Ütleks sellele nii, et tegelt võinuks selle juba kõvasti varem välja tuua näiteks koos PS4&X1 launchiga või kuu paar peale nende launchi , ning mäng oleks korralik hitt olnud.
Aga, ka nüüd leidub raudselt palju fänne kes ostavad next gen versiooni ning usun , et ka paljud pole PS3-X360 versioone omanud , oodates next gen või pc peale.
Ise plaanin osta, kuid oleneb mis hinnaga tuleb, loodan mingit head diili leida, sest päris £50 ei kavatse "uuendatud" mängu eest välja käia. Niigi the last of us tuleb remake ja preorder tehtud, mingi £35 vist sai.
Pigem küsiks, millal GTA VI tuleb ja kas saab masinate deformeerumise tagasi?!? _________________
Ütleks sellele nii, et tegelt võinuks selle juba kõvasti varem välja tuua näiteks koos PS4&X1 launchiga või kuu paar peale nende launchi , ning mäng oleks korralik hitt olnud.
Ma ka aru ei saa. Mängu portimine uutele süsteemidele on ju samalihtne kui "Build" nupu vajutamine kuskil süsteemis. _________________
Eks neil ole mingi kokkulepe konsoolitootjatega või on see parem mudel teenimiseks vms. Eelnevate GTA-dega sama asi ju.
eks see pigem äriliselt välja mõeldud skeem olegi, kui mäng teenis kõvat kasumit vanade konsoolidega, siis aasta hiljem välja lastud mäng uuele generatsioonile + arvuti variant teenib neile veelgi rohkem juurde vähese vaevaga. Ma isegi plaanin endale osta PS4 varianti, kuigi olen mänginud juba läbi paar korda. Mäng lihtsalt meeldib väga ja tahaks veel parema graafikaga
Parem moodus ka mängu värskemana hoida. Muidu kui kõik ühe jorinaga välja lastakse, võib kaduda mängu vastu huvi kiiremini ära. Ning sellises olukorras, kus enne konsoolidele ja siis PC-le (ning hetkel ka next gen konsoolidele), siis on palju inimesi, kes polegi ise mänginud veel GTA V-te, vaid ootavadki kuni tuleb PC-le ja uutele konsoolidele. Nii et need, kes pole GTA V-ga kätt veel valgeks saanudki, on tegelikult üsna palju. Eriti veel praeguses olukorras, kus ei nähtud mõtet vanarauda (vanu konsoole) osta ainuüksi GTA V pärast.
Mdea mina enam 50 euri Gta 5-le ei pane:D ps3-l juba olemas.. ps4 olemas Kui ei oleks varem ps3-le ostnud ss ostaks ps4-le Loodestavasti ps4-l pole neid Connectimis probleeme multiplayeris
Mdea mina enam 50 euri Gta 5-le ei pane:D ps3-l juba olemas.. ps4 olemas Kui ei oleks varem ps3-le ostnud ss ostaks ps4-le Loodestavasti ps4-l pole neid Connectimis probleeme multiplayeris
PS3-l olemas mäng , PS4 olemas , aga mängu ei taha osta. Kuigi loodad , et connectimis probleeme pole ... Mis vahet sel siis on , kas on probleeme või ei ,kui mängu ei osta
Müüsin Amazonis ps3 special edt. pea 50 naelaga ära. Saabki PS4 peale ära võtta.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
tere
Oskab keegi ehk aidata
Hakates mängima gta-d ,siis lööb ette kirja : you have not signed in. You will need to sign in to save your progress and to be awarded achievements .Do you want to sign in now ?
Kuigi olen oma kasutaja sees ,aga mängida ei lase .
Teisi mänge onlines mängida saab .
Oleks tänulik kui keegi oskaks aidata
Olen seda päris pikalt mänginud ,aga lihtsalt järsku enam ei saa sisse ..
Ei mõista milles asi võib olla
Ma arvan et sa pead Social Clubi minema, sealt sisse logima. Ning settingute alt (hammasratta märk) -> Linked accounts sealt ära linkima enda konsooli kontoga.
ma ei tea kas keegi maininud siin juba,kuid gta 5 tuleb 31 detsember välja.
Amazon ja paljud kohad on kuupäeva taha visanud .
This item will be released on December 31, 2014 _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
Ja muidugi mingite poodide määratud release tähtaegu uskuda... Release kuupäeva ei ole teada veel. Kinnitatud on, et see "fall" (ehk sügis?).
Kle esiteks räägitakse normaalselt sinuga,võiksid sama teha. Teiseks Rockstar on amazoniga koostöös samatmoodi nagu sony nii et kui amazon lükkas 31 kuupäevaks siis tõenäoliselt tuleb 31.Oleks ju tore wms ? _________________ PSN: Happy-Gamings
Ja muidugi mingite poodide määratud release tähtaegu uskuda... Release kuupäeva ei ole teada veel. Kinnitatud on, et see "fall" (ehk sügis?).
Kle esiteks räägitakse normaalselt sinuga,võiksid sama teha. Teiseks Rockstar on amazoniga koostöös samatmoodi nagu sony nii et kui amazon lükkas 31 kuupäevaks siis tõenäoliselt tuleb 31.Oleks ju tore wms ?
Natukene taibukamad interneti kasutajad saavad aru, et see 31. detsember on tavapärane kohatäitja olukordades, kui konkreetne kuupäev pole veel avalikustatud. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
algul amazon pani 28 octoober ja muutis 31 detsembri peale kiirelt ümber . eks näis.ennegi on amazon õige kuupäeva välja reetnud ja kiirelt ümber muutnud _________________ PSN: Happy-Gamings
viimati muutis dreadlock 07.07.2014 18:46:39, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.