Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.06.2014 11:47:25 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
erick kirjutas:
Ilmselt on mõistlikum üks kanal per õhtu käigus hoida, et publik koguneks ühte kanalisse - aga kui indu ei saa mingil põhjusel striimida, siis võib ka sinu kanal marjaks ära kuluda thumbs_up.gif

EDIT: Eesti lipuvärvid klannikaardil!

Spoiler Spoiler Spoiler

Ärge siis liiga kauaks sinna kanti toppama jääge. Tankid lukku ja tagasi landingusse! icon_razz1.gif

hannes36, idee on kibekiiresti sisemaa poole liikuda, kus veidi rahulikum icon_smile.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.06.2014 12:03:09 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
maatriks kirjutas:
Vaatasin viimased lehed üle, ei leidnud mis indu kanali link on?

Ma kahjuks mingit eraldi salvestamist ei teinud ja ei leia ka twitchist et mingi arhiiv oleks.
Homme tuleb kaitsta ja vb tahetakse ka kedagi rünnata.

http://www.twitch.tv/mrindu oli täna.
Vb homme muutub kui keegi teine tahab ise streamida.
edit: Automatically archive my broadcast polnud peal ...
Twitchis tuleb määrata, et striimide salvestused avalikud oleks ja lisasättena ka et need kauem alles püsiksid.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 30.06.2014 16:12:21 vasta tsitaadiga

Saksa tankid ja tulekahju

Link
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Xenthos
HV vaatleja

sõnum 30.06.2014 17:47:41 vasta tsitaadiga

Source´i usaldusväärsuse kohta ei oska kommenteerida, aga kui tõsi, siis paistab, et El Halluf tehakse ümber. Näeb vägagi vinge välja minu arvates.

https://www.youtube.com/watch?v=hYi_MqmGk84

Uus top of the tree tuli ka täna välja:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/top-tree-stb1/

P.S. Tubli töö BEST! Peaks ise ka nüüd veidi oma statse parandama.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2014 21:04:37 vasta tsitaadiga

Täna siis teeme 21.30 jälle global mappi.
http://www.twitch.tv/mrindu
Stream link võib ka muutuda - uuendab seda kui vaja.

Tuli kaotus- kaitse ca 22.45

viimati muutis indu 30.06.2014 21:49:55, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.06.2014 23:17:46 vasta tsitaadiga

Järgmine match samal lingil alates 22:45.

EDIT: Kaitse võitsime 15:3.
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 30.06.2014 23:31:09 vasta tsitaadiga

http://www.twitch.tv/mrindu/b/543265864
1H 11min

rSTO
HV vaatleja

sõnum 01.07.2014 15:39:25 vasta tsitaadiga

Küsimus suurele ringile.
Mis moodusega te kulda ostate? Kui ostate. Pole kunagi suuremaid summasid kui smsiga saadaval olevaid ostnud. Neid olen mõne vaid ostnud, et kulla eest seadmeid ühelt masinalt teisele tõsta. Plaan SU-122-44 osta ning sellega raha koguma hakata.
Premium kontota on päris raske raha koguda ja üleüldse võiks mingid missioonid tulla kus saab normaalselt premiumi päevi Varsti juba neid välja ostmata T10-neid hulgim ning masinaid müüma küll ei taha hakata, et nüüd T10 osta.
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 01.07.2014 16:20:21 vasta tsitaadiga

Kunagi ostsin krediitkaardiga iga kuu: https://eu.wargaming.net/shop/wot/gold/default/?utm_source=header&utm_medium=link&utm_content=get-gold&utm_campaign=wot-portal
10€ 2500kulda = 30 päeva premmi
20€ 5500 kulda = 30 päeva premmi ja 2000kulda
tagasi üles
desert fox
HV kasutaja

sõnum 01.07.2014 17:12:03 vasta tsitaadiga

[quote="erick"]Klanni 7-päevaseks saamise puhul võtsime oma esimese maa ära Aafrika CW kaardil, maa omaniku vastu 15:0 võit. Jääme rahule icon_smile.gif[/quote]

põhjus rahuoluks täiesti mõistetav - võita vastast, kellel on 1/4 võidu võimalus on kindlasti suuremat sorti saavutus ...

chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 01.07.2014 17:56:26 vasta tsitaadiga

rSTO kirjutas:
Küsimus suurele ringile.
Mis moodusega te kulda ostate? Kui ostate. Pole kunagi suuremaid summasid kui smsiga saadaval olevaid ostnud. Neid olen mõne vaid ostnud, et kulla eest seadmeid ühelt masinalt teisele tõsta. Plaan SU-122-44 osta ning sellega raha koguma hakata.
Premium kontota on päris raske raha koguda ja üleüldse võiks mingid missioonid tulla kus saab normaalselt premiumi päevi Varsti juba neid välja ostmata T10-neid hulgim ning masinaid müüma küll ei taha hakata, et nüüd T10 osta.

Minu jaoks on kõige mõistlikum tehing "Offer of the month" e. 3500 kulda + 30 päeva premmi. (20€)
Ja krediitkaardiga on väga mugav ja kiire.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 01.07.2014 19:13:01 vasta tsitaadiga

Mina olen kasutanud SEB virtuaalkaarti, enda päris kaardi andmeid ei taha laia ilma peale rändama lasta icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.07.2014 22:52:24 vasta tsitaadiga

Keda huvitab, kuidas meil landingu kaitsmine teist korda läheb, siis indu striim tasub avada 22:45: http://www.twitch.tv/mrindu

desert fox kirjutas:
erick kirjutas:
Klanni 7-päevaseks saamise puhul võtsime oma esimese maa ära Aafrika CW kaardil, maa omaniku vastu 15:0 võit. Jääme rahule icon_smile.gif

põhjus rahuoluks täiesti mõistetav - võita vastast, kellel on 1/4 võidu võimalus on kindlasti suuremat sorti saavutus ...

No enne seda, kui maa omanikuga kokku lasti, pidi siiski 4 klanni veel kasti lööma icon_smile.gif Ühtki klanni, mis landingut hoidma jõuab, ei saa minu arust kergelt võtta.

EDIT: CW striim algab 22:20 juba.

EDIT2: oli raskem lahing, aga kaitsesime maa ära thumbs_up.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.07.2014 23:51:04 vasta tsitaadiga

rSTO kirjutas:
Küsimus suurele ringile.

Ära seda SUd küll osta. Osta t34 v löwe, need kaks teenivad kõige rohkem krediiti ja kui lasta oskad, siis t10netes ei ole nende tankidega vaja kulda lasta. SUd paneb ta väga palju t9ksatesse ja ta on väga nüri tank tegelikult. Löwe paljudele ei meeldi, aga t34 vast parem, sest on kiirem ja dämmi teeb rohkem kui löwe. Ma ise kunagi SU ostsin kui ta tuli ja alguses sai temaga mängitud, aga nüüd ammu ei taha temaga mängida. Sihib hästi kaua, gun.depr on kehv. T7 on ta muidugi väga hea tank, aga palju selliseid mänge ikka on. Sama väärsete mängude eest saan ma näiteks Löwega ca 40-50k krediiti rohkem kui SUga. paarkümmend eurot hinnavahet pikas plaanis on nohu kui kavatsed seda mängu aasta näiteks mängida.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 02.07.2014 00:02:29 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
rSTO kirjutas:
Küsimus suurele ringile.

Ära seda SUd küll osta. Osta t34 v löwe, need kaks teenivad kõige rohkem krediiti ja kui lasta oskad, siis t10netes ei ole nende tankidega vaja kulda lasta. SUd paneb ta väga palju t9ksatesse ja ta on väga nüri tank tegelikult. Löwe paljudele ei meeldi, aga t34 vast parem, sest on kiirem ja dämmi teeb rohkem kui löwe. Ma ise kunagi SU ostsin kui ta tuli ja alguses sai temaga mängitud, aga nüüd ammu ei taha temaga mängida. Sihib hästi kaua, gun.depr on kehv. T7 on ta muidugi väga hea tank, aga palju selliseid mänge ikka on. Sama väärsete mängude eest saan ma näiteks Löwega ca 40-50k krediiti rohkem kui SUga. paarkümmend eurot hinnavahet pikas plaanis on nohu kui kavatsed seda mängu aasta näiteks mängida.

Raha tahad koguda siis selleks on kõige etem hetkel Jagd 88 (statistika järgi parim rahamasin hetkel), iseasi kas see mängustiil sulle sobib. icon_wink.gif
Löwe soovitus on jumala mööda. thumbs_down.gif T34 saab palju 10t

Loe siit: http://rocketbrainsurgeon.com/best-tier-8-premiums/
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.07.2014 00:15:26 vasta tsitaadiga

Teiste reitingud ei ole üldse olulised, sest iga mängija on erinev. Kui tahta raha grindida, siis peaks tank olema kiirema sõiduga, sest aeglane tank hakkab pikapeale närvidele käima. Löwe ainuke häda ongi aeglus, olen temaga üle 4k mängu teinud. Sõidaks ta sama kiirelt kui t34, siis oleks ta päris püss. Premmika puhul on oluline ka see kui palju peab temaga kulda laskma. Mida rohkem kulda lased, seda vähem raha grindid. Lisaks kui tahta sõpradega rühma teha ja teiste t8 viskavad sind t10netesse, aga sinu tanki laeks on t9, siis on jama. IS6 on täpselt selline, t10 jääd arvatavasti kahjumisse.
tagasi üles
rSTO
HV vaatleja

sõnum 02.07.2014 00:19:42 vasta tsitaadiga

Ütleme nii, et kohanen iga olukorraga ja tankiga kui vaja. Ega see Jg Tiger 88 vist väga ei erine näiteks ISUst ma arvan?! Relva vahe on muidugi öö ja päev kuid mobiilsus ja sellised asjad suurt ei erine. Eks neid nüansse ole muidugi.
SU-d mõtlesin just hinna pärast. Tegin ka proovi SU-152ga ning installisin talle selle 122 viimase relva mis peaks praktiliselt sama olema mis SU-122-44. Mulle see seal meeldis isegi.
Kui T8 raskete peale mõelda siis ostaks vast FCM 50t või tõesti T34. Muu on välistatud. Aga see juba poole krõbedam.
Raske valik. T34ja peale pole mul kedagi panna sest ameeriklastest pole ma veel rasketanke aretanud. Vaid TDsid. Eks kunagi tuleb ka see ette võtta kuid hetkel viie liini grind pooleli.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.07.2014 00:32:17 vasta tsitaadiga

TDde häda on ka see, et nendega sa ei saa minna kompaniidesse või tiimilahingutesse. Ok tiimikasse saab kui sa selle ise püsti paned. T34 on universaalne tank ja sobib igale poole. Prantslasest ma küll hästi ei arva, pole teda omanud. Tead tee nii, et kui uue pätsi test server tuleb, siis saad seal kõiki premmikaid proovida.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.07.2014 09:28:43 vasta tsitaadiga

Ega keegi sind prem masinaga ei võta nagunii kompaniilahingusse icon_smile.gif

Mul on Su-122-44 keskmine teenistus 38K puhtalt mängust, seda siis premmiga + kasutan toitu, et laadimine ja sihtimine käiks kiiremini. Type 56st liiga palju maha ei jää, ja mulle temaga mängimine meeldib.
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 02.07.2014 09:58:22 vasta tsitaadiga

SU-122-44 ja E25 on väga head, aga ~35k+ puhast krediiti lahingus on vähe.
Carry potential jms suhteliselt mõttetud näitajad, kuna randomite mängijate tase on kopp.gif. Minu meelest parim raha tegija IS6 platoonis EU1 serveris, 10lahingust 8 oled t8 vastu. Probleemiks on ainult see, et platooni kaaslased võtavad kogu dammi eest ära. Üksi IS6 sõites on raske kui satud t9 lahingusse ja sinu t9 keskmine WN8 on 220.
Üksi sõites parim variant type59, aga kahjuks ei saa seda enam osta.

Mina ei usu serveri keskmisesse raha teenimis näitajasse, kuna jgt8,8 ei ole väga populaarne tank võrreldes teistega. Seega seda mängivad inimesed kellele meeldivad TD-d ja keskmine ongi suurem. Heavy premme ostab iga bot ja nii lähevadki näitajad alla.

vbaddict: IS6 serveri keskmine 12,048.48 cr puhast lahingus, SEE ON NALI!
Type59 18,583.64 cr puhast lahingus, SEE ON NALI!

rSTO proovi tesits tanke ja siis osta!
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.07.2014 11:16:45 vasta tsitaadiga

Pean ennast parandama. Vaatasin vbaddictist oma isiklikke statse:

Keskmine puhastulu lahingu kohta (kulud lahutatud) Üle kõigi mängude / Viimane kuu

Type 59 - 47 954 / 51 124
IS-6 - 40 433 / 43 242
SU-122-44 - 31 800 / NA (liiga vähe mänge)
E-25 - 29 755 / NA (liiga vähe mänge)

Disclaimeri korras ütlen, et IS-6 keskmine WN8 on mul vaid 2026, samas kui Type 59-l on see number 2401. Mingil põhjusel (ilmselt aeglase aimtimega ebatäpne kahur) mulle vene heavy'd ei istu.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.07.2014 12:27:12 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ega keegi sind prem masinaga ei võta nagunii kompaniilahingusse icon_smile.gif

Mul on Su-122-44 keskmine teenistus 38K puhtalt mängust, seda siis premmiga + kasutan toitu, et laadimine ja sihtimine käiks kiiremini. Type 56st liiga palju maha ei jää, ja mulle temaga mängimine meeldib.

Kui SU peal kasutad ratsiooni, siis kaotad 10k krediiti igalt lahingult (20k krediiti kui pole ratsiooni ostnud soodukaga). Ma ikkagi mõtlen, et parim on tank millega ei pea kasutama ei ratsiooni ega kuldmoona ja saad kõigile vastu. (Type ei müüda, see tank langeb tal välja. Ok, type on võimalik ka tänapäeval saada kui võtta osa mängudest kus type59 on auhinnaks, aga see on tiba raske värk). Tundub, et hetkel on selleks tankiks t34. Maksab talle 44 € vist, aga ta ei hakka paari kuupärast uut ostma kui odavam premmikas ei teeni soovitud krediiti.

Seda mängu saab mängida täiesti ilma rahata kui oled hea mängija. Kulda saab teenida näiteks baltiliiga mängudelt. Teine võimalus on liituda klanniga kellel on palju maad ja siis nad investeerivad sinu premmikasse kulda ja saad endale t10neid osta. Hiljem siis teed oma mänguosavusega investeeringud tagasi.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 02.07.2014 12:47:49 vasta tsitaadiga

Egas see lahingu teenistus on täiesti mängjas kinni. Endal olemas Lowe ja Type mõlemad raha tegemiseks. Olenevalt tujust ka tulemused aga alla 80-90k puhast eriti naljalt mängu kohta ei tule Lowe-ga. 50k kasumit on suht halb lahing kus ise feilid. Tegemist on väga täpse relvaga (põhimõteliselt kogu aeg sihitud treenitud meeskonnaga) ja õpetab ilusasti saksa heavy liini käitumist. Jutt, et Lowe on mõttetu tank on jama ja oskamatus. Ise grindisin sõbra kontoga T34-ga 6 milli grediiti ja eelis lowel T34 ees on see, et täpsus ja sihtimis kiirus on peajagu üle mis lubab Lowe-t mängida väga kindlalt ja lasta ära enamus laskudest mis T34-ga vajasid pikemat kohapeal passimist ja aegajalt ka lõppesid mürsu kõikjale mujale maandumisega kui weakspot mida on vaja tier10 lahingus.

Kuna need 2 tanki on nii võrd erinevad siis saan valida mida mängin ja kuidas tuju on. Vahest ei tule Type-iga üle 50k mäng välja siis sõidan Lowe-ga 100k mäng ja teinepäev ei tule Lowega siis sõidan Type-iga 100k mänge. Raha tegemiseks ikkagi prem konto+ tier 8 masin. Ainuke masin mida ei soovitaks on SP mis on lihtsalt mõttetu oma pene ja weakspotide vahekorraga aga samas raha annab ka temaga teha lihtsalt mina ei suuda teamaga carry-da mida on tunduvalt lihtsam teha Type-i, T34 ja Lowe-ga.

Igal juhul edu valimisel ja lammutamisel. Usun, et kõik tier 8 rahamasinad on mängitavad ja teenivad heades kätes oma omaniku hästi. Alla tier 8 premium masinad on siiski suurema suunatlusega "For fun" mitte raha tegemiseks.

viimati muutis Yankuonu 02.07.2014 14:47:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.07.2014 13:38:45 vasta tsitaadiga

Minu hääl rahamasina osas läheb löwele. Kui saad tehtud kasvõi lasu-paar lahingus ja tuleb ka kaotus - 10-20k puhast on siiski sisse tulnud juba. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.07.2014 14:25:49 vasta tsitaadiga

Mingi vahe ma ajasin löwega kolme t10 raha kokku. 3 päeva läks 6M teenimiseks, ühe tanki sain lihtsamalt ka, müüsin 2M tarvikuid maha ja siis mängisin vist kaks päeva löwega. SUga ühe tanki raha ajaks kokku, aga rohkem ei viitsiks jurada temaga. löwega oli lihtne, mängisin ainult damage peale (üritasin lasta kõike mida sai) ja kui tegin üle 3000 damage, siis oli krediiti üle 100k kindel. kulda ei lasknud kordagi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.