kas andmeside vahetamise programmid ka Blackberryl töötavad? a'la uTorrent jt.. kasutan telefoni üsna palju selleks ja enne ei tahaks Androidist loobuda, kui tean kindlalt, et saan ka BB'l sellega jätkata. plaan Q5/Q10 osta. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
uTorrent ei tööta. Vuze töötab. Failiavanemis dialoog jooksutab mõnikord kokku. Parandamiseks tuleb .torrent fail lihtsalt OS'i enda failihaldurist avada.
Töötab, aga sarnaselt Windows Phone'ile, peab BB ekraan olema lahtilukustatud, vastasel juhul telefon kohe katkestab Mobiil-ID päringu. Mobiil-ID seadistusmenüü (Tühista blokeering, Muuda koode) on ka ilusti näha, aga ei ole funktsioone proovinud - eeldan, et ka need töötavad.
EDIT: Viber peaks täna OS10-le ilmuma. Ei tea veel kas Androidi versioon või spetsiaalselt BB-le kirjutatud. Ise katsetama ei hakka. Ei kasuta ühelgi platvormil.
EDIT2: Michael Clewley näitab oma BBM kanalil huvitavat 10.3's tulevat kraami.
Spoiler
Z10 on nüüd üle aasta igapäevases kasutuses. Ei kasuta ekraanikaitseid ega kotte. Olen selle korduvalt maha pillanuid ja enamus päevast asub koos muu kraamiga taskus. Telefonil puuduvad praktiliselt kulumisjäljed. Nurgad on veidike läikivamaks kulunud ja ekraanil mõned imepisikesed kriimud. Ehituskvaliteet on parem kui esmasel tutvumisel tundus. BlackBerry võiks Samsungile õpetada kuidas plastikust telefone teha.
Tarkvara on teinud tohutu hüppe. Kui alguses igatsesin veidike BB7't, siis nüüd on BB OS10-ne funktsionaalsus isegi parem.
Endiselt parim suhtlustelefon turul.
Alustaks sellest, et seda foorumit on ikka tõsine piin Q10 lugeda.
Mure on mul aga hoopis selles, et ma ei saa kuidagi seda neetud APN sisestatud.
Telefon lukus ei ole, kaart töötab teises föönis OK ja EMT kinnitab, et SIM on OK.
Proovisin ka escreen abil aga see ei salvesta apn
Ilma andmesideta on seis nagu väga nutune.
Ma jätan selle viimaseks valikuks.
Kuna see telefon on täiesti uus siis ma pole kindel, et see ka tegelikult aitab.
Nagu ma asjast aru saan, siis tegelikult peaks EMT saatma mulle vajalikud seadistused. Ma ei usu, et see on midagi keerulist aga tavaline technical help seda teha ei saa.
Ma arvan, et selle automaatne seadistuse paika panek võtaks Neil aega vaid hetke ja kogu see piix jääks ära.
Kas Q10 BBM töötab EMT võrgus? Mul näiteks ei tööta kuigi andmeside jms töötab suurepäraselt.
Samas, naise BBM'i Androd versioon töötab OK. Täiesti arusaamatu värk.
04.08.2014
Lisaks selle ei tööta ka e-mailde saatmine. WiFi's on aga OK, ei mingit jama.
Samas, veeb on EMT võrgus OK..
Mul on tunne, et EMT paneb lihtsalt näkku. Kas keegi teab, millises võrgus selliseid jamasi ei esine? Ma koliks üle. _________________ Kõik roheine vajab CO2
EDIT:
1) Escreen > 3GPP Radio > GCF > GSM SERV DOMAIN > Vali nimekirjast ANY
seejärel selles järjekorras
2) Escreen > 3GPP Radio > Utilities > 'PS Detach' vajuta PRESS
3) Escreen > 3GPP Radio > Utilities > 'Clear Stored Network Info' vajuta PRESS
4) Escreen > 3GPP Radio > Utilities > 'Clear FPLMN' vajuta PRESS
5) Escreen > 3GPP Radio > Utilities > 'Clear RPLMN' vajuta PRESS
6) Oota 30 sekundit, seejärel.
7) Escreen > 3GPP Radio > Utilities > PS Attach vajuta PRESS.
Võrguga uuesti ühendumiseks võib nüüd aega minna minut.
Kui datat ikka pole, konntrolli kas saad nüüd APN'i muuta
Q10, 10.2.1.2977, selliseid valikuid ei ole
Generl Radio >
Enable RATs : GSM+WCDMA+LTE
Scan Modem : AUTO
Reset Modem : PRESS
Modem Reset Required? : No
Hybrid Preference Status : Hybrid Off
APN : (tühi, siia saab kirjutada, kuid see ei salvestu)
jne
---
2014-08-19 13:28:00
Nüüd on mul uus versioon ja sellised valikud on täiesti olemas.
Probleem on aga selles, et need ei avalda mingit mõju. APN'i ei saa ikka muuta, koos ega ilma kaardita.
Kas samm 6) tähendab seda, et GSM etc levi peaks kaduma ajutiselt (märk ekraani nurgas) või on see lihtsalt 30 sec. _________________ Kõik roheine vajab CO2
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.