Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 285, 286, 287  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
silks
HV kasutaja
silks

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2014 05:41:23 vasta tsitaadiga

Plaanis lcd suur telekas saata sama teenuse kaudu, tea kas jääb elllu türilt tallinna?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 21.06.2014 09:12:29 vasta tsitaadiga

Laizk, su endine tööandja? (tänases lehes)

Spoiler Spoiler Spoiler

aga äkki Atonen surus mingi tehingu läbi, et DHL üleüldse oma pakid Onania kätte andis, ning nüüd rahvas peaks krokodillipisaraid valama kuna otsitakse alternatiive Cargo näol? icon_biggrin.gif (konkurendile, e DPD-le, ei saa ju anda icon_razz1.gif )

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 21.06.2014 11:00:33 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Imelik, mul alati Sportsdirecti pakid Tartu kenasti jõudnud ja õige aegselt, pole mingeid viivitusmomente olnud..
Minul samuti. Esimesed 9 pakki on ilusasti 7 päevaga kohale tulnud, aga nüüd läks Leedust Bulgaariast ning sealt omakorda Ungarisse. No kurat - ometigi ei tellinud ju jalgpalli mõeldes MM-ile, et äkki keegi hakkab seal sellega mängima icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ibrahim
HV kasutaja
Ibrahim

sõnum 22.06.2014 19:27:44 vasta tsitaadiga

järjekordne kivi Omniva kapsaaeda.

Kõlab uskumatult kuid reedel kella 17 ajal oma pakki võtma Peetri Omniva pakiautomaadist, tegin makse 3,14 ja kapp avanes nagu ettenähtud.

Kuid oh seda üllatust-kapp oli tühi!

Samas keskuses on postkontor kus teenindaja helistas oma klienditoe telefonile ja edastas minu probleemi ja lubati ühendust vōtta...
Irooniline on see,et selline apsakas juhtus just reedel enne pikki jaanipühasid ja kui näen üldse oma pakki siis mitte ennem kui alles järgmise nädala keskel. Pealegi oli tegu suhteliselt kiireloomulise arvutijupiga, mille mittesaamise tulemusena seisab minu lauaarvuti oodates asendusjuppi.

Edaspidi kasutan Itella Smartposti.

Sain siis uue kutse automaadi juurde 2 päeva hiljem ja õnnestus seekord pakk kätte saada. kopp.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.06.2014 12:31:55 vasta tsitaadiga

silks kirjutas:
Plaanis lcd suur telekas saata sama teenuse kaudu, tea kas jääb elllu türilt tallinna?

Loterii-allegrii. Mina ei riskiks.
Muidugi kui originaalpakend alles, siis on võiduvõimalus tunduvalt suurem thumbs_up.gif

tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 26.06.2014 21:40:15 vasta tsitaadiga

No kasutage ettevaatliku käsitlemise lisateenust. Kui midagi juhtubki, vastutavad nemad ja hüvitavad. Ei tasu paari euri kokku hoida.

tsitaat:
Pakk on üleandmiseks valmis Üldjuhul järgmisel tööpäeval, Peipsi järve
saartele võib kauem minna
Omniva lehel selline asi kirjas. Huvitav, mis see tähendab? Peale Piirissaare nagu pole muid saari ja vaevalt sealgi kullerteenust pakutakse.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 27.06.2014 06:45:47 vasta tsitaadiga

Postiljon saab kullerit mängida. Muid asustatud saari jah vist ei ole...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
T4
HV kasutaja

sõnum 27.06.2014 15:34:38 vasta tsitaadiga

LKits, kas su Bulgaaria pakk on kohal ja käes ? Minu oma eile 16st omniva käes ja teatist pole, käisin kohal ja seal ka ei ole.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 27.06.2014 15:35:53 vasta tsitaadiga

Mul näitab, et jõudis Tallinnasse. Eks ole näha, kas tuleb homme või esmaspäeval kõne peale icon_biggrin.gif

EDIT: Väga haige rändamine käis igatahes icon_biggrin.gif

http://www.dhl.ee/content/ee/et/express/saadetiste_jalgimine.shtml?brand=DHL&AWB=3894305236

T4
HV kasutaja

sõnum 27.06.2014 15:49:44 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:
LKits, kas su Bulgaaria pakk on kohal ja käes ? Minu oma eile 16st omniva käes ja teatist pole, käisin kohal ja seal ka ei ole.

http://www.dhl.ee/content/ee/et/express/saadetiste_jalgimine.shtml?brand=DHL&AWB=3894318713%0D%0A
tagasi üles
Smith
HV veteran
Smith

sõnum 27.06.2014 16:55:27 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
No kasutage ettevaatliku käsitlemise lisateenust. Kui midagi juhtubki, vastutavad nemad ja hüvitavad. Ei tasu paari euri kokku hoida.

Minu kogemus ütleb, et ei vastuta, ei hüvita ja tasub küll paar euri kokku hoida.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 27.06.2014 17:37:44 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:
T4 kirjutas:
http://www.dhl.ee/content/ee/et/express/saadetiste_jalgimine.shtml?brand=DHL&AWB=3894318713%0D%0A

LKits kirjutas:
Mul näitab, et jõudis Tallinnasse. Eks ole näha, kas tuleb homme või esmaspäeval kõne peale icon_biggrin.gif

EDIT: Väga haige rändamine käis igatahes icon_biggrin.gif

http://www.dhl.ee/content/ee/et/express/saadetiste_jalgimine.shtml?brand=DHL&AWB=3894305236

Mul tuli igatahes just hetk tagasi saadetis kätte. Igati viisakas telefonikõne icon_smile.gif

T4
HV kasutaja

sõnum 28.06.2014 13:00:08 vasta tsitaadiga

Helistati ka et esmaspäeval peale 5-te.
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 03.07.2014 01:33:40 vasta tsitaadiga

Mulle tuli usa-st tähitud pakiga protsessor ja pakk oli postkastis ja protsessor ise laiaks litsutud osaliselt plastmass pakendist läbi surutud, inimese raskusega seda ei tee.
Omniva tracking näitabki, et üleantud postkasti ja kuupäev on üks päev varem, kui tegelikult ta postkastist leidsin. kas ongi nüüd sellised reeglid, et tähitud pakke võib postkasti visata.
Huvitav smartpostis pole mul ühtegi probleemi olnud ja eesti posti kullerid ja postisaadetised on täielik kaos.
Ma ei väida, et selle protsessori lõhkusid eesti posti aktivistid, aga sellise postkasti viskamisega võetakse minult ju igasugune pretensioonide esitamise võimalus.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 03.07.2014 07:36:34 vasta tsitaadiga

Kui kätteandmise protokollilehel sinu allkirja ei ole, siis Post ei ole sinule pakki toimetanud. Sellepärast ongi vajalik mõlemal puhul (nii vastuvõtmisel, kui ka saatmisel) võtta postitöötajalt allkiri, kui pärast vaja tõendada, kas pakk ikka võeti või anti üle.
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.07.2014 09:11:44 vasta tsitaadiga

tähitud paki point ju ongi, et antakse AINULT adressaadile ja allkirja vastu. ehk postkasti poleks seda kuidagi tohtinud toppida.
vii postkontorisse ja anna neile tagasi, ning keeldu allkirja andmast. paari nädala pärast saadavad tagasi sinna kust tuli...

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.07.2014 10:30:13 vasta tsitaadiga

kindel, et tähitud oli? trackinguga pakk pole alati tähitud.
yldjuhul on mul kõik korrektselt seni toodud, kui kodus pole, siis postkontorisse (tähitud puhul)

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 03.07.2014 13:52:55 vasta tsitaadiga

Tegin avalduse postis, et pakk kompenseeritaks.Pakk kuulutati postis express kirjaks ehk tähitud lihtkiri, ha ha absurdsus.
Lubati helistada telefonile, eks näis kuivõrd see miski positiivse tulemuse saab.Kõige kavalam oleks soovitada see pakk mul müüjale tagasi saata, et tema teeks pretensiooni usa-s.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 03.07.2014 15:19:24 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Tegin avalduse postis, et pakk kompenseeritaks.Pakk kuulutati postis express kirjaks ehk tähitud lihtkiri, ha ha absurdsus.
Lubati helistada telefonile, eks näis kuivõrd see miski positiivse tulemuse saab.Kõige kavalam oleks soovitada see pakk mul müüjale tagasi saata, et tema teeks pretensiooni usa-s.

"Tähitud kirja ja menetlusdokumendi puhul pead oma allkirjaga kinnitama, et oled kirja kätte saanud. Tähitud kirja viime kirjal märgitud aaderssile ja anname seal allkirja vastu üle. Kui kättetoimetamise katse ebaõ;nnestub, saad saadetise kätte postkontorist."
https://www.omniva.ee/ari/kiri/kirja_saamine
icon_lol.gif

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.07.2014 15:29:45 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
soodent kirjutas:

"Tähitud kirja ja menetlusdokumendi puhul pead oma allkirjaga kinnitama, et oled kirja kätte saanud. Tähitud kirja viime kirjal märgitud aaderssile ja anname seal allkirja vastu üle. Kui kättetoimetamise katse ebaõ;nnestub, saad saadetise kätte postkontorist."
https://www.omniva.ee/ari/kiri/kirja_saamine
icon_lol.gif

nii see peaks käima, phui-phui-phui, senini on mul see toiminud, nii rakveres kui ka tapal

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 06.07.2014 14:24:05 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:

Kui tegemist oli tähitud kirjaga ja sulle pole seda allkirja vastu üle antud, vaid on kusagile postkasti katki pressitud, siis mina ütleks neile lihtsalt, et ma pole pakki kätte saanud. Nutku endale jõgi ja maksku kinni...
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 06.07.2014 20:46:12 vasta tsitaadiga

Müüja peaks siis mulle raha ebay all tagasi maksma, kui mina väidan, et pole kätte saanud.Müüja vaevalt paki seisundis süüdi on ja teadmata on ka see mismoodi ebay sellist tracking "üleandmist" tõlgendab.
On õiglane kui mina kauba+saatmise maksjana nõuan eesti postilt väärtuse kompenseerimist.Annan siia teada kuidas see asi edasi areneb, aeglases asjaajamises võib arvatavasti kindel olla.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.07.2014 20:02:14 vasta tsitaadiga

Väga tore, et kaardil postiasutusi näitab, aga kus k*rat ma näen mis kelladel see lahti on? Postkontori nimele klõpsates ei juhtu midagi ja mingit XLS tabelit küll alla laadida ei kavatse...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 07.07.2014 20:04:10 vasta tsitaadiga

Jah, ei olegi sellist infot kodulehel neil vist.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 07.07.2014 20:21:10 vasta tsitaadiga

Parafraseerides - Onavial ei ole kella, Onavia ütleb ise millal õige aeg on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 285, 286, 287  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.