Võrgulukku ei saa olla, kuna helistada saan. _________________ Telefonid : Mi8 ja Note 3
Rootin telefone ja paigaldan custom rome.
Hinnad olenevad telefonist, küsi julgelt
Tere,
On keegi M7-l korpuse vahetust teinud ? Plaanin seda ette võtta kuna korpus sai ajateenistuses kahjustada. Samas on see vist üsna suur ettevõtmine. Oskab äkki keegi selle kohta midagi öelda. Või siis kasvõi mõnda kohta soovitada kus see ära vahetataks.
saker, https://www.youtube.com/watch?v=lDHnHjjfNAg
ehk siis ise tehes ei jää telefonist midagi järgi kui varem pole seda teinud, mingeid kohti ka pakkuda ei oska, pole endal vaja läinud (telefon üle aasta vana ja näeb välja nagu uus)
E: parandasin vanust, pakkusin tiba üle _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
Tere foorumlased
Soetasin endale AT&T HTC One ja nüüd ei saa mobiilsidevõrku sisse.
Müügikohas öeldi et 4G ei pruugi kinni võtta, aga 3G võtab kindlasti.
Äkki keegi oskab aidata ?
On see sul M7 või M8?
M7 kohta: http://www.theverge.com/products/one-at-t-2013/6963
... saab sealt lugeda, et 3G sagedustest mis meil levivad on toetatud vaid 2100MHz, seega 900MHz mastide otsa ei hakka, väljaspool linnu 3G unusta ära. Viimaseid peaks aga olema uutest enamik, 2100 on linnades suurema tihedusega kohtades.
Kõige tüüpilisem viga mis on, APN nimi. Otsi seaded ja vaata, et oleks vastavalt oma operaatori nõuetele.
Lepingulise EMT puhul peab APN olema internet.emt.ee, teiste operaatorite puhul peast ei tea.
Välismaalt telefoni ostes tuleb eeltööd teha sageduste osas, tagantjärgi võib olla üsna nutune.
Telefonil on garantii, kuid see on lahti lukustatud ja Cyanogenmodid jms asjad peale pandud.
Kaotab aga ära signaali pidevalt, tundub füüsiline viga olevat, sest töötas üle aasta cyanogeniga korralikult.
Sai proovitud igasuguseid nullimisi/resette ning erinevaid CM versiooone, kuid ikka sama viga, nett ja telefon kaovad pidevalt ära.
Nüüd aga ei oska Stock romi tagasi panna, et teenindusse viia...
Miks see HTC ONE Mini II nii kallis on? EMT´s maksab 500 euri!
Teistel tegijatel samaväärse riistvaraga telefon maksab 250-300 euri.
Ajakiri Digi viimane number tegi HTC ONE Mini II maatasa.Kas see on HTC lõpp?
viimati muutis enigma 12.07.2014 00:57:39, muudetud 2 korda
hm... ega kellelgi ei ole kogemusi one m7me ja maximus hd rommiga? ma ei saa kuidagi wireless lingiga hakkama html iga siis , hääl läheb telekasse aga pilt mitte
Kõik kes te olete iphone 5s kasutanud ju nüüd kasutate HTC m8... Kui suur on reaalselt aku pidavuse vahe? Olen lugenud erinevaid jutte , et iphone võtab ööga 20 pros ja samas et võtab 2 pros akut.
Kas keegi HTC One M8 Dual-SIM on kasutanud? oskab muljetada et kuidas need 2 sim-i sealt toimivad. et kas on mõlemad aktiivse 3G kõneleviga ja kuidas käib andmeside valimine kahe SIM-i vahel... _________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti
Kas kellelgi M8 tagumise kaamera klaas on nii kriimuliseks läinud, et pildistades ainult udukogu. Telefon kuu aega vana, kriimuvaba, kaamera klaas matt. Googeldades tuleb palju sama probleemiga hädalisi, aga ma küll pole huvitatud hambapastaga 600 eurilist telefoni "remontima". Kas võib olla nii, et tagumine kaamera klaas tavaline plastik? Kas nüüd põhimõtteliselt garantii teema?
Ot:
Ise küsin,ise vastan. Lugesin palju netist ja ongi selline niinimetatud tüüpviga. Kaamera kaitseklaas on kaetud omakorda kihiga, mille eesmärk on sõrmejälgede ja muu mustuse vähem kinnijäämine võrreldes aluspinnaga. See aga on väga usin kriimustuma. Minul läks taskus 1 päev, et alles jääks ainult matt pind, ju ei meeldinud materjal ja hõõrdumine oli täpselt vastu klaasi. Võtsin natuke auto kõige peenemat poleerpastar ja vatitikud, natuke hõõrumist ja puhas pind jälle oligi. Kui see nüüd katkestas mingil põhjusel kaamera garantii(pole õrna aimugi miks see seda tegema peaks,aga garantiidega võib igasugu imelukke asju juhtuda), siis pole midagi teha. Hetkel pildid jälle selged.
viimati muutis supsu 14.08.2014 09:55:20, muudetud 2 korda
Kas kellelgi M8 tagumise kaamera klaas on nii kriimuliseks läinud, et pildistades ainult udukogu. Telefon kuu aega vana, kriimuvaba, kaamera klaas matt. Googeldades tuleb palju sama probleemiga hädalisi, aga ma küll pole huvitatud hambapastaga 600 eurilist telefoni "remontima". Kas võib olla nii, et tagumine kaamera klaas tavaline plastik? Kas nüüd põhimõtteliselt garantii teema?
seda nimetatakse loomulikuks kulumiseks või lohakaks kohtlemiseks ning garantii alla ei kuulu
Tere,
esiteks paluks, et inimesed, kellel on tutvusi HTC tellimise/müügi vallas jagaks infot,
et kas on võimalik kusagilt saada/tellida 32GB'ine versioon One M8'st - hetkel olen näinud igal pool vaid 16GB.
Teiseks mainigu keegi miks ei oleks mõtet osta One M8't.
Tere,
esiteks paluks, et inimesed, kellel on tutvusi HTC tellimise/müügi vallas jagaks infot,
et kas on võimalik kusagilt saada/tellida 32GB'ine versioon One M8'st - hetkel olen näinud igal pool vaid 16GB.
Teiseks mainigu keegi miks ei oleks mõtet osta One M8't.
Tänud,
Allan
eBay'st saab kindlasti.
Viimasele küsimusele ei oska vastata, kuna tellisin ka alles endale ja esmaspäev peaks kätte saama. Erinevate ülevaadete puhul kiideti küll telefoni igalpool. Ainult kaamera tundub selline 50/50
HTC one m7, originaal rommil sim toolkit puudubki ?
Ei puudu. Küll aga 90% käivituskordadel on see probleem, et seda menüüsse ei ilmu (vähemalt elisa mobiil-id sim'iga). Workaround on selline, et pane telefon käima ning oota ~2min enne kui sisestad sim kaardi pin'i -> minul see aitab.
HTC one m7, originaal rommil sim toolkit puudubki ?
Ei puudu. Küll aga 90% käivituskordadel on see probleem, et seda menüüsse ei ilmu (vähemalt elisa mobiil-id sim'iga). Workaround on selline, et pane telefon käima ning oota ~2min enne kui sisestad sim kaardi pin'i -> minul see aitab.
est11 kirjutas:
Mul juhtus umbes sama asi paar päeva tagasi. Ekraan purunes, eks nüüd tuleb ka taoline operatsioon ette võtta.
Mul oli korpus ka muljuda saanud, selle pärast läks kõik vahetusse. Sul läks võibolla paremini, pead ainult ekraani ära vahetama?
mul on ka juba korpus koledaks kulunud, beats audio kiri kulus juba esimesel nädalal maha:S
ja kui juba yldse vahetada siis teeks terve telefoni ilusaks.aga ebayst ma ei leidnud kuskilt sellist kombot et ekraan ja tagumine osa korraga saaks osta.
ehk jagad kohta kust ostsid ?
est11 kirjutas:
Mul juhtus umbes sama asi paar päeva tagasi. Ekraan purunes, eks nüüd tuleb ka taoline operatsioon ette võtta.
Mul oli korpus ka muljuda saanud, selle pärast läks kõik vahetusse. Sul läks võibolla paremini, pead ainult ekraani ära vahetama?
mul on ka juba korpus koledaks kulunud, beats audio kiri kulus juba esimesel nädalal maha:S
ja kui juba yldse vahetada siis teeks terve telefoni ilusaks.aga ebayst ma ei leidnud kuskilt sellist kombot et ekraan ja tagumine osa korraga saaks osta.
Kuidas teil HTC'del klaasid on? Pool nädalat M8 olnud ja mõtlen et kas on mõtet kile panna, eelmisel telefonil (s2) oli ekraan 3 aastat ilma kileta ja 0 kriimu
est11 kirjutas:
S2 oli sama kallis kui praegu ostin m8'sa aga siiski kuidagi põen kriime. Avastasin et M8'l on mingi Dot cover, omab keegi seda?
Spoiler
Edit: ebays üsna norm hinnaga ka.
Sõbral on M8-l see. Lahe näeb välja ja tüüp kannab seda telefonil ümber. Järelikult piisavalt funktsionaalne. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Terve päeva M7 4.4.3 andnud teadet ( tegin tehase reseti ja seda nüüd korduvalt teinud ): Sisselogimine ebaõnnestus. Tekkis probleem suhtlemisel google serveriga. Prooviga hiljem uuesti. Järgmine aasta :p ?
Restarte samuti teinud. Gmailis teist turvayaset peal ei ole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.