Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
05.08.2014 12:49:52
|
|
|
Minu arvates on FB liitumine siiani vabatahtlik ning alati on võimalus ka oma konto ära kustutada. Ma ei ole küll FB kasutamistingimusi läbi lugenud, kuid kahtlustan, et seal on siiski kirjas sellised punktid, mis kaitsevad FB ning nende alusel ongi lubatud igasugune andmete kogumine ja edastamine. Juba ainuüksi see 500 € nõudmine näitab taga kasuahnust mitte õigluse tagaajamist. Praegu on tegemist lihtsalt massihüsteeriaga, mis on pastakast välja imetud ning inimesed liituvad sellega ainult lootuses kergele rahale. Ratsionaalse mõtlemisega ning õiglustundega pole siin midagi tegemist!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
05.08.2014 13:24:56
|
|
|
UB kirjutas: |
Minu arvates on FB liitumine siiani vabatahtlik ning alati on võimalus ka oma konto ära kustutada. Ma ei ole küll FB kasutamistingimusi läbi lugenud, kuid kahtlustan, et seal on siiski kirjas sellised punktid, mis kaitsevad FB ning nende alusel ongi lubatud igasugune andmete kogumine ja edastamine. Juba ainuüksi see 500 € nõudmine näitab taga kasuahnust mitte õigluse tagaajamist. Praegu on tegemist lihtsalt massihüsteeriaga, mis on pastakast välja imetud ning inimesed liituvad sellega ainult lootuses kergele rahale. Ratsionaalse mõtlemisega ning õiglustundega pole siin midagi tegemist! |
Sellised "libahagid" on kasulikud Facebookile kuna võidu korral kohtunik uut ja võibolla tõsisemat menetlust ette ei võta. Tuletab meelde jutukest kus karjapoiss muudkui karjus: hunt tuleb ja hunt tuleb ning kui tegelikult tuligi siis ei uskunud teda enam mitte keegi.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
05.08.2014 22:20:04
|
|
|
FB-ga liitumisel tingimustega nõustumine ei tähenda seda, et need vastavad EU andmetöötlusseadustele.
_________________ Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.08.2014 08:57:30
|
|
|
UB kirjutas: |
Juba ainuüksi see 500 € nõudmine näitab taga kasuahnust mitte õigluse tagaajamist. Praegu on tegemist lihtsalt massihüsteeriaga, mis on pastakast välja imetud ning inimesed liituvad sellega ainult lootuses kergele rahale. |
Peaks vist ka konto tegema. Hakkab juba kerge motivatsioon tekkima.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|