Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 17.07.2014 10:05:28 vasta tsitaadiga

Endale üldse ei meeldi väga sellised väikesed mapid ning kus rasketehnikat mängus pole. Pole päris see BF tunne. Üleüldse BF4 ei tõmba eriti mängima. :/
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.07.2014 10:57:17 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Endale üldse ei meeldi väga sellised väikesed mapid ning kus rasketehnikat mängus pole. Pole päris see BF tunne. Üleüldse BF4 ei tõmba eriti mängima. :/

BF seeria lõpetab puhtal kujul konsoolidele mõeldud mänguna. Kunagisest revolutsioonilisest BF1942'st on järel vaid märg unenägu.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Jewman
HV vaatleja

sõnum 17.07.2014 11:39:30 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:

Maitse asi - mul on tegelikult näiteks üldse kopp ees igasugustest ülimalt suurtest levelitest ja tankidega mööda neid kaarte kihutamisest etc ja tahaks nautida mõnusat urban infantry lahingut - nii et ei saaks pärast igat minutit surma läbi tanki või soomuki shelli - mida Dragons Teeth ka pakub. Bulldog Assault Rifle on ikka korralik niiduk tõesti nagu keegi mainis siin - lemmik relv seni uutest relvadest.
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 17.07.2014 12:07:06 vasta tsitaadiga

Jewman kirjutas:
Siim159 kirjutas:

Maitse asi - mul on tegelikult näiteks üldse kopp ees igasugustest ülimalt suurtest levelitest ja tankidega mööda neid kaarte kihutamisest etc ja tahaks nautida mõnusat urban infantry lahingut - nii et ei saaks pärast igat minutit surma läbi tanki või soomuki shelli - mida Dragons Teeth ka pakub. Bulldog Assault Rifle on ikka korralik niiduk tõesti nagu keegi mainis siin - lemmik relv seni uutest relvadest.

Vaata bf3-l said seda kõike ise muuta mapid teha väiksemaks ja tehnikast loobuda aga proovi sa bf4-s mape suuremaks venitada.

Selline küsimus kuidas saab keeli muuta? Ostsin multi keelse mängu aga audio all vaid inglise keele võimalus?

parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2014 12:09:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Vaata bf3-l said seda kõike ise muuta mapid teha väiksemaks ja tehnikast loobuda aga proovi sa bf4-s mape suuremaks venitada.

DAFUQ?

renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 17.07.2014 14:18:33 vasta tsitaadiga

Siim, peaksid ehk world of tanks teemasse üle kolima kui arvad et infantry battle on ebaoluline.
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 17.07.2014 14:34:32 vasta tsitaadiga

Mismoodi sa saad võrrelda Word of Tanksi BF-ga? Ega see, et mulle meeldib, et mängus oleks ka rasketehnika, ei tähenda, et terve mäng käiski vaid rasketehnika läbi. Ja siiski, enamasti on sellised mapid, kus rasketehnikat pole, väikesed. Ka see minu jaoks jällegi miinuseks.
Aga jah, kahju, et BF-ga on seda teed mindud nagu on... Vana (õiget) BF-i enam loota ei ole mõtet, selle aeg on läbi saanud.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 17.07.2014 17:39:00 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Mismoodi sa saad võrrelda Word of Tanksi BF-ga? Ega see, et mulle meeldib, et mängus oleks ka rasketehnika, ei tähenda, et terve mäng käiski vaid rasketehnika läbi. Ja siiski, enamasti on sellised mapid, kus rasketehnikat pole, väikesed. Ka see minu jaoks jällegi miinuseks.
Aga jah, kahju, et BF-ga on seda teed mindud nagu on... Vana (õiget) BF-i enam loota ei ole mõtet, selle aeg on läbi saanud.

Proovi arma seeriast midagi, seal mapid open world ning kõike muud,
Aga seal läheb aasta aega õpimiseks. Siia alles aru saama et midagi paremat ei ole toodetud veel icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 17.07.2014 18:11:01 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:

Kui sa lugeda oskad, siis ta soovitas sul ümber kolida ja ei võrrelnud seda bf4-ga.
Ma eriti ei viitsi seda buldog relva lahti mängida.
Võtaks mul liiga kaua aega.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 17.07.2014 18:18:29 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Siim159 kirjutas:

Kui sa lugeda oskad, siis ta soovitas sul ümber kolida ja ei võrrelnud seda bf4-ga.

Sama hästi ma võin siis hakata siin soovitama infantry only mode'i "fännidele" COD-i teemat või?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 17.07.2014 18:52:34 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui 30ne killi saamine üle jõu käib, siis ikka äkki pole FPS-id sinule icon_biggrin.gif

aht0
HV veteran

sõnum 17.07.2014 21:49:16 vasta tsitaadiga

Jewman kirjutas:
Siim159 kirjutas:
Väga palju variante on. Alustades draiveritest ning lõpetades mingites pisiasjades. Kui aga probleem nüüd just esile tulnud, siis võid proovida ka reinstalli.

Mäng oli uninstalled - just panin ta peale üle circa poole aasta. Draivereid uuendasin alles hiljuti, proovin uuesti.

Igatahes mäng laeb ära, serverisse saan sisse ja kui classi/relvi saan valida, siis ta üleüldse ei kuva neid miskipärast ja pärast deployed saan ehk 3-4 sekundit mängida ning "Game has stopped working".

OSi pole viitsinud uuesti installida (format jms) aga emaplaadi ja graafikadraivereid vahetatud nii üles kui alla + mäng liikunud tava SATA pealt SAS raid0'le ja ka sata SSD peale (reinstall, mitte lihtsalt kopeerimine). Samuti PB'd reinstallitud ca10 ringi. Ei mingit vahet. Eks mingi aeg tuleb ka formaat ja peale seda proovin BF4 uuesti. Seni piisab BF3'st

SSD osutus pigem piduriks. BF3 pelamise samal ajal samalt kettalt Calibre e-raamatutega majandades tekkisid mängu nähtused nagu relvade kadumine "equippimise" momendil (mõneks sekundiks), killcam ei suutnud kuvada osi andmeid jne. icon_rolleyes.gif Raamatutega majandas (kümnete tuhandete failide vahel siiberdamine) muidugi suts kiiremini
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 17.07.2014 22:17:57 vasta tsitaadiga

aht0, Mul on OS ja BF4 sama ketta(barracuda) peal ja pahatihti on: relvad, osa textuure, heli jms mapi alguses m6ne aja n2htamatud voi osaliselt tummad.... peale p6gusat hetke tulevad need pauguga esitusele ja m2ng läheb korda. Samas m2ngu loading toimub m6istliku kiirusega ja olen uues mapis v6rreldes teistega suht kohe sees ning saan omale tehnikat valida.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 17.07.2014 22:33:19 vasta tsitaadiga

Teistel ka esineb Dragons Theeth mappidel FPS droppe ? Muudel mappidel stabiilne 60, Dragons Theethi omadel kukub vahest 30-40 kanti
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.07.2014 22:35:32 vasta tsitaadiga

Problem contacting EA Login, please try again in a while selline kala siis
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 17.07.2014 22:39:27 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Problem contacting EA Login, please try again in a while selline kala siis

Sama siin...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 17.07.2014 23:10:09 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui 30ne killi saamine üle jõu käib, siis ikka äkki pole FPS-id sinule icon_biggrin.gif

FPS-id on nagu teisi mänge ka. Mulle meeldivad rohkem teistsugused. Kus pole lennukeid ja koptereid ja muid asjandusi. Ja palju mõtlema ei pea kuidas sihtida.
Samas on minujaoks ka bf4 kaardid liiga suured. Ma mängin sellistes 10 matsi serveris.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 18.07.2014 11:26:24 vasta tsitaadiga

Selline küsimus kuidas saab bf4 keelt muuta? ostsin multi keelse ja soov vene keelseks teha. Aga audio all vaid valik englis, või saab seda kuidagi teisiti muuta?
aht0
HV veteran

sõnum 18.07.2014 14:20:01 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
aht0, Mul on OS ja BF4 sama ketta(barracuda) peal ja pahatihti on: relvad, osa textuure, heli jms mapi alguses m6ne aja n2htamatud voi osaliselt tummad.... peale p6gusat hetke tulevad need pauguga esitusele ja m2ng läheb korda. Samas m2ngu loading toimub m6istliku kiirusega ja olen uues mapis v6rreldes teistega suht kohe sees ning saan omale tehnikat valida.

probleem on selles et peale 8 juuli pätsu ei saa BF4-a üldse liikuma, vahet pole kus kettal see asub. Isegi mängusisesed menüüd reageerivad min. 30seki hilinemisega.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 18.07.2014 17:44:46 vasta tsitaadiga

kauemgi veel reageerivad.
Lisakas sellele kõigele ajavad meeskonnakaaslased s*ta tõsiselt keema kui tulevad ja su lihtalt maha lasevad. Lähed küsima milles asi. miks nii tegid? saad vastuseks sa sõitsid must üle autoga. wtfck nagu.. pole autot puutunudki veel vähem sõitnud. peale pikemat vestlust siis tuleb umbes ah noh ei olnud vist jah sina. Sry, tra pangu põlema ennast sellised tyrklased.

Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 18.07.2014 20:00:22 vasta tsitaadiga

Huh ma ei mäletagi mitu tundi BF3's läks, et kõik mapid selgeks saada :s tükk aega tuleb instinkti järgi mängida icon_lol.gif
aga elu ca 5. match (TDM) sain snaipriga 22-6, ehk varasemad FPS kogemused veidike tulevad ikka kasuks ka thumbs_up.gif nüüd nädalavahetusel aega veidi nolada jälle icon_cool.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 19.07.2014 00:23:25 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

OT
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 20.07.2014 15:05:04 vasta tsitaadiga

Aru ma ei saa.Mul on premium aga ei lase Dragonit tõmmata.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
dRifteR
HV kasutaja

sõnum 20.07.2014 15:23:07 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Aru ma ei saa.Mul on premium aga ei lase Dragonit tõmmata.

Ehk aitab:
tsitaat:
If you're unable to download the Dragon's Teeth Expansion on the PC and you have Premium membership, do the following:
Right Click BF4 under your My Games section > View Game Details
Under the Expansions Section you should see BF4 Dragon's Teeth. Click it > Download.
If it's shaded out, not allowing you to click Download, Exit your Origin Client entirely
Right Click the Origin Client in your Taskbar > Exit
Re-start the client and repeat the process above...it should now be available.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 20.07.2014 16:18:23 vasta tsitaadiga

kellekil ka game statistics engine maas?

Vaatan et veel rahval sama probleem.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.