Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
07.07.2014 13:05:35
Tulevikutrend: Tele2 tegi esimese paketi, milles maksab vaid internet ja helistamine ning sõnumid on tasuta |
|
|
link :: TELE2
PRESSITEADE - Tele2 hakkab müüma esimest sidelahendust, millega inimene maksab vaid kasutatud interneti eest ning helistamise ja sõnumite mahupiiranguid pole.
Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on just sellised paketid valdkonna tulevik. “Kuna kõneside liigub tänapäeval üle sama võrgu kui mobiilne internet, siis piisabki ühest tariifist kõigi teenuste eest. “Uue paketiga võib helistada minutite pärast muretsemata ja selle eest ei tule mingit lisatasu,” ütles Aron.
Tele2 multipakett sisaldab 11,49-eurose kuutasu eest piiramatult kõnesid ning SMS-sõnumeid ja 2GB ilma kiirusepiiranguteta internetti. Internetimahu täitudes maksab lisagigabait vastavalt kasutusele 1,74 eurot, mis on soodsaim interneti hind turul. Paketti hakatakse müüma nii ettevõtte olemasolevatele kui uutele eraklientidele.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
07.07.2014 13:19:36
|
|
|
Peab ikka päevast-päeva, tundide viisi päevas rääkima telefoniga, et see pakett kasulikuks osutuks. 2GB on tänapäeval naeruväärne. Mul on ainuüksi Spotify lühikese ajaga 2GB kulutanud. Mida kõike ka rumalatele inimestele välja ei mõelda.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.07.2014 13:26:48
|
|
|
Soodsam on ta kindlasti Tele2-le, saab kena kopika teenida.
Hetkel maksan 30 giga neti eest 4.99€ kuus neile (mingi iidvana pakett). Selle paketiga taoks lõdvalt iga kuu 60.21€ (eeldades, et 30 giga ära kasutan)
Tuimalt miski 1200% hinnatõus oleks
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
07.07.2014 13:40:59
|
|
|
Tegu siiski kampaaniaga.
tsitaat: |
Kampaanias osalevad Tele2 uued ja olemasolevad erakliendid, kes soetavad Tele2-st Kampaania perioodil Nokia Lumia 635 või Samsung i8260 Galaxy Core telefoni koos Multipaketiga |
Source: http://intra.tele2.ee/multipakett/ > kampaania tingimused
viimati muutis heretic666 07.07.2014 13:46:10, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.07.2014 13:42:31
|
|
|
Idee on õige, kuigi sellega on juba mitu aastat hiljaks jäädud, aga marketingiosakonna pastakast imetud maksustamiskord on küll naeruväärne. 11,49 miinimumarve sellise asja eest? Pange 2€ miinimum (selle eest "hooldab" abonementi kuu aega küll), milles 1 giga sees ja iga lisagiga lisab siis 1,74 (kui te tasuvusprognoosiga tõesti just sellise numbri leidsite) ja rahvas tuleb. Eeldusel, et paketti kasutatakse vaid telefonis ja youtube/spotify pidevalt ei jookse, muidugi.
Aga vähemalt on ots lahti tehtud ja küll konkurents asjad paika loksutab.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
07.07.2014 14:43:04
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
Peab ikka päevast-päeva, tundide viisi päevas rääkima telefoniga, et see pakett kasulikuks osutuks. 2GB on tänapäeval naeruväärne. Mul on ainuüksi Spotify lühikese ajaga 2GB kulutanud. Mida kõike ka rumalatele inimestele välja ei mõelda. |
Mulle piisaks miski 500mb - 1GB netist kuus, kuna ma ei kasuta spotify ja sarnaseid programme.
Uuendusi laen ka kodus wifi-s olles.
Samas jälle on ikka jube kirves 12 euro kuus maksta 2GB neti eest ja siis räägivad, et kõned ja sms on tasuta
Mul telefonis on miski 4GB muusikat vist kokku ja sellest piisab küll. Eriti kui ma kuulan muusikat mõni kord kuus, mõne tunni heal juhul.
1GB juurde 1,79euro on ka kallis, kui võrrelda EMT-s on 1GB 1 euro.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|