mänge ikka olete vaadanud? paljudel sama combo, Puma omad.
ning miks mitte? ilmselgelt täidab eesmärki ju, kui sullegi see silma jäi.. ühel väravavahil olid samavärvi kindad ka(vasakus jalas/käes sinised, paremad jalas/käes roosad).
jep, ja see on ka loogiline
mida lähemal pall jalale, seda parem, samas ka valusam _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kas see just mingi mood on, jalgpallurid on oma putsade suhtes suht kriitilised - vabalt võib olla, et ühel jalal vaja paksem sokk panna ja paaris putsad ei istu.
Teine variant, et nõrgemale jalale on pandud mingi "õnnesaabas" - ladina-ameeriklased on ebausklik rahvas
Ma igatsen 12 aasta tagust brasiiliat, hetkel lahjad piixud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kamoon 0:0 see küll jääda.ei saa _________________ This message was sent from space using stargate
Siit tuleb 0:0
Brassid täna sitad[/ot] _________________ This message was sent from space using stargate
mehhiko väravavaht on krdi mängu kangelane neil täna.
jeesus188, mismõttes täna? horvaatia vastu said ka väga hädiselt ju.
oli kindlam võit kui tänane viik _________________ This message was sent from space using stargate
siiani vaadanud neid päeval ja tulemusi teadnud, aga...tyr paljud ahve ikka vaatab, arvan, et loen neid yhe käe näppudel ää _________________ This message was sent from space using stargate
öiste mängude spoila on mõistlik, hommkustel vähe põnevam järele vaadata aga vaevalt et paljud vaatavad järele.
panin igaksjuhuks beti venelastele ja alternatiivina ka 1-1 viik. kui russid võidavad, tuleb natuke sulli ja kui lossivad, siis pigem puhas rõõm
viimati muutis muusik 18.06.2014 00:05:33, muudetud 1 kord
Ma Argentiina mängu ei vaadanud ja keelasin kõigil sellest rääkida. Seda teemat vältisin kui tuld ja ühtegi uudiseportaali ei julgenud lahti võtta _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
siiani vaadanud neid päeval ja tulemusi teadnud, aga...tyr paljud ahve ikka vaatab, arvan, et loen neid yhe käe näppudel ää
ignoori teema, sinu pärast ei hakka siin keegi spoiler tage kasutama
võtnud puhkus, kui muidu vaadata ei kannata
ma lihtsalt kysisin, ei tasu siin lahmima´a hakata
ma yldjuhul meediat ja seda teemat vältinud kuni kella 14-ni-, nii et rahuneme maha _________________ This message was sent from space using stargate
_________________ This message was sent from space using stargate
ehh, igav.
venemaa kahvatu ja koeralased üllatasid päris tublisti oma tehnilisusega.
väravavahid, oeh. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
...... No ma mõtlesin, et mingi paari päeva pärast teen vahekokkuvõtte, sest praegu siiski alles alla 10 mängu peetud. ...........
Minu ettepanek, vaatame esimese ringi ära ja siis teeme vahekokkuvõtte.
mis seal ikka vaadata, ma viimane _________________ This message was sent from space using stargate
Vene väravavaht pani ilge paki
Enne seda juba pudistas mitu korda
Tea kas kihlvedu mängus _________________ This message was sent from space using stargate
Holland paneb austraallaste pead veerema
3-0 _________________ This message was sent from space using stargate
Goooaaaaallllll, robben isetses, aga ära lõi _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.