praegune kellaaeg 19.06.2025 11:06:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DaNnU(@)
HV vaatleja

|
26.06.2014 13:37:22
Coca cola läpaka peale -.- |
|
|
Need Eesti jaanid on jooma rohked siis sai kahjuks mu kallis läpakas kah klaasi täis cocat peale. Peale coca peale ajamist sai kuivatada seda kohe ja siis panna akna peale kuivama. Peale seda julgesin silmad kinni selle tööle panna paar päeva hiljem,pilt tuli ette aga nupud panevad täiega villast. Vajutad ühte tuleb mitu tähte selle alt,space on üldse kinni kleepunud seda ei julge üldse vajutada. Arvutil on garantii kah aga ma juba tean et kui ma selle sinna parandusse saadan siis võetakse garantii ja selle remont võib ma ei tea paljuks maksma minna. Saatsin selle ühe tuttava arvutimeistri juurde kes selle lahti võttis ja piiritusega puhastas. Aga klaviatuur on kuidagi kinni sulatatud ja seda pole kahjuks võimalik niimoodi puhastada.
Oskab keegi aidata,mida ma tegema veel peaksin?
Ja palju klaviatuuri vahetamine maksma läks?
Arvuti on muidu ASUS X550LB 90NB02G2-M03210
|
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
26.06.2014 13:43:07
|
|
|
ma usun, et mingi 35-40€ eest saab ebayst uue klaveri tellida (võibolla isegi odavamalt, kui viitsid oodata 2-4 nädalat ja tellida kuskilt taiwanist või hong-kongist), pluss veel võimalik töökulu uue paialduseks (kui ise ei söenda teha).
aga enne soovitan teha ühe katsetuse: ühenda väline klaviatuur ja lase mingi stress-testi vms teha, et teada saada, kas muu stuff pole viga saanud.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
DaNnU(@)
HV vaatleja

|
26.06.2014 13:47:28
|
|
|
High-Q kirjutas: |
ma usun, et mingi 35-40€ eest saab ebayst uue klaveri tellida (võibolla isegi odavamalt, kui viitsid oodata 2-4 nädalat ja tellida kuskilt taiwanist või hong-kongist), pluss veel võimalik töökulu uue paialduseks (kui ise ei söenda teha).
aga enne soovitan teha ühe katsetuse: ühenda väline klaviatuur ja lase mingi stress-testi vms teha, et teada saada, kas muu stuff pole viga saanud. |
Aitäh vastmast,ma lähen proovin seda välist klaviatuuri kohe kui koju jõuan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
26.06.2014 19:53:53
|
|
|
Esteks klaver jah uus vaja. Teiseks taolises olukorras oleks mõistlik läppar lahti võtta ja vaadata ega plate pole kokakoolaga kokku saand ja juhul kui on ikkagi ära puhastada.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.06.2014 20:08:03
|
|
|
See kraam peaks jah olema piisavalt kange hape, närib mõnuga.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|