Sniper Elite 3 has just received its first official trailer from developers Rebellion, put up on their Youtube channel featuring a chase through a desert and an exploding jeep.
The third installment of the Sniper Elite series will be set during the North African campaigns of World War 2, following the story of American OSS Agent Karl Fairburne. According to the trailer description Sniper Elite 3 will have a much bigger focus on sandbox style gameplay, though we’ll have to wait for more information on that.
V2 oli alguses huvitav, kuna ma polnud päris esimest mänginud ja see slow-motion bullettime (ei tea kas see esimeses osas ka oli) oli päris huvitav alguses. Aga pika peale muutus see ka vanaks. Õnneks oli story nii lühike, et seda aega ei jäänud väga palju. Igal juhul mulle meeldis ning MP on ka päris hea. Kui oled see CoD-i või CS-i camper, kes ei suuda oma spawnist 2m kaugemale liikuda ilma kõhuli viskamata ning scope'i kasutamata, siis see on täpselt sinu mäng.
Kogu "sniper" mängu point lastakse peldikust alla sellega, et mäng on 3rd person.
Taktika ja nö stealth lendab kõik aknast välja. Nendest idiootsetes tag süsteemiga binoklitest pole üldse mõtet rääkida. Samuti kõik servud kus on bulletcam jms peal
(Räägin MPst ofc) _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
viimati muutis Velociraptor 03.07.2014 13:25:47, muudetud 2 korda
Mäng on ikka väga hea,palju parem kui eelmine v2 oli,Palju suurem avatum maailm,eelmine sniper elite v2 on selle kõrval koridor.Animatsioonid on normaalsed ei häiri miski.Stealthida on siin lausa lust ja kes ütleb et mänguaeg lühikeseks jääb,see mängib kindlasti mingi pussy tasemega ja jookseb ringi tulistades,et kõik kuulevad,see pole ju battfield.Kui puhtalt mängida asju otsida,kaardid dokumendid,lisamisioonid kõik teha ja muud asjad venib mäng raske tasemega päris pikaks kui seda puhtalt mängida,et kellelegi vahele ei jää.Mängin seda ise nii,et mind keegi ei kuule ega näe. _________________
Kas seda on nüüd võimalik luurates läbi teha? Tervet mängu? Eelmises muutusid alati missionid rambotamiseks... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kas seda on nüüd võimalik luurates läbi teha? Tervet mängu? Eelmises muutusid alati missionid rambotamiseks...
Ongi võimalik jah,võtad tüübid luurates maha,väga väheseid kohti on kus peab sõdima,aga saab tegelikult kui tahtmist ikka stelthis läbi teha,tulistades ka nii,et keegi ei kuule,igaltpoolt tulistada ei saa snaipriga,vastased kuulevad,on teatud kohad lõhud generaatorid,lendavad lennukid jne,siis need summutavad müra,teatud hetkedel tulisyad ei kuule keegi siis sellel ajal,summut püstol ka olemas,aga see võtab lähedalt.Mängida võib kahte moodi võtad ghostina kõik maha ei kuule ega näe või kes ei viitsi vaeva näha võib ka rambona läbi joosta mis rikub sellemängu minu silmis kohe ära _________________
Rambotamine seal väga ei toida, kiirelt võetakse sind maha. Lisaks tapetud tegelased saab ilusti minema vedada nuka taha, et patrull laipa ei märkaks.
Ega jah,minu jaoks on juba jama kui vastane kahtlustama hakkab ja kollaseks läheb kuigi raske tasemega juhtub seda sageli,püüan koguaeg valgega hakkama saada,aga mänguplaysi vaadates siin netis siis seda punast kaarti ja tulistamist on küll ja veel,mina automaati ei kasuta üldse,ainult summtpüstol enamus ja snaiper relvadest,põhiosa ikka stealth _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.