Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Display matt-kiletamine !! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 12.07.2014 18:57:20 Display matt-kiletamine !! vasta tsitaadiga

Tere.

Kas teab keegi soovitada kohta Tartus,kust saaks osta matt-kile,millega katta läikiv display 15,6 tollisel läpal?
Ära tüütab enda kole lõust sealt vastu vahtimas icon_wink.gif
Lõunakas on läbi käidud ja seal enamus poodides ei teata universal kiledest eriti.
Olen kuulnud,et on olnud liikvel 17 tolline kile,mille ise parajaks lõigata saab.
Sai soetatud samuti 2 x 8,2 tolline universaalne kile,kuid ostes polnud kuskilt võimalik välja lugeda,kas on matt või läikiv..raibe osutus aga läikivaks.
Sada aastat tagasi sai ühel läpal nii kaks kiled kokku sobitatud ning asi toimis kenasti.

Oleksin väga tänulik,kui keegi jagab hääd infi icon_smile.gif
Tänud ette.

pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.07.2014 19:37:34 vasta tsitaadiga

Eesti kohta ei oska öelda aga ehk tasub hiinast tellida? 3€ maksab: http://www.ebay.com/itm/1Pcs-Laptop-15-6-WideScreen-LCD-Screen-Matte-Protector-Cover-Guard-16-9-HK-/400694521663?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4b412f3f
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 13.07.2014 09:55:56 vasta tsitaadiga

Ehk siiski leidub siin midagi?
Nisama vist ei räägita ilmselt,et on olnud liikvel icon_wink.gif

Revilo
HV kasutaja

sõnum 20.07.2014 16:36:50 vasta tsitaadiga

Huvipärast küsiks, et kas on kvaliteedivahe ka kui matt finishinguga ekraani ostad või siis ise paned anti-glarei kile? Kilega on küll lisaks ekraan kaitstud kriimustuste vastu aga kas anti-glare negatiivne tuhmus efekt tuleb sellega rohkem välja?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 20.07.2014 16:44:51 vasta tsitaadiga

Revilo kirjutas:
Huvipärast küsiks, et kas on kvaliteedivahe ka kui matt finishinguga ekraani ostad või siis ise paned anti-glarei kile? Kilega on küll lisaks ekraan kaitstud kriimustuste vastu aga kas anti-glare negatiivne tuhmus efekt tuleb sellega rohkem välja?

Vahe jääb ehk selline,et teravus jääb pisut tagasihoidlikumaks,kuid mitte oluliselt. icon_wink.gif
Tähtis on mulle mitte jätta displeile kile alla.

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 21.07.2014 21:32:23 vasta tsitaadiga

ise kasutanud antiglare kilet, alguses ei märganud väga vahet aga aina rohkem hakkasin ajapikku märkama seda, ning kui lõpuks maha võtsin olin väga meeldivalt üllatunud, kui hea pilt ekraanil järsku. Et ei soovitaks tegelikult, sülearvuti ekraan nkn erilist kaitset ei vaja enamasti
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 22.07.2014 13:17:26 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
ise kasutanud antiglare kilet, alguses ei märganud väga vahet aga aina rohkem hakkasin ajapikku märkama seda, ning kui lõpuks maha võtsin olin väga meeldivalt üllatunud, kui hea pilt ekraanil järsku. Et ei soovitaks tegelikult, sülearvuti ekraan nkn erilist kaitset ei vaja enamasti

Mul tegelt rohkem see mure,et läigib oma lõust vastu ja see eriti päikesepaistelise ilmaga.

Revilo
HV kasutaja

sõnum 29.07.2014 23:00:57 vasta tsitaadiga

Mnjah mul ka nüüd anti-glare ekraaniga läpakas ja peab ütlema, et glossy ekraan võib küll tsipa ilusam olla aga mitte väga praktiline valik. Kunagi vana glossy ekraaniga läpakaga otsitud sobivaid kraade kasutamiseks, et valgus valesti peale ei langeks, uuega pole probleemi. Muidugi kui see kile töötab samahästi kui päris anti-glare ekraan siis pole probleemi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Display matt-kiletamine !!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.