Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Goon
Kreisi kasutaja

|
30.06.2014 18:40:00
|
|
|
Ärge pabistage Elion loobub sellest ideest varsti. Nad on peast lolliks läinud et nad ei saa aru ka, et inimesed kolivad starmani jms üle. Siis see Elion teeb poole odavamaks selle tasu ja anub teil telefoni otsas et te lepingut ei lõpetaks.
Tahavad ennast sitaga üle valada? - Go ahead
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
30.06.2014 18:46:33
|
|
|
endal õnneks 50megane ühendust ja hinnatõus ei puuduta ,samas seda 1-2eurost hinnatõusu nüüd mingiks megasuureks kah ei pea
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
30.06.2014 18:59:22
|
|
|
tont23 kirjutas: |
endal õnneks 50megane ühendust ja hinnatõus ei puuduta |
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.06.2014 19:08:06
|
|
|
Mul on kas vanad andmed või ma lugesin seda kuskilt. Ei mäleta.
Pea on nagu prügikast, kogub saasta detailselt mida vaja ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
30.06.2014 19:12:42
|
|
|
... olulise turujõuga ettevõttele omane käitumine, polegi eriti midagi muud kommenteerida ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.06.2014 19:22:40
|
|
|
Ma tegelikult rahul, mul see 2€ täna on ja seda veel eriti kui arvestada, et asutuse esindajad ütlevad otse avalikus foorumis, et nende klient elab magalas(erienavd mäed siis) ja ülejäänud vabariik suht mõttetu üldse teenut pakkuda
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
voime
HV vaatleja
|
30.06.2014 19:50:18
|
|
|
Njah et maksa siis oma sitase 12/1 ühenduse eest veel ühe euro juurde. Kahjuks väljaspool tiheasustust on olukord väga halb, ainuke variant ongi 12/1 mis reaalselt on 6-7 MB pluss pidevad katkestused.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
30.06.2014 19:59:24
|
|
|
Joosepi kommentaar Postimehes
tsitaat: |
Täitsa lahe, ma arvan, et see on TeliaSonera/Elioni teadlik strateegia, et sundida kõik "perifeerias" elavad inimesed vaskkaablist loobuma ja kasutama mobiilset internetti. Minul on Viimsis "jaam" 800 m kaugusel, aga sealt ei suudeta isegi eriseadmetega võimalikku 30/10 kiirust välja võluda. Seega, ei jäänudki muud üle, kui kolida "õhku". Seni on EMT 4G stabiilselt 25/5 kiirusega ning maksab 2x vähem kui Elioni püsiühendus. Loodan, et kõik nüüd ruttu mobiilinternetti üle ei jookse, sest tõenäoliselt ei suuda ka EMT piisavalt paindlikult Viimsisse võimsust juurde tekitada, kuigi maksejõulist klienti oleks küll ja veel...
Minu tavatööks kasutatav internetimaht koos muu kasutusega jääbki 30-60 GB vahele (filme ei striimi, max liigutan faile kuni 20 MB korraga). Seega, see teenus on väga hästi minu vajadustele vastav. Lisaks on veel see tore, et argipäeviti voolab 50 mbitises paketis internet stabiilselt kiirusega 40 mbit/s, mis hetkel ongi siinmail maksimum (proovitud ka piiramatu kiirusega paketti, kuid harva jõudis ühendus üle 50). |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
30.06.2014 20:22:32
|
|
|
Kui võimalik saab naabriga netti jagada, siis muutub 300 Mbps paketi hind päris mõnusaks. Hajaasustusega aladel saab 5Ghz neti kenasti laiali jagada.
Õnneks saan neti mujalt kui Elionist, loodan et nad baasühendusele juurde ei kruvi ... siingi on 16/1 max kiirus. Fiibrist ei haisugi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 20:38:47
|
|
|
Mul maal on 1/1 või 2/1 yhendus, kas mul ka hind tõuseb?
Upload vist alla mega isegi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
30.06.2014 20:39:22
|
|
|
Huvitav millised firmad veel hakkavad oma hinnatõusu põhjendama tarbijahinnaindeksi tõusu ja argumendiga "me pole ammu hinda tõstnud"? Kandidaat aasta lambima pressika auhinnale!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
30.06.2014 21:21:22
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
hardi76 kirjutas: |
räme ving läks lahti kohe, mis selle 2 euri eest täna saab siis poest nt?  |
Pool toidukorvi saab |
pool toidukorvi võid tõesti saada, aga korvi sisse ei saa sa poes kahe euro eest enam kuigivõrd. päts saiagi on juba varsti euro.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.06.2014 21:22:14
|
|
|
voime kirjutas: |
Njah et maksa siis oma sitase 12/1 ühenduse eest veel ühe euro juurde. Kahjuks väljaspool tiheasustust on olukord väga halb, ainuke variant ongi 12/1 mis reaalselt on 6-7 MB pluss pidevad katkestused. |
Kui ta jookseb sul veneaja vask telefoni juhtmel, siis on see loogiline, et on palju katkestusi jne.
Pane endale mingi gat juhe sisse ja kaovad ka katkestused.
Ma vahetasin endal juhtmestiku ära 2 aastat tagasi ja varem pidi elion pidevalt erroreid kustutama mis kogunes mõne kuuga miljonitesse ja mu net katkes pidevalt. Vahetasin juhtme ära ja polnud ühtegi katkestust enam. Istusin ka siis 12/1 all ja 100mb sain alles 2014 1 veebruar.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
30.06.2014 22:01:08
|
|
|
Mulle meeldib ka, nagu teistelegi, et austatud teenusepakkuja pöörab enamusele oma klientidele tähelepanu. Eriti meeldib mulle perifeerias asudes maksta 12/1 neti eest neile rohkem. Oligi juba probleem, et kuhu kõik oma sissetulek ära kulutada. Aga viimase aasta jooksul on arenguid olnud ju siin missuguseid. Klassikaline vasel toimiv analoog lülitati välja, telefonis suhetliselt agressiivselt sunniti enne Inteno ruuteri väljatulekut endale soetama (või 2 aastase tähtajalise lepinguga) kohe pensionile minevat tg784 ruuterit. Kõvatati oma übernutika televisoonipultidega ja uue kasutajaliidesega, mis esimest otsa oli aeglane nagu tatt ja kasutajasõbralikkusest polnud haisu kuskilt. Kõik on ju vahva ja lahe - inimesele pakutakse aina rohkem ja pressitakse raha välja. Kui aga läksin nendega sõnelusse sellega, et kas äkki paneksite majja ka oma kappi elementaarse ülepinge kaitse, et ma iga aasta uusi seadmeid ei peaks ostma õnnetuste tagajärjel, siis nägin välja nagu rahvavaenlane ja ainult nõuan.
Maapiirkonnas kaablinetile alternatiivid puuduvad. Seega lähen rõõmuga hinnatõusuga kaasa. Loodetavasti saavad vähemalt tehnikud järgmise masinapargi uuenduse ajal endale mõistlikud autod, kus ka mugavusvarustust sees. Või siis suured skandinaavia bossid uue luksusjahi...
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2014 22:55:49
|
|
|
MaitK, vähemalt üks asi jäi silma kogu selle mudru vahele, ülepingekaitsmest kapis pole suurt kasu kui sul toas seda pole, Elioni kaablivõrk on isolatsiooniga ja maandatud, viimane ots aga mis tuppa tuleb on enamasti toa poolt maandamata, ole lahke ja soeta kaitse. Väiksema laksu puhul kaitseb 100%
Samas on äikest mis sulatab traadi kuni telerini läbi seadmete, ja kaitse ei aita midagi. Viimati renoveeris Eesti Energia, Elering, EMT ja Elion oma Kükital (prn mnt ääres) asuvaid jaamasid sest äike peksis kõikides jaama majades uksed lahti, kaitsmed pilbasteks, voolumõõtja näite polnud enam millestki võtta ning kõik vähegi elektrooniline, tuli välja vahetada. Kõik seadmed olid parimate nõuete järgi maandatud. Kulud mis ulatusid tuhandetesse, maksti kinni teenusepakkujate poolt, mitte vanapagana poolt.
Üleüldiselt unustage ära, et alternatiivi ei ole. Alati on, olgu siis mobiilne või kaabliga või suvaline jagatud nett raadiolingiga. On ka minul kohti kuhu kaabel üldse ei ulatu ja lihtne 100€ saatja vastuvõtja komplekt aitab isegi kilomeetrite taha 100M viia.
Usun siiski, et mugavus maksab ja see, et Elion on maakolkasse sulle vase kaudu kuni 12/1 või 40/10 võimaldanud on pisikest kuutasu väärt.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
30.06.2014 23:59:26
|
|
|
indrekp kui optilise kapp on all keldris ja juhe kõik optika. kas siis on endiselt võimalus ,et välk võib kuidagi sisse lüüa ja ruuteri rikkuda.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
01.07.2014 00:04:20
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Klaas endiselt ei juhi elektrit |
jah aga mis kaabel jookseb enne optilise kappi?
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helseth
HV kasutaja
|
01.07.2014 00:11:52
|
|
|
siven kirjutas: |
jah aga mis kaabel jookseb enne optilise kappi? |
Veel optikat
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
01.07.2014 00:14:30
|
|
|
Helseth kirjutas: |
siven kirjutas: |
jah aga mis kaabel jookseb enne optilise kappi? |
Veel optikat |
ohh seda rõõmu siis ma küll enam juhtmeid tagant ei kaku kui äike on:D
kunagi oli üks õnnnetus käes:D
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.07.2014 00:57:46
|
|
|
Äike just optikast ei tule aga iga vask mis ruuterisse läheb on oht, olgu siis toitekaabel, võrk arvutitest, digiboksidest või ka optika võrgus olev cat5e korrusmajavõrk mis tuleb keldri switchist. On nähtud ülelööke ka korrusmajade trepikodades kõrvuti jooksvatest elektri- ja võrgukaablitest mis rikuvad nii keldris olevaid switche kui klientide seadmeid.
Niipalju siis äikesest, lõppkokkuvõttena, kõik mis juhib elektrit on vaja võrgust eemaldada äikese ajaks või siis lihtsalt palvetada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
01.07.2014 09:27:29
|
|
|
Vähemalt nii palju boikoteerin, et langetan 50/50 peale ja kokkuvõttes maksan vähem. Järgmine samm - võibolla Starman võibolla mitte.
indrekp, kuidas seletad olukorda, kus mul oli Kodulahendus 12/1 ühendusega ja Elion tõstis ise ilma mind teavitamata mulle hüperkiire sinna paketti? Hiljem uurisin ja öedi, et nüüd ongi nii. Kellel on sees optiline saavadki sama hinnaga nagu 12/1 kliendid. Sa nüüd väidad, et aga eKodu ja värki? Jah? No loomulikult. Mul paluti liituda eKoduga, mille peale ma ütlesin, et mul tuleb sama teenus sellisel juhul kallim. Seega anti vana hinnaga internet selles eKodu paketis. Kõik on tore kuniks öeldakse, et sul pidigi see soodustus ära kaduma...... Millal oli sellest soodusest üldse juttu? Kas täna maksavad Kodulahenduse lepingu omanikud ikka veel 495 / 15.6466? Ma tean, sellele küsimusele sa ei tohi vastata - sellele küsimusele ei vasta ka ükski esimese liini Elioni töötaja, kui ta just ei eksi...
Ahjaa ja üks küsimus veel, et kui ma olekski selline emailide ja uudiste lugeja, kellele surati kiirem internetiühendus sappa ilma teavitamata ning hiljem e-arve peal PML'iga makstav summa sujuvalt tõuseb on OK?
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.07.2014 09:34:40
|
|
|
tsitaat: |
Millal oli sellest soodusest üldse juttu?
|
Kas ei teavitatud siis, kui tõsteti hüperkiire peale? Et saab hüperkiiret teatud aja jooksul vana 12/1 hinnaga?
See oligi ehk see soodus?
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.07.2014 10:50:07
|
|
|
Lühidalt tuleb need segadused klaarida Elioniga, täpselt sellistel põhjustel ongi edaspidi mõistlik rääkida kõikide klientidega ühest kindlast hinnast, mitte teha ajutisi erisusi ja ajutisi allahindluseid. Võimalik, et süsteem tegi kellelegi liiga ja ei maininud asju nii nagu on sest kui hüperkiire turule tuli oli hinnaks kodulahenduse kliendile 462kr+99kr info uudises: http://majandus24.postimees.ee/168354/interneti-pakkujad-alustasid-voidujooksu
Ehk siis tol hetkel hind eurodes 35,85 ning tänases veidi täienenud (lisandunud filmiriiul ja kordusTV 2eur) kuid sarnases paketis 24+5+8=37€
Tanel, sul on õigus. Kampaania algaski sellega, et optilises võrgus olevad kliendid said sama raha eest rohkem (algselt 3 kuud tasuta, hiljem püsivalt http://www.am.ee/node/726 ), kui dsl võrgus olevad kliendid, eraldi kodulahenduse paketti ei loodud, kõigil oli täpselt sama kodulahendus, kuid optilise klientidele lisati kampaania korras kiirem nett. Teatud aega ette ei pandud sest kampaaniat pikendati aastast aastasse kuni eKodu lammutas toote komponentideks, siis tekkisid erinevad interneti hinnad uutele ja vanadele klientidele, hiljem hinnad etteteavitamisega ühtlustati, teavitades kliente seadusejärgselt ette. Mitmed kasutajad tõlgendasid seda hinnatõusuga sest nende arvel number ju tõusis, loogiline.
Pikemalt leiab googlest vasteid erinevatele foorumi teemadele, iseasi kas seekogu segadust mõista aitab.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|