad ainult igaüks enda eest ükskõik kuhu ei lähe. kunagi õnnestus leida server kus tõesti dominationis squad jooksis ja tegi koos. see oli fant. vaatepilt. Kuid jah ega muud moodi ei võida tõesti kui vaenlast nurka kinni ei suru. st oma baasi, aga selleks vaja meeletud koostööd.
Korraliku meeskonna leiad ehk oma tutvusringkonnast. Ise mängime sõpradega paar korda nädalas ja teeme 100% meeskonnatööd - tulemus on see, et üldiselt oleme iga round parim squad.
-Kaivo- kirjutas:
Hea kämpa koht zavoodis F toweris Claymore üles trepi juurde ja ise rahulikult kämpad.
Vennad närvi lähevad siis hakkavad hordidega tulema
Spoiler
Üks-kaks C4 sinna ruumi ja pole enam miski nii lahe
on juba ju paar päeva tagasi väljas uus nvidia whql driver sul nvidia ei anna ise uues driverist märku ? mul küll tuleb sinna alla kus on nvidia ikoon,et näitab hüümärki, mis tähendab et uus driver on väljas.
Kellekil oli probleeme keelega. Leidsin koha kus saab battlelogi keelt muudata.
Üleval paremas nurgas kus mängija nimi, vajutad sinna ning valid settings.
Avab järgmise lehe, seal valid Set language.
save ja battlelog vastavalt valitud keeles. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Assault/Medic: AK-12 kindel #1. Selle on juba üle 1,000 killi ning tegemist on lihtsalt ülimalt hea relvaga tänu tema accuracy-le, mis on minu jaoks kõige tähtsam asi relval, millele järgneb stability.
Samas vaatan, et SAR-21 on 80% stability-ga (AK-l 52%) kuid samas accuracy on 45% (AK-l 70%). .44 Magnum revolveriks. Medic Bag. Defibrilattorid, RGO Impact, Combat Medic.
Engineer: AKU-12. QSZ-92. RPG. AT-Mine. V40 mini. Bowie. Anti-Tank. - samas oln proovinud ka ACW-R (kuigi väga madal Stability) ja M4 kasutada ja mõlemad on ka väga head - M4 puhul häirib veidi burst fire aga muidu kaugelt sihtimiseks väga hea. ACW-R on ülihea close quarter relv.
Support: AWS. Shorty 12G. Ammo Box. C4. M84 Flashbang. Improvised. Offensive.
Recon: SRR-61. QSZ-92. T-UGS. Claymore. V60 Mini. Trench. Sniper.
Support: DAO12/ACW-R (Oleneb mapist);P226;Ammo Box;C4. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Assault/Medic: AK-12 kindel #1. Selle on juba üle 1,000 killi ning tegemist on lihtsalt ülimalt hea relvaga tänu tema accuracy-le, mis on minu jaoks kõige tähtsam asi relval, millele järgneb stability.
Samas vaatan, et SAR-21 on 80% stability-ga (AK-l 52%) kuid samas accuracy on 45% (AK-l 70%). .44 Magnum revolveriks. Medic Bag. Defibrilattorid, RGO Impact, Combat Medic.
Engineer: AKU-12. QSZ-92. RPG. AT-Mine. V40 mini. Bowie. Anti-Tank. - samas oln proovinud ka ACW-R (kuigi väga madal Stability) ja M4 kasutada ja mõlemad on ka väga head - M4 puhul häirib veidi burst fire aga muidu kaugelt sihtimiseks väga hea. ACW-R on ülihea close quarter relv.
Support: AWS. Shorty 12G. Ammo Box. C4. M84 Flashbang. Improvised. Offensive.
Recon: SRR-61. QSZ-92. T-UGS. Claymore. V60 Mini. Trench. Sniper.
Sidearm kõikidele klassidel Deagle, kommentaari pole vist vaja , granaadiks praegu veel RGO, peale patchi enam mitte prolly.
Assault : Otsest lemmikut relva siin klassis ei ole, oleneb modest ja mapist, aga nende vahel on minu valik.
Bulldog - Hea dam ja mul on selle relvaga accuarcy 19.84, mis on mul kõrgemaid automaatidest, sobib minu tap fire stiiliga
Scar-H - Long range parim imo
AEK-971 - Angled Foregrip ja microburstides on ka kaugelt hea, lähedalt nii ehk naa täna fireratele
Famas - Sobib väheste mängijatega serverisse, siis pole pikk reload ja väike mag nii suureks probleemiks
Medic Bag, Defibs või M320, kui on map, kus on palju seinu vms, mida õhku lasta. Field Uprgade Defensive - kannatab ühe ekstra kuuli rindu saada.
Support
MG4, Ammo Box, C4, Defensive
Recon
Kui sniper olen, siis GOL Magnum ACOG-iga, ülejäänud loadout muutub tihti, TUGS, Motion Sensors, C4, Radio Beacon, Claymore - eks igal oma aeg ja koht
Kui agressive recon, siis ACWR relvaks.
Field Upgrade kas Spec Ops või Defensive.
Engineer
ACWR Angled Gripiga - aitab kaugelt ka kille saada, RPG, Repair tool, Anti-Tank.
Kui PDW TDM või Dominationi jaoks, siis AS VAL
Relvadest eelistan kõiki mille torust tulev tuli on kiirem kui 800rpm, teatud põhjustel :d
CTE top5-s hetkel
FAMAS
AEK
SCAR-H
F2000
ACW-R
LIVE TOP5-s
MP7
CZ805
SR-2
FAMAS
AWS
Lives olen proovinud enamus relvadega Mastery Dog Tag-i kätte saada, ehk siis 500 killi. Käsirelvaks on hetkel DEAGLE, muidu eelmine lemmik SW40 ja enne seda CZ75. Granaadina kasutan flashbange, kuna neid saab 3tk ja segaduse tekitamiseks parimad.
Pumbamehi ka on? 870MCS + ironsight ja full choke on ju õigetes kätes surematu kombo igal mapil.
parm, See 870MCS pump on laskmisel veidike aeglane, eriti siis kui su ees on üle ühe vastase korraga. Kõige lemmikum on siiski DBV-12(kas mitte polnud 11 kuuli salves, salve laadimise kiirus mängib ka suurt rolli)) ja järgmine SAIGA 12K. Full shocki tuleb kasutada igal juhul (nii saab veidi kaugemale lasta) ja kasutada 2xflir sihikut.... Aga eks see ole harjumise asi.
DAO-12 miinuseks on pikk laadimisaeg, muidu iseenesest päris seksikas asi
Cruise missile on kõikides mappides ju. Vähemalt enamikus olen näinud seda.
Pommitaja on ainult CR mappides. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Päris hea töö DICElt taaskord. Peale viimast uuendust on iga 10-15 minuti tagant mängu sulgumine ja uudis, et port 3659 pole lahti. Well, see on lahti aga see selleks.
Lõplikud progejad on nagunii Indiast/Venemaalt/Ukrainast vms riigist.
Keegi ei jõuaks niipalju valgele inimesele palka maksta.
Tahaks ka BF 4 proovida aga teie heietusi lugedes tundub see hetkel raha mahaviskamisena.
Viimane BF mis plaadil olemas on BF 2. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
tuleb osata valida serverit. GGC/pbbans serverid on üsna okeid.
ja enamus "abiratastel" "pro"-sid siirdus bf4'a
mingi hetk oli tsiiterite laine ja siis olukord vaikselt normaliseerus. Ja umbes kuuga õppisid uued ka mängima, polnud enam nii lihtne kui vahetult peale "tasuta bf3" ja enne chiitereid. Aga jupp aega oli hea lammutada
Mul nt tuleb see error alati ja ainult peale järjekorras ootamist. Kiirelt reconnect panna, siis kõik timm (taustal on näha madala mälukasutusega bf4.exe't kui see error tuleb). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Viimasel ajal meeldib rohkem mängida hardcore serverites ,kuigi millegipärast on neid suht vähe ja kui leiab siis on pooltühjad enamjaolt ma mõtlen et päeval on arusaadav aga isegi eile õhtul olid nagu pooled serverid tühjad.... isegi selle viimase dlc-ga normaalseid servereid kus oleks rahvast sees annab ikka otsida ... Kas nende serverite otsingut saab kuskil nagu n.ö filtreerida ka et mis regioon ja mis järjestuses ? olen nagu ise otsinud aga pole leidnud... võib-olla otsin valest kohast ?
üks rootsi hardcore server on täitsa norm ja saab seal vahest mängitud .....Kas nendel igast liikuvatel sõjamasinatel, tankid ja mis iganes raketiheitjatega masinad seal liiguvad,need on mingite radaritega varustatud jah ? eile mingi hiilisin võsas omaarust recon klassi kasutades ja olin juba ühe kuti sihikule saanud kui mingi raketiheitja mind maha võttis .ma ei saa aru kas see recon klassis mingit n.ö shadow värki ei peaks olema et radarid sind ei näe ? ..... õudsalt häirivad need masinad ja noobid kes seal sees istuvad ,mõtlevad et on jube ässad,said masinaga mind ära killida vahepeal on mind tabanud ka mingid cruise missiled ? ühesõnaga kuskilt kõrgelt mingisugused hävitajad teevad maapealsega puhta töö ? kuidas nad neid saavad ja kas need tuleb kuidagi n.ö unlockida mängu käigus ? ok ma saan aru et masinad on päris sõjas ka olemas ja imelk oleks kui neid poleks aga mängus oleks võind nende masinatele eraldi gamemode olla
Ace52CQB on ka päris kõva relv,kasutan seda viimasel ajal päris palju ... Bulldog on hea relv, kaugelt niidab päris hästi,aga lähedalt tundub endale kuidagi nõrk ?
Sry ma neid sõjalisi termineid ei jaga lahti eriti .... mrls ja mis see commander on ?
-Kaivo-, jah mõnes mängus tuleb hiilida ka võsas vahest.... või oled sa näinud snaipreid ringi jooksmas nagu peata kanad ? seal mingis 64 mängijaga serveris on võimatu üldse kuhugi liikuda nii kui pea välja pistad oled kutu kohe... mitu korda endal on olnud et spawn ja dead.
Sry ma neid sõjalisi termineid ei jaga lahti eriti .... mrls ja mis see commander on ?
-Kaivo-, jah mõnes mängus tuleb hiilida ka võsas vahest.... või oled sa näinud snaipreid ringi jooksmas nagu peata kanad ? seal mingis 64 mängijaga serveris on võimatu üldse kuhugi liikuda nii kui pea välja pistad oled kutu kohe... mitu korda endal on olnud et spawn ja dead.
MRLS on Multiple Rocket Launching System.. kui muidu pihta ei saa siis "katjuusha" peaks midagi ikka ütlema.
mängi siis väiksemates serverites, on su enda panus ka suht koht märgatavam. Muidu kaob sinna 63 muu mängija taha ära..
Commanderi koht on see, kus sa saad kutsuda Cruise Missie ja visata muud nänni oma poistele. Süünata squade vajalike punkte võtma jne. Mängu juht pmst aga Commanderit ei kuula keegi
MRLS on see sama nö raketiheitja auto ala GRAD venkudele Põõsa poistele on õnneks FLIR ravi ja nende helkiv optika .
aht0, selge,sain aru nüüd seda ma tean mis need droonid on,aga kus ja millal kas ma saan ka seda commanderit või millest see Kaivo rääkis ? jube lihtne on nii ju kille saada kui mingi uav on üleval siis määrad sihtmärgi ja korras ongi.
ma mängingi enamjaolt väiksemates serverites.,aga lihtsalt vahest on proovitud neid 64 mängijaga servereid siis ma mõtlesin et hullumaja kuidas nad seal suudavad rappida
ok Kaivo selge. commander on mängujuht aga kas või mis peab seal midagi tegema et selleks saada ?
Commanderina saad kille siiski vaid, kui saadad teele cruise missile ja see saab mõnele pihta ka. UAV-ga ei saa. See on lihtsalt enda tiimi abistamiseks vastaste märkamiseks. Samuti cruise missile ei ole ka kõikides mapides saadaval (nt vanilla omadest on vaid 4, DLC omadel peaks ka mõnel vist olema).
Commanderina saad serverisse joinida Battlelogis (kui serveris selline võimalus) sealt samast, kus sa serverisse niisamagi joinidki ("Join server" all on "Commander" valik). Mäletamist mööda oli vaja vähemalt lvl20 olla, et saada commanderina joinida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.