Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
17.07.2014 10:05:28
|
|
|
Endale üldse ei meeldi väga sellised väikesed mapid ning kus rasketehnikat mängus pole. Pole päris see BF tunne. Üleüldse BF4 ei tõmba eriti mängima. :/
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
17.07.2014 10:57:17
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Endale üldse ei meeldi väga sellised väikesed mapid ning kus rasketehnikat mängus pole. Pole päris see BF tunne. Üleüldse BF4 ei tõmba eriti mängima. :/ |
BF seeria lõpetab puhtal kujul konsoolidele mõeldud mänguna. Kunagisest revolutsioonilisest BF1942'st on järel vaid märg unenägu.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jewman
HV vaatleja
|
17.07.2014 11:39:30
|
|
|
Endale üldse ei meeldi väga sellised väikesed mapid ning kus rasketehnikat mängus pole. Pole päris see BF tunne. Üleüldse BF4 ei tõmba eriti mängima. :/ |
Maitse asi - mul on tegelikult näiteks üldse kopp ees igasugustest ülimalt suurtest levelitest ja tankidega mööda neid kaarte kihutamisest etc ja tahaks nautida mõnusat urban infantry lahingut - nii et ei saaks pärast igat minutit surma läbi tanki või soomuki shelli - mida Dragons Teeth ka pakub. Bulldog Assault Rifle on ikka korralik niiduk tõesti nagu keegi mainis siin - lemmik relv seni uutest relvadest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aim17
HV kasutaja
|
17.07.2014 12:07:06
|
|
|
Jewman kirjutas: |
Maitse asi - mul on tegelikult näiteks üldse kopp ees igasugustest ülimalt suurtest levelitest ja tankidega mööda neid kaarte kihutamisest etc ja tahaks nautida mõnusat urban infantry lahingut - nii et ei saaks pärast igat minutit surma läbi tanki või soomuki shelli - mida Dragons Teeth ka pakub. Bulldog Assault Rifle on ikka korralik niiduk tõesti nagu keegi mainis siin - lemmik relv seni uutest relvadest. |
Vaata bf3-l said seda kõike ise muuta mapid teha väiksemaks ja tehnikast loobuda aga proovi sa bf4-s mape suuremaks venitada.
Selline küsimus kuidas saab keeli muuta? Ostsin multi keelse mängu aga audio all vaid inglise keele võimalus?
_________________ Battlelog: eesti38 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
17.07.2014 12:09:12
|
|
|
tsitaat: |
Vaata bf3-l said seda kõike ise muuta mapid teha väiksemaks ja tehnikast loobuda aga proovi sa bf4-s mape suuremaks venitada.
|
DAFUQ?
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
17.07.2014 14:18:33
|
|
|
Siim, peaksid ehk world of tanks teemasse üle kolima kui arvad et infantry battle on ebaoluline.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.07.2014 14:34:32
|
|
|
Mismoodi sa saad võrrelda Word of Tanksi BF-ga? Ega see, et mulle meeldib, et mängus oleks ka rasketehnika, ei tähenda, et terve mäng käiski vaid rasketehnika läbi. Ja siiski, enamasti on sellised mapid, kus rasketehnikat pole, väikesed. Ka see minu jaoks jällegi miinuseks.
Aga jah, kahju, et BF-ga on seda teed mindud nagu on... Vana (õiget) BF-i enam loota ei ole mõtet, selle aeg on läbi saanud.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
17.07.2014 17:39:00
|
|
|
Mismoodi sa saad võrrelda Word of Tanksi BF-ga? Ega see, et mulle meeldib, et mängus oleks ka rasketehnika, ei tähenda, et terve mäng käiski vaid rasketehnika läbi. Ja siiski, enamasti on sellised mapid, kus rasketehnikat pole, väikesed. Ka see minu jaoks jällegi miinuseks.
Aga jah, kahju, et BF-ga on seda teed mindud nagu on... Vana (õiget) BF-i enam loota ei ole mõtet, selle aeg on läbi saanud. |
Proovi arma seeriast midagi, seal mapid open world ning kõike muud,
Aga seal läheb aasta aega õpimiseks. Siia alles aru saama et midagi paremat ei ole toodetud veel
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
17.07.2014 18:11:01
|
|
|
Aga jah, kahju, et BF-ga on seda teed mindud nagu on... Vana (õiget) BF-i enam loota ei ole mõtet, selle aeg on läbi saanud. |
Kui sa lugeda oskad, siis ta soovitas sul ümber kolida ja ei võrrelnud seda bf4-ga.
Ma eriti ei viitsi seda buldog relva lahti mängida.
Võtaks mul liiga kaua aega.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.07.2014 18:18:29
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Kui sa lugeda oskad, siis ta soovitas sul ümber kolida ja ei võrrelnud seda bf4-ga.
Ma eriti ei viitsi seda buldog relva lahti mängida.
Võtaks mul liiga kaua aega. |
Sama hästi ma võin siis hakata siin soovitama infantry only mode'i "fännidele" COD-i teemat või?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.07.2014 21:49:16
|
|
|
Jewman kirjutas: |
Väga palju variante on. Alustades draiveritest ning lõpetades mingites pisiasjades. Kui aga probleem nüüd just esile tulnud, siis võid proovida ka reinstalli. |
Mäng oli uninstalled - just panin ta peale üle circa poole aasta. Draivereid uuendasin alles hiljuti, proovin uuesti.
Igatahes mäng laeb ära, serverisse saan sisse ja kui classi/relvi saan valida, siis ta üleüldse ei kuva neid miskipärast ja pärast deployed saan ehk 3-4 sekundit mängida ning "Game has stopped working". |
OSi pole viitsinud uuesti installida (format jms) aga emaplaadi ja graafikadraivereid vahetatud nii üles kui alla + mäng liikunud tava SATA pealt SAS raid0'le ja ka sata SSD peale (reinstall, mitte lihtsalt kopeerimine). Samuti PB'd reinstallitud ca10 ringi. Ei mingit vahet. Eks mingi aeg tuleb ka formaat ja peale seda proovin BF4 uuesti. Seni piisab BF3'st
SSD osutus pigem piduriks. BF3 pelamise samal ajal samalt kettalt Calibre e-raamatutega majandades tekkisid mängu nähtused nagu relvade kadumine "equippimise" momendil (mõneks sekundiks), killcam ei suutnud kuvada osi andmeid jne. Raamatutega majandas (kümnete tuhandete failide vahel siiberdamine) muidugi suts kiiremini
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
17.07.2014 22:17:57
|
|
|
aht0, Mul on OS ja BF4 sama ketta(barracuda) peal ja pahatihti on: relvad, osa textuure, heli jms mapi alguses m6ne aja n2htamatud voi osaliselt tummad.... peale p6gusat hetke tulevad need pauguga esitusele ja m2ng läheb korda. Samas m2ngu loading toimub m6istliku kiirusega ja olen uues mapis v6rreldes teistega suht kohe sees ning saan omale tehnikat valida.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
battlear
HV kasutaja

|
17.07.2014 22:33:19
|
|
|
Teistel ka esineb Dragons Theeth mappidel FPS droppe ? Muudel mappidel stabiilne 60, Dragons Theethi omadel kukub vahest 30-40 kanti
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.07.2014 22:35:32
|
|
|
Problem contacting EA Login, please try again in a while selline kala siis
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
battlear
HV kasutaja

|
17.07.2014 22:39:27
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Problem contacting EA Login, please try again in a while selline kala siis |
Sama siin...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
17.07.2014 23:10:09
|
|
|
FPS-id on nagu teisi mänge ka. Mulle meeldivad rohkem teistsugused. Kus pole lennukeid ja koptereid ja muid asjandusi. Ja palju mõtlema ei pea kuidas sihtida.
Samas on minujaoks ka bf4 kaardid liiga suured. Ma mängin sellistes 10 matsi serveris.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aim17
HV kasutaja
|
18.07.2014 11:26:24
|
|
|
Selline küsimus kuidas saab bf4 keelt muuta? ostsin multi keelse ja soov vene keelseks teha. Aga audio all vaid valik englis, või saab seda kuidagi teisiti muuta?
_________________ Battlelog: eesti38 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
18.07.2014 14:20:01
|
|
|
busta kirjutas: |
aht0, Mul on OS ja BF4 sama ketta(barracuda) peal ja pahatihti on: relvad, osa textuure, heli jms mapi alguses m6ne aja n2htamatud voi osaliselt tummad.... peale p6gusat hetke tulevad need pauguga esitusele ja m2ng läheb korda. Samas m2ngu loading toimub m6istliku kiirusega ja olen uues mapis v6rreldes teistega suht kohe sees ning saan omale tehnikat valida. |
probleem on selles et peale 8 juuli pätsu ei saa BF4-a üldse liikuma, vahet pole kus kettal see asub. Isegi mängusisesed menüüd reageerivad min. 30seki hilinemisega.
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
18.07.2014 17:44:46
|
|
|
kauemgi veel reageerivad.
Lisakas sellele kõigele ajavad meeskonnakaaslased s*ta tõsiselt keema kui tulevad ja su lihtalt maha lasevad. Lähed küsima milles asi. miks nii tegid? saad vastuseks sa sõitsid must üle autoga. wtfck nagu.. pole autot puutunudki veel vähem sõitnud. peale pikemat vestlust siis tuleb umbes ah noh ei olnud vist jah sina. Sry, tra pangu põlema ennast sellised tyrklased.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
18.07.2014 20:00:22
|
|
|
Huh ma ei mäletagi mitu tundi BF3's läks, et kõik mapid selgeks saada :s tükk aega tuleb instinkti järgi mängida
aga elu ca 5. match (TDM) sain snaipriga 22-6, ehk varasemad FPS kogemused veidike tulevad ikka kasuks ka nüüd nädalavahetusel aega veidi nolada jälle
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
20.07.2014 15:05:04
|
|
|
Aru ma ei saa.Mul on premium aga ei lase Dragonit tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
dRifteR
HV kasutaja
|
20.07.2014 15:23:07
|
|
|
jeanman kirjutas: |
Aru ma ei saa.Mul on premium aga ei lase Dragonit tõmmata. |
Ehk aitab:
tsitaat: |
If you're unable to download the Dragon's Teeth Expansion on the PC and you have Premium membership, do the following:
Right Click BF4 under your My Games section > View Game Details
Under the Expansions Section you should see BF4 Dragon's Teeth. Click it > Download.
If it's shaded out, not allowing you to click Download, Exit your Origin Client entirely
Right Click the Origin Client in your Taskbar > Exit
Re-start the client and repeat the process above...it should now be available. |
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
20.07.2014 16:18:23
|
|
|
kellekil ka game statistics engine maas?
Vaatan et veel rahval sama probleem.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |