praegune kellaaeg 05.08.2025 00:22:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
warkriss
Kreisi kasutaja
|
22.07.2014 19:52:17
Kas ühendada arvutiga kodukino või Logitech kõlarid |
|
|
Tere,
sai teleka juurde muretsetud uus kodukino süsteem ning kuna vanal kõlarid täitsa töötavad, siis mõtlesin, et proovida need ühendada enda arvutiga. Mõeldud-tehtud, asi töötab, kuid praegu ma pole kindel, et kas jätta asi nii või siiski jätta ennem kasutatud logitechi kõlarid.
Mudeliteks on Logitech X230 ja Philips lx3950w.
Kodukino plussid:
-5 kõlarit (kuigi 2 tükki oleks vaid vahepeal kasutuses, sest arvutilaua ümbrusesse need ei mahuks, seega need on voodi äärtel- siis kui filmi vaadata vms)
Logitechi plussid: kompaktsemad, vähem kaabeldust, 3.5mm jack kõrvaklappide ühendamiseks (võib vahel vaja minna), ei pea eraldi mitut seadet sisse-välja lülitama
Seega mis te arvate, kummal parem sound on? Väga kõvasti mussi ei kuula, samas Logitechil oli bassikõlaril eraldi regulaator, mis on hea (kodukino videokaabliga hetkel ühendatud pole, seega heli ei saa timmida).
Logitechi oma ühendub otse telekaga (3.5 mm), kodukinosse tuleb heli hetkel toslink->adapter->koaksiaal kaudu
Ootan teie arvamusi ja nõu
Lingid:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=at&ctn=LX3950W/01
http://www.tomshardware.com/reviews/2,898-7.html
E: jäi mainimata, et arvuti on telekaga ühenduses HDMI kaudu
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevin1234
HV kasutaja
|
22.07.2014 20:25:33
|
|
|
minu arvamus on ikkagi et jäta logid arvuti külge sest hdmi kaabliga arvutist telekasse on võimalik ka heli saada
ning kodukas teleka külge
mul endal oli sama moodi , ainult mul ei olnud kodukino , olid arvuti kõllid
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
23.07.2014 00:03:03
|
|
|
Jäi mainimata, et telekat kasutan arvuti lisamonitorina, seega nad on üks komplekt seega ongi dilemma lihtsalt selles, et kumbasid kõlareid kasutada ja teine komplekt jääb siis praegu rakenduseta
E: hetkel tundub, et kodukino heli on ikka parem
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevin1234
HV kasutaja
|
24.07.2014 07:06:31
|
|
|
kõik oleneb võimsusest ja paljust muust , aga maitse asi
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|