praegune kellaaeg 17.06.2025 19:45:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
12.07.2014 18:57:20
Display matt-kiletamine !! |
|
|
Tere.
Kas teab keegi soovitada kohta Tartus,kust saaks osta matt-kile,millega katta läikiv display 15,6 tollisel läpal?
Ära tüütab enda kole lõust sealt vastu vahtimas
Lõunakas on läbi käidud ja seal enamus poodides ei teata universal kiledest eriti.
Olen kuulnud,et on olnud liikvel 17 tolline kile,mille ise parajaks lõigata saab.
Sai soetatud samuti 2 x 8,2 tolline universaalne kile,kuid ostes polnud kuskilt võimalik välja lugeda,kas on matt või läikiv..raibe osutus aga läikivaks.
Sada aastat tagasi sai ühel läpal nii kaks kiled kokku sobitatud ning asi toimis kenasti.
Oleksin väga tänulik,kui keegi jagab hääd infi
Tänud ette.
_________________ Ma olen telekas. |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
13.07.2014 09:55:56
|
|
|
Ehk siiski leidub siin midagi?
Nisama vist ei räägita ilmselt,et on olnud liikvel
|
tagasi üles |
|
 |
Revilo
HV kasutaja
|
20.07.2014 16:36:50
|
|
|
Huvipärast küsiks, et kas on kvaliteedivahe ka kui matt finishinguga ekraani ostad või siis ise paned anti-glarei kile? Kilega on küll lisaks ekraan kaitstud kriimustuste vastu aga kas anti-glare negatiivne tuhmus efekt tuleb sellega rohkem välja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
20.07.2014 16:44:51
|
|
|
Revilo kirjutas: |
Huvipärast küsiks, et kas on kvaliteedivahe ka kui matt finishinguga ekraani ostad või siis ise paned anti-glarei kile? Kilega on küll lisaks ekraan kaitstud kriimustuste vastu aga kas anti-glare negatiivne tuhmus efekt tuleb sellega rohkem välja? |
Vahe jääb ehk selline,et teravus jääb pisut tagasihoidlikumaks,kuid mitte oluliselt.
Tähtis on mulle mitte jätta displeile kile alla.
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
21.07.2014 21:32:23
|
|
|
ise kasutanud antiglare kilet, alguses ei märganud väga vahet aga aina rohkem hakkasin ajapikku märkama seda, ning kui lõpuks maha võtsin olin väga meeldivalt üllatunud, kui hea pilt ekraanil järsku. Et ei soovitaks tegelikult, sülearvuti ekraan nkn erilist kaitset ei vaja enamasti
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
22.07.2014 13:17:26
|
|
|
silver010 kirjutas: |
ise kasutanud antiglare kilet, alguses ei märganud väga vahet aga aina rohkem hakkasin ajapikku märkama seda, ning kui lõpuks maha võtsin olin väga meeldivalt üllatunud, kui hea pilt ekraanil järsku. Et ei soovitaks tegelikult, sülearvuti ekraan nkn erilist kaitset ei vaja enamasti |
Mul tegelt rohkem see mure,et läigib oma lõust vastu ja see eriti päikesepaistelise ilmaga.
|
tagasi üles |
|
 |
Revilo
HV kasutaja
|
29.07.2014 23:00:57
|
|
|
Mnjah mul ka nüüd anti-glare ekraaniga läpakas ja peab ütlema, et glossy ekraan võib küll tsipa ilusam olla aga mitte väga praktiline valik. Kunagi vana glossy ekraaniga läpakaga otsitud sobivaid kraade kasutamiseks, et valgus valesti peale ei langeks, uuega pole probleemi. Muidugi kui see kile töötab samahästi kui päris anti-glare ekraan siis pole probleemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|