psydeblo, aga ole mees, näita meile ühte? 9a jooksul pole suudetud x360 emulaatorit PCle kirjutada... nagu ma aru saan, sul on skill ja knowledge olemas, go for it...
eShelobik, mida sa lõõbid? Ei väitnud ma midagi, et skilli ja teadmisi oleks. Lihtsalt, miks ei peaks saama teha? On ju tehtud töötavaid emulaatoreid küll, millega saad x360 mänge mängida PC peal...
Nojah, veits rohkem googeldades tuli välja, et kõik need nö emulaatorid on scam-id. Siiski ei näe põhjust, et keegi ei võiks kunagi töötavat emulaatorit teha.
Ja sa ära hüppa nii palju, eShelobik.
Siiski ei näe põhjust, et keegi ei võiks kunagi töötavat emulaatorit teha.
Põhjust miks mitte teha polegi, on ainult sellised lihtlabased vabandused et liiga keeruline, liiga vähe dokumentatsiooni, liiga erinevad arhitektuurid jne.
psydeblo, lasin huvipärast tööle virtuaalmasinas. Peale alla laadimist ülteb, et on uus versioon saadaval ja saadab fileice.net saidile kus palub küsitlust täita. Tüüpiline scammeri sait - regatud 1 aastaks, 2013 esimene kirje veebis ja juba 4 versioon ja jooksutab GTA5'te? Natuke võiks loogilist mõtlemist siin kasutada. Reaalselt, on meil olemas Xenia projekt (https://github.com/benvanik/xenia) mis on viimased 4 aastat juba kestnud kuid peale ühe Arcade title 1 kaader sekundis jooksutamist pole kaugemale jõutud, rääkimata allalaetavast programmist.
Teine asi on see, et ürita aru saada, et tänu erinevatele protsessori arhitektuuridele ja toetatud käskude (RISC vs CISC) instruktsioonide vahe tähendab väga suurt jõudluse kadu saavutamaks viisakat emuleerimist, mis tähendab, et lähiajal ei tasu sellest unistadagi. Ilmselt ka mitte Xbox One peal, kui just ei hakata vanasid mänge Sony/OnLive kombel striimima konsooli. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
5a pärast jooksutavad mobiilid xbox 360 oma emudes
Aga maale tagasi tulles, siis xbox 360 maksab kasutatuna 100€ kandis, toas võiks ju nii palju ruumi olla, et emudega mässamise asemel see väike investeering teha, kui isu vanu mänge mängida. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Crimson Dragon ja Strike Suit Zero on Augustikuu GWG mängud.
Mõned päevad jäänud, et senised GWG mängud Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ja Max: The Curse of Brotherhood alla tirida. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
beastbeats, ei jõua ära oodata. Fifa ja Battlefieldi ostud jäävad ära _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
eShelobik, paar kuud subscribimist ikka väärt kui neid mänge pole, plus allahindlus uutelt mängudelt. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Minul tekib küsimus, et kas on ikka kõik uued mängud ka seal või nagu PS PLUS, et teatud mängud iga kuu.. sest seal on kirjas:
Play First – Membership in EA Access lets you experience trials of new EA games up to five days before the release date.* It starts with Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15, and Dragon Age: Inquisition, but more are on the way. If you decide to buy the game, your progress will carry over so you can pick up right where you left off.
Et nagu mismõttes... viis päeva saad varem proovida enne ostmist... tasuta nagu pole siis või? Või, mis krdima pärast ma peaks ERALDI ostma omale mängu kui kuutasu maksan, et seda tasuta nagunii saan. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
selle raha eest saan kõiki EA mänge mängida: Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15, and Dragon Age: Inquisition.
tundub mõistlik pakkumine, sest FIFA ja NBA on ju nagunii sellised mängud, mida muidu iga aasta ikka ja jälle uuesti ostad.
During the beta, gamers will have unlimited access to four great EA games: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4™, with more titles being added soon.
Kogu selle asja mõte on vananevaid mänge veel kellelegi "müüa". Fifa, NFL, on kuu-kahe kaugusel oma uue osaga.
Uusi mänge saab 5päeva varem mängida, miski piiratud aja + digitaalselt ostes 10% hinnast alla. Aasta pärast kui Fifa 16 tulemas on, saab tõenäoliselt Fifa 15 tasuta mängida:p
beastbeats, ei jõua ära oodata. Fifa ja Battlefieldi ostud jäävad ära
raudpolt USA only esiaglu
"Soon, fans of GameStop will be able to purchase their EA Access membership in local retail stores. GameStop and Amazon will also carry EA Access memberships for Xbox One gamers across Europe, as well as EB Games in Canada." _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
flake, ei ole. USA kontoga saad osta asju ka läbi Paypali (mida mina teen). Lisaks tulevad müügile poodidesse EA Access aastased pääsukaardid.
HDTanel, aitan lugemisega. Mänge lisandub juurde EA Access Vaulti, kõigi eelduste kohaselt competetive/franchise mängud millest iga aasta uus versioon. Ehk vaulti lisatakse aeg ajalt mänge ning uutelt mängudelt saad 10% alla. Mängude progress salvestatakse ja on sinu koguaeg, kui loobud subscriptionist, kaotad ligipääsu mängudele, kui uuesti subscribid jätkad sealt kust pooleli jäid. Gamerpoindid mis teenid jäävad sulle. Lisaks saad uusi mänge proovida 5 päeva enne teisi ja otsustada kas tahad neid endale osta. DLC ei kuulu Vault pakkumise alla, kuid allahindlus neile kehtib.
murdoch, uusi mänge saad mängida ikka mõni aeg hiljem kui teised selle teenuse järgi. Ehk FIFA15 pead ostma ikka kui tahad seda koos teistega mängida. Kuid paun, et antud teenus loob terve uue mängukogukonna kes hakkabki mängima natuke vanemaid mänge, seega pole tingimata see probleem kui viimast versiooni mängust mängida ei saa.
eShelobik, correct.
beastbeats, ehk sisuliselt kohad mis müüvad praegu Xbox One mänge, hakkavad ka EA Passi pakkuma.
Minu oma kõhutunne ütleb, et me näeme veel paari suuremat publisheri sarnaste pakkumistega välja tulemas. See on osa algsest Xbox One plaanist kus digitaalsed mängud reaalselt omavad lisaväärtust karbiversiooni ees. Nüüd on sul valik - tahad Online DRM'iga mänge subscribid, tahad tavalise DRM'iga mänge ostad digitaalse mängu. Ning kui tahad vahetada/edasi müüa, siis ostad karbiversiooni. Lisaks võid oma mängud laadida digitaalsed mängud kõvaketta peale ja kui sõbra poole minek on, võtad kõvaketta kaasa ja ühendad sõbra juures konsooli järgi ja logid oma kontoga sisse. Edasi saad sõbra Xboxi peal oma mänge mängida. Plaadiversiooniga saab sama triki teha (vältimaks installi vajadust, kuid siis peab plaat olema ka kaasas). GWG mängud on ka subscriptioni põhimõttega nagu EA access - kuniks subscribid on mängudele ligipääs olemas (erinevus Xbox 360 GWG pakkumusest kus mängud on igavesti sinu).
PS: Loe ka täis ülevaadet Xbox One kohta: http://www.battleit.eu/xbox-one-ulevaade/ _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Shade, viitsid sheeri kutset _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Kahjuks üks kutse vaid ja see on redeem code põhine. Ma ei tea kas see on konsooliga seotud või accoundiga. Kuna ma olen ka Preview programmi liige, siis selle raames saadeti. Keegi ehk kursis kas saab väljapoole preview programmi kutset jagada? _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Shade, sa võid alustada preview programmi kutsest _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Pead MSi poole pöörduma - mulle saadeti see kutse suht lambist MSI poolt läbi Onei _________________ GT: janrist
eShelobik, Appide alt peaks saama tõmmata "Preview Program-i"..anna seal enda nõusoleks ja sellega saadavad sulle varem Dashboard uuendusi ja nüüd ka näiteks EA Accessi..juhul kui seda mõtlesid. EA koodi ma andsin talle enda oma, kuna ise ei plaaninud kasutada.
Kirjutasin Shadele juba...ei lähe käima, varemgi sellist asja ette juhtund....pistikust väljatõmbamine ei aitand enne kui adapterist juhe välja ja tagasi...nüüd läheb 5-10 seciks käima ( surnud oli nädala, nüüd u. 5-10s ) ja siis lülitub välja taas.
ppg - läheb vahetusse ma arvan. Ei tohiks kaua aega võtta see vahetus - 1-2 päeva maks _________________ GT: janrist
virx - 2 uut forza update ka olemas juba. Nürburg on igati OK - ma ikka korra päevas üritan seda jälle lasta. Ainukene ringrada mida võib sõita vist lõpmatuseni. Mõlemad forza lisad on title updated ja tasuta _________________ GT: janrist
Uued GWG mängud alla laetud ja proovimisel? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
-FoX-, mul nagu ei loadi kauem kui eelmisel generatsioonil :S _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.